Rüüsteretk Viljandimaa kalmistul. Sündmuskohalt leidis politsei purjus kohaliku poliitiku

vana hea klassika
Külaline

Rüüsteretk Viljandimaa kalmistul. Sündmuskohalt leidis politsei purjus kohaliku poliitiku

Postitus Postitas Külaline »

https://pastebin.com/KYvj9irK
Külaline

Kairi Kärner? Naised on jooma hakanud? Aga no isegi joodiknaised harva märatsevad. Ei mäleta, et Sõnajalgade naised oleks kunagi kusagil märatsenud....
Külaline

Püksata emaorav märatsemas
Pilt
Külaline

Kui palju peab jooma, et millegi sellisega hakkama saada? Üldse kummaline, et sattuda kalmistule, olles ise joogine. Huvitav, kas ta sõitis joogise peaga või hakkas alles seal olles autos jooma? Palju vastamata küsimusi. Väga imelik igatahes.
Külaline

Need ikka moodsamad ained kui alkohol.
Külaline

Kuidas üks naisterahvas nii palju jõudis? Roomata, küüntega maad kraapida, risti välja tirida, teise pooleks murda, marmorplaadi lõhkuda ja oma 30 müürikivi laiali loopida? Pidi see ikka joove ja jõud olema.
Külaline

Ei leidnud oma sõnajalaõit, see ajas märatsema. Oleks mõni lahke meesterahvas appi otsima läinud, siis poleks asi märatsemisega lõppenud.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Juun 2025 22:12 Kuidas üks naisterahvas nii palju jõudis? Roomata, küüntega maad kraapida, risti välja tirida, teise pooleks murda, marmorplaadi lõhkuda ja oma 30 müürikivi laiali loopida? Pidi see ikka joove ja jõud olema.
Seal olid mingid üleloomulikud jõud mängus.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2025 22:15Seal olid mingid üleloomulikud jõud mängus.
Äkki poltergeist?
Külaline

Selline hirmus lugu siis.

"Tegemist on väga kahetsusväärse juhtumiga ja ma vabandan kõigi ees, et ma surnuaiamüüri kive enesekaitseks kasutasin,“ alustas ta volikogu istungil. Kärneri väitel olevat ta juba aastaid kriminaalidel pinnuks silmas."
Külaline

Poliitik ja ei suuda usutavamat juttu välja mõelda.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Tegelikult oli ikka ilmselt poltergeist.
Külaline

Minu meelest ääretult piinlik, et täiskasvanud inimene ei soovi oma viga tunnistada.
Külaline

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... uu-puhtaks

Issand, kui põnev :lol:
Külaline

Mõnel on ikka väga huvitav elu.🤣
Külaline

Tundub, et naisterahval on joomaprobleem ja mingid huvitavad "sõbrad", kellega koos tinutatakse, seksitakse, tülitsetakse. Sealt need vahvad autovargused ja muud juhtumised pidevalt tulevad. Aga milleks neid lugusid välja mõelda, ei saa aru. Ma kasutaks võimalust vait olla.
Külaline

Nomaeitea... mul oleks tema asemel ikka väga piinlik ja pigem valiksin vaikimise. Vastasel juhul ükskord kogu olukorda kaine pilguga hinnates ilmselt mõtleb, et issand, mida ma seal ajalehes kokku rääkisin.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2025 20:12 Mõnel on ikka väga huvitav elu.🤣
Vinge! Elu nagu filmis
Külaline

Joodikul nii suured võlad, et kardab pidevalt auto ära võtmist.
Külaline

See delfi jutuke oli nagu mingi halb muinasjutt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist