Uus vaktsiin, võtke järjekorda!

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Uus vaktsiin, võtke järjekorda!

Postitus Postitas Külaline »

Õnneks on olemas Bill Gates! Ma ei tea, mis meie maakerast muidu saaks. Aga see heatahtlik ja rikas härra on valmis meid kõiki päästma. Esialgu redutseeritakse uue vaktsiini abil lehmapeeru, aga loodetavasti sobib see ka inimestele. Ma tõesti hoian pöialt, et Eesti oleks nüüd jälle esimeste seas, kes selle tellimuse ära teeb, muidu võime ilma jääda. Vaktsiinid päästavad maailma, see on kindel. Sõjavastast vaktsiini oleks ka vaja. Või ei? Mis teie arvate? Või piisaks, kui Ukraina lehmad peeruvaktsiini saaksid lihtsalt?
https://www.arkeabio.com/
Külaline

Sa pead meid lehmadeks?
Külaline

tuleb loota, et Bill ise einast hoolikalt vaktsinerib (kuigi see väga ebatõenäoline) ja ehk saab lõpuks kuskilt ühe fataalse müokardiidi nt. Oma viirus-sääskede jm absurdsusega, täieliku kurjuse kehastus.

EU ostis õnneks 40 miljonit linnugripi vaktsiini ka ära. Soome hakkab järgmisest nädalast juba vaktsineerima. No nüüd ei tea enam, kas nutta või narda inimeste rumaluse üle. Et jälle astutakse sama Safe and effective ämbri sisse?
Külaline

No eks sa nuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 16:18 Õnneks on olemas Bill Gates! Ma ei tea, mis meie maakerast muidu saaks. Aga see heatahtlik ja rikas härra on valmis meid kõiki päästma. Esialgu redutseeritakse uue vaktsiini abil lehmapeeru, aga loodetavasti sobib see ka inimestele. Ma tõesti hoian pöialt, et Eesti oleks nüüd jälle esimeste seas, kes selle tellimuse ära teeb, muidu võime ilma jääda. Vaktsiinid päästavad maailma, see on kindel. Sõjavastast vaktsiini oleks ka vaja. Või ei? Mis teie arvate? Või piisaks, kui Ukraina lehmad peeruvaktsiini saaksid lihtsalt?
https://www.arkeabio.com/
Jah, Bill on tõesti niiii suure südamega mees. Temaga seotud firmad ostavad massiliselt USA-s maad kokku. Kindlasti heategevuseks, ega ta siis enda pärast.

Kui aga tõsiselt rääkida, siis ajab see mees ja tema tegevus mul lihtsalt kananaha ihule.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

See vaktsiinitamine on nii haige. Pole nendest vaktsiinihulludest kunagi aru saanud. Kui see koroonahulluse esimene laine algas siis mu perearst(õnneks tänaseks ta mu perearst enam pole) lausa pressis mulle seda vaktsiini peale. Pidevalt helistas ja seletas, et ma olen ikka riskigrupis jne jne. Keeldusin. Kõigi nende lutsarite ja jollerite juttude järgi peaksin ma ammu surnud olema.
Ma olen veendunud, et need vaktsiinid on puhas mürk.

/Juustup
Külaline

Juustule tuleb medal anda tema kangelaslikule võitlusele perearstiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 18:45 Juustule tuleb medal anda tema kangelaslikule võitlusele perearstiga.
Ja tema kangelaslikule joodikute ja suitsetajate kaitsmisele ja naiste ärakasutajatele. Väga eesrindlik!
Juustup

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 18:47
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 18:45 Juustule tuleb medal anda tema kangelaslikule võitlusele perearstiga.
Ja tema kangelaslikule joodikute ja suitsetajate kaitsmisele ja naiste ärakasutajatele. Väga eesrindlik!
Ma arvan, et kes tahab juua, see võib seda teha. Kes tahab suitsetada, võib seda teha. Igaühel on oma keha ja ta teeb sellega mida ta tahab. See pole kellegi teise asi.
Naiste ärakasutamisest on mul sügavalt ükskõik- kui on rumal nagu lauajalg, siis kasutataksegi ära. See kehtib nii meeste kui naiste puhul. Ehk õpib ja järgmine kord on ettevaatlikum ja igaühega pärast tunni kestnud kohtumist voodisse hargitama enam ei lähe.
Ja muide, see välja viskamine on veel väike mure. On ka igasuguseid perverte ja ahistajaid, nii et neil pole üldse halvasti läinud. Õppigu enne inimest tundma.

Medali eest olen väga tänulik. Ma olen rõõmus, et mul siin nii andunud fännid on.

Lehvitan teile oma kuldselt troonilt!

/Juustup
Külaline

Mis teil selle Bill Gatesiga on viimasel ajal? Vanasti oli Soros pidevalt hambus - ei tea, kas tema väidetavalt hirmsad tegemised on juba maailma ära laostanud või?

Aga mis lehmapeeru-vastasesse vaktsiini puutub, siis las arendavad. Teatavasti algab enamik inimeste haigusi ka soolestikust. Nii et võib-olla kunagi jõutakse nii kaugele, et inlmeste soolestiku bakteriaalse koostise muutmisega haigusi ravida. Tegelikult seda nuba tehakse ka, nimelt teiste inimeste väljaheite manustamisega, aga ehk saaks natuke täpsemalt sihitult ja puhtamalt ka.
Külaline

Uhuutajad ka juba kohal :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 19:14 Uhuutajad ka juba kohal :twisted:
Ise oled uhuu. Võid minna ja järjekordse vaktsiini teha, aga ega see sind targemaks enam tee, mis läind, see läind.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 19:20
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 19:14 Uhuutajad ka juba kohal :twisted:
Ise oled uhuu. Võid minna ja järjekordse vaktsiini teha, aga ega see sind targemaks enam tee, mis läind, see läind.
Vaktsiinide eesmärk ei ole üldiselt jah kedagi targemaks teha. Või sa siiani arvad, et on?
Külaline

Juustup kirjutas: 25 Juun 2024 18:20 See vaktsiinitamine on nii haige. Pole nendest vaktsiinihulludest kunagi aru saanud. Kui see koroonahulluse esimene laine algas siis mu perearst(õnneks tänaseks ta mu perearst enam pole) lausa pressis mulle seda vaktsiini peale. Pidevalt helistas ja seletas, et ma olen ikka riskigrupis jne jne. Keeldusin. Kõigi nende lutsarite ja jollerite juttude järgi peaksin ma ammu surnud olema.

/Juustup
Nikotiin ja alkohol muidugi pole mürgid...mida te tarbite veel igapäevaselt ja suuremas koguses. Oh seda silmakirjalikkust.
Juustup

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 19:44
Juustup kirjutas: 25 Juun 2024 18:20 See vaktsiinitamine on nii haige. Pole nendest vaktsiinihulludest kunagi aru saanud. Kui see koroonahulluse esimene laine algas siis mu perearst(õnneks tänaseks ta mu perearst enam pole) lausa pressis mulle seda vaktsiini peale. Pidevalt helistas ja seletas, et ma olen ikka riskigrupis jne jne. Keeldusin. Kõigi nende lutsarite ja jollerite juttude järgi peaksin ma ammu surnud olema.

/Juustup
Nikotiin ja alkohol muidugi pole mürgid...mida te tarbite veel igapäevaselt ja suuremas koguses. Oh seda silmakirjalikkust.
Muidugi on need mürgid, aga need on ajaga tekkinud sõltuvused ja/või nö lõõgastusmeetmed. Mingi tundmatu sutsakas küll kedagi rõõmsaks ei tee. Milleks mul seda vaja on? Mingit koroonat pole mul samuti olnud. See on mingi suvaline gripp ning ma ei näe mõtet endale mingit jama sisse süstida(seda enam et ma ei tea mida see üldse sisaldab)
Ja kui see nii efektiivne on, siis miks neid tõhustusdoose vaja on?

/Juustup
Külaline

/Juustup
Eks ikka samal põhjusel nagu on vaja ka näiteks puukentsefaliidi- või teetanusevaktsiini tõhustusdoose.
Juustup

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 20:20

/Juustup
Eks ikka samal põhjusel nagu on vaja ka näiteks puukentsefaliidi- või teetanusevaktsiini tõhustusdoose.
Ja kui tihti te ennast siis tõhustate?

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 25 Juun 2024 19:56

/Juustup
Muidugi on need mürgid, aga need on ajaga tekkinud sõltuvused ja/või nö lõõgastusmeetmed. Mingi tundmatu sutsakas küll kedagi rõõmsaks ei tee. Milleks mul seda vaja on? Mingit koroonat pole mul samuti olnud. See on mingi suvaline gripp ning ma ei näe mõtet endale mingit jama sisse süstida(seda enam et ma ei tea mida see üldse sisaldab)

/Juustup
No miks sina järgmise viinalonksu võtad? Ja kui sa sutsakat pole saanud, miks sa arvad, et see rõõmsaks ei tee?
Juustup

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 20:27

/Juustup
No miks sina järgmise viinalonksu võtad? Ja kui sa sutsakat pole saanud, miks sa arvad, et see rõõmsaks ei tee?
Nii paadunud ma pole, et ma viina lahmiks. See, et ma tunnistan fakti, et ma võiksin ja peaksin vähem jooma, ei tähenda et ma igapäevaselt viina jooksin.
Sutsaka saamisest saavad teadupoolest mõnu narkomaanid.
Aga sa ei vastanud mu küsimusele-kui tihti sa ennast tõhustad? Kõik need eri haigused ja erinevad süstid, kui sageli end torkima peab laskma umbes aasta läbilõikes?

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 25 Juun 2024 20:42
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 20:27

/Juustup
Nii paadunud ma pole, et ma viina lahmiks. See, et ma tunnistan fakti, et ma võiksin ja peaksin vähem jooma, ei tähenda et ma igapäevaselt viina jooksin.
Sutsaka saamisest saavad teadupoolest mõnu narkomaanid.
Aga sa ei vastanud mu küsimusele-kui tihti sa ennast tõhustad? Kõik need eri haigused ja erinevad süstid, kui sageli end torkima peab laskma umbes aasta läbilõikes?

/Juustup
A sina ära kamanda. Ei taha, ei vasta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist