Teismelise poisi näohooldus
-
Külaline
Teismelise poisi näohooldus
Poeg on nüüd seal maal, et hormoonid möllavad ja just ninale hakkab vaikselt punnide tekkimine. On musti poore kui ka valgeid(aimatavaid) punnilaadseid täppe. Ja just ninal.
Hetkel kasutab ta igapäevaselt näopesuvahtu.
Näppinud(pigistanud) ta neid pole ja punased põletilikused ei ole. Aga teda ennast vaikselt häirib.
Milliseid näohooldusvahendeid veel poisile soovitaksite? Kas ninaplaastritest on kasu? Just pooride puhastamiseks. Mitsellaarvesi äkki parem hoopis? Toonik?
Mul endal ei ole kunagi väga suurt probleemi näonahaga olnud, seega ei oska ka pojale midagi peale nende puhastavate ninaplaastrite midagi soovitada.
Hetkel kasutab ta igapäevaselt näopesuvahtu.
Näppinud(pigistanud) ta neid pole ja punased põletilikused ei ole. Aga teda ennast vaikselt häirib.
Milliseid näohooldusvahendeid veel poisile soovitaksite? Kas ninaplaastritest on kasu? Just pooride puhastamiseks. Mitsellaarvesi äkki parem hoopis? Toonik?
Mul endal ei ole kunagi väga suurt probleemi näonahaga olnud, seega ei oska ka pojale midagi peale nende puhastavate ninaplaastrite midagi soovitada.
-
Külaline
Üks tropp on juba suutnud miinustada. Proovigu poeg ära need ninaplaastrid. Mu pojal on punnid just suu ümbruses. Teen keeduvett meresoolaga või roosa soolaga ja nüüd puhastab selle veega punne. Justkui mõjuks. Sool on põletikuvastase toimega. Aga mitte tavaline lauasool, see peenike. Himaalaja soolal on põletikuvastane ja antibakteriaalne toime, mistõttu sobib hästi akne, ekseemi ja seeninfektsioonide korral.
-
Külaline
Oeh, ära selle soolaga küll kuivatama hakka. Soovitaks apteegist küsida, mõnes suuremas saab isegi näonaha testi teha ja täpsed soovitused.
-
Külaline
Miks mitte siis? Kõige looduslikum vahend, mida proovida. Mingit kahju ei sünni sellest. Kui aitab, siis väga hea. Kui ei aita, no siis võiks alles keemiat proovida.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2025 19:31Oeh, ära selle soolaga küll kuivatama hakka.
-
Külaline
Looduslik vahend ei võrdu automaatselt hea vahendiga. Väga paljud aknevastased tooted ongi muideks looduslike komponentidega aga neil on lisaks ka mingisugune niisutav vm nahka rahustav ja hooldav komponent. Niisama sool/soolavesi ju lihtsalt kuivatab nahka, mis rikub naha niiskustasakaalu ja lõpuks võib hakata nahk seeläbi hoopis rohkem rasu tootma, mis tekitab hiljem veel suurema põletiku ja akne. Lisaks kui nahk on kuiv, siis on naha paranemisvõime madalam ning võivad jääda aknearmid. Seega võib küll kahju tekkida sellest.
Ma ei tea mis sa keemia all silmas pead, ilmselt ravimeid. Akneravimid on nagunii retsepti alusel, need poeriiulil niisama võtmiseks ei ole, vaid need määrab juba vajadusel nahaarst.
-
Külaline
-
Külaline
Seda võib osegi proovida. TA olen. Ma ise olen Nurme erinevaid tahket/tükishampooni proovinud. Nendes ma küll pettusin.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2025 19:50 https://nurme.eu/pood/naole/naopuhastus ... eep-100-g/
Parim toode
-
Külaline
Minu pojal aitas lõpuks alles toitumise muutus. Suhkur ja jahu välja, nägu puhastas kõige neutraalsemate seepidega, mida leidis. Õhtuti määris näole mett ja hommikul hõõrus jääkuubikutega. Eks selle aja peale on ka muidugi vanust juurde tulnud ja ilmselt möll vähenenud, igal juhul nüüd on enam-vähem korras, haruharva on mõni punn. Aga mõni aasta tagasi oli ikka väga hull, isegi selg ja õlad olid punne täis.
Sebamedil on päris hea sari, koorivat maski võiks proovida
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 2 külalist