E-gümnaasium
-
Külaline
E-gümnaasium
Artutleme teemal e-gümnaasium.
Jäi silma Audentese ja Täiskasvanute e-gümnaasium.
Kas kellelgi on kogemusi? Hiljem ülikooli minna kerge/raske?
Jäi silma Audentese ja Täiskasvanute e-gümnaasium.
Kas kellelgi on kogemusi? Hiljem ülikooli minna kerge/raske?
-
Külaline
Ilma keskhariduseta ikka ei lähe ülikooli.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2025 20:22 Ülikooli võib kohe minna, milleks aega raisata?
-
Külaline
Mina soovitaks ikka minna tavalisse täiskasvanute gümnaasiumisse. Milleks jubedalt raha raisata, et e-gümnaasiumis käia. Lisaks saab kohapeal ikkagi paremini selgeks kui mingis e vormis.
-
Külaline
Olen teadlik, et läheb kulukaks. Rahas pole küsmus. Soovin pigem arvamusi neilt, kes on ise selle tee läbinud.
Kuidas kulges õppeprotsess, kas jäite rahule jne...
Kuidas kulges õppeprotsess, kas jäite rahule jne...
Mina 16a laps käib 10 klassis täiskasvanute e-gümnaasiumis. Väga rahul on. Saab omas tempos õppida, saab une täis magada, oma tunniplaani koostada, et milliseid aineid mis päeval ta õpib ja kui kaua. Peaasi, et kõik selge ja kontrolltööd ja esseed ja praktilised tööd tehtud. Ühesõnaga, laps on rahul, see kõige tähtsam. Tavalises koolis ta kurtis selle üle, et nii aeglaselt liigutakse edasi ja õpetajad õpetavad igavalt, monotoonselt. Klassis mingi grupp kes ei viitsi õppida, segavad, õpetaja tähelepanu läheb neile, lisaks ei saa und täis, koolis unine, ja tuhat muud häda. E gümnaasium lahendas kõik probleemid. Hinded enamus viied, paar nelja sekka.
-
Külaline
Audrntese e-gümnaasium on tasuline ja täiskasvanute oma tasuta?
Kas Audentes pakub siis rohkem videotunde ja paremat õpet, või on nad laias laastus samasugused?
Kas Audentes pakub siis rohkem videotunde ja paremat õpet, või on nad laias laastus samasugused?
-
Külaline
Audentes on ju erakool, seal on kõik tasuline.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 13:52 Audrntese e-gümnaasium on tasuline ja täiskasvanute oma tasuta?
-
Külaline
Jaa, seda muidugi, et tasuline ja erakool, aga kas seal pakutav õpe on kuidagi parem kui tavalises täiskasvanute e-gümnaasiumis? Või maksad raha, aga teed ise kodus täpselt samade töövihikute järgi omapead harjutusi kui täiskasvanute gümnaasiumis.
-
Külaline
sama vahe mis munitsipaalkoolil ja erakoolil tavaõppes. Ega polegi erilist vahet peale õppemaksu. Kui on e-õpe siis ikka omapead, selles ju mõte ongi.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 16:06 Jaa, seda muidugi, et tasuline ja erakool, aga kas seal pakutav õpe on kuidagi parem kui tavalises täiskasvanute e-gümnaasiumis? Või maksad raha, aga teed ise kodus täpselt samade töövihikute järgi omapead harjutusi kui täiskasvanute gümnaasiumis.
-
Külaline
Ära levita valeinfot, enamik täiskasvanute gümnaasiume, kus on e-õpe, on TASUTA. Ma ei tea, kas üldse enam on TKG-sid, kus EI pakuta e-õpet.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 23:13 Täiskasvanute E- gümnaasium on samuti tasuline.
-
Külaline
Vabandust, lugesin valesti, pidasid silmas konkreetset kooli. See on tõepoolest tasuline.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 23:13 Täiskasvanute E- gümnaasium on samuti tasuline.
-
Külaline
Kas Täiskasvanute E-gümaasiumisse oli raske sisse saada või piisab vaid sellest, on raha ja põhikool lõpetatud? 
-
Külaline
Aga sotsiaalsest poolest ei jää puudu? Minu jaoks on kooli ikkagi ka palju muud kui pelgalt hariduse omandamine.Õie kirjutas: ↑09 Mär 2025 19:05 Mina 16a laps käib 10 klassis täiskasvanute e-gümnaasiumis. Väga rahul on. Saab omas tempos õppida, saab une täis magada, oma tunniplaani koostada, et milliseid aineid mis päeval ta õpib ja kui kaua. Peaasi, et kõik selge ja kontrolltööd ja esseed ja praktilised tööd tehtud. Ühesõnaga, laps on rahul, see kõige tähtsam. Tavalises koolis ta kurtis selle üle, et nii aeglaselt liigutakse edasi ja õpetajad õpetavad igavalt, monotoonselt. Klassis mingi grupp kes ei viitsi õppida, segavad, õpetaja tähelepanu läheb neile, lisaks ei saa und täis, koolis unine, ja tuhat muud häda. E gümnaasium lahendas kõik probleemid. Hinded enamus viied, paar nelja sekka.
Ta käib veel huvikooolis 4x nädalas, teeb vabatahtliku tööd ja suhtleb palju sõpradega. Selles osas on ok aga sul on õigus, mõnel lapsel võib sotsiaalne pool väheseks jääda e-õppes. Siis seda osa peab vanem kindlasti vaatama-toetama, et puudujääke poleks.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist