Mehed mõtlevad seksist teistega
-
Külaline
Mehed mõtlevad seksist teistega
Naised - mul on teile uudis. Teie mees mõtleb suhtes olles seksist teiste naistega, meeldib see teile või mitte. Mehed on sellised ja te ei saa seda muuta.
-
Külaline
Uudis? Ma mõtlen ka vahel seksist teise mehega. Ei tea, kas see meestele ka uudis oleks, et naised teevad sama.
-
Külaline
Ma kunagu seksi ajal mõtlesin ämmale. Siis pidasin kauem vastu.
-
Külaline
Naised fantaseerivad seksi ajal suurest riistast ja treenitud mehest. Kui oma mees on selline, siis mitte.
-
Külaline
Vastupidi ka.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:12 Naised fantaseerivad seksi ajal suurest riistast ja treenitud mehest. Kui oma mees on selline, siis mitte.
Mehed fantaseeirvad seksi ajal prinkis rindadest ja pepust, treenitud naise kehast tihke kiisuga. Kui oma naine on selline, siis mitte.
-
Külaline
Kus on uudisväärtus? Kõik fantaseerivad. Keegi lootis jälle sae käima tõmmata, nii lameda teemaga?
-
Külaline
Miks peab uudisväärtus olema?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:32 Kus on uudisväärtus? Kõik fantaseerivad. Keegi lootis jälle sae käima tõmmata, nii lameda teemaga?
Saab natuke stressi maandada.
Aga ma kui mõtlen päriselt, et kui ma armastaksin naist, mul oleks tema vastu tunded ja mul oleks temaga hea olla, siis ma tahaks teda sellisena nagu ta on. Mind ei segaks miski tema juures. Ma lihtsalt tahaks ainult teda.
-
Külaline
Sest TA kirjutas, et tal on naistele suur uudis.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:44Miks peab uudisväärtus olema?
-
Külaline
Sest paljud naised ehk naiivselt usuvad, et nende musi ei mõtle kunagi nurjatuid mõtteid seoses teiste naistega.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:32 Kus on uudisväärtus? Kõik fantaseerivad. Keegi lootis jälle sae käima tõmmata, nii lameda teemaga?
-
Külaline
Miks peaks teisest mõtlema? Kui oma naine enam ei erutaks, siis lõpetaks suhte ära.
-
Külaline
Arvad, et erutab kuni surmani?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:35 Miks peaks teisest mõtlema? Kui oma naine enam ei erutaks, siis lõpetaks suhte ära.
-
Külaline
Ma olengi mees. Ei eruta mind alasti naiste kehad alati.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 20:06Vaata mehed on teistmoodi tehtud kui naised. Alasti naise keha erutab meest alati.
Mõni rohkem, mõni vähem ja mõni üldse mitte.
Mitte, et ma neid palju alasti näinud oleks. Vaadates riides naisi on ka näha kes meeldib kes mitte. Mõnele vaatan järgi, nii et ei saa vaatamata jätta isegi kui sunnin end mitte vaatama. Ikka vaatan ära. Teisele ei teki mingit tahtmist järgi vaadata.
-
Külaline
Mõeldud oli siiski elukaaslast kellega oled juba suhtesse läinud ja tema keha sellega ka heaks kiitnud.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 20:23Ma olengi mees. Ei eruta mind alasti naiste kehad alati.
Mitte, et ma neid palju alasti näinud oleks. Vaadates riides naisi on ka näha kes meeldib kes mitte. Mõnele vaatan järgi, nii et ei saa vaatamata jätta isegi kui sunnin end mitte vaatama. Ikka vaatan ära. Teisele ei teki mingit tahtmist järgi vaadata.
-
Külaline
Petetakse ka väga ilusaid naisi, vaata või staaride eraelu. Põhjus on ikka mehes, mitte selles, milline ta naine on.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:28Vastupidi ka.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:12 Naised fantaseerivad seksi ajal suurest riistast ja treenitud mehest. Kui oma mees on selline, siis mitte.
Mehed fantaseeirvad seksi ajal prinkis rindadest ja pepust, treenitud naise kehast tihke kiisuga. Kui oma naine on selline, siis mitte.
-
Külaline
Nii see võiks olla ideaalis alguses vähemalt.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 20:24 Mõeldud oli siiski elukaaslast kellega oled juba suhtesse läinud ja tema keha sellega ka heaks kiitnud.
Hiljem aastakümmnete pärast ei pruugi nii olla. Siis on juba lapsed ja perekond. Minule pole nii lihtne midagi suhet lõpetada, isegi kui naine ei eruta. Ja hakata uue suhtega peale.
-
Külaline
Ilmselt siis tüdinevad oma naistest ära ja tahavad vaheldust, teiselt iludustelt ja ilmselt teised naised ise käivad ka peale. Kerge saak, nopi ainult ära.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 20:38 Petetakse ka väga ilusaid naisi, vaata või staaride eraelu. Põhjus on ikka mehes, mitte selles, milline ta naine on.
-
Külaline
Aga kas alasti meestekehad erutavad? Äkki oled bi?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 20:23Ma olengi mees. Ei eruta mind alasti naiste kehad alati.
-
Külaline
Mitte "keegi", vaid see on see vanamees - Revolver.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:32 Kus on uudisväärtus? Kõik fantaseerivad. Keegi lootis jälle sae käima tõmmata, nii lameda teemaga?
-
Külaline
Ainult naised ja nende kehad erutavad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts ja 10 külalist