Pahane klient
-
Külaline
Pahane klient
Tuleb klient, kes pole rahul te firma tööga. Laob kõik negatiivse välja. Ma vabandan, et firma ei ole vastanud tema ootustele. Edasi saan juba mina isiklikult võtta. -Te muidugi vabandate, teete näo nagu mõistete. Nüüd ta tahab et asusiksin tema poolele või arvaks nii nagu tema. Aga seda ma ei saa. Vaidlustamine oleks ka rumal tegu.
Kuidas siit edasi minna?
Kuidas siit edasi minna?
-
Külaline
Aga oli siis ebarahuldavalt tehtud tööga?
Kui oli, siis tuleb ümber teha. Mina näiteks ei tahaks, et seda tööd teeks sama firma, kuna juba see firma keeras käki kokku.
Kui pole ebatahuldav töö, kukele ei saadaks. Telliks ekspertiisi. Kulud maksaks see kes on süüdi.
See lihtsalt kiire arvsmus.
Kui oli, siis tuleb ümber teha. Mina näiteks ei tahaks, et seda tööd teeks sama firma, kuna juba see firma keeras käki kokku.
Kui pole ebatahuldav töö, kukele ei saadaks. Telliks ekspertiisi. Kulud maksaks see kes on süüdi.
See lihtsalt kiire arvsmus.
Oleneb muidugi, kas reaalselt oli probleem töö kvaliteedis või klient lihtsalt tahtis "ventileerida" ja end välja elada. Mingeid pooli kindlasti ei valiks, pigem hoiaks distantsi, jääks neutraalseks ja proffesionaalseks. Tee lihtsalt oma tööd ja jäta emotsioonid asjast välja
-
Külaline
"Ma vabandan, et firma ei ole vastanud teie ootustele." See ju polegi üldse vabandus! Kuna ilmselgelt firma ei saa võtta vastutust kellegi ootuste või emotsioonide eest, eks ole. Sa saad öelda, et sul on kahju, kuid lisada sinna ette mõttetu vabandamise-sõna on kliendile valetamine, kuna sa ju ei vabandanud.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 20:29 Tuleb klient, kes pole rahul te firma tööga. Laob kõik negatiivse välja. Ma vabandan, et firma ei ole vastanud tema ootustele. Edasi saan juba mina isiklikult võtta. -Te muidugi vabandate, teete näo nagu mõistete. Nüüd ta tahab et asusiksin tema poolele või arvaks nii nagu tema. Aga seda ma ei saa. Vaidlustamine oleks ka rumal tegu.
Kuidas siit edasi minna?
Muidu aga tuleb sellistes olukordades tegeleda eneseanalüüsiga ehk mõelda, mis viltu läks ja mida saab järgmine kord paremini teha. Ja muidugi jõuda kliendiga mõlema poole jaoks mõistlikule lahendusele. No näiteks, kui olete müünud talle ebakvaliteetset kaupa, siis tuleb kaup ringi vahetada.
-
Külaline
Olen TA. Selleks et saada paremaid ja täpsemaid nõuandeid, pean ma ise natukene olukorda paremini kirjeldama. Asi oli siis nii. Tegevus toimus ühes erootikapoes. Klient oli ostnud täispuhutava kumminaise ja tõi selle kahe päeva pärast tagasi ja ütles, et kumminaise pakendil oli ilusa neiu pilt, aga sees olev kumminaine ei olnud pooltki nii ilus. Tahtis raha tagasi. Aga väike konks oli selles, et ta oli selle naise täis puhunud ja siis jälle tühjaks lasknud. Võib olla oli veel miskit teinud, ei tea. Kuidas peaks käituma? Kas anda raha tagasi?
-
Külaline
No ei ole naljakas. Oleksid võinud oma ajaga midagi targemat teha, kui lollusi kirjutada.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 23:13 Olen TA. Selleks et saada paremaid ja täpsemaid nõuandeid, pean ma ise natukene olukorda paremini kirjeldama. Asi oli siis nii. Tegevus toimus ühes erootikapoes. Klient oli ostnud täispuhutava kumminaise ja tõi selle kahe päeva pärast tagasi ja ütles, et kumminaise pakendil oli ilusa neiu pilt, aga sees olev kumminaine ei olnud pooltki nii ilus. Tahtis raha tagasi. Aga väike konks oli selles, et ta oli selle naise täis puhunud ja siis jälle tühjaks lasknud. Võib olla oli veel miskit teinud, ei tea. Kuidas peaks käituma? Kas anda raha tagasi?
See on ostjate petmine. Ma mäletan, ühes Võsareporteris oli täpselt sama keiss. Kliendi asemel oli saatesse palgatud näitleja, ja müüja ütles, et "sa oled selle läbi n...unud" ja keeldus raha tagasi andmast. Toode ei vasta reklaamitule, aga müüja oli oma raha juba kätte saanud ja muidugi sealt enam tagasi ei saanud. Ausam on raha tagasi anda. Ja kui hakkab palju pahaseid kliente käima, tuleb toode müügist maha võtta. Nii on see ainult ühekordne kahju. Enamus vist õiendama tulla ei julge, või on neil ükskõik, "kus ja kellega". See ostja polnud siis Võsareporterit vaadanud. Aga nagu öeldud, mõnel ükskõik, mis nägu vastu vaatab.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 23:13 Olen TA. Selleks et saada paremaid ja täpsemaid nõuandeid, pean ma ise natukene olukorda paremini kirjeldama. Asi oli siis nii. Tegevus toimus ühes erootikapoes. Klient oli ostnud täispuhutava kumminaise ja tõi selle kahe päeva pärast tagasi ja ütles, et kumminaise pakendil oli ilusa neiu pilt, aga sees olev kumminaine ei olnud pooltki nii ilus. Tahtis raha tagasi. Aga väike konks oli selles, et ta oli selle naise täis puhunud ja siis jälle tühjaks lasknud. Võib olla oli veel miskit teinud, ei tea. Kuidas peaks käituma? Kas anda raha tagasi?
-
Külaline
TA on sel juhul ise see petta saanud klient.
Aga kui mõelda tutvumisportaale, siis paljuski seal olev “kaup” ei vasta tegelikkusele. On mul õigus.
Aga kui mõelda tutvumisportaale, siis paljuski seal olev “kaup” ei vasta tegelikkusele. On mul õigus.
-
Külaline
Kui oled klienditeenindaja, siis ongi sinu töö ainult kliendi maha rahustamine ja ütlemine, et annad info edasi.
-
Külaline
Ülemused ehk otsustavad siis pakendile info lisada, et pilt on illustreeriv ja ei vasta tegelikkusele, vb lisavad isegi õige pildi.Guest kirjutas: ↑19 Mai 2025 09:44 Kui oled klienditeenindaja, siis ongi sinu töö ainult kliendi maha rahustamine ja ütlemine, et annad info edasi.
-
Külaline
Ühesõnaga -teie firma müüs petukaupa. Kui ostad endale kleidi, sõrmuse või lapselel nuku, siis oleksid ju küll püha viha täis, kui pakendil olev pilt on hoopis midagi muud, kui see, mis sees. Vastad kliendile nii, nagu ülemus käsib, mis sul muud üle jääb. Kui ülemus otsustab, et ei maksa raha tagasi, siis ütledki nii, et selline on ülemuse otsus.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 23:13 Olen TA. Selleks et saada paremaid ja täpsemaid nõuandeid, pean ma ise natukene olukorda paremini kirjeldama. Asi oli siis nii. Tegevus toimus ühes erootikapoes. Klient oli ostnud täispuhutava kumminaise ja tõi selle kahe päeva pärast tagasi ja ütles, et kumminaise pakendil oli ilusa neiu pilt, aga sees olev kumminaine ei olnud pooltki nii ilus. Tahtis raha tagasi. Aga väike konks oli selles, et ta oli selle naise täis puhunud ja siis jälle tühjaks lasknud. Võib olla oli veel miskit teinud, ei tea. Kuidas peaks käituma? Kas anda raha tagasi?
-
Külaline
-
Külaline
Ma arvan, et erootikapoed petavadki kliente kõvasti rohkem kui teised ärid. Nad teavad, et enamus kliente häbeneb tüli suure kella külge panna.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 23:13 Olen TA. Selleks et saada paremaid ja täpsemaid nõuandeid, pean ma ise natukene olukorda paremini kirjeldama. Asi oli siis nii. Tegevus toimus ühes erootikapoes. Klient oli ostnud täispuhutava kumminaise ja tõi selle kahe päeva pärast tagasi ja ütles, et kumminaise pakendil oli ilusa neiu pilt, aga sees olev kumminaine ei olnud pooltki nii ilus. Tahtis raha tagasi. Aga väike konks oli selles, et ta oli selle naise täis puhunud ja siis jälle tühjaks lasknud. Võib olla oli veel miskit teinud, ei tea. Kuidas peaks käituma? Kas anda raha tagasi?
-
Külaline
Kas oled samuti kumminaist ostes petta saanud? Tahaksid sa sellest lähemalt rääkida?Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2025 11:22Ma arvan, et erootikapoed petavadki kliente kõvasti rohkem kui teised ärid. Nad teavad, et enamus kliente häbeneb tüli suure kella külge panna.
-
Külaline
Petmine käib igal sammul. Mina käisin kord Hispaanias ja ostsin hot dogí, mis nägi pildil väga isuäratav välja. Tegelikult anti kuivanud sai ja kuskil sügavkülmas istunud vorst pluss peotäis ketšupi ja sinepi pakke ja oligi kõik. Mul on piltki sellest tehtud, see oli päris naljakas. See vorst oli nagu mingis viimases kõdunemisastmes, väga imelikku värvi ja sai oli samamoodi väga ebaisuäratav. Samas see nagu väga suur üllatus ka ei olnud, sest tegemist oli mingi jubeda putkaga. Samamoodi kumminaise puhul peab ikka päris peast soe olema, kui ootad, et täispuhutav odav nukk on nagu päris kaunitar.
-
Külaline
-
Külaline
Arvan ka, et troll võttis teema üle.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline