Miks naine tüdib seksist?

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Miks naine tüdib seksist?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina pakun, et ei saa orgasme, miks ikka niisama siruli olla? Ja mitte niisama, rahuldamatus mõjub kehvasti ka veel, parem siis hoopis ilma olla. Või on põhjus selles, et ongi pool frigiidne, alguses teeskles, et on huvitatud jne, sai mehe kätte, asi tsementeerus ära ja enam pole vaja teeselda, näitab oma tõelist palet. Või pole austust, hoolivust jne, et mõjub emotsionaalselt pärssivalt, aga samas halbades suhetes pidi ka hea seks olema. Nii et mina saan kolm põhjust. Oskab keegi veel midagi lisada?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Minul on tekkinud küsimus, et miks ei peaks mees siis nö selgeltnägija olema. Naine võib ju ise rääkida, mida tahab, aga selge on see, et iga normintellektiga mees või ka vähemate psüühiliste võimetega, on kuulnud sellist sõna, nagu eelmäng, ja see ei seisne mitte juuste paitamises ega Dostojevski raamatu ette lugemises. Ega's seal eelmängus ju palju valikuid ei ole, siit ja sealt ja juba läheb naisuke käima. Miks peab nii lihtsat asja mehele ette ütlema, kas ta siis ise ei oska selles suunas initsiatiivi üles näidata? Ma saan aru, et kompab siit, ja kompab sealt, et siis naine ütleb, kust täpsemalt meeldib, aga kui üldse mehike ei kõssagi, see ju näitab nagu suhtumist. Ja sellise suhtumise korral, kui just mingi nümfomaan ei ole, kaob naisterahva huvi ludinal.. Mida arvate?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 10 Veebr 2025 09:48 Minul on tekkinud küsimus, et miks ei peaks mees siis nö selgeltnägija olema. Naine võib ju ise rääkida, mida tahab, aga selge on see, et iga normintellektiga mees või ka vähemate psüühiliste võimetega, on kuulnud sellist sõna, nagu eelmäng, ja see ei seisne mitte juuste paitamises ega Dostojevski raamatu ette lugemises. Ega's seal eelmängus ju palju valikuid ei ole, siit ja sealt ja juba läheb naisuke käima. Miks peab nii lihtsat asja mehele ette ütlema, kas ta siis ise ei oska selles suunas initsiatiivi üles näidata? Ma saan aru, et kompab siit, ja kompab sealt, et siis naine ütleb, kust täpsemalt meeldib, aga kui üldse mehike ei kõssagi, see ju näitab nagu suhtumist. Ja sellise suhtumise korral, kui just mingi nümfomaan ei ole, kaob naisterahva huvi ludinal.. Mida arvate?
Ja miks ei ole mees nagu naine?
Külaline

Ei tea, ei ole siiani ära tüdinenud. On küll olnud üks minu jaoks ebasobiv sekspartner, kuid ainsaks korraks see temaga jäigi. Muidu niisama sõbrad oleme edasi ka praegu, 22 aastat hiljem.

Ei ole ka mingit probleemi väljendada, mis meeldib. Mul ei ole elus palju partnereid olnud, neid saab siiani sõrmedel kokku lugeda ilma varbaid appi võtmata, aga vähemalt kaks eelnevalt väga vähese kogemusega meest olen niimoodi juhendades endale pikaajaliseks sobivaks partneriks "koolitanud." Ühega läksime lahku hoopis tema usuliste veendumuste ehk minu usuleiguse tõttu.
Külaline

Postitus on kustutatud
[/quote]

Postitus on kustutatud
[/quote]

Ma lihtsalt segasin vahele. Minu arvamust sa ei ootagi.
Mul ei ole meest.
Külaline

Naine ei viitsi seksida, kui seks ei paku talle midagi, kui ei armasta enam meest ja mees ei eruta teda. Miks igaüks loobub mingitest mõttetutest tegevustest, seleta nagu lapsele... Mõne teise mehga (või hoopis naisega) seksiks nagu nugis.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 10:30 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
[/quote]

Ma lihtsalt segasin vahele. Minu arvamust sa ei ootagi.
Mul ei ole meest.
[/quote]

Miks ma ei imesta.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 11:57 Naine ei viitsi seksida, kui seks ei paku talle midagi, kui ei armasta enam meest ja mees ei eruta teda. Miks igaüks loobub mingitest mõttetutest tegevustest, seleta nagu lapsele... Mõne teise mehga (või hoopis naisega) seksiks nagu nugis.
Mina arvan, et naised muutuvad laisaks. Ja eesti naine on teadupärast mugav ja laisk. Kui keegi ta ära rahuldaks nii, et ta ise midagi tegema ei peaks oleks ta rahul.
Külaline

Tihtipeale on vastus lihtsam kui arvatakse. Eesti naine on tihti lihtsalt väsinud. Tööl käiv või beebiga kodus olev naine koristab veel hilja õhtul kööki, paneb kassile toidu, loeb vanemale lapsele unejuttu, koostab järgmise päeva menüü ja otsib koolilapsele metsast käsitöötunniks sammalt ja oksi :) Ning saab beebi tõttu magada igal öösel vaid paaritunniste sutsakate kaupa. Mees tuleb, katsub korraks tissi ja leiab, et nii, nüüd on eelmäng tehtud ja hakkame aga peale!
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 12:13 Tihtipeale on vastus lihtsam kui arvatakse. Eesti naine on tihti lihtsalt väsinud. Tööl käiv või beebiga kodus olev naine koristab veel hilja õhtul kööki, paneb kassile toidu, loeb vanemale lapsele unejuttu, koostab järgmise päeva menüü ja otsib koolilapsele metsast käsitöötunniks sammalt ja oksi :) Ning saab beebi tõttu magada igal öösel vaid paaritunniste sutsakate kaupa. Mees tuleb, katsub korraks tissi ja leiab, et nii, nüüd on eelmäng tehtud ja hakkame aga peale!
Vanad klišeed on alati aktuaalsed, igal aastal sünnib üha vähem lapsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 11:59
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 11:57 Naine ei viitsi seksida, kui seks ei paku talle midagi, kui ei armasta enam meest ja mees ei eruta teda. Miks igaüks loobub mingitest mõttetutest tegevustest, seleta nagu lapsele... Mõne teise mehga (või hoopis naisega) seksiks nagu nugis.
Mina arvan, et naised muutuvad laisaks. Ja eesti naine on teadupärast mugav ja laisk. Kui keegi ta ära rahuldaks nii, et ta ise midagi tegema ei peaks oleks ta rahul.
Nii see ju käibki! Normaalne mees tahabki oma naist rahuldada, talle head teha. Kui naine ise kõik ära teeb, milleks mees siis? Seks on suhte alustala.
Ma ei kujutagi ette, mida tunneb üks mees, kes jätab oma naise rahuldamata.
Külaline

Naine tüdib seksist, kui mees ei mäleta, et seks naisega algab palju-palju varem kui õhtul voodis. Kui mees oma naist imetleb ja seda ka välja näidata julgeb, siis ei ole tal seksist puudust ega tüdine see naine millestki. Siit ei pea järeldama, et mees on süüdi, kui naine seksist tüdinud on - naine võib ju ka ise olla süüdi, et mees teda enam imetleda ei saa. Aga protsess on ikkagi sama. Mehe imetlus, tähelepanu ja hoolitsus -> naise kõrge huvi seksi vastu.
Loodus on tark.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 12:42 Naine tüdib seksist, kui mees ei mäleta, et seks naisega algab palju-palju varem kui õhtul voodis. Kui mees oma naist imetleb ja seda ka välja näidata julgeb, siis ei ole tal seksist puudust ega tüdine see naine millestki. Siit ei pea järeldama, et mees on süüdi, kui naine seksist tüdinud on - naine võib ju ka ise olla süüdi, et mees teda enam imetleda ei saa. Aga protsess on ikkagi sama. Mehe imetlus, tähelepanu ja hoolitsus -> naise kõrge huvi seksi vastu.
Loodus on tark.
Ajad on muutunud. Enam ei pea mees seksi (üldjul igava) pärast nädalaid võimlema,lipitsema, pugema ja alandama ennast. Ei saa kodust saab mujalt. Kergemalt, huvitavamat seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 12:45
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 12:42 Naine tüdib seksist, kui mees ei mäleta, et seks naisega algab palju-palju varem kui õhtul voodis. Kui mees oma naist imetleb ja seda ka välja näidata julgeb, siis ei ole tal seksist puudust ega tüdine see naine millestki. Siit ei pea järeldama, et mees on süüdi, kui naine seksist tüdinud on - naine võib ju ka ise olla süüdi, et mees teda enam imetleda ei saa. Aga protsess on ikkagi sama. Mehe imetlus, tähelepanu ja hoolitsus -> naise kõrge huvi seksi vastu.
Loodus on tark.
Ajad on muutunud. Enam ei pea mees seksi (üldjul igava) pärast nädalaid võimlema,lipitsema, pugema ja alandama ennast. Ei saa kodust saab mujalt. Kergemalt, huvitavamat seksi.
Ei pea, midagi ei pea. Teeb kui tahab. Kui ei taha, saab naine aru, et mees teda ei taha.
Külaline

Loodus on tark.
Sa räägid teenusest mitte kirest. Sinu puhul naine lihtsalt müüb meelehea eest seksi mehele, ise ju vajadust ei oma. Aga ega mehed lollid ei ole, saavad oma naisest hästi aru ja ei tüütagi enam seksiga, seda saab mujalt ka.
Külaline

Siis on ju hea kõigi jaoks - mees naist ei tüüta ja ise ka rahul. Milles probleem?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 13:18 Siis on ju hea kõigi jaoks - mees naist ei tüüta ja ise ka rahul. Milles probleem?
Probleem tekib naisel kui mees saab seksi mujalt. Siis tekib naisel armukadedus.
Külaline

Naine ja ka mees tüdineb seksist ära siis, kui see muutub tüütuks "kohustuseks".
Sest kõik ju millegipärast eeldavad, et seks peab suhtes olema. No peabki aga vaid siis, kui see ka nauditav on.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 13:26 Naine ja ka mees tüdineb seksist ära siis, kui see muutub tüütuks "kohustuseks".
Sest kõik ju millegipärast eeldavad, et seks peab suhtes olema. No peabki aga vaid siis, kui see ka nauditav on.
Tee siis see nauditavaks. Tee ise ka elus midagi.
Külaline

Loodus on tark.
Et siis naine ei tunne ise üldse mingit iha mehe vastu või? Ainult siis kui mees teda imetleb, kiidab ja välja teeb, siis kuidagimoodi on nõus vastutuleku korras ära kannatama?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 3 külalist