Doonorsperma kasutamine üksikuna
-
doonoriga
Doonorsperma kasutamine üksikuna
Justnimelt üksik naine, kes on doonoriga rasestunud.
Kas kellelgi on rääkida mõni lühike edulugu sellel teel ?
Lisaks, kes on seda varasemalt teinud. Kuidas laps sellesse suhtub, et ta ei saa kunagi teada, kes on tema isa.
Kas nad on kuidagi märku andnud, et neist on justkui pool puudu..
natuke nõutuks teeb.
Lisaks, kes on seda varasemalt teinud. Kuidas laps sellesse suhtub, et ta ei saa kunagi teada, kes on tema isa.
natuke nõutuks teeb.
-
Külaline
Ideaalsete tingimustega ideaalses peres ideaalset last ei ole. Mõni häbeneb oma vanemate ametit, vaesust, kaalu, pikkust, iseloomu, riietumisstiili, korterit, maja, rajooni, linna.doonoriga kirjutas: ↑20 Juun 2024 16:34 Justnimelt üksik naine, kes on doonoriga rasestunud.
natuke nõutuks teeb.
Mina toetan seda mõtet. Pea pooltel lastel tõmbab isa ise uttu, juba beebieast. Nemadki ei tea temast midagi, elavad õnnelikult edasi. Mõnel on üldsegi kehv isa. Hea ema kompenseerib olematu ja kehva isa.
-
Külaline
Jah, olen nõus. Mehe kehv lastetuba on süüdi, tahavad naisega voodis hullata kolm päeva sünnitust, süüdistavad naist kuna vastsündinu võtab aega ja energiat, igavlevad ja otsivad teisi naisi meelelahutuseks. Ei saa iialgi ühtegi last, kahjuks liiga paljud mehed tahavad last nagu lapsed tahavad kutsikat, nii nunnu ja nii tore JA EMME tegeleb, pissitab ja näeb vaevaKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:07 Kui beebieas lapsega lahku minnakse, siis ongi kehv lastetuba, ei osata koos elada, üksteist mõista. Siit foorumist on see nii hästi näha, miks kõik naised on üksikud.
-
Külaline
Ise te neid mehepoegasid kasvatate, olge rahul oma kätetööga.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:12Jah, olen nõus. Mehe kehv lastetuba on süüdi, tahavad naisega voodis hullata kolm päeva sünnitust, süüdistavad naist kuna vastsündinu võtab aega ja energiat, igavlevad ja otsivad teisi naisi meelelahutuseks. Ei saa iialgi ühtegi last, kahjuks liiga paljud mehed tahavad last nagu lapsed tahavad kutsikat, nii nunnu ja nii tore JA EMME tegeleb, pissitab ja näeb vaevaKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:07 Kui beebieas lapsega lahku minnakse, siis ongi kehv lastetuba, ei osata koos elada, üksteist mõista. Siit foorumist on see nii hästi näha, miks kõik naised on üksikud.
-
Külaline
Tuline õigus. Praeguste generatsioonide viletsate meeste põhjuseks on eelneva põlve isade kehv töö.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:17Ise te neid mehepoegasid kasvatate, olge rahul oma kätetööga.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:12Jah, olen nõus. Mehe kehv lastetuba on süüdi, tahavad naisega voodis hullata kolm päeva sünnitust, süüdistavad naist kuna vastsündinu võtab aega ja energiat, igavlevad ja otsivad teisi naisi meelelahutuseks. Ei saa iialgi ühtegi last, kahjuks liiga paljud mehed tahavad last nagu lapsed tahavad kutsikat, nii nunnu ja nii tore JA EMME tegeleb, pissitab ja näeb vaevaKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:07 Kui beebieas lapsega lahku minnakse, siis ongi kehv lastetuba, ei osata koos elada, üksteist mõista. Siit foorumist on see nii hästi näha, miks kõik naised on üksikud.
Pole suutnud oma poegadest mehi kasvatada, meeste tegemata töö
-
Külaline
Minu sõbranna võttis vastu sellise otsuse. Isa on kuskilt Taanist doonorpangast. Ei ole küll mingit probleemi lastega olnud (ta sai kaksikud), nad on sellest kogu aeg teadnud ja mingit poolikut tunnet pole. Ise olen õppinud arengupsühholoogiat ja seal on öeldud, et lastel peab olema kasvamiseks stabiilne keskkond. Ükskõik milline perekond, aga stabiilsus. Kui isa pole kunagi pildis olnud, siis ei igatseta teda ka taga. Halvad on muutused, et ükspäev on ja siis jälle pole.
-
Külaline
Ma ei usu seda. Seda mitte igatsemist ja seda et poolikut tunner pole. Päris kindlasti need lapsed on mõelnud või hakkavad mõtlema isast. Teistel ju enamasti on isa, isegi kui nad temaga koos ei ela. Ja asi ei ole ainult isas ju. Isaga käivad kaasas ka muud sugulased, vanavanemad, tädid-onud, nende lapsed. See ei tähenda, et lapsed poleks õnnelikud või oleks neil kuidagi kehv perekond. Aga varem või hiljem hakatakse selliste asjade peale mõtlema.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 18:10 Minu sõbranna võttis vastu sellise otsuse. Isa on kuskilt Taanist doonorpangast. Ei ole küll mingit probleemi lastega olnud (ta sai kaksikud), nad on sellest kogu aeg teadnud ja mingit poolikut tunnet pole. Ise olen õppinud arengupsühholoogiat ja seal on öeldud, et lastel peab olema kasvamiseks stabiilne keskkond. Ükskõik milline perekond, aga stabiilsus. Kui isa pole kunagi pildis olnud, siis ei igatseta teda ka taga. Halvad on muutused, et ükspäev on ja siis jälle pole.
Aga muidu on doonorsperma kasutamine tunduvalt parem variant kui mõne mehe salaja isaks tegemine. Ja üksikema olemises pole midagi häbiväärset.
-
Külaline
Loomulikult, sina tead paremini, kui need inimesed ise, kas nad on õnnelikud või mitte. Kindlasti on parim heas paarisuhtes laste kasvatamine, kus ema ja isa on elu lõpuni koos. Palju neid perekondi tänapäeval on? Mingid jubedad kärgpered, kus osasid lapsi tõrjutakse, kus uus naine ei salli mehe lapsi, naine võtab majja mingi jubeda kasuisa, kes ta lapsi ei salli jne, jne. Igal juhul on selline variant tunduvalt halvem. Mina olen lapse isast lahus ja kuigi lapse isa tegeleb lapsega, siis pidevalt on solvumisi, et isa läheb uue naise lastega reisile, oma laps istub kodus või midagi muud taolist. Rääkimata sellest, et pühapäevaisa pole sama, mis päris isa. Minu sõbranna peres ei ole selliseid asju, keegi ei kohtle neid ebavõrdselt. See, et sa oma isa tunned, ei tähenda, et selle pühapäevaisaga hea suhe oleks. Ka ei ole sul tavaliselt enam ka seda isa perekonda toeks, kes suhtlevad samamoodi isa uue perekonnaga rohkem. Paljud asjad on selles doonorsperma perekonnas pigem paremini. See jätab paljude laste südamesse eluaegse haava, kui nende isa jalga laseb. Lapsed ei saa aru, et kuidas nad olid mingil ajal isale täihtsaimad maailmas, nüüd ei tule meeldegi, sest leiti uus naine ja tegeletakse hoopis võõraste lastega. Nii paljud isad teevad. Ja igal juhul on need lapsed õnnelikumad, kellel sellist kogemust pole.Ma ei usu seda.
-
Külaline
mina teadsin, kes on mu isa, sest ta aeg-ajalt figureeris mu elus. küll aga ei toonud see kaasa mulle mingeid teisi sugulasi. isa vanemad olid surnud, kui ta oli pisike, teda kasvatanud tädi perega ma kordagi ei kohtunud (surid, kui ma olin 20+). seda, et isal on vend, kuulsin vist alles teismelisena, ka temaga pole kunagi kohtunud. pole neist kunagi puudust tundnud või arvanud, et ma peaks nendega kohtuma või suhtlema. kuskil nad olid, minusse nad ei puutunud. koera tahtsin ma endale küll, ema kahjuks polnud loomainimene.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 23:38Ma ei usu seda. Seda mitte igatsemist ja seda et poolikut tunner pole. Päris kindlasti need lapsed on mõelnud või hakkavad mõtlema isast. Teistel ju enamasti on isa, isegi kui nad temaga koos ei ela. Ja asi ei ole ainult isas ju. Isaga käivad kaasas ka muud sugulased, vanavanemad, tädid-onud, nende lapsed. See ei tähenda, et lapsed poleks õnnelikud või oleks neil kuidagi kehv perekond. Aga varem või hiljem hakatakse selliste asjade peale mõtlema.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 18:10 Minu sõbranna võttis vastu sellise otsuse. Isa on kuskilt Taanist doonorpangast. Ei ole küll mingit probleemi lastega olnud (ta sai kaksikud), nad on sellest kogu aeg teadnud ja mingit poolikut tunnet pole. Ise olen õppinud arengupsühholoogiat ja seal on öeldud, et lastel peab olema kasvamiseks stabiilne keskkond. Ükskõik milline perekond, aga stabiilsus. Kui isa pole kunagi pildis olnud, siis ei igatseta teda ka taga. Halvad on muutused, et ükspäev on ja siis jälle pole.
Aga muidu on doonorsperma kasutamine tunduvalt parem variant kui mõne mehe salaja isaks tegemine. Ja üksikema olemises pole midagi häbiväärset.
mitmed sõbrannad kasvasid toona ainult emaga, üks neist ei teadnud isast üldse midagi, aga mingit põdemist selle pärast küll polnud.
ema poolt oli mul vanaema ja onu, nendest piisas täiesti. vanaema õel ja vennal mõlemal oli 3 last, neil omakorda 2-3 last - omavaheline suhtlus puudub. kuidagi on trehvanud selline suguvõsa, kus kõik hoiavad omaette.
praegusel ajal on isa puudumine, olgu see siis doonorsperma kasutamise pärast või on see "isa" lihtsalt uttu tõmmanud, nii tavaline. kui laps kasvab algusest peale vaid emaga, siis on see tema jaoks normaalsus ja kui ei tule mingeid tädikesi jutuga "oh sa vaeseke, pool sinust on ju teadmata ja puudu", siis ei tule see laps selle pealegi, et tal miski puudu peaks olema
-
Külaline
Ohhh seda meeste vihkamist ja kurjust meeste suunal. Hea, et teist midagi ei olene sest kui teil oleks võimu laseksite te kõik mehed ära tappa.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:12Jah, olen nõus. Mehe kehv lastetuba on süüdi, tahavad naisega voodis hullata kolm päeva sünnitust, süüdistavad naist kuna vastsündinu võtab aega ja energiat, igavlevad ja otsivad teisi naisi meelelahutuseks. Ei saa iialgi ühtegi last, kahjuks liiga paljud mehed tahavad last nagu lapsed tahavad kutsikat, nii nunnu ja nii tore JA EMME tegeleb, pissitab ja näeb vaevaKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:07 Kui beebieas lapsega lahku minnakse, siis ongi kehv lastetuba, ei osata koos elada, üksteist mõista. Siit foorumist on see nii hästi näha, miks kõik naised on üksikud.
-
Külaline
Normaalseid heatahtlikke mehi ei vihka keegi. Igast …. tolereerima ka ei pea, näiteks meeslapsi kes teise emme otsinguil on. Peaksin sellistest hästi arvama ja takkakiitma ve?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:25Ohhh seda meeste vihkamist ja kurjust meeste suunal. Hea, et teist midagi ei olene sest kui teil oleks võimu laseksite te kõik mehed ära tappa.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:12Jah, olen nõus. Mehe kehv lastetuba on süüdi, tahavad naisega voodis hullata kolm päeva sünnitust, süüdistavad naist kuna vastsündinu võtab aega ja energiat, igavlevad ja otsivad teisi naisi meelelahutuseks. Ei saa iialgi ühtegi last, kahjuks liiga paljud mehed tahavad last nagu lapsed tahavad kutsikat, nii nunnu ja nii tore JA EMME tegeleb, pissitab ja näeb vaevaKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:07 Kui beebieas lapsega lahku minnakse, siis ongi kehv lastetuba, ei osata koos elada, üksteist mõista. Siit foorumist on see nii hästi näha, miks kõik naised on üksikud.
-
Külaline
Ei ole siin mingeid sõbranna lapsi. Ikka enda lapsed sul. Sa ei pea end häbenema ja õigustama. Aga ilmselgelt tunned muret kui niimoodi põlema lähed. Ei ole olemas ainult kaht varianti - ideaalperekond, mis koosneb emast ja doonorspermaga saadud lastest. Ja õnnetust naisest lastega, kelle isa on nende juurest jalga lasknud ning kes neist midagi teada ei taha. On palju erinevaid variante ning ka doonorspermaga lapsed saanud naine ei pruugi tegelikult hea emamaterjal olla. Ja ka kärgpered võivad väga hästi funktsioneerida ning kõik selle lapsed õnnelikud olla. Aga jutt ei olnud üldse sellest. Jutt oli sellest, et on loomulik, et mingil hetkel tahavad lapsed teada milline nende isa on, kuidas ta välja näeb, mida ta teeb, kas neil on veel õdesid-vendi. Sellised täiesti loomulikud küsimused. sa võid küll uskuda, et su lapsed sellest ei mõtle, aga ära arva, et nad sulle 100% kõik oma mõtted ette kannavad. Ja see ei tähenda, et nad poleks õnnelikud või et neil poleks hea elu.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 14:16Loomulikult, sina tead paremini, kui need inimesed ise, kas nad on õnnelikud või mitte. Kindlasti on parim heas paarisuhtes laste kasvatamine, kus ema ja isa on elu lõpuni koos. Palju neid perekondi tänapäeval on? Mingid jubedad kärgpered, kus osasid lapsi tõrjutakse, kus uus naine ei salli mehe lapsi, naine võtab majja mingi jubeda kasuisa, kes ta lapsi ei salli jne, jne. Igal juhul on selline variant tunduvalt halvem. Mina olen lapse isast lahus ja kuigi lapse isa tegeleb lapsega, siis pidevalt on solvumisi, et isa läheb uue naise lastega reisile, oma laps istub kodus või midagi muud taolist. Rääkimata sellest, et pühapäevaisa pole sama, mis päris isa. Minu sõbranna peres ei ole selliseid asju, keegi ei kohtle neid ebavõrdselt. See, et sa oma isa tunned, ei tähenda, et selle pühapäevaisaga hea suhe oleks. Ka ei ole sul tavaliselt enam ka seda isa perekonda toeks, kes suhtlevad samamoodi isa uue perekonnaga rohkem. Paljud asjad on selles doonorsperma perekonnas pigem paremini. See jätab paljude laste südamesse eluaegse haava, kui nende isa jalga laseb. Lapsed ei saa aru, et kuidas nad olid mingil ajal isale täihtsaimad maailmas, nüüd ei tule meeldegi, sest leiti uus naine ja tegeletakse hoopis võõraste lastega. Nii paljud isad teevad. Ja igal juhul on need lapsed õnnelikumad, kellel sellist kogemust pole.Ma ei usu seda.
-
Külaline
Kas sellepärast peaks inimene lapsed saamata jätma, et äkki lapsed mõnikord mõtlevad mingeid mõtteid? Kui nad üldiselt on õnnelikud ja rahul, siis ongi kõik hästi. Inimestel käib igasuguseid mõtteid peas ja kellegi elu pole ideaalne. Kindlasti on hullemad paljud kärgpered, kui tead isa, aga ta ei hooli sinust, isa on joodik, narkar, vang, onu Heino. Igasuguseid variante on, mis on hullemad.Jutt oli sellest, et on loomulik, et mingil hetkel tahavad lapsed teada milline nende isa on, kuidas ta välja näeb, mida ta teeb, kas neil on veel õdesid-vendi. Sellised täiesti loomulikud küsimused. sa võid küll uskuda, et su lapsed sellest ei mõtle, aga ära arva, et nad sulle 100% kõik oma mõtted ette kannavad. Ja see ei tähenda, et nad poleks õnnelikud või et neil poleks hea elu.
-
Külaline
Ei pea lapsi saamata jätma. Sellest pole jutt ju ometi. Jutt oli sellest, et ei ole usutav, et lapsed mitte kunagi oma isast ei mõtle. Nagunii mõtlevad. Nagu ka need lapsed, kelle isa on nende juurest ära kõndinud. Eks nad ikka mõtlevad mõnikord oma isast ja miks ta nii tegi. See pole siin mingi võistlus, et kelle elu on hullem või parem. Inimesed elavad sellist elu nagu neile on antud. Tahad lapsi, meest ei ole, saa doonoriga, pole see kellegi asi lubada ega keelata.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:57 Kas sellepärast peaks inimene lapsed saamata jätma, et äkki lapsed mõnikord mõtlevad mingeid mõtteid? Kui nad üldiselt on õnnelikud ja rahul, siis ongi kõik hästi. Inimestel käib igasuguseid mõtteid peas ja kellegi elu pole ideaalne. Kindlasti on hullemad paljud kärgpered, kui tead isa, aga ta ei hooli sinust, isa on joodik, narkar, vang, onu Heino. Igasuguseid variante on, mis on hullemad.
-
Külaline
Tuli ära. Onu Heino. Teate see on Heinotamine on muutunud juba teatud naiste seas mingiks parasiit sõnaks. Minu meelest selliste labaste ja mitte eriti tervate naiste sõnavara.Kui midagi öelda ei osata kähvatakse on Heino.- See on labane.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:57Kas sellepärast peaks inimene lapsed saamata jätma, et äkki lapsed mõnikord mõtlevad mingeid mõtteid? Kui nad üldiselt on õnnelikud ja rahul, siis ongi kõik hästi. Inimestel käib igasuguseid mõtteid peas ja kellegi elu pole ideaalne. Kindlasti on hullemad paljud kärgpered, kui tead isa, aga ta ei hooli sinust, isa on joodik, narkar, vang, onu Heino. Igasuguseid variante on, mis on hullemad.Jutt oli sellest, et on loomulik, et mingil hetkel tahavad lapsed teada milline nende isa on, kuidas ta välja näeb, mida ta teeb, kas neil on veel õdesid-vendi. Sellised täiesti loomulikud küsimused. sa võid küll uskuda, et su lapsed sellest ei mõtle, aga ära arva, et nad sulle 100% kõik oma mõtted ette kannavad. Ja see ei tähenda, et nad poleks õnnelikud või et neil poleks hea elu.
Aga naine võib ja peakski lapsi saama, sest see on üks osa naiselikusest ja naiseks olemisest. Aga üks osa normaalsest elust on ka suhted, perekond ja loomulikul teel laste saamine ja läbi selle normaalne keskkond laste kasvatamiseks. Hälvikud kes röögivad on Heinooooo ja muud ektremistlikute vaadetgea äärmuslased,. padu femmarid ja muu selstkond laseb endale lapse tehases toota. Miks te üldse neid lapsi saate? Elagu üksi ja räusake omavahel. Onu Heinooooooo. Kõik on Heinod jne,jne
-
Külaline
Miks meeste puhul ei kuule kuodas isaks saamine on osa mehelikkusest ja meheks olemisest?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 12:25Tuli ära. Onu Heino. Teate see on Heinotamine on muutunud juba teatud naiste seas mingiks parasiit sõnaks. Minu meelest selliste labaste ja mitte eriti tervate naiste sõnavara.Kui midagi öelda ei osata kähvatakse on Heino.- See on labane.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:57Kas sellepärast peaks inimene lapsed saamata jätma, et äkki lapsed mõnikord mõtlevad mingeid mõtteid? Kui nad üldiselt on õnnelikud ja rahul, siis ongi kõik hästi. Inimestel käib igasuguseid mõtteid peas ja kellegi elu pole ideaalne. Kindlasti on hullemad paljud kärgpered, kui tead isa, aga ta ei hooli sinust, isa on joodik, narkar, vang, onu Heino. Igasuguseid variante on, mis on hullemad.Jutt oli sellest, et on loomulik, et mingil hetkel tahavad lapsed teada milline nende isa on, kuidas ta välja näeb, mida ta teeb, kas neil on veel õdesid-vendi. Sellised täiesti loomulikud küsimused. sa võid küll uskuda, et su lapsed sellest ei mõtle, aga ära arva, et nad sulle 100% kõik oma mõtted ette kannavad. Ja see ei tähenda, et nad poleks õnnelikud või et neil poleks hea elu.
Aga naine võib ja peakski lapsi saama, sest see on üks osa naiselikusest ja naiseks olemisest. Aga üks osa normaalsest elust on ka suhted, perekond ja loomulikul teel laste saamine ja läbi selle normaalne keskkond laste kasvatamiseks. Hälvikud kes röögivad on Heinooooo ja muud ektremistlikute vaadetgea äärmuslased,. padu femmarid ja muu selstkond laseb endale lapse tehases toota. Miks te üldse neid lapsi saate? Elagu üksi ja räusake omavahel. Onu Heinooooooo. Kõik on Heinod jne,jne
Tegelikult lapse saamine muidugi kedagi rohkem meheks ega naiseks ei tee, lapse saanud tahavad ennast lihtsalt tunda teistest üle ja tähtsamana, kurb.
-
Külaline
Onu heino on hea kokkuvõttev sõna teatud omadustega meeste jaoks.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 12:25Tuli ära. Onu Heino. Teate see on Heinotamine on muutunud juba teatud naiste seas mingiks parasiit sõnaks. Minu meelest selliste labaste ja mitte eriti tervate naiste sõnavara.Kui midagi öelda ei osata kähvatakse on Heino.- See on labane.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:57Kas sellepärast peaks inimene lapsed saamata jätma, et äkki lapsed mõnikord mõtlevad mingeid mõtteid? Kui nad üldiselt on õnnelikud ja rahul, siis ongi kõik hästi. Inimestel käib igasuguseid mõtteid peas ja kellegi elu pole ideaalne. Kindlasti on hullemad paljud kärgpered, kui tead isa, aga ta ei hooli sinust, isa on joodik, narkar, vang, onu Heino. Igasuguseid variante on, mis on hullemad.Jutt oli sellest, et on loomulik, et mingil hetkel tahavad lapsed teada milline nende isa on, kuidas ta välja näeb, mida ta teeb, kas neil on veel õdesid-vendi. Sellised täiesti loomulikud küsimused. sa võid küll uskuda, et su lapsed sellest ei mõtle, aga ära arva, et nad sulle 100% kõik oma mõtted ette kannavad. Ja see ei tähenda, et nad poleks õnnelikud või et neil poleks hea elu.
Miks mitte tehases toota? Kui lastvtahaks, vahet ple kes teda kannaks ja kui loomulik see on, savi sest
-
Külaline
Sina oled ka vist kuskil tehases toodetud. Või on teil geenirike mööda sinu esivanemaid käinud ja nüüd sinu peal see progresseerus.
Heinotamine on muidugi tase omaette.
Heinotamine on muidugi tase omaette.
-
Külaline
Kas seda juhtub sinuga tihti, et nimetatakse onu Heinoks, et see sulle nii pinda käib? Mulle tundub küll nii. Mina näiteks pole väga täheldanud, et onu Heinodest nii palju räägitaks.Tuli ära. Onu Heino. Teate see on Heinotamine on muutunud juba teatud naiste seas mingiks parasiit sõnaks. Minu meelest selliste labaste ja mitte eriti tervate naiste sõnavara.Kui midagi öelda ei osata kähvatakse on Heino.- See on labane.
-
Külaline
Kui kirjutab nagu Onu Heino, mõtleb nagu Onu Heino ja maailmavaade on nagu Onu Heinol, siis järelikult oledki Onu Heino. Samasugune vananenud kivistunud ja kõver naistevihaka maailmavaade. Lapsi sul ju pole ja pole sa mingeid lapsi suureks kasvatanud, mida kireda siin sul üldse on. Läbikukkunud mees, midagi elus teinud pole peale foorumilämina, millest ka midagi püsivat alles jääks. Parem siis juba geenidoonoriga kui sellisega laps saada. Su vanemad nägid ilmaasjata vaeva, et SELLISE mehega valmis saada, ei tasunud ära, praak.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline