12 aastase lapse riietus kohutav
-
Külaline
12 aastase lapse riietus kohutav
Mida Teie teeksite antud olukorras?
Mul laps saab kohe 13. Oma vanuse kohta on ta lühike - 140 cm . Samas on ta sale. Väga kena tüdruk on.
Aga see tänapäeva mood. Käisime kooliks riideid ostmas. Lohvakad laiad püksid, mis peaaegu lohisevad talla all. Minu suuruses pusad. Ise kannan M-L. Tihti tahab minu pusasid endale selga sest see olevatki äge. T-särgid samuti sellised mis sobivad öösärkideks. Me läksime riidekabiinis täiesti tülli juba. Õudne on vaadata last. Nagu üks kott kui need riided endale selga ajab. Need teevad ta kuidagi veel lühemaks. Mul on alati nii piinlik kui kuskil õues teda näen või kuskile läheme. Meie stiil üldse ei ühti. Korra olen näinud kus tal olid jalas ümber teksad ja seljas ilus valge pluus. No nii ilus oli vaadata.
Aga ta lihtsalt ei kuula mind. See olevatki tänapäeva mood. Võin sundida ja mitte osta talle neid riideid kuid siis istub oma toas ja välja nina ei pistagi. Mul lihtsalt on nii häbi kui vahest korraks mu töö juurde tuleb. Näeb välja nagu kodutu laps. Mida teha? Oodata et vanusega välja kasvab ?
Kohe hirm on uue kooliaasta ees. Jalanõude üle ka vaidlesime. Tema tahab suuri tosse ja mina arvan et okei oleks mingid sandaalid . Selline tunne et mine ja sakuta mõistus pähe..
Mul laps saab kohe 13. Oma vanuse kohta on ta lühike - 140 cm . Samas on ta sale. Väga kena tüdruk on.
Aga see tänapäeva mood. Käisime kooliks riideid ostmas. Lohvakad laiad püksid, mis peaaegu lohisevad talla all. Minu suuruses pusad. Ise kannan M-L. Tihti tahab minu pusasid endale selga sest see olevatki äge. T-särgid samuti sellised mis sobivad öösärkideks. Me läksime riidekabiinis täiesti tülli juba. Õudne on vaadata last. Nagu üks kott kui need riided endale selga ajab. Need teevad ta kuidagi veel lühemaks. Mul on alati nii piinlik kui kuskil õues teda näen või kuskile läheme. Meie stiil üldse ei ühti. Korra olen näinud kus tal olid jalas ümber teksad ja seljas ilus valge pluus. No nii ilus oli vaadata.
Aga ta lihtsalt ei kuula mind. See olevatki tänapäeva mood. Võin sundida ja mitte osta talle neid riideid kuid siis istub oma toas ja välja nina ei pistagi. Mul lihtsalt on nii häbi kui vahest korraks mu töö juurde tuleb. Näeb välja nagu kodutu laps. Mida teha? Oodata et vanusega välja kasvab ?
Kohe hirm on uue kooliaasta ees. Jalanõude üle ka vaidlesime. Tema tahab suuri tosse ja mina arvan et okei oleks mingid sandaalid . Selline tunne et mine ja sakuta mõistus pähe..
-
Külaline
Sa trollid, eks ju? Tekst tundub, nagu oleksid ise 13. Oledki?Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 10:07 Mida Teie teeksite antud olukorras?
Kui mitte, siis peaksid olema lastekaitse huviorbiidis.
-
Külaline
Trollid muidugi, sest sa ei tea isegi, kui vana su laps onGuest kirjutas: ↑14 Aug 2025 10:12Sa trollid, eks ju? Tekst tundub, nagu oleksid ise 13. Oledki?Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 10:07 Mida Teie teeksite antud olukorras?
Kui mitte, siis peaksid olema lastekaitse huviorbiidis.
Appikene, lase lapsel laps olla. See veel puuduks, et 13a laps riietuks samamoodi nagu ta ema. Ta on vanuses kus katsetab ja tahab olla sarnane omavanustega mitte sinuga. Nagu Me poleks kandnud riideid, mille peale meie vanemad silmi pööritasid.
No las käib, kuidas tahab, maitsed on ju erinevad. Ole õnnelik, et nabapluuse ja ultramini ei ihka, ma saan aru, et siis tekib probleem. Kui ta niiviisi nendes lohvkades lohiseb, ju talle siis meeldib, eks tal ka õigus otsustada, mida kannab.
Viimati muutis Tolmukübe, 14 Aug 2025 11:05, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Olekski päris nõme, kui ühtiks. Ümber teksad ja valge pluus olid moes 2018.Meie stiil üldse ei ühti.
-
Külaline
Elad üle, las laps käib paar aastat oma moe järgi, pärast läheb mööda.
Laps saab 5 päeva pärast 13. Hetkel on 12.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 10:15Trollid muidugi, sest sa ei tea isegi, kui vana su laps onGuest kirjutas: ↑14 Aug 2025 10:12Sa trollid, eks ju? Tekst tundub, nagu oleksid ise 13. Oledki?Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 10:07 Mida Teie teeksite antud olukorras?
Kui mitte, siis peaksid olema lastekaitse huviorbiidis.. Kui vana sa siis ise oled, 12 või 13? Varsti algab kool pihta, siis on sul tegevust.
-
Külaline
Veider mõelda et kõik siin ongi nõus nii, et laps on kohe 13 ja võib kanda mida hing ihkab. Ema mingu kukele.
Hetkel olen 35 , kuid kui pubekas olin siis ema sõna ikka maksis ka midagi. Ostis ja mina kandsin. Ei olnud mingit vastuvaidlemist.
Need kõik emad kes siin kirjutavad, siis noh, palju õnne edaspidiseks. Laps 13 ja ise otsustab. Mis siis teete kui 16 on? Tõstab teid teie enda kodust välja
Tänapäeva kasvatus. Ema sõna ei maksa midagi. Käi ja ole nagu kalkar.
Hetkel olen 35 , kuid kui pubekas olin siis ema sõna ikka maksis ka midagi. Ostis ja mina kandsin. Ei olnud mingit vastuvaidlemist.
Need kõik emad kes siin kirjutavad, siis noh, palju õnne edaspidiseks. Laps 13 ja ise otsustab. Mis siis teete kui 16 on? Tõstab teid teie enda kodust välja
-
Külaline
On asjad, mille pärast on mõtet lapsega sõda pidada ja teised, millega ei ole. Kui riietus oleks ülearu seksikas, siis võiks proovida keelata, aga oma kotte kandku terviseks.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 11:36 Veider mõelda et kõik siin ongi nõus nii, et laps on kohe 13 ja võib kanda mida hing ihkab. Ema mingu kukele.
Need kõik emad kes siin kirjutavad, siis noh, palju õnne edaspidiseks. Laps 13 ja ise otsustab. Mis siis teete kui 16 on? Tõstab teid teie enda kodust välja![]()
-
Külaline
Riiete, jalanõude, oma stiili ja soengu üle otsustas selles vanuses laps loomulikult ise. Piercingud arutasime läbi. Kui hinnapiir ette antud, sai ka endale vajalikud riided-jalanõud-aksessuaarid ise ostetud. Varateismeline pole ometi enam lasteaialaps, et peaks ema äranägemise järgi kõike tegema. Kuidas see oma maitse, stiil ja tunnetus siis tekkima peaks, kui vanem isegi nii väikeseid ja suures plaanus ebaolulisi otsuseid teha ei lase. Tema ju neid kannab ja peaks end neis ka mugavalt tundma. Mitte pidevalt mõtlema, et ikka sinu silmale ilus vaadata oleks ja emme stiiliga kokku sobiks.
Probleem on sinus, tegele iseendaga. Laps ei ole sinu pikendus.
Probleem on sinus, tegele iseendaga. Laps ei ole sinu pikendus.
-
Külaline
Riided on nii odavad, et laps saab ka oma taskuraha eest osta, midaiganes tahab. Laiad teksad on moes, kas teemaalgataja siis neid ise ei kanna? Olen 50-ndates ja kannan isegi.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2025 11:36 Veider mõelda et kõik siin ongi nõus nii, et laps on kohe 13 ja võib kanda mida hing ihkab. Ema mingu kukele.
Need kõik emad kes siin kirjutavad, siis noh, palju õnne edaspidiseks. Laps 13 ja ise otsustab. Mis siis teete kui 16 on? Tõstab teid teie enda kodust välja![]()
-
Külaline
Jajah, kandku laps/noor aga mida tahab.
https://www.facebook.com/Ohtuleht/posts ... 072514607/
-
Külaline
Borabora kirjutas: ↑14 Aug 2025 11:33Laps saab 5 päeva pärast 13. Hetkel on 12.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 10:15Trollid muidugi, sest sa ei tea isegi, kui vana su laps onGuest kirjutas: ↑14 Aug 2025 10:12
Sa trollid, eks ju? Tekst tundub, nagu oleksid ise 13. Oledki?
Kui mitte, siis peaksid olema lastekaitse huviorbiidis.. Kui vana sa siis ise oled, 12 või 13? Varsti algab kool pihta, siis on sul tegevust.
-
Külaline
No vot, oleks saanud oma fantaasiad varateismelisena välja elada, poleks hiljem probleemi. Sellise ema inises tütre riiete kallal kindlasti kogu teisemeea, et saad suureks siis kanna mida tahad. Ongi tulemus käes.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 12:26 Jajah, kandku laps/noor aga mida tahab.
-
Külaline
Mis seal ikka piinlikkust tunda, suur osa noori käib ju samamoodi riides.
Mul on 19-aastane poeg, kes õmbles omale ülilaiad püksid mitmest teksapaarist kokku ja nüüd ainult nendega käib. Ise ma selliseid ei kannaks ja lapsele ei valiks, aga no mis ma teha saan. Lisaks on ta omastanud oma isa vanad pusad ja t-särgid, mis pole küll hiigelsuured talle, aga minu meelest vanad ja kulunud, millega kõlbaks maatöid teha. Ja nii ta siis käib ringi nagu kodutu
Teine poeg on 14 ja paneb selga veel neid asju, mida talle ostan/ või koos ostame. Aga tema käib meil igal pool kroksidega
Ma isiklikult arvan, et parem olgu kottis riided, kui poolpaljalt ringi käivad.
Teine poeg on 14 ja paneb selga veel neid asju, mida talle ostan/ või koos ostame. Aga tema käib meil igal pool kroksidega
Ma isiklikult arvan, et parem olgu kottis riided, kui poolpaljalt ringi käivad.
-
Külaline
Mu 14-aastane tütar kannab ka kottis riideid. Ega need ilusad pole, aga tunduvad päris mugavad.
Poeg on 16 ja tema on veidi klassikalisema stiiliga.
Poeg on 16 ja tema on veidi klassikalisema stiiliga.
-
Külaline
Töötan koolis ja seal käivad osad neiud nii ringi, et pitsilised rinnahoidjad on topiks, nibud kargavad välja. See on minu jaoks natuke liig, aga no meie koolis lastakse käia nagu tahavad. Kottriided on mugavad ja mõnusad.
-
Külaline
Ära valeta.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 14:55 Töötan koolis ja seal käivad osad neiud nii ringi, et pitsilised rinnahoidjad on topiks, nibud kargavad välja. See on minu jaoks natuke liig, aga no meie koolis lastakse käia nagu tahavad. Kottriided on mugavad ja mõnusad.
-
Külaline
Ei valeta, vene kool.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 15:04Ära valeta.Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 14:55 Töötan koolis ja seal käivad osad neiud nii ringi, et pitsilised rinnahoidjad on topiks, nibud kargavad välja. See on minu jaoks natuke liig, aga no meie koolis lastakse käia nagu tahavad. Kottriided on mugavad ja mõnusad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tolmukübe ja 5 külalist