Venitusarmide ennetamiseks

Vasta
Külaline

Venitusarmide ennetamiseks

Postitus Postitas Külaline »

Mida olete kasutanud venitusarmide vältimiseks? Mida soovitaksite? Mul on praegu 19 nädalat rasedust ja nahk kõhul hakkab vaikselt pingule tõmbuma.
Külaline

Mitte midagi. Ja ei tekkinud ka venitusarme kumbagi lapsega.
See oleneb nahatüübist. Kui tulevad, siis tulevad nagunii ka hoolimata ennetamisest.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 11:07 Mitte midagi. Ja ei tekkinud ka venitusarme kumbagi lapsega.
See oleneb nahatüübist. Kui tulevad, siis tulevad nagunii ka hoolimata ennetamisest.
Ootaksin siiski soovitusi neilt, kes on midagi proovinud. Kõhna inimesena hakkab nahk niikuinii venima.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 11:53
Guest kirjutas: 27 Mai 2025 11:07 Mitte midagi. Ja ei tekkinud ka venitusarme kumbagi lapsega.
Ootaksin siiski soovitusi neilt, kes on midagi proovinud. Kõhna inimesena hakkab nahk niikuinii venima.
Kindel? Jäin rasedaks, kaal 50kg, pikkus 165. Sünnitades olin 67 kg. Ei kasutanud midagi, venitusarme pole.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 13:48
Guest kirjutas: 27 Mai 2025 11:53
Kindel? Jäin rasedaks, kaal 50kg, pikkus 165. Sünnitades olin 67 kg. Ei kasutanud midagi, venitusarme pole.
Mul on praegu juba tuharatel venitusarmid kaalutõusust (s 34 asemel lähevad nüüd püksid s 36). Seepärast arvan, et nad kõhulegi tulemata ei jää. Ma muidugi mingit imevahendit ei oota, aga kui saaks ise võimalikult palju ära teha, et venimist vähem oleks, siis oleks tore. Kui üldse ei üritaks, oleks natuke nadi tunne, et ei proovinud midagi.
Külaline

Paraku jah venitusarmid kas tulevad või ei tule, naha hooldamine seda ei mõjuta praktiliselt üldse.
Küll aga võib kiskumistunde ja kuivuse leevendamiseks kasutada nt bio-oil'i, see on väga mõnus toode.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 11:53
Ma olin ka esimese lapsega kõhna. 160 cm algkaal 48 ja võtsin juurde peaaegu 30kg. Algkaalus olin tagasi 8 kuud peale sünnitust. Mul kõhuümbermõõt oli veidi üle 120cm. Väga suur kõht oli.
Teisega, küll 10 a vahet aga algkaal oli 65 ja võtsin juurde 10kg.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 21:36
Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 11:53
Ma olin ka esimese lapsega kõhna. 160 cm algkaal 48 ja võtsin juurde peaaegu 30kg. Algkaalus olin tagasi 8 kuud peale sünnitust. Mul kõhuümbermõõt oli veidi üle 120cm. Väga suur kõht oli.
Teisega, küll 10 a vahet aga algkaal oli 65 ja võtsin juurde 10kg.
Lisan, et ma siis see sama esimene, kes ei teinud midagi ennetamiseks. Täiesti tavalist niisutavat kehakreemi vaid
kõhule, sest lõpuks kõhunahk sügeles, see veidi leevendas.
Külaline

Pärast dushi kasutasin niiskele nahale õli- ka tavaline oliiviõli sobib, muud peenemad õlid jajaoba jms ka. Aga kreemitamine on pinnapealne ja rebeneb hoopis naha süvakiht, niiet kreemitamine on suht vähefektiivne oleneb naha elastsusest. Öeldakse, et vaata oma ema- kui tal on, siis suurema tõenäosusega saab tütar ka. Mul pole suguvõsas kellelegi näinud arme. Aga mehel näiteks on armid risti selja peal kiirest kasvust teismeeas.
Külaline

Just, see on geneetiline ja seda ei saa kuidagi ise mõjutada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline