Isepruunistajad
-
Külaline
Isepruunistajad
Milliseid isepruunistajaid te soovitaksite? Kogemusi tanreveliga, influencerid reklaamivad..
-
Külaline
Mina kasutan juba mitu suve Dove'i oma. Seda on nii mugav kasutada ja tulemus jääb väga loomulik. Mul on endal väga hele nahk ja päris mitu inimest on minult siiralt küsinud, et kas ma olen rohkem päevitama hakanud. Ka ma ise ei tee vahepeal vahet, kas mul "päevitus" mingis kohas on päikesest või kreemist
Enne Dove'i avastamist proovisin igasugu erinevaid variante, spreid, õlid... Aga pärast Dove'i leidmist pole hetkekski tundnud vajadust midagi muud proovida.
-
Külaline
Mul sama lugu, kasutan Dove'i ihupiima ja nahaarstki ütles mulle, et te ei tohiks ju päevitada. Jalad on suhteliselt pruunid, aga mitte ühe korraga, vaid paned ülepäeva või mõne päeva tagant juurde. Kusjuures olen kasutanud igasuguseid kalleid kreeme, ikka jäid lapilised kõik. Ise olen täiesti lumivalge ja selle peale ükski teine kreem pole sobinud, ikka liiga tume, liiga ebaühtlane. Ja ilusti sädeleb ka. Ainus miinus on lõhn, mis mulle väga ei meeldi, aga see läheb ära, kui ära kuivab. See pole see spetsiifiline isepäevitaja lõhn, vaid lihtsalt päris tugevalt lõhnastatud on see toode. Aga nagu ütlesin, see hajub varsti ära.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 12:02 Mina kasutan juba mitu suve Dove'i oma. Seda on nii mugav kasutada ja tulemus jääb väga loomulik. Mul on endal väga hele nahk ja päris mitu inimest on minult siiralt küsinud, et kas ma olen rohkem päevitama hakanud. Ka ma ise ei tee vahepeal vahet, kas mul "päevitus" mingis kohas on päikesest või kreemistEnne Dove'i avastamist proovisin igasugu erinevaid variante, spreid, õlid... Aga pärast Dove'i leidmist pole hetkekski tundnud vajadust midagi muud proovida.
-
Külaline
Mul on hoopis probleem isepruunistaja mahakulumisega. Päev enne kreemi kasutamist koorin end korralikult ja kreemitan. Pruunistaja annab ka kena jume. Aga probleem on selles, et kui see hakkab maha kuluma, kulub ikkagi inetult. Ei jää mitte laiguline, vaid kogu keha tundub kuidagi täpiline, nagu nahk oleks tedretäppe tihedalt täis. Olen katsetanud erinevaid isepruunistajaid, aga probleem on kõigiga sama. Milles küll asi?
-
Külaline
Dove'iga sellist probleemi pole. Heledama variandi puhul oli küll nii, et maha kuludes tekkisid osadesse kohtadesse tumedamad laigud, aga nüüd kasutam tumedat varianti ja see kulub väga ühtlaselt, pole praktiliselt aru saadagi.
-
Eitagi
Mul jätavad kõik isepruunistajad kollaka alatooni. Ainult siis, kui juba natuke päevitust all, jääb normaalne. Aga päevitamine on minu jaoks vaevarikas ebameeldiv tegevus. Ma higistan, ma jään lamades kangeks, pea läheb uimaseks, pruuniks saamiseks pean enne minenma punaseks ja see kõik on nii kuramuse tüütu. Kõht ja küljed ei lähegi pruuniks, isegi kui külili päevitada. Aga iseptuunistajaga, kurask, nt põlvi ja küünarnukke ühtlaseks ei saa, seal on nahk krobelisem ja jääb tumedam laik.
Kas see Dove lahendaks sellised probleemid? Kui mul on tavalise eestlase plassvalge nahk ja üldse alla ei päevita, kas siis peaks heledama või tumedama tooniga Dove'i valima?
Kas see Dove lahendaks sellised probleemid? Kui mul on tavalise eestlase plassvalge nahk ja üldse alla ei päevita, kas siis peaks heledama või tumedama tooniga Dove'i valima?
-
Külaline
Mina vahel kasutan ka Dovei aga Derma spa varianti. Mitte summer glow ihupiima.
Jätab mõnusa õrna jume. Kuna mul on üsna ränk päikeseaalergia, siis väldin päikese võtmist ja kasutan tugevaid kaitsekreeme. Koos selle pruunistajaga mingi jume ikka saan peale ka.
Aga samas ma kasutan seda harva. Kui meelde tuleb, siis 1-2 nädalas.
Ma päris kriitvalge ei ole. Aga põlvedel ja küünarnukkidel ei ole tumedamaid laike täheldanud. Ma pigem väga paksult seda peale ei määri.
Jätab mõnusa õrna jume. Kuna mul on üsna ränk päikeseaalergia, siis väldin päikese võtmist ja kasutan tugevaid kaitsekreeme. Koos selle pruunistajaga mingi jume ikka saan peale ka.
Aga samas ma kasutan seda harva. Kui meelde tuleb, siis 1-2 nädalas.
Ma päris kriitvalge ei ole. Aga põlvedel ja küünarnukkidel ei ole tumedamaid laike täheldanud. Ma pigem väga paksult seda peale ei määri.
-
Külaline
Siis võta kindlasti heledam. Üks kiht annab väga õrna jume, aga saad lasta edasi niikaua, kui oled tooniga rahul.Kui mul on tavalise eestlase plassvalge nahk ja üldse alla ei päevita, kas siis peaks heledama või tumedama tooniga Dove'i valima?
-
Külaline
Kusjuures mina soovitaks just seda tumedamat. Mul on ka väga hele nahk ja saan ühe kreemitamiskorraga kena jume peale. Nädala pärast on see vaikselt ära kadunud ja siis kreemitan uuesti. Heledamaga peab tihedamalt kreemitama ja mulle tundub, et just selle kreemikihi paksuse pärast kulub ta koledamalt, st nähtavamalt maha.
-
Külaline
kasutasin isepruunistajaid viimati eelmisel sajandil. seepärast küsin:
kas tänapäeval on samuti vaja isepruunistajate kasutamisel panna määrimiseks kumikindad kätte või piisab, kui peale paljaste kätega pealemäärimist lihtsalt käed ära pesta, et peopesad liiga tumedaks ei jääks?
kas tänapäeval on samuti vaja isepruunistajate kasutamisel panna määrimiseks kumikindad kätte või piisab, kui peale paljaste kätega pealemäärimist lihtsalt käed ära pesta, et peopesad liiga tumedaks ei jääks?
-
Külaline
Äkki siis peab mõlemaid proovima, pole eriti kallid, seega võib seda lubada. Minul see tumedam jäi ikka tiba ebaloomulik, kui täitsa lumivalge naha peale panin. Kui kerge päevitus on endal ka, siis sobib hästi. Aga eks iga inimese nahk on ka erinev.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 13:06 Kusjuures mina soovitaks just seda tumedamat. Mul on ka väga hele nahk ja saan ühe kreemitamiskorraga kena jume peale. Nädala pärast on see vaikselt ära kadunud ja siis kreemitan uuesti. Heledamaga peab tihedamalt kreemitama ja mulle tundub, et just selle kreemikihi paksuse pärast kulub ta koledamalt, st nähtavamalt maha.
Kummikindaid pole kasutanud, pärast käed ära pesnud ja ei ole jäänud mingeid tumedaid laike peale.
-
Külaline
Kreemipõhistel piisab kui käed pesta. Vahtude ja muude osas ma kaasa rääkida ei oska.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 13:31 kasutasin isepruunistajaid viimati eelmisel sajandil. seepärast küsin:
-
külaline
-
Külaline
Tahaks ka proovida neid. Kasutasin üle-eelmisel suvel mingit vahtu, st. Moritz ja sellega väga rahule ei jäänud. Mõnes kohas jäi ikka laiguline (ilmselt enda pealekandmise viga), samuti oli ebameeldiva lõhnaga ja jäi ka tiba ebaloomulik minumeelest. Kas need dove ja nivea tooted määrivad heledaid riideid?
-
Külaline
Riiete või voodipesu määrimist ei ole täheldanud. Eks see omapärane pruunistaja hais on ikka. Aga dove derma spaga järgmiseks päevaks on see kadunud. Ma tavaliselt kreemitan õhtul peale pesu ja hommikuks on hais läinud.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 14:36 Tahaks ka proovida neid. Kasutasin üle-eelmisel suvel mingit vahtu, st. Moritz ja sellega väga rahule ei jäänud. Mõnes kohas jäi ikka laiguline (ilmselt enda pealekandmise viga), samuti oli ebameeldiva lõhnaga ja jäi ka tiba ebaloomulik minumeelest. Kas need dove ja nivea tooted määrivad heledaid riideid?
-
Külaline
Tore kuulda, siis proovin ära:)Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 20:41Riiete või voodipesu määrimist ei ole täheldanud. Eks see omapärane pruunistaja hais on ikka. Aga dove derma spaga järgmiseks päevaks on see kadunud. Ma tavaliselt kreemitan õhtul peale pesu ja hommikuks on hais läinud.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 14:36 Tahaks ka proovida neid. Kasutasin üle-eelmisel suvel mingit vahtu, st. Moritz ja sellega väga rahule ei jäänud. Mõnes kohas jäi ikka laiguline (ilmselt enda pealekandmise viga), samuti oli ebameeldiva lõhnaga ja jäi ka tiba ebaloomulik minumeelest. Kas need dove ja nivea tooted määrivad heledaid riideid?
-
Külaline
Äkki paneksite lingi, millist Dove´i te täpsemalt kasutate. Dove´il ju ka erinevaid tooteid ...
-
Külaline
Ma kasutan seda, see see Derma spa variant: https://www.notino.fi/dove/dermaspa-sum ... gKezfD_BwEKülaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 21:42 Äkki paneksite lingi, millist Dove´i te täpsemalt kasutate. Dove´il ju ka erinevaid tooteid ...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist