Kel siin poeg oli hädas pruudi leidmisega
-
Külaline
Kel siin poeg oli hädas pruudi leidmisega
siin naine kes viimasel ajal pidevalt ennast reklaamib
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... ma-elu-ule
-
Külaline
Ma ka just täna mõtlesin, et miks temast viimasel ajal nii palju artikleid on.
-
Külaline
Mis mõttes reklaamib? Pakun, et osad kollased väljaanded scrollivad pidevalt suuremate ja väiksemate kuulsuste IG lehel ning sealsele infole toetuvalt võtavad konto omanikuga ühendust, et äkki too soovib Kollase Ajakirja veergudel ennast tühjaks nutta. No mõned siis on nõus oma eraelu avama. Ei usu, et tema näiteks ise Kollasega kontakteerus, pigem ikka vastupidi.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 19:39 siin naine kes viimasel ajal pidevalt ennast reklaamib
-
Külaline
Mis vahet seal on, kes kellega kontakteerus, ilma inimese enda soovita ei ilmu ju midagi. Millegipärast tema nüüd soovib siin iga nurga peal halada oma itaallasest ja raskest elust.Ei usu, et tema näiteks ise Kollasega kontakteerus, pigem ikka vastupidi.
-
Külaline
No on ikka küll vahe, kas inimene ise topib ennast meediasse ja kontakteerub, et temast kirjutataks või jookseb Kollane ise inimesel sabas, kuni see lõpuks alla annab. Pakutakse ilmselt pisut pappi ka ja nii ta läheb.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 20:02Mis vahet seal on, kes kellega kontakteerus, ilma inimese enda soovita ei ilmu ju midagi. Millegipärast tema nüüd soovib siin iga nurga peal halada oma itaallasest ja raskest elust.Ei usu, et tema näiteks ise Kollasega kontakteerus, pigem ikka vastupidi.
-
Külaline
Ära kujuta endale asju ette. Keegi ei jookse kuskil sabas.või jookseb Kollane ise inimesel sabas, kuni see lõpuks alla annab.
-
Külaline
Sa siis arvad, et ta ise võttis ühendust stiilis tere, "sooviksin rääkida oma lahkumineku kogemusest" ja siis ilmubki lugu temaga? Vaevalt. Ma TEAN, et kollane ajakirjandus hoiab kuulsuste sotsmeedial silma peal.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 20:16Ära kujuta endale asju ette. Keegi ei jookse kuskil sabas.või jookseb Kollane ise inimesel sabas, kuni see lõpuks alla annab.
-
Külaline
Meenus kuidas Eve Kivi pidevalt jutustas oma suurest armastusest Dean Reedi vastu. Tema armastatu oli vähemalt kuulus, aga mingi suvaline makaroniõgija. Milleks?
-
Külaline
Kas konnasöödik või kamajoodik oleks paremad olnud?Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 20:25 Meenus kuidas Eve Kivi pidevalt jutustas oma suurest armastusest Dean Reedi vastu. Tema armastatu oli vähemalt kuulus, aga mingi suvaline makaroniõgija. Milleks?
-
Külaline
Kuidas muidu püünele ronida? Ikka tuleb ise ennast pakkuda.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 20:22Sa siis arvad, et ta ise võttis ühendust stiilis tere, "sooviksin rääkida oma lahkumineku kogemusest" ja siis ilmubki lugu temaga? Vaevalt. Ma TEAN, et kollane ajakirjandus hoiab kuulsuste sotsmeedial silma
-
Külaline
Täna lausa Kroonika kaanestaar kohe. Mitte midagi uut öelda pole, mida poleks juba mitmeid kordi rääkinud. Ainuke uudis, et elab seal USA-s Mihkli raha eest, see peab kohe mitmeid tuhandeid kuus tema elu finantseerimiseks välja käima. Ja kuigi USA-s on nii raske ja ei meeldi, nii tahaks Eestis elada, siis läheb ikka USA-sse tagasi. Väga vastuoluline jutt.
-
Külaline
Ei meenu, et pidevalt oleks jutustanud. Ajakirjanikud ise olid sellest hullult huvitatud ja intervjuude ajal viidi teema alati sellele. Kunagi nägin huvitavat dokumentaalfilmi Reedist ja seal ei mainitud Eve üldse, aga oleks võinud, sest seegi oli huvitav liin muude tema naiste hulgas.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 20:25 Meenus kuidas Eve Kivi pidevalt jutustas oma suurest armastusest Dean Reedi vastu. Tema armastatu oli vähemalt kuulus, aga mingi suvaline makaroniõgija. Milleks?
-
Külaline
Ma olen väga segaduses. Alles ma lugesin L.R imelisest elust itaalia hurmuriga. Ma nüüd juba kahtlen, kas see oli temast lugu.
Ja nüüd läks lahku. Sest ...erivad kultuurilused erinevused.
Kas te ka lugesite, või ma ma ajan teda kellegagi segi?
-
Külaline
Ju sa ei jõudnud veel eelmist artiklit lõpuni lugeda kui juba järgmine ja lahkuminek kultuuriliste erinevuste põhjal. Ei aja sa midagi segi, nende elu on ikka kirev või noh kollane ajakirjandus teeb seda ropult põnevaks.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:37 Ma olen väga segaduses. Alles ma lugesin L.R imelisest elust itaalia hurmuriga. Ma nüüd juba kahtlen, kas see oli temast lugu.
-
Külaline
Miks nii halvustav? Räägib ju, miks ta lahku läks. Miks seeraha peaks teda huvitama, üksi ju veelgi vähem raha.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 13:28Ju sa ei jõudnud veel eelmist artiklit lõpuni lugeda kui juba järgmine ja lahkuminek kultuuriliste erinevuste põhjal. Ei aja sa midagi segi, nende elu on ikka kirev või noh kollane ajakirjandus teeb seda ropult põnevaks.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:37 Ma olen väga segaduses. Alles ma lugesin L.R imelisest elust itaalia hurmuriga. Ma nüüd juba kahtlen, kas see oli temast lugu.
-
Külaline
oh sa pisike küllGuest kirjutas: ↑08 Aug 2025 13:29Miks nii halvustav? Räägib ju, miks ta lahku läks. Miks seeraha peaks teda huvitama, üksi ju veelgi vähem raha.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 13:28Ju sa ei jõudnud veel eelmist artiklit lõpuni lugeda kui juba järgmine ja lahkuminek kultuuriliste erinevuste põhjal. Ei aja sa midagi segi, nende elu on ikka kirev või noh kollane ajakirjandus teeb seda ropult põnevaks.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:37 Ma olen väga segaduses. Alles ma lugesin L.R imelisest elust itaalia hurmuriga. Ma nüüd juba kahtlen, kas see oli temast lugu.
-
Külaline
Mis mõttes elab Mihkli raha eest? Ta teeb ju ise ka tööd fotograafina.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:27 Täna lausa Kroonika kaanestaar kohe. Mitte midagi uut öelda pole, mida poleks juba mitmeid kordi rääkinud. Ainuke uudis, et elab seal USA-s Mihkli raha eest, see peab kohe mitmeid tuhandeid kuus tema elu finantseerimiseks välja käima. Ja kuigi USA-s on nii raske ja ei meeldi, nii tahaks Eestis elada, siis läheb ikka USA-sse tagasi. Väga vastuoluline jutt.
-
Külaline
Jah, aga nii palju ei teeni, et oma elu seal USA-s kinni maksta: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... iste-poolt. Ise ütleb ka, et Mihkel peab kõvasti tööd tegema, et nad saaks USA-s elada. Laenumakse 1900 dollarit kuus, toit 1000 ja mis ta seal oma kuludest ette loeb. Ongi raske aru saada, et nii hirmsasti halab, kui kallis on, kui raske on üksi lastega, iga kuu vaatab lennupileteid Eestisse, aga samas tahab ikka seal elada.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 22:46Mis mõttes elab Mihkli raha eest? Ta teeb ju ise ka tööd fotograafina.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2025 12:27 Täna lausa Kroonika kaanestaar kohe. Mitte midagi uut öelda pole, mida poleks juba mitmeid kordi rääkinud. Ainuke uudis, et elab seal USA-s Mihkli raha eest, see peab kohe mitmeid tuhandeid kuus tema elu finantseerimiseks välja käima. Ja kuigi USA-s on nii raske ja ei meeldi, nii tahaks Eestis elada, siis läheb ikka USA-sse tagasi. Väga vastuoluline jutt.
-
Külaline
Huvitav, et üldse tahetakse elada elu, kus oled suuresti teisest sõltuv. See pole ju kuskilt otsast hea. Oled justkui ülalpeetava rollis, kuigi teenid ka ise, aga normaalseks ära elamiseks sellest ei jätku. Samas olen alati imestanud, et nendes gigantsetes kivilinnades elu nii kallis on ja et seal üldse tahetakse elada. Aga no maitse üle ei vaielda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist