Kas on ühtegi naist kes 100%-lt ISE on endale kodu ostnud?
-
Külaline
Kas on ühtegi naist kes 100%-lt ISE on endale kodu ostnud?
Täitsa nullist ja oma raha eest. Oma teenitud raha eest. Ei lähe arvesse pärandused. Lahutusega saadud vara. Kingitud kinnisvara või raha. Ikka täitsa ise.
-
Külaline
Mehe pinnal elades ja mehe raha eest elades ning selle kõrvalt salaja või poolsalaja raha kogumine ei lähe arvesse. Arvesse ei lähe ka see kui elatakse mehe kulul ja siis akstakse laenumakset. Ikka täitsa ise. Nullist. Tööd tehes. Elades. Ise süüa ostes. Riideid ostes. Üüri makstes.
Väike vabandus on kui on vanemate kukil elatud.
Väike vabandus on kui on vanemate kukil elatud.
-
Külaline
Keegi kindlasti on. Mäletan juba nõukaajast naisi kes elasid kooperatiiv korteris, kuidas nad need said, no ju siis said. Laene vene ajal ei antud. Kindlasti on naisi kes on äriliselt või rahaliselt edukad.
-
Külaline
Ikka jah. Ma usun, et neid naisi palju tegelikult.
Nooremana oli üksi kohati päris raske, on olnud aegu, kus kuu lõpus on söögiraha vaid mõned eurod ja siis proovid loominguline olla, et mitu päeva söönuks saada.
Õnneks see elustandard tänaseks minevik. Aastatega end üles töötanud ja juba ainuüksi mõte sellest, et sõltuksin kuidagi mehe rahakotist, ajab iiveldama.
Nooremana oli üksi kohati päris raske, on olnud aegu, kus kuu lõpus on söögiraha vaid mõned eurod ja siis proovid loominguline olla, et mitu päeva söönuks saada.
Õnneks see elustandard tänaseks minevik. Aastatega end üles töötanud ja juba ainuüksi mõte sellest, et sõltuksin kuidagi mehe rahakotist, ajab iiveldama.
-
Külaline
pardifilee, kas kedagi huvitab sinu kogemused? Püüa jääda viisakaks ja mitte end peale suruda.
-
Külaline
Edukaid naisi on eestis palju. Edukas olemine eeldab ka keskmisest suuremat intelligentsust. Ei piisa ainult mingist pehme ala magistrist. Ja sellised naised üldjuhul ei käi siin kekutamas, kiitlemas, valetamas kui tublid nad ikka on. Aga kas siinsetelt kiitlejatelt tuleb ka mõni adekvaatne vastus kus pole rämedalt üle võlli pandud. Perekoolis käod olid ikka kõik tublid, rikkad, ulusad, saledad. Mees oli nel vahäemaöt 10 a noorem ja elu temaga õnnelik. Lapsed olid nagu muinasjutust printsid/printsessid.
-
Külaline
Mis asi on "lahutusega saadud raha"? See on see raha, mis on abielu jooksul kogunenud, varadesse investeeritud, reisidele, olemele, söögile kulutatud? Või mis asi see "lahutusega saadud raha" on, et seda arvestada ei või?
Pool on naise ja pool mehe teenitud, lahutusega kriips vahele tõmmatud ja mõlemal on õigus poolele kõigest.
Jah, mul on kinnisvara, mille kaasomandist välja ostsin. Pole keegi midagi kinkinud, samamoodi maksime mõlemad laenu. Oli tema vahepeal töötu või mina vahepeal töötu. Mõlemad panustasime.
Maa ostsin endale hiljem.
Pool on naise ja pool mehe teenitud, lahutusega kriips vahele tõmmatud ja mõlemal on õigus poolele kõigest.
Jah, mul on kinnisvara, mille kaasomandist välja ostsin. Pole keegi midagi kinkinud, samamoodi maksime mõlemad laenu. Oli tema vahepeal töötu või mina vahepeal töötu. Mõlemad panustasime.
-
Külaline
Pole vaja internetis kekutada mis sul on.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:33 Mis asi on "lahutusega saadud raha"? See on see raha, mis on abielu jooksul kogunenud, varadesse investeeritud, reisidele, olemele, söögile kulutatud? Või mis asi see "lahutusega saadud raha" on, et seda arvestada ei või?
-
Külaline
Oot... mida sa küsid, kui vastust ei taha. Püsi teemas ja ära õienda.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:35Pole vaja internetis kekutada mis sul on.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:33 Mis asi on "lahutusega saadud raha"? See on see raha, mis on abielu jooksul kogunenud, varadesse investeeritud, reisidele, olemele, söögile kulutatud? Või mis asi see "lahutusega saadud raha" on, et seda arvestada ei või?
-
Külaline
Pole sinult midagi küsinud.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:42Oot... mida sa küsid, kui vastust ei taha. Püsi teemas ja ära õienda.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:35Pole vaja internetis kekutada mis sul on.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:33 Mis asi on "lahutusega saadud raha"? See on see raha, mis on abielu jooksul kogunenud, varadesse investeeritud, reisidele, olemele, söögile kulutatud? Või mis asi see "lahutusega saadud raha" on, et seda arvestada ei või?
-
Külaline
hahaaa, täkkesse. see proua isegi suutnud läbi lugeda mida kommenteerima hakkas ja sinna läks ka oma kiidukõnega.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:43Hakkab pihta. Üks "tubli! eks kägu maandus ja hakkas praalima kui tubli ikka tema oli ja on. Tema teenis kohe pool. Täpselt samapalju kui mees. Tema on varadesse investeerinud jne. Funktsionaalset lugemioskust mine oma rahade eest arendama. Räägi oma uuest 10 aastat nooremast rikkast ja ilusast mehest ka. Räägi ka kuidas sa oled tööalaselt ennast tippu töötanud ja teenid minimaalselt 5 eesti keskmist palka. Lühidalt. Ära näe vastamisega vaeva ja teised sinutaolised ei ole samuti teretulnud siia vastama.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:33 Mis asi on "lahutusega saadud raha"? See on see raha, mis on abielu jooksul kogunenud, varadesse investeeritud, reisidele, olemele, söögile kulutatud? Või mis asi see "lahutusega saadud raha" on, et seda arvestada ei või?
p.s unustasin, et oled muidugi ka ideaalkaalus sportlik ilus naine kes näeb oma east 10 aastat noorem välja.
-
Külaline
Oot, need siis kirjutada ei tohigi, kes on tõesti ise ostnud?! Kohe kekutamine? Aga seda just TA küsiski ju.
-
Külaline
Oli jutt ISE. 100% ise. Nemad võivad. Loe esimest postitust. See kiidukukk kes siin praalis, et kõik tegime mehega koos ja kõik oli koos ja üleüldse kõik on õige, et täpselt pool mehelt lahutusega kätte sain ei ole teretulnud siia kiitlema. Muidu karjutakse palgalõhest aga vot lahutsuega saadud raha on täpselt pool minu panustatud. Variserid.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:51 Oot, need siis kirjutada ei tohigi, kes on tõesti ise ostnud?! Kohe kekutamine? Aga seda just TA küsiski ju.
-
Külaline
Hea küll, laenu abiga siiski ostsin teise poole välja, aga ülejäänud mõistukõnest küll aru ei saa. Mis koht siin see praalimine on? Tavaline ülevaade kinnisvarast.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:43Hakkab pihta. Üks "tubli! eks kägu maandus ja hakkas praalima kui tubli ikka tema oli ja on. Tema teenis kohe pool. Täpselt samapalju kui mees. Tema on varadesse investeerinud jne. Funktsionaalset lugemioskust mine oma rahade eest arendama. Räägi oma uuest 10 aastat nooremast rikkast ja ilusast mehest ka. Räägi ka kuidas sa oled tööalaselt ennast tippu töötanud ja teenid minimaalselt 5 eesti keskmist palka. Lühidalt. Ära näe vastamisega vaeva ja teised sinutaolised ei ole samuti teretulnud siia vastama.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:33 Mis asi on "lahutusega saadud raha"? See on see raha, mis on abielu jooksul kogunenud, varadesse investeeritud, reisidele, olemele, söögile kulutatud? Või mis asi see "lahutusega saadud raha" on, et seda arvestada ei või?
p.s unustasin, et oled muidugi ka ideaalkaalus sportlik ilus naine kes näeb oma east 10 aastat noorem välja.
Mis selles nii imelikku või teostamatut on? Tõesti ei mõista.
Mul meest ei ole. Tööd teen mitme koha peal, viite eesti keskmist ei teeni, mõnel harval kuul kahte.
Sale olen küll, sport selles vanuses on elementaarne, kuid ilus ma küll pole. Kas see on ka ülemõistuse? Vaata tänaval ringi, siiski suurem osa naisi on ok vormis.
Oletasin, et oodatakse vastuseid teemaalgatusele, tegelikult ventileerib keegi siin oma alaväärsuskompleksi.
-
Külaline
Tähendab, et vastata võivad ainult need, kellel meest ja lapsi pole olnud, st eluteel rahakotti kellegagi jaganud pole?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:51 Oot, need siis kirjutada ei tohigi, kes on tõesti ise ostnud?! Kohe kekutamine? Aga seda just TA küsiski ju.
Oi, seda ma tõesti siit välja ei lugenud. Vabandan. Lahkun.
-
Külaline
Võib olla võttis mees lahutusega naiselt hoopis pool ära? Väga ühekülgselt lähenete, edu sellega!
-
Külaline
Mina olen. Kodu ja paar rendikat. Mees hoiab mul kodu korras ja kantseldab lapsi, mina teenin. Mis sa teed nyyd selle teadmisega?
-
Külaline
Ei, kahemilliselt naiseltKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 01:15Milliselt naiselt?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist