Waze on hääletu
-
Külaline
Waze on hääletu
Miskipärast kadus Waze'il heli. Kõik äpi heliikoonid on sees, telefoni helinivoo on laes, mute'i peal telefon ei ole. Olen teinud restardi, olen äpi uuesti installeerinud, täielik vaikus. Kas oskab keegi aidata?
-
Külaline
Nüüd uues versioonis see ongi ju hääletu.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:11 Miskipärast kadus Waze'il heli. Kõik äpi heliikoonid on sees, telefoni helinivoo on laes, mute'i peal telefon ei ole. Olen teinud restardi, olen äpi uuesti installeerinud, täielik vaikus. Kas oskab keegi aidata?
-
Külaline
Mul on küll hääl alles.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:21Nüüd uues versioonis see ongi ju hääletu.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:11 Miskipärast kadus Waze'il heli. Kõik äpi heliikoonid on sees, telefoni helinivoo on laes, mute'i peal telefon ei ole. Olen teinud restardi, olen äpi uuesti installeerinud, täielik vaikus. Kas oskab keegi aidata?
-
Külaline
See pole täpne enam.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:51Mul on küll hääl alles.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:21Nüüd uues versioonis see ongi ju hääletu.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:11 Miskipärast kadus Waze'il heli. Kõik äpi heliikoonid on sees, telefoni helinivoo on laes, mute'i peal telefon ei ole. Olen teinud restardi, olen äpi uuesti installeerinud, täielik vaikus. Kas oskab keegi aidata?
-
Külaline
MIs mõttes? Seal on ju häälte valik alles? Terve trobikond hääli. Ja see hääl just ongi see oluline funktsioon, ma ei saa ju sõidu ajal mingit ekraani vaadata, ma tahan just, et keegi ütleks, et 500 meetri pärast keera paremale.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:21Nüüd uues versioonis see ongi ju hääletu.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:11 Miskipärast kadus Waze'il heli. Kõik äpi heliikoonid on sees, telefoni helinivoo on laes, mute'i peal telefon ei ole. Olen teinud restardi, olen äpi uuesti installeerinud, täielik vaikus. Kas oskab keegi aidata?
-
Külaline
Euro liidus see häälega versioon on nüüd keelatud, juhib tähelepanu kõrvale.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 16:02MIs mõttes? Seal on ju häälte valik alles? Terve trobikond hääli. Ja see hääl just ongi see oluline funktsioon, ma ei saa ju sõidu ajal mingit ekraani vaadata, ma tahan just, et keegi ütleks, et 500 meetri pärast keera paremale.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:21Nüüd uues versioonis see ongi ju hääletu.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 13:11 Miskipärast kadus Waze'il heli. Kõik äpi heliikoonid on sees, telefoni helinivoo on laes, mute'i peal telefon ei ole. Olen teinud restardi, olen äpi uuesti installeerinud, täielik vaikus. Kas oskab keegi aidata?![]()
-
Külaline
Kas siis ekraani passimine on kuidagi parem? Päris jube, äkki keelavad üldse siis ära, et juhib tähelepanu kõrvale, ma ei saa siis üldse kuskile sõita, sest orienteerumine on halb. Lisaks olid vahepeal Tallinnas sellised remonditööd, et ei saanud ilma Waze'ita üldse sõita, sest iga päev oli uus üllatus, mis tänav see jälle kinni on pandud.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 16:27Euro liidus see häälega versioon on nüüd keelatud, juhib tähelepanu kõrvale.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 16:02MIs mõttes? Seal on ju häälte valik alles? Terve trobikond hääli. Ja see hääl just ongi see oluline funktsioon, ma ei saa ju sõidu ajal mingit ekraani vaadata, ma tahan just, et keegi ütleks, et 500 meetri pärast keera paremale.![]()
-
Külaline
Ma elan maal jah. Aastakümneid olen maailmas ringi sõitnud, tahaks nüüd jah, et ikka hääl teada annaks, millal ja kuhu pöörata.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 23:14Posititus on kustutatud
Mis mõttes see häirib juhti? Ekraani vaatamine häirib ju veel rohkem! Telefoni ei tohi ju kättegi võtta roolis...
Kui Waze hääl on ELs keelatud, kuidas siis on võimalik, et samas autos kaassõitjatega rääkimine on lubatud?
Mingi nali või?
Waze on vait seetõttu, et te sõidate ainult otse. No mille pärast ta peab karjuma Teile, et näiteks 500 m pärast pöörake paremale?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 00:40Ma elan maal jah. Aastakümneid olen maailmas ringi sõitnud, tahaks nüüd jah, et ikka hääl teada annaks, millal ja kuhu pöörata.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 23:14Posititus on kustutatud
Mis mõttes see häirib juhti? Ekraani vaatamine häirib ju veel rohkem! Telefoni ei tohi ju kättegi võtta roolis...
Kui Waze hääl on ELs keelatud, kuidas siis on võimalik, et samas autos kaassõitjatega rääkimine on lubatud?
Mingi nali või?
-
Külaline
-
Külaline
[/quote]
Posititus on kustutatud
[/quote]
Su solvangud muutuvad ka aina mannetumaks. Kolmanda klassi laps mõtleb ka midagi paremat välja. Aga tänan küsimast, ei ole maalt, olen eluaeg Tallinnas elanud. Huvitav, kas kõik taksojuhid on ka jobud ja maalt, neil on Waze kogu aeg peal.
Posititus on kustutatud
[/quote]
Su solvangud muutuvad ka aina mannetumaks. Kolmanda klassi laps mõtleb ka midagi paremat välja. Aga tänan küsimast, ei ole maalt, olen eluaeg Tallinnas elanud. Huvitav, kas kõik taksojuhid on ka jobud ja maalt, neil on Waze kogu aeg peal.
-
Külaline
Kui ta näeb, et täitsa õigesti läheb kogu aeg, siis ta ei ütlegi midagi.Ants kirjutas: ↑15 Mär 2025 01:12Waze on vait seetõttu, et te sõidate ainult otse. No mille pärast ta peab karjuma Teile, et näiteks 500 m pärast pöörake paremale?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 00:40Ma elan maal jah. Aastakümneid olen maailmas ringi sõitnud, tahaks nüüd jah, et ikka hääl teada annaks, millal ja kuhu pöörata.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 23:14Sa oled maalt või? Siis jah mine koju tagasi. Jobu.
Mingi nali või?
-
Külaline
Maakad ei tohi enam linna tulla, neid on siin liiga palju saanud.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 00:40Ma elan maal jah. Aastakümneid olen maailmas ringi sõitnud, tahaks nüüd jah, et ikka hääl teada annaks, millal ja kuhu pöörata.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 23:14Sa oled maalt või? Siis jah mine koju tagasi. Jobu.
Mingi nali või?
-
Külaline
Teemaalgataja siin. Ühel päeval hakkas hääl korraks tööle. Kui aga äpi kinni panin ja järgmisel päeval uuesti tahtsin kasutada, oli jälle tumm. Seadeid pole muutnud.
-
Külaline
Vaata et trahvi ei saa sedasi vigurdamisega.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 14:45 Teemaalgataja siin. Ühel päeval hakkas hääl korraks tööle. Kui aga äpi kinni panin ja järgmisel päeval uuesti tahtsin kasutada, oli jälle tumm. Seadeid pole muutnud.
-
Külaline
Sa ei pea seda reklaamima.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 17:43 Elan Tallinnas, terve elu, sõidan kõik sõidud wazega.
-
Külaline
Pole sinu asi, mida keegi reklaamib või kuidas sõidab. Mina sõidan samuti Waze´ga, saab kohe operatiivset infot, kaua kuskile sõit võtab, kus on ummik, kus on tee kinni, kus on kiiruskaamera pandud. Pole kuidagi sinu asi. Üritad küll väga labaselt saagi käima tõmmata, nagu see tähendaks seda, et sa teid ei tunne, aga see sinu trollimine on nii läbinähtav, et solvata sul sellise lapsiku sõimuga küll kedagi ei õnnestu. Jaa ikka oma tinderimuttide sõimamise juurde, tuleb paremini välja.
-
Külaline
Waze on üks enamkasutatav äpp minul. Ma sellest hääle värgist ei olegi aru saanud. Juba aastate eest üritasin sättida, et võiks häälega hoiatada politsei eest, aga ei saanud seda seadet paika. Sõidan Tallinnas ja Eestis igapäevaselt wazet kasutades. Kiiruse mõõtmine ja politsei on üks peamisi põhjuseid. Lisaks ummikud ja kiirem tee kohale Tallinnas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Kirile, Kõuts ja 10 külalist