Soovitage rahusteid
-
Külaline
Soovitage rahusteid
Mu psüühika on ärev ja see segab normaalset mõtlemist ja tegutsemist. Magan hästi.
Soovitage midagi.
Soovitage midagi.
-
Külaline
Mis sellest meie soovitamisest kasu on, kui arst otsustab ikka ise, mis ta kirjutab. Xanaxit tarvitatakse sellisel juhul.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 11:41 Mu psüühika on ärev ja see segab normaalset mõtlemist ja tegutsemist. Magan hästi.
Soovitage midagi.
Järelikult tuleb psüühikat ravida, rahustid ei ravi, nende söömine on mõttetu.
-
Külaline
Aruta arstiga. Mul on kodus igaks juhuks nii diazepaam kui xanax, aga ilmselt on mõlemad üsna nõrgad, nii et suurt vahet ei tunne neid võttes. Eks see suund on muidugi õige, et tegelema peaks terve probleemiga - miks ülse nii närvi lähed, et rahusteid vaja on. Samas mingis keerulises olukorras võib rahusti abiks küll olla.
-
Külaline
Loe vähem perekooli, siin on õelad naised koos, teeb ärevaks. Üldse vaata vähem sotsiaalmeediat, psüühika saab kohe palju tervemaks.
-
Külaline
Perekool on ammu suletud, see teda kindlasti ärevaks ei aja.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 13:23 Loe vähem perekooli, siin on õelad naised koos, teeb ärevaks. Üldse vaata vähem sotsiaalmeediat, psüühika saab kohe palju tervemaks.
Ehk peaksite "millegi" asemel rõhku panema "kellegi" osas?
-
Külaline
Mina läheks isegi sammukese kaugemale. Rahuldust pakkuv suguelu aitab rahustite võtmise asemel paremini.
-
Külaline
Nervostrong intensive. Teed 14 pv kuuri läbi. Voi 30 pv kuni 3 kuud tavalise Nervostrongi.
-
Külaline
Poleks seksi vastu midagi kui see oleks rahuldust pakkuv.
Väga õige!
Samas võib selline järsk rutiini muutus osutuda liialt äkiliseks ja tekitada veelgi täiendavaid pingeid.
Võibolla oleks mõistlik alustada kassist, saab paitada ja kurru-nurrutada sissejuhatuseks ...
-
Külaline
Rõve!
-
Külaline
Õige! Normaalsel inimesel ei tule eales mõtetki, et on rahustit vaja. Tegele probleemiga.
-
Külaline
Sa tahad uskuda, et üks väike tablett lahendab kõik su probleemid. See pole nii. Hullem veel, kui oled rahustitest sõltuvusse sattunud.
-
Külaline
No tule jummel appi, kus see sõltuvus kohe tulema peaks?? Mul oli tööl ülemusega konflikt, lükkas ärevuse lakke, käed värisesid koju jõudes, süda kloppis. Võtsin rahusti ja mõne aja pärast sai oluliselt kergem. Keskmiselt võtan rahustit 1-2 tabletti aasta peale. Mul on sõltuvus või?
-
Külaline
Äreva psüühikaga(nagu teemaalgata kirjutas) on suur oht sõltuvuseks.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 18:49 No tule jummel appi, kus see sõltuvus kohe tulema peaks?? Mul oli tööl ülemusega konflikt, lükkas ärevuse lakke, käed värisesid koju jõudes, süda kloppis. Võtsin rahusti ja mõne aja pärast sai oluliselt kergem. Keskmiselt võtan rahustit 1-2 tabletti aasta peale. Mul on sõltuvus või?
See töönäide siin vast väga pädev pole(see on hetkeline ärevus), kui inimene koguaeg ärev on, siis rahustid on vale meetod seda leevendada.
-
Külaline
"Soovitage rahusteid" ei ole küll asi, millega suvaliste inimeste poole pöörduda. Võta oma perearstiga ühendust.
Ma võtan nüüd üldse loodulikku vahendit (Restilen - https://restilen.com ) depressiooni vastu ja sellest on siiani suur abi olnud. Aitab mulle kallitest tablettidest ja jubedatest kõrvalmõjudest, sest ma tahan elada mitte hädapärast funktsioneerida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist