SMEG kodumasinad
-
kenzie
SMEG kodumasinad
Kas on tõesti oma hinda väärt masinad? Kui aga ilmub artikkel kellegi kodust ja köögist, märkan alatasa smeg ja kitchenaid masinaid uhkelt köögi tasapindadel ilutsemas. Kas on kujunenud staatusesümboliks või on need teistest brändidest selgelt siiski üle?
Olen kasutanud kitchenaid kannmikserit, see oli tõesti suurepärane. Aga smeg rösterite ja muu presenteerimisel aru ei saa, röster nagu röster ikka.
Olen kasutanud kitchenaid kannmikserit, see oli tõesti suurepärane. Aga smeg rösterite ja muu presenteerimisel aru ei saa, röster nagu röster ikka.
-
Külaliine
Poosetamise asi. KitchenAid on muidugi ühte kindlat tüüpi masinad, aga samas Bosch pisiköögitehnika, köögikombainid jms on palju paremad.
KitchenAid masinaid olen saanud kasutada ja päris head on. SMEGi omadega kogemus puudub aga tundub, et nende juures peab disaini eest kõvasti peale maksma.
-
Külaline
KA on mikser on väga hea ja oma hinda väärt, vähemalt -25% soodusmüügi ajal ostetuna
eeliseks suur segamisvõimsus, minu meelest parem kui boschil ja kenwoodil, mida olen varem kasutanud. veekeetja ja rösteri jms puhul on nii smeg kui KA mu meelest pigem poosetamine, samamoodi ajab vee keema ja röstib saia ära ka 20eurone noname riistapuu
eeliseks suur segamisvõimsus, minu meelest parem kui boschil ja kenwoodil, mida olen varem kasutanud. veekeetja ja rösteri jms puhul on nii smeg kui KA mu meelest pigem poosetamine, samamoodi ajab vee keema ja röstib saia ära ka 20eurone noname riistapuu
-
Külaline
Suures osas tõesti nimi maksab.
Mul on kodus 2.50 maksev röster ja töötab juba kolmandat aastat
Mul on kodus 2.50 maksev röster ja töötab juba kolmandat aastat
-
Külaline
KA mikserid ja kombainid on kindlasti oma hinda väärt, lisaks ilusad vaadata.
Smegi puhul suur tehnika (külmik) on ka ilmselt hea (ja ilus) ost, kui raha on. Tosterite-mikserite jms puhul minumeelest maksab nimi, ja kindlasti teeb sama töö ära ka mõni soodsam masin. Samas kui disain meeldib, siis ega ta paha ka pole.
Smegi puhul suur tehnika (külmik) on ka ilmselt hea (ja ilus) ost, kui raha on. Tosterite-mikserite jms puhul minumeelest maksab nimi, ja kindlasti teeb sama töö ära ka mõni soodsam masin. Samas kui disain meeldib, siis ega ta paha ka pole.
-
Külaline
kenzie kirjutas: ↑07 Juun 2024 17:52 Kas on tõesti oma hinda väärt masinad? Kui aga ilmub artikkel kellegi kodust ja köögist, märkan alatasa smeg ja kitchenaid masinaid uhkelt köögi tasapindadel ilutsemas. Kas on kujunenud staatusesümboliks või on need teistest brändidest selgelt siiski üle?
[/quote]
Minu meelest täpselt nii ongi, et need on pigem staatusesümbolid. Nagu BMW autod ja teatud rõivabrändid. Mulle SMEGi asjad alguses meeldisid, aga oma koju ma neid enam ei igatse. Just ülalmainitud põhjusel. Nad on igal pool. Teleseriaalides, reklaamides jne. Ülehaibitud bränd.
-
Külaline
Mina polnud kunagi kuulnudki “Smeg” firmast
Nüüd guugeldasin. Nii ilusad asjad! Mul just pesumasina ost ees, väga kaalun.
Aga minu kogemuses ilusad kodumasinad on tavaliselt ebakvaliteetsed. See on paraku siiski kriteerium nr 1, nii et peab nüüd uurimistööd tegema, kas vastu ka peavad ja puhtaks pesevad.
Aga aitäh teema eest! Ei tea siis kuidas minust nii mööda läinud. Staatusesümboliks ja ülehinnatuks olen pidanud Miele asju.
Aga minu kogemuses ilusad kodumasinad on tavaliselt ebakvaliteetsed. See on paraku siiski kriteerium nr 1, nii et peab nüüd uurimistööd tegema, kas vastu ka peavad ja puhtaks pesevad.
Aga aitäh teema eest! Ei tea siis kuidas minust nii mööda läinud. Staatusesümboliks ja ülehinnatuks olen pidanud Miele asju.
-
Külaline
Mida teeb KA, mida Boschi köökombain ei tee? Ma kokkan päris palju, pole seni veel millegagi hätta jäänud? Vahustab, segab. Ainult riive kasutan vähe, sest selle puhastamine pärast on suurem vaev kui käsitsi riivimine.
-
Külaline
Ma ei ostaks. Smeg nimi seostub liigselt ingliskeelse sǒnaga smegma.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 12:46 Mina polnud kunagi kuulnudki “Smeg” firmastNüüd guugeldasin. Nii ilusad asjad! Mul just pesumasina ost ees, väga kaalun.
Teiseks olen kuulnud, et need tähed kukuvad ära, värv kulub ja muud probleemid. Googelda redditi foorumist enne kogemusi
-
Külaline
No kümne aasta jooksul pole veel külmikult tähed ära kukkunud...värv nagu kah sama. Mitu aastat ootama peab?
Mis tähendab "on hinda väärt"? Linnakodus on avatud köök, jah, disain loeb. Aga oleks Snaige 10 a tagasi oma retrokülmikud teinud, oleks nende oma võtnud. Maakodus nt ongi snaige vast 20 a töötanud.
Mis tähendab "on hinda väärt"? Linnakodus on avatud köök, jah, disain loeb. Aga oleks Snaige 10 a tagasi oma retrokülmikud teinud, oleks nende oma võtnud. Maakodus nt ongi snaige vast 20 a töötanud.
-
Külaline
eks nad vahustavad mõlemad, ja vast teevad pärmitainast ka samahästi, aga KA on lihtsalt väga kena vidin, nagu kunstiteos su tööpinnal.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 16:38 Mida teeb KA, mida Boschi köökombain ei tee? Ma kokkan päris palju, pole seni veel millegagi hätta jäänud? Vahustab, segab. Ainult riive kasutan vähe, sest selle puhastamine pärast on suurem vaev kui käsitsi riivimine.
KA mikserile lisatavaid pasta-, jäätise-, hakkliha km lisasid pole proovinud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist