Mingi kala on laikimise/dislaikimise nupuga

Suletud
Kati
Teerajaja
Kontakt:

Mingi kala on laikimise/dislaikimise nupuga

Postitus Postitas Kati »

Näiteks seda postitust ma ei saa dislaikida:

"Miks sa vaimne vägivaldur demagoogitsed? perekool läks kinni paari eks käo pärast. Üks neist olid sina kes röökis meeleheitlikult alati kui midagi ei meeldinud midagi. Mina teaaaan. mina teaaan. see on vot see kasutaja ja seee on too kasutaja. Ja need kasutajad on pehmelt öeldes v*rdjad."

Revolvri postitust ka ei saa, kuigi mina ei ole Revolver.
Enamust postitustest siiski saan. Miks kõigil postitustel seda võimalust pole?
Kati
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kati »

Ma olen logitud, nagu sa näed. Postitustest ülevalt alla on kolm mida hinnata ei saa, ülejäänusid saab. Probleem pole logimises.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 20:23 Sa ei saa hinnata moderaatorit või administraatorit, neile ei teki seda nuppu.
Sina ju pole moderaator.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 00:12
Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 20:23 Sa ei saa hinnata moderaatorit või administraatorit, neile ei teki seda nuppu.
Sina ju pole moderaator.
Kust sa tead?
Külaline

Et siis siinne moderaator kirjutab seliseid postitusi:
Miks sa vaimne vägivaldur demagoogitsed? perekool läks kinni paari eks käo pärast. Üks neist olid sina kes röökis meeleheitlikult alati kui midagi ei meeldinud midagi. Mina teaaaan. mina teaaan. see on vot see kasutaja ja seee on too kasutaja. Ja need kasutajad on pehmelt öeldes v*rdjad."?
Kui Revolver on moderaator, on see foorum varsti välja surnud.

See muidugi seletab asjaolu, miks Revolver foorumis elab.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 18:45 Sain pihta milles asi. Ei saa hinnata kui keegi on teemat raporteerinud, võid seda ka ise teha ja siis kaob see meeldivuse ikoon ära.

Ma ei ole moderaator, ma ei taha olla politseinik. Kui ma tahaks võiks ma sada foorumit või jutukat püsti panna, see pole mulle mingi probleem. 10 minuti asi teha ja siis natuke seadistada.
Tänapäeval suudab 10 aastane foorumi püsti panna. Püsti panna võid, raskem on kasutajaskonna tekitamine. Mida sa oma 10 tühjaltseisva foorumiga pealehakkaksid?
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 20:09
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 19:54
Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 18:45 Sain pihta milles asi. Ei saa hinnata kui keegi on teemat raporteerinud, võid seda ka ise teha ja siis kaob see meeldivuse ikoon ära.

Ma ei ole moderaator, ma ei taha olla politseinik. Kui ma tahaks võiks ma sada foorumit või jutukat püsti panna, see pole mulle mingi probleem. 10 minuti asi teha ja siis natuke seadistada.
Tänapäeval suudab 10 aastane foorumi püsti panna. Püsti panna võid, raskem on kasutajaskonna tekitamine. Mida sa oma 10 tühjaltseisva foorumiga pealehakkaksid?
Mida teeks arutle foorum kui ainult sina siin oleks?
Irrelevantne vastus, proovi teemasse haakida. Loe ilusti aeglaselt, tuleb kasuks sulle.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist