Automaatne/digitaalne parkimiskell

Vasta
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Automaatne/digitaalne parkimiskell

Postitus Postitas Tõutäkk »

Sain esmaspäeval Lasnamäel Motoneti parklas 40eurise trahvi parkimiskella puudumise tõttu.
Kust saaks digitaalset või automaatset parkimiskella soodsalt.
Aliexpressist digitaalset ja automaatset ei leidud, seal vaid sellised, millel hoova liigutamisel parkimikell peatub ja hiljem hoova tagasilükkamisel vist taas õiget aega näitab. Paradoksaalselt just sealsamast Motonetist saaks 25euriga. https://www.motonet.ee/toode/insmat-aut ... GOkLGRz8dQ Kas kusagil on veel soodsamalt liikumas meie poodides ja veebipoodides.
Ei tahaks enam trahvi saada ja igalpool võivad olla sellised parkimisnõuded. Lihtsam oleks see, kui auto seisma jätad siis kell ka automaatselt parkimse algusaega näitaks.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mis manuaalsel parkimiskellal viga on?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 19:58 Mis manuaalsel parkimiskellal viga on?
Muud midagu, kui see, et igas jumala parklas tuleb teda paika sättida, kaubanduskeskuste parklates nt,kus ei oska eeldadagi parkimiskella kohustust ja vastav juhend jääb tähelepanuta. 40 eur versus 25eur parkimiskella eest on ju märkimisväärne vahe.
Külaline

Samas hoiab see parkimiskella ise sättimine vanainimese mälu vitaalsena. Nagu mälutreening või nii.
Külaline

Ega need odavamad ei olegi kui vahemikus 20-30 eur. Kohalikust Eesti kaubandusest.
Temust saaks 5 eest aga minul on min tellimus 25 eest seal, niiet 20 eest peaks mõttetut sodi kaasa tellima.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 16 Jaan 2025 20:04
Muud midagu, kui see, et igas jumala parklas tuleb teda paika sättida, kaubanduskeskuste parklates nt,kus ei oska eeldadagi parkimiskella kohustust ja vastav juhend jääb tähelepanuta. 40 eur versus 25eur parkimiskella eest on ju märkimisväärne vahe.
Kui ei tea, kas vaja, siis paned ikka, see ei ole ju raske, võtab 5 sekundit.
Külaline

Mul juba aastat viis automaatne ja see on ikka nii paganama mugav. Olen parkimiskella kui kontseptsiooni pea täiesti ära unustanud - noh, et midagi sellist võiks olla vaja sättida ja nähtavale panna. Muidu olemas on küll tavaline ka autos.

Ainukesed hädade automaatse parkimiskellaga on kaks korda aastas aega õigeks panna ja see, et patarei saab nii pooleteise aasta tagant tühjaks. Aga muidu, jah, ülimugav.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Tõutäkk kirjutas: 16 Jaan 2025 19:18 Sain esmaspäeval Lasnamäel Motoneti parklas 40eurise trahvi parkimiskella puudumise tõttu.
Kust saaks digitaalset või automaatset parkimiskella soodsalt.
Aliexpressist digitaalset ja automaatset ei leidud, seal vaid sellised, millel hoova liigutamisel parkimikell peatub ja hiljem hoova tagasilükkamisel vist taas õiget aega näitab. Paradoksaalselt just sealsamast Motonetist saaks 25euriga. https://www.motonet.ee/toode/insmat-aut ... GOkLGRz8dQ Kas kusagil on veel soodsamalt liikumas meie poodides ja veebipoodides.
Ei tahaks enam trahvi saada ja igalpool võivad olla sellised parkimisnõuded. Lihtsam oleks see, kui auto seisma jätad siis kell ka automaatselt parkimse algusaega näitaks.
Seesama Motonet müüb digitaalset parkimiskella. https://www.motonet.ee/tooteruhmad/auto ... aff29e59b6
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 16 Jaan 2025 20:04
Minu meelest on Tallinnas lihtsam eeldada igas kaubanduskeskuse parklas parkimiskellla kohutsust ja see iga kord aknale sättida.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Handymanis 20euriga.
https://handymann.ee/toode/parkimiskell ... uhtmevaba/
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist