Kus ööbida Tallinna lennujaama lähedal?

vana hea klassika
Külaline

Kus ööbida Tallinna lennujaama lähedal?

Postitus Postitas Külaline »

Oleks vaja võimalikult lennujaama lähedal ööbimiskohta. Soovitage palun midagi, millega teil endil on positiivne kogemus.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 22:13 Oleks vaja võimalikult lennujaama lähedal ööbimiskohta. Soovitage palun midagi, millega teil endil on positiivne kogemus.
Ülemiste hotell.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 22:30
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 22:13 Oleks vaja võimalikult lennujaama lähedal ööbimiskohta. Soovitage palun midagi, millega teil endil on positiivne kogemus.
Ülemiste hotell.
Milline see Ülemiste hotell on? Kui sellise nimega guugeldan, ei tule mingit vastet.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 23:01
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 22:30
Ülemiste hotell.
Milline see Ülemiste hotell on? Kui sellise nimega guugeldan, ei tule mingit vastet.
Aa, see on vist Mercure Tallinn?
Külaline

https://www.mercuretallinn.com/
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 23:44 https://www.mercuretallinn.com/
See sama jah. Vanasti(3a tagasi) oli see Ülemiste Hotell.
Külaline

Mercure Tallinn on kõige lähemal jah, aga see on suhteliselt kallis hotell. No keskmisest kallim. Võid võtta mõne hea hotellitoa kesklinnas ning sõita taksoga edasi-tagasi (ei ole pikk sõit üldse), ning saaksid soodsamalt kui ööbimise Mercures.

Kui rahas ei ole üldse küsimust, siis Mercure muidugi.
Külaline

U11 hotell Uuslinna tänaval - hinnad algavad mingist 26 eurost, sisse saab uksekoodiga, minu arust väga okei koht.
https://u11hotel.com/

Boldiga lennujaama veidi alla 4 km, maksab umbes 3-5 eurot, oleneb kellaajast.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 08:42 U11 hotell Uuslinna tänaval - hinnad algavad mingist 26 eurost, sisse saab uksekoodiga, minu arust väga okei koht.

Täiendan, et kui taksot ei raatsi võtta, võid jalutada ka ca 1 km kaugusel olevasse Paala bussipeatusesse, kust läheb nr 7 buss lennujaamast 650 m kaugusele Lõõtsa peatusesse või jalutada 1,2 km kaugusel olevasse Liikuri bussipeatusesse (sinna saab sõita ka 200 m kaugusel olevast Uuslinna bussipeatusest nr 39 bussiga), kust läheb nr 13 buss otse lennujaama.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 08:42 U11 hotell Uuslinna tänaval - hinnad algavad mingist 26 eurost, sisse saab uksekoodiga, minu arust väga okei koht.

Ei ole mõtet pakkuda muid öömajasid Tallinnas, mul on oma lemmiköömajad kesklinnast täiesti olemas - selles pole üldse küsimus, Tallinn on häid kohti täis. Küsimus on just lennujaama lähedal asuvates kohtades. See Mercury on väga hea, see sobib hästi. Veel leidsin, et päris lähedal on ka Ülemiste City Residences.
Külaline

Jah, peale Mercure Tallinna /Ülemiste hotelli pole seal lähikvartalites ühtegi hotelli. Lähimad air b&B on Majaka tänaval.
Külaline

Mina elan lennujaamast alla 5km kaugusel, aga öisel ajal kui ühistransport ei liigu, siis Boldi peale loota ei julge, sõpradel on tulemata jäänud. Norm takso maksis öösel umbes 15 eurot ettetellimisega. Muidu läheks pigem ühistranspordiga. Ma siiski arvan, et bookingust leiab midagi ka jalutuskäigu kauguselt. teemaalgataja odavat ei küsinud, seega ma valiks tema asemel ka selle lennujaam kõrval oleva hotelli ja kino Eha asemele ehitati ka üks, seal tuleb ainult mäest üles minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 20:47

Mina elan lennujaamast alla 5km kaugusel, aga öisel ajal kui ühistransport ei liigu, siis Boldi peale loota ei julge, sõpradel on tulemata jäänud.
Ma elan umbes sama kaugel (lasnamäe-kesklinna piiril) ja olen sage lendaja ning pole eales mingit probleemi olnud takso saamisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 08:46Täiendan, et kui taksot ei raatsi võtta, võid jalutada ka ca 1 km kaugusel olevasse Paala bussipeatusesse, kust läheb nr 7 buss lennujaamast 650 m kaugusele Lõõtsa peatusesse või jalutada 1,2 km kaugusel olevasse Liikuri bussipeatusesse (sinna saab sõita ka 200 m kaugusel olevast Uuslinna bussipeatusest nr 39 bussiga), kust läheb nr 13 buss otse lennujaama.
Kui küsitakse hotelli võimalikult lennujaama lähedale, ju siis väga ei taheta kilomeetrite kaupa oma ja kogu pere kohvritega matkata.
Ja ilmselt soovitakse ööbimist, kuna lend väljub varahommikul. Kas kõik need bussid sõidavad ka suvalisel öisel ajal?
Külaline

Kas päris taksofirmasid kust taksot varem ette saab tellida enam ei ole?
Külaline

Ei tea miks linna ei pane ühtegi ööbussi lennujaama suunas. Taksofirmade lobi?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 02:41 Kas päris taksofirmasid kust taksot varem ette saab tellida enam ei ole?
Loomulikult on. Nt Forus.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 13:49 Ei tea miks linna ei pane ühtegi ööbussi lennujaama suunas. Taksofirmade lobi?
Öösel ei lenda praktiliselt ükski liinilend. Nt eile läks viimane lend 21.15. Öösel kl 3.40 väljuma pidanud tšarter väljus 8.43 ja esimene liinilend väljus 5.36. Saabuvatega sama lugu. Öösel kell saabuma pidanud tšarter saabus 7 millegagi ja esimene liinilend saabus 8.02. Kes seda ööbussi sinu arvates kasutaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 01:28
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 08:46Täiendan, et kui taksot ei raatsi võtta, võid jalutada ka ca 1 km kaugusel olevasse Paala bussipeatusesse, kust läheb nr 7 buss lennujaamast 650 m kaugusele Lõõtsa peatusesse või jalutada 1,2 km kaugusel olevasse Liikuri bussipeatusesse (sinna saab sõita ka 200 m kaugusel olevast Uuslinna bussipeatusest nr 39 bussiga), kust läheb nr 13 buss otse lennujaama.
Kui küsitakse hotelli võimalikult lennujaama lähedale, ju siis väga ei taheta kilomeetrite kaupa oma ja kogu pere kohvritega matkata.
Ja ilmselt soovitakse ööbimist, kuna lend väljub varahommikul. Kas kõik need bussid sõidavad ka suvalisel öisel ajal?
See oli lisainfo, mõneks teiseks korraks või mõne teise lugeja jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 14:10
Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 13:49 Ei tea miks linna ei pane ühtegi ööbussi lennujaama suunas. Taksofirmade lobi?
Öösel ei lenda praktiliselt ükski liinilend. Nt eile läks viimane lend 21.15. Öösel kl 3.40 väljuma pidanud tšarter väljus 8.43 ja esimene liinilend väljus 5.36. Saabuvatega sama lugu. Öösel kell saabuma pidanud tšarter saabus 7 millegagi ja esimene liinilend saabus 8.02. Kes seda ööbussi sinu arvates kasutaks?
Kui mõni lend vahel hilineb, pole näitaja. Kella 5 paiku läheb juba piisavalt lende. Alati soovitatakse 2 h varem kohal olla - seega 3 paiku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, kaegu, Kõuts, taivopalm ja 9 külalist