Mis muljed on tantsupeost?

vana hea klassika
Külaline

Mis muljed on tantsupeost?

Postitus Postitas Külaline »

Pean tunnistama, et mina olen pettunud. Saan aru, et tahetakse uut/ unustatud vana sisse tuua. Aga vana ja tuttava olemasolu jäi olematuks. Isegi "Tuljak" tuli vaid korra ja seegi ilma lauluta. Vaatan nüüd youtubest 2019 tantsupidu. No palju jäi puudu sellest, mis ootasin kahjuks.
Külaline

Kust oleks olnud parem vaadata kas esimesest reast või viimasest seal staadionil?
Külaline

Mina olen see inimene, kes ei ole tantsupeost kunagi väga aru saanud. Need kes seal tantsivad, nendest saan aru, et nagu hobi ja nagu meeldib tantsida. Okei mingi hobi peab inimesel olema ja seltskond on tore, kellega aega veeta. Aga vaadata võõraid inimesi tantsimas? Mina sellest fenomenist aru ei saa. Laulmisest saan veel aru. Hästi laulvaid inimesi võib ikka kuulata, kui minu suur eelistus ei ole ka see.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:22 Kust oleks olnud parem vaadata kas esimesest reast või viimasest seal staadionil?
Helikopterilt
Külaline

Kuidas nad koolimajades magavad, põrandal mattidel ja omad linad-tekid kaasas või?
Külaline

Mulle nii laulu- kui tantsupidu väga meeldib! Oleksin tahtnud seal ise kohal olla ja vaadata, aga kahjuks mul polnud võimalik seda teha. Asjaolud ei võimalda, kuna elan-töötan teises riigis. Kindlasti vaatan esimesel võimalusel selle telekast järgi.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 22:03 Kuidas nad koolimajades magavad, põrandal mattidel ja omad linad-tekid kaasas või?
Mulle lapsena meeldisid sellised erilised ööbimised koos teiste plikadega. Seiklus, ekstreemsus, põnevus.
Külaline

Laste noortele kontidele suva, aga mina nägin täiskasvanuid kooli sisenemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 22:31 Laste noortele kontidele suva, aga mina nägin täiskasvanuid kooli sisenemas.
Nad olid kõik nii rõõmsad ja headest emotsioonidest tulvil, kellega intervjuusid tehti. Nii vanad kui ka noored. Ju nad kõik teadsid enne juba, kus ööbivad. Ilmselt meeldis väga, tuhka see ööbimine.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 22:31 Laste noortele kontidele suva, aga mina nägin täiskasvanuid kooli sisenemas.
Kui need kondid tantsudega hakkama saavad, ehk saavad magamisega kah. Ega pole keelatud oma hea madrats kaasa võtta. Neid telkimiseks mõeldud madratseid on ju praegu igasugu mugavaid saada.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 22:31 Laste noortele kontidele suva, aga mina nägin täiskasvanuid kooli sisenemas.
Eks paljud täiskasvanud elavad mingite sugulaste juures korterites. Mati peal koolivõimlas 40-50 aastasena maga mingi lust ja lillepidu pole.
Külaline

Minuga oli koos tramm 4 peal 40-50 aastaste seltskond, arutasid, et jalad nii väsinud ja kust süüa saaks. Et seal vast on selver, aga kell oli kohe 10 saamas ja nad sõitsid vabaduse pst-st veel edasi. Kas mõni selver on kaua lahti?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 23:33 Minuga oli koos tramm 4 peal 40-50 aastaste seltskond, arutasid, et jalad nii väsinud ja kust süüa saaks. Et seal vast on selver, aga kell oli kohe 10 saamas ja nad sõitsid vabaduse pst-st veel edasi. Kas mõni selver on kaua lahti?
Mõnest tanklast saab alati süüa.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 22:03 Kuidas nad koolimajades magavad, põrandal mattidel ja omad linad-tekid kaasas või?
Uieitea, kuidas. Võrreldes telkimisega on ikka tase ülespoole.
Külaline

Kõik nad teavad, mis selle nädala jooksul toimub ja kuidas elu kulgeb. Ammu arvestanud ka ööbimisega koolimajades, kui muud võimalust pole.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 22:31 Laste noortele kontidele suva, aga mina nägin täiskasvanuid kooli sisenemas.
Mis nende kooli sisenevate täiskasvanutega siis juhtus?
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 23:33 Minuga oli koos tramm 4 peal 40-50 aastaste seltskond, arutasid, et jalad nii väsinud ja kust süüa saaks. Et seal vast on selver, aga kell oli kohe 10 saamas ja nad sõitsid vabaduse pst-st veel edasi. Kas mõni selver on kaua lahti?
Tallinnas on mõni toidupood lahti 24/7. Kas nutitelefoni kaasavõtmine on neil keelatud või :cry:
Külaline

Mõnel on ikka suur mure täiskasvanud tantsupeoliste pärast, et kust nad ikka süüa saavad ja kuidas küll magavad :D

Usu mind, nad on täiskasvanud inimesed, isegi kui osad on esimest korda tantsupeol, siis rühmakaaslased ja juhendajad on mitmendat korda ja kõik oskavad asjaoludega arvestada ja omadega toime tulla. Vaevalt et keegi läheb tantsupeole ootusega mugavustega hotellitoale ja maailmaklassi cateringile.
Hettel
Kontakt:

Postitus Postitas Hettel »

Olen 40+ vanuses tantsija. Meie rühmas on ka 60+ vanuses tantsijaid. Muljed on head, väga tore on olnud. Ega seda tunnet, mis seal suurel staadionil publiku ees on, mujal ei koge ja see on võimas. Magame koolimajas, terve rühm ühes klassiruumis. Omad magamistarbed alates madratsist on endal kaasas. Selleks, et tantsupeole üldse saada, tuleb teha sama rühmaga koos kohutavalt palju trenni. Meie oleme koos tantsinud 14 aastat ja käinud mitmel peol. Ma ei ööbi siin võõraste inimestega, vaid oma sõpruskonnaga. Tantsija on lepliku loomuga ja me oleme harjunud pead-jalad koos olema ja igas olukorras näiteks riideid vahetama. Inimene, kellele see ei sobi, lihtsalt ei tantsi. Süüa pakutakse hommikuti ja õhtuti koolimajas, päeval platsil suppi. Nälga ka ei paista kuskilt.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:22 Kust oleks olnud parem vaadata kas esimesest reast või viimasest seal staadionil?
Ikka kõrgelt, mida kõrgemalt, seda parem. Esimesest reast näed ainult konkreetseid lähimaid tantsijaid, kõik joonised ja liikumised jäävad nägemata, aga need on just peamine.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist