Mingi kala on laikimise/dislaikimise nupuga
Mingi kala on laikimise/dislaikimise nupuga
Näiteks seda postitust ma ei saa dislaikida:
"Miks sa vaimne vägivaldur demagoogitsed? perekool läks kinni paari eks käo pärast. Üks neist olid sina kes röökis meeleheitlikult alati kui midagi ei meeldinud midagi. Mina teaaaan. mina teaaan. see on vot see kasutaja ja seee on too kasutaja. Ja need kasutajad on pehmelt öeldes v*rdjad."
Revolvri postitust ka ei saa, kuigi mina ei ole Revolver.
Enamust postitustest siiski saan. Miks kõigil postitustel seda võimalust pole?
"Miks sa vaimne vägivaldur demagoogitsed? perekool läks kinni paari eks käo pärast. Üks neist olid sina kes röökis meeleheitlikult alati kui midagi ei meeldinud midagi. Mina teaaaan. mina teaaan. see on vot see kasutaja ja seee on too kasutaja. Ja need kasutajad on pehmelt öeldes v*rdjad."
Revolvri postitust ka ei saa, kuigi mina ei ole Revolver.
Enamust postitustest siiski saan. Miks kõigil postitustel seda võimalust pole?
Ma olen logitud, nagu sa näed. Postitustest ülevalt alla on kolm mida hinnata ei saa, ülejäänusid saab. Probleem pole logimises.
-
Külaline
Sina ju pole moderaator.
-
Külaline
Kust sa tead?
-
Külaline
Et siis siinne moderaator kirjutab seliseid postitusi:
Miks sa vaimne vägivaldur demagoogitsed? perekool läks kinni paari eks käo pärast. Üks neist olid sina kes röökis meeleheitlikult alati kui midagi ei meeldinud midagi. Mina teaaaan. mina teaaan. see on vot see kasutaja ja seee on too kasutaja. Ja need kasutajad on pehmelt öeldes v*rdjad."?
Kui Revolver on moderaator, on see foorum varsti välja surnud.
See muidugi seletab asjaolu, miks Revolver foorumis elab.
-
Külaline
Tänapäeval suudab 10 aastane foorumi püsti panna. Püsti panna võid, raskem on kasutajaskonna tekitamine. Mida sa oma 10 tühjaltseisva foorumiga pealehakkaksid?Revolver kirjutas: ↑23 Juun 2024 18:45 Sain pihta milles asi. Ei saa hinnata kui keegi on teemat raporteerinud, võid seda ka ise teha ja siis kaob see meeldivuse ikoon ära.
Ma ei ole moderaator, ma ei taha olla politseinik. Kui ma tahaks võiks ma sada foorumit või jutukat püsti panna, see pole mulle mingi probleem. 10 minuti asi teha ja siis natuke seadistada.
-
Külaline
Irrelevantne vastus, proovi teemasse haakida. Loe ilusti aeglaselt, tuleb kasuks sulle.Revolver kirjutas: ↑23 Juun 2024 20:09Mida teeks arutle foorum kui ainult sina siin oleks?Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 19:54Tänapäeval suudab 10 aastane foorumi püsti panna. Püsti panna võid, raskem on kasutajaskonna tekitamine. Mida sa oma 10 tühjaltseisva foorumiga pealehakkaksid?Revolver kirjutas: ↑23 Juun 2024 18:45 Sain pihta milles asi. Ei saa hinnata kui keegi on teemat raporteerinud, võid seda ka ise teha ja siis kaob see meeldivuse ikoon ära.
Ma ei ole moderaator, ma ei taha olla politseinik. Kui ma tahaks võiks ma sada foorumit või jutukat püsti panna, see pole mulle mingi probleem. 10 minuti asi teha ja siis natuke seadistada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist