Suhtes inimesel vastassoost sõber
Suhtes inimesel vastassoost sõber
Mis te arvate, kas selline sõber ohustab suhet, eriti, kui on suhtes olijal olnud tema suhtes romantilised tunded? Või, kui ikkagi suhe on nö hea ja kindel, siis ei ohusta, nii et inimesel võib ka vastassoost sõpru olla? Sellepärast, et sõbra suhtes me ju tunneme ka tundeid, sõbratundeid, või sümpaatiat, vms. Kas need tunded võivad suhet ohustada, kui suhtega on kõik nö korras?
-
Külaline
Hakkab jälle pihta. Ka sa siis ei saa ometigi endale mingit teist meest kui see abielumees. Sina ei taha ju sõber olla, tahad ligi talle litsuda.
-
Külaline
Otsi abi, tõepoolest. Professionaalset.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Juul 2025 17:28 Mis te arvate, kas selline sõber ohustab suhet, eriti, kui on suhtes olijal olnud tema suhtes romantilised tunded? Või, kui ikkagi suhe on nö hea ja kindel, siis ei ohusta, nii et inimesel võib ka vastassoost sõpru olla? Sellepärast, et sõbra suhtes me ju tunneme ka tundeid, sõbratundeid, või sümpaatiat, vms. Kas need tunded võivad suhet ohustada, kui suhtega on kõik nö korras?
-
Külaline
Mees ja naine võivad olla sõbrad küll, aga tavaliselt on nii, et üks on ära armunud ja tal on ka seksuaalne huvi, aga kuna ei saa, siis lepib ka raasukestega, peaasi, et oma ihaldusobjektiga niigi palju koos olla. Ja kui võimalus tekib (nn sõber läheb kaasast lahku, midagi juhtub, vajab lohutamist), on ta kohe selle "sõbraga" voodis. Sellist asja, et igasugune seksuaalne huvi mõlemalt poolt puudub, on tõesti mingi ühine huvi, intellektuaalne suhtlus vms, seda juhtub haruharva. Ja sinu puhul on ju täpselt samamoodi. Sina pead teda mingiks hingesugulaseks, usud, et mõlemalt poolt on tunded, ainult et naine ei luba tal sinuga suhelda. Ja siis petteks räägid ka mingit sõbrajuttu, et näe, võiks ikka natukenegi suhelda, oleks parem kui mitte midagi. Sinu olukorral pole sõprusega mitte mingit seost.
-
Külaline
muidugi võib olla.
eriti suure tõenäolisena juhtub seda kahel juhul:
1. naine töötab ise ametis, mis on traditsiooniliselt meeste töö ja suhtlebki iga päev tööalaselt põhiliselt meestega
2. see naise meessõber on ise juhtumisi gay
eriti suure tõenäolisena juhtub seda kahel juhul:
1. naine töötab ise ametis, mis on traditsiooniliselt meeste töö ja suhtlebki iga päev tööalaselt põhiliselt meestega
2. see naise meessõber on ise juhtumisi gay
-
Külaline
Mida sa sügeled, ei ole vaja kleepida ennast suhtes inimese külge. Kui mees vähegi oma kaaslast austab ja suhet tahab hoida, siis ta ei hakka sõpra mängima kellegagi, kellega on varasemalt midagi romantilist olnud. Sulle on selge signaal antud, et sinuga ei taheta mingit kontakti ja sa lihtsalt ei suuda edasi liikuda. Ilmselgelt pole sul huvi lihtsalt sõbrad olla, seda muinasjuttu pole mõtet siin rääkida.
-
Külaline
Mul naissõpra pole olnud. Ma ei kujuta ette, et me siis lihtsalt sõbrad oleks. Ikka tahaks midagi katsuda ja teha.
Ma ei vaataks teda kui sõpra.
Ma ei vaataks teda kui sõpra.
-
Külaline
Sel teemal on palju kirjutatud. Üldine kokkuvõte: naine võib tõesti suhelda mõne mehega nagu sõbrantsiga, aga mees pikka aega mitte.
-
Külaline
Kui on varasemalt olnud romantilised tunded, siis kindlasti tuleb eemale hoida, lausa ebaviisakas oleks ligi ajada ja "sõbraks hakata"Tolmukübe kirjutas: ↑03 Juul 2025 17:28 Mis te arvate, kas selline sõber ohustab suhet, eriti, kui on suhtes olijal olnud tema suhtes romantilised tunded? Või, kui ikkagi suhe on nö hea ja kindel, siis ei ohusta, nii et inimesel võib ka vastassoost sõpru olla? Sellepärast, et sõbra suhtes me ju tunneme ka tundeid, sõbratundeid, või sümpaatiat, vms. Kas need tunded võivad suhet ohustada, kui suhtega on kõik nö korras?
-
Külaline
Oleneb ikka. Eksid, kellega põhjendatult enam kunagi midagi romantilist tekkida ei saa, kui kellega muidu on sõbralikud suhted, on väga head sõbrad.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:54
Kui on varasemalt olnud romantilised tunded, siis kindlasti tuleb eemale hoida, lausa ebaviisakas oleks ligi ajada ja "sõbraks hakata"
-
Külaline
Paljudel on eksidega ikka ka aeg-ajalt üht ja teist, kui nad nii suured sõbrad on.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:57Oleneb ikka. Eksid, kellega põhjendatult enam kunagi midagi romantilist tekkida ei saa, kui kellega muidu on sõbralikud suhted, on väga head sõbrad.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:54
Kui on varasemalt olnud romantilised tunded, siis kindlasti tuleb eemale hoida, lausa ebaviisakas oleks ligi ajada ja "sõbraks hakata"
-
Külaline
Nii see võib olla. Mul eks tahtis ilusaid riideid osta, aga raha nappis. Mul jälle raha oli. Leppisime siis kokku, et mina annan ilusate riiete ostmiseks eksile raha ja tema on voodis vahva. See toimis mõned aastad.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:59Paljudel on eksidega ikka ka aeg-ajalt üht ja teist, kui nad nii suured sõbrad on.
-
Külaline
Sõprusel võib olla mitu eri varjundit. Ka seksisõprus on üks sõpruse variant. Aga võib olla ka täiesti platooniline suhe mehe ja naise vahel ilma mingi seksuaalsuseta. Kõik asjad on võimalikud, elu on mitmekesine.
-
Külaline
Seda sa oled juba varem rääkinud. Küll on kurb, et sinu elu ainus seksuaalne kogemus on eks, mida nüüd siis nämmutada. Sama jube nagu see Narva minett.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 22:51Nii see võib olla. Mul eks tahtis ilusaid riideid osta, aga raha nappis. Mul jälle raha oli. Leppisime siis kokku, et mina annan ilusate riiete ostmiseks eksile raha ja tema on voodis vahva. See toimis mõned aastad.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:59Paljudel on eksidega ikka ka aeg-ajalt üht ja teist, kui nad nii suured sõbrad on.
-
Külaline
Minu meelest pole see sõprus. See on midagi muud. Oleneb muidugi miks lahku mindi ja eksid ollakse.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 22:51Nii see võib olla. Mul eks tahtis ilusaid riideid osta, aga raha nappis. Mul jälle raha oli. Leppisime siis kokku, et mina annan ilusate riiete ostmiseks eksile raha ja tema on voodis vahva. See toimis mõned aastad.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:59Paljudel on eksidega ikka ka aeg-ajalt üht ja teist, kui nad nii suured sõbrad on.
-
Külaline
Jah saab küll väga hästi sõbrad olla, ei näe probleemi. Endal mul küll puudub kogemus sellega, et aktiivse suhte lõppemisel seksisõprus jääks, mulle isiklikult tunduks see mõttetu. Seksisõprus on seksisõprus, ja muudes asjades on teistmoodi sõprus, oleneb mis pinnalt see sõprus salguse saab.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Juul 2025 17:28 Mis te arvate, kas selline sõber ohustab suhet, eriti, kui on suhtes olijal olnud tema suhtes romantilised tunded? Või, kui ikkagi suhe on nö hea ja kindel, siis ei ohusta, nii et inimesel võib ka vastassoost sõpru olla? Sellepärast, et sõbra suhtes me ju tunneme ka tundeid, sõbratundeid, või sümpaatiat, vms. Kas need tunded võivad suhet ohustada, kui suhtega on kõik nö korras?
Millised sinu kokkupuutepunktid selle inimesega on? Mida sa temaga koos teha tahaksid või mis teie mõttemaailmas ühendavat on? Miks sul üldse selline küsimus tekkis?
Näiteks kirjutasid sa kord, et sul oli suhe, mis ei sujunud ja hea, et lahti said. Kas sina tahaksid selle konkreetse eksi sõber olla? Kui tahaksid, siis miks? Kui ei taha, siis miks? Kas teemaalgatuses olevat küsimust saaks kohandada antud näitesse? Näiteks, sa ei taha ta sõber olla, sest ta oli igav. Näiteks sa ei taha ta sõber olla, sest ta oli vaene. Näiteks sa ei taha ta sõber olla, sest ta pole seksikas.
-
Külaline
Vast on tähtis ka sõbra tekkimise aeg. Kas on juba pikka aega või tekkis alles olemasoleva suhte ajal. Ilmselt on mehel/naisele seda raske mõista ja tekivad tülid.
-
Külaline
Mind täitsa huvitab miks tülid peavad tekkima, mille pöhjal?Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 07:34 Vast on tähtis ka sõbra tekkimise aeg. Kas on juba pikka aega või tekkis alles olemasoleva suhte ajal. Ilmselt on mehel/naisele seda raske mõista ja tekivad tülid.
-
Külaline
Ma kohe mitte ei taha ta sõber olla,, tal on väikesed rinnad
ise olen ma küll üleni suur m" nn 
-
Külaline
Oleneb ka, keda nimetada sõbraks. Naisterahvastel kipub olema see sõbra-mõiste kuidagi selline äärmuslik, et sõbrale peab ennast viimseni avama, talle tuleb ära rääkida kõik kõige intiimsemadki saladused, temaga peab iga päev suhtlema ja temalgi ei tohi sinu ees ühtegi saladust olla.
Samas aga sõber võib olla ka see, kellega paar korda aastas kokku saadakse ja kohvikus või söögikohas paar tundi istutakse. Või saadakse töö juures hästi läbi, tehakse koos tööd ja naerdakse samade naljade peale. Ei pea toimuma mingit suurt ja vägevat eneseavamist ega saladuste tema ette laiali laotamist. Lihtsalt ollakse koos - näiteks koolis, töö juures või trennis -, sooritatakse koos tööülesandeid ja klapitakse. Ja kui peaks juhtuma mingi jama, nt pead ootamatult haiglasse minema, siis helistad kiiruga talle ja küsid, kas ta saaks nädalakese su kassi hoida. Ehk siis - sõpra tunned hädas. Ka see võib olla sõber, ja miks mitte vastassoost.
Samas aga sõber võib olla ka see, kellega paar korda aastas kokku saadakse ja kohvikus või söögikohas paar tundi istutakse. Või saadakse töö juures hästi läbi, tehakse koos tööd ja naerdakse samade naljade peale. Ei pea toimuma mingit suurt ja vägevat eneseavamist ega saladuste tema ette laiali laotamist. Lihtsalt ollakse koos - näiteks koolis, töö juures või trennis -, sooritatakse koos tööülesandeid ja klapitakse. Ja kui peaks juhtuma mingi jama, nt pead ootamatult haiglasse minema, siis helistad kiiruga talle ja küsid, kas ta saaks nädalakese su kassi hoida. Ehk siis - sõpra tunned hädas. Ka see võib olla sõber, ja miks mitte vastassoost.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline