Soovitage kõrvatroppe magamiseks

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Soovitage kõrvatroppe magamiseks

Postitus Postitas Külaline »

Pean hommikul väga vara liigutama hakkama, aga on tekkinud uued naabrid, kes õhtuti üsna mürarikkad ajal kui mina juba magama pean minema. Seoses sellega ärkan iga natukese aja tagant üles ja ei maga lõpuks normaalselt välja. Pole kunagi troppe kasutanud, aga nüüd vist peab. Kõrvad on mul muidu sellised, et kõrva sisse pandavad kõrvaklapid kipuvad välja kukkuma, eriti ühest korvast. Kõikvõimalikud soovitused teretulnud, eelkõige muidugi reaalsel kogemusel põhinevad. Midagi kole kallist ka ei tahaks osta, kui just pole tõesti tegu kaljukindla variandiga.
Külaline

Olen igasuguseid proovinud aga need kõik panid kõrvad valutama. Viimastena ostsin apteekri soovitusel need https://www.benu.ee/tooted/meditsiinise ... ust-5paari et väiksemad ja pehmemad aga mina neid kasutada kahjuks ikka ei saa. Teismeline võttis enda kasutusse ja tema kõrvadele on igati ok.
libakägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas libakägu »

Räägin oma praktilisest kogemusest, ei oska hinnata, kui õige või vale see on on. Kõrvatroppidel tuleb vaadata suurust ja katsetada erinevaid kujusid-materjale, et kindlaks teha endale sobivaim. Mul nt on kõrvaaugud suht väiksed, seetõttu kõik kõrvatropid ei sobi. On pehmemad ja kõvemad tropid, ei tohi segi ajada ujumiseks kasutatavate troppidega (nende eesmärk on vett kõrvast eemal hoida, mitte müra summutada). Mulle meeldivad väga hästi pehmed tropid, need ei hakka öö jooksul segama. Ja kõrva panna tuleb nii, et nad summutavad helid, aga samas ei tohi liiga sügavale ka toppida, sest muidu ei saa neid hommikul kätte. Üldjuhul kasutan troppe mitu korda, aga enne järgmist kasutuskorda tuleb neid korralikult pesta ja kuivatada. Jälgida tuleb, et materjal pudenema ei hakkaks.
kurari
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kurari »

Alpine SleepDeep korduvkasutatavad tropid.

Näevad imelikud välja, aga magamiseks palju mugavamad kui need tavalised vahust ühekordsed. Nendega ei teki seda tunnet ka, et pea oleks nagu vaakumis. Lisaks summutavad mu meelest paremini.

Lisaks olen proovinud Loop'e, aga need ei summuta mu jaoks piisavalt.
Külaline

Mulle sobisid kõige paremini Bilson'i S suuruses kõrvatropid. Proovisin ka mitmeid erinevaid, kuid need olid kõige pehmemad ja surusid kõige vähem kuulmekanalile. E-apteekide järgi tundub, et ei pruugi enam väga laialt saada olla. Müüdi väikeses läbipaistvas kilekotikeses, tropid kollast värvi.
Külaline

Aitäh kõigile soovitajatele! Alpine SleepDeep paistab olevat midagi sellist, mida esimesena proovida, kuna pikk korduvkasutatavus tuleb kasuks kui muidu sobib.
Külaline

https://www.apotheka.ee/korvatropid-mac ... m0093991ee

Käte vahel ca minut hoida, lähevad pehmeks ja saab täpselt oma kõrva järgi vormida. Sooja veega saab pesta, pikalt korduvkasutatavad.
Kasutan laste omi, täiskasvanute omad on suured, tuleb pooleks teha.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 16 Juun 2024 14:17 https://www.apotheka.ee/korvatropid-mac ... m0093991ee

Käte vahel ca minut hoida, lähevad pehmeks ja saab täpselt oma kõrva järgi vormida. Sooja veega saab pesta, pikalt korduvkasutatavad.
Kasutan laste omi, täiskasvanute omad on suured, tuleb pooleks teha.
Need ei ole magamiseks mõeldud, vaid ujumiseks, et vesi kõrva ei läheks. Ei tea, kui palju need mürasummutajana toimivad. Enda lemmikud on need https://www.benu.ee/tooted/meditsiinise ... vad-3paari

Aga sain siit hea soovituse Alpine DeepSleep kohta, proovin kindlasti ära.
Külaline

Kuidad te küll äratuskella hommikul kuulete, kui tropid kõrvas on?
Külaline

Pole 30 a kella vajanud. Aga mina troppe iga öö ei kasuta, paar korda aastas vast.
kurari
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kurari »

Külaline kirjutas: 16 Juun 2024 14:52 Kuidad te küll äratuskella hommikul kuulete, kui tropid kõrvas on?
Nutikell vibreerib randmel.
libakägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas libakägu »

Külaline kirjutas: 16 Juun 2024 14:52 Kuidad te küll äratuskella hommikul kuulete, kui tropid kõrvas on?
Minu kogemuse järgi ei summuta kõrvatropid kogu müra - st tavapärane olmemüra (naabrite vali telekas õhtul, suveööl väljas lällavad pidulised, trepikojas kolistavad hilised kojujõudjad) on kenasti kadunud. Samas on tugevamad hääled, sh füüsiliselt tajutavad vibreerimised (kiirabi sireen, ülalt naabripoisi bassimüdin) vaatamata kõrvatroppidele jätkuvalt kuuldavad. Ilmselt on ajaga kõrv ka piisavalt treenitud, et äratuskella helina peale reageerida - vähemalt mul ei ole äratuskella helina peale ärkamisega probleeme olnud.
km70
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas km70 »

Loop Sleep - väga soovitan, on minu elu muutnud. Kõrvad ei jää valusaks ja suurem osa mürast saab summutatud. Eks mingid hääled ikka tungivad läbi, aga need on erandid. Näiteks äratuskell.
Keegi

Postitus Postitas Keegi »

Ostsin ka siinse soovituse peale alpine sleepdeep tropid. Asi on ilmselt minus, et kõrvad ikkagi hakkavad valutama, eriti vasak, loodan, et ehk läheb üle, sest tropid ise on 5+. Elan hetkel suure tee ääres ja vaikust pole siin kunagi, aga nende troppidega võtab 98% mürast maha. Tervet ööd ei kannata troppe küll kõrvas hoida, aga ehk päästavad hommikud.
Picea
Teerajaja

Postitus Postitas Picea »

Mina olen ära proovinud peaaegu kõik kõrvatropid. Loop'i mürasummutavad kõrvatropid on minu jaoks olnud ühed parimad. Nendega ei jää kõrvad valusaks. Väga mugavad.
https://www.loopearplugs.com
Leevike
Teerajaja

Postitus Postitas Leevike »

Topeltalarm. Esimene ilus vaikne helin, meeldiv, mahe. Mõnikord kuulen, kui väga väsinud, siis mitte. Teine alarm hakkab 5 min hiljem kõvasti karjuma, seda kuuleb ka läbi kõrvatroppide.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist