Kuidas silmaarstile tasuta vastuvõtuaeg saada

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Kuidas silmaarstile tasuta vastuvõtuaeg saada

Postitus Postitas Külaline »

Tallinnas?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 19:38Tallinnas?
Tšekid iga päev Terviseportaali, kuni näkkab.
Külaline

oktoobriks on Rakverre, pole nii kohutavalt kauge. mina võtaks selle.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 21:57 oktoobriks on Rakverre, pole nii kohutavalt kauge. mina võtaks selle.
et sõidaks pigem mitusada kilti edasi-tagasi, selle asemel, et võtta tasuline aeg ja ruttu?
Külaline

Alati ilmub:
Sobivaid aegu ei leitud
ja lohutuseks :D
Tervishoiuasutused sisestavad aegu pidevalt, seega ilmuvad vabad ajad jooksvalt. Lisaks võivad juba broneeritud ajad vabaneda.
Külaline

Nõmme Silmakeskuse ühtki tasulist aega ei ilmu kui tahes kaugele otsida. Kuidas neid jagatakse?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 22:12
Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 21:57 oktoobriks on Rakverre, pole nii kohutavalt kauge. mina võtaks selle.
et sõidaks pigem mitusada kilti edasi-tagasi, selle asemel, et võtta tasuline aeg ja ruttu?
oleneb kellega tegu, kui ikka raha pole ja aega on, siis muidugi sõidaks. pealegi võib-olla inimene teab, et vajab ka protseduure, need on ka ju tasulise arsti juures tasulised. kokku läheb päris kalliks.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 23:19 Nõmme Silmakeskuse ühtki tasulist aega ei ilmu kui tahes kaugele otsida. Kuidas neid jagatakse?
Minul näkkas ja sain sinna hoopis tasuta aja hiljuti. Mina luuran neid vabu aegu öösiti. Kui keegi hilisõhtul tühistab, siis tekibki kohe vaba aeg. Hommikuks on see läinud.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 22:12
mis see bussipilet siis maksab? mingi kümneka - selle võiks ju ikka oma tervise nimel raatsida investeerida? Rakvere "Silmarõõm" on muide väga asjalik koht. julgen soovitada.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2025 09:59Rakvere "Silmarõõm" on muide väga asjalik koht.
See sõltub ikka arstist.
Külaline

Kui oled tallinlane, soovitaks siiski võtta tasulise aja kas Lääne-Tallinna (end Meremeeste) haigla kliinikusse või Ida-Tallinna haigla silmakliinikusse. Erinevalt paljudest erasilmakliinikutest on neis kõik uuringud selle esialgse visiiditasu sees. Ja kui on vaja midagi põhjalikumat teha, siis nad kutsuvad tagasi ja edasi on juba haigekassa raha eest, nt silma operatsioon, silmaläätse hägususe eemaldamine laseriga või kae opp ja opieelsed uuringud.
Mul hea kogemus mõlema kliinikuga - mõlemal juhul oli lõpuks opp haigekassa rahastusega, kuigi algul oli vaja arsti jutule pääsemiseks ca 60€ väljaminek teha.
Külaline

Lääne-Tallinna omas olen mina ühte nii ülbet, kurja, närvilist vanemat naisarsti kohanud, et lausa õudus.
Püüdsin talle öelda mis tilgad mulle kunagi EMO-s põletiku puhul kirjutati ja need mõjusid kiirelt. Ei ta lasknud minul rääkida. Kirjutas omast tarkusest. Kasutud.
Käisin tasulise ajaga!
Olen paar korda Tervisetrendis inimesi selle eest püüdnud hoiatada, aga Tervisetrend vist enam ei tegutse. Väga kahju sellest.
Külaline

Valgas on väga tervete silmadega inimesed. Tohult vabu tasuta aegu saadaval.
Külaline

See paljude vabade aegadega Valga arst on põnev
http://www.lounaleht.ee/?page=1&id=25620
Külaline

Paljud arstid on eraelus väga kummalised, aga ravida oskavad küll.
Unustaja
Kontakt:

Postitus Postitas Unustaja »

Mina võtsin telefoni ja helistasin registratuuri. No ootasin natukene (neli kuud), aga lõpuks sai käidud.
Külaline

Unustaja kirjutas: 07 Sept 2025 20:16 Mina võtsin telefoni ja helistasin registratuuri. No ootasin natukene (neli kuud), aga lõpuks sai käidud.
Mina läksin Terviseportaali ja broneerisin aja. Sain järgmisel päeval käidud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist