Canna taimed

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
HeleLiis
Kontakt:

Canna taimed

Postitus Postitas HeleLiis »

Äkki siit saab kiiremini soovituse, no ma ise leia noh :) - milline kanna (nimi siis) kasvab 1.5m kõrguseks? Mul tuttavalt on, aga kuna talle see toodi, siis ta nime ei tea öelda.... aga ma tahaks endale ka :) väga ilus kõrge lill tumepunaste õitega on tal
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Esimest korda kuulen sellisest taimest, pidin lausa guugeldama. Ilus lill.

Pilt
Külaline

Meil ta õues vastu ei pea, külm võtab ära, ainult toataimena ja suvel saab õue tõsta. Aga selle sorte on palju.
Külaline

Peab küll õues ka vastu, ma just möödunud aastal kasvatasin. Meil müüakse ka, aga natuke hiljem, umbes mais, kanna on nimeks. Mina ostsin Viimsist.
Külaline

Kanna v canna ei ole meil siiski õues püsik sesr on pärit troopilisemast kliimast, talveks tuleb risoomid tõsta keldrisse või mujale sisse min 0 kraadi juurde ja kuna ühe aastaga suudab korraliku risoomipuntra kasvatada siis tihti säilitatakse neid kastides või suurtes pottides ja kevadel jagatakse väiksemaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Veebr 2025 15:36 Peab küll õues ka vastu, ma just möödunud aastal kasvatasin. Meil müüakse ka, aga natuke hiljem, umbes mais, kanna on nimeks. Mina ostsin Viimsist.
Cannat kasvatatakse Eestis suvelillena, sest ta ei kannata mingeid miinuskraade ja aias ta talve üle ei ela. Juurikat kuskil talvitades, kus miinuskraade ei ole (nagu daalia või krüsanteemijuurikad vms) saab cannat kasvata mitu aastat.
Külaline

Imeilus. Mul oli see taim, aga ju ma siis olin loll ja lohakas, kuna mul ta lihtsalt kiratses.

Pilt
Külaline

Väga ilus lill. Õielt meenutab väheke iirist.
Peaks isegi see aasta proovima rõdul kasvatada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bubbletea ja 1 külaline