Ettepanek muudatusteks
-
Külaline
Ettepanek muudatusteks
Olles jälgnud foorumi kasutust, julgen teha mõningaid ettepanekuid:
1. Kategooriaid on liiga palju, osadel kasutajaid ka selgelt liiga vähe. Külastajad ei viitsi kõike läbi vaadata ja nii jäävad märkamata teemad, mis võiksid huvi pakkuda, aga jäävad avastamata, sest asuvad mitte huvi tekitava kategooria all. Vaadake näiteks soomlaste https://www.vauva.fi/- seal on ainult üks kategooria VABA TEEMA ja küllastusi, lugejaid väga palju. Kui avad lehe, märkad alati midagi, mis huvi pakub.
2. Mõistan, et te ei julge kohe nii suurt muudatust ette võtta, ehk tasuks katsetada kasvõi ajutiselt nelja kategooriaga:
a. Töö ja kodu b. Pereelu ja suhted c. Tervis ja ilu d. Ajaviitejutud (või vaba teema). MIna jätaksin lasteteemad välja, sest perekooli enam taastada pole võimalik, aga kui ei raatsi, võiks olla lihtsalt LAPSED.
Mida rohkem teemasid koos ühe kategooria all, seda rohkem lugejaid, seda rohkem ka lugejaid, kellel on midagi ütelda ja seda rohkem reklaamitulu teile lõpuks tulema hakkab. Pärast mida saate juba targalt turundades külastusi veelgi suurendada.
1. Kategooriaid on liiga palju, osadel kasutajaid ka selgelt liiga vähe. Külastajad ei viitsi kõike läbi vaadata ja nii jäävad märkamata teemad, mis võiksid huvi pakkuda, aga jäävad avastamata, sest asuvad mitte huvi tekitava kategooria all. Vaadake näiteks soomlaste https://www.vauva.fi/- seal on ainult üks kategooria VABA TEEMA ja küllastusi, lugejaid väga palju. Kui avad lehe, märkad alati midagi, mis huvi pakub.
2. Mõistan, et te ei julge kohe nii suurt muudatust ette võtta, ehk tasuks katsetada kasvõi ajutiselt nelja kategooriaga:
a. Töö ja kodu b. Pereelu ja suhted c. Tervis ja ilu d. Ajaviitejutud (või vaba teema). MIna jätaksin lasteteemad välja, sest perekooli enam taastada pole võimalik, aga kui ei raatsi, võiks olla lihtsalt LAPSED.
Mida rohkem teemasid koos ühe kategooria all, seda rohkem lugejaid, seda rohkem ka lugejaid, kellel on midagi ütelda ja seda rohkem reklaamitulu teile lõpuks tulema hakkab. Pärast mida saate juba targalt turundades külastusi veelgi suurendada.
-
Külaline
Mitte nii uus, olen nüüd mitu kuud seda vaadanud, varasemalt perekooli. Palju rohkem küll külastan soomlaste oma, mis on ok.Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 16:10 Oled siin uus, et nii lootusrikas?
Küll aga olen turunduses väga hea, ka kirjutamises. Kahjuks pole mõtet oma oskuseid laiemalt neile pakkuda, sest nad ikka veel käivitamisfaasis.
-
Külaline
Siin teemad vastuseid ei saa, aga vaatamisklikke tuleb müstilisel kombel palju. Siit teemast asjapulgad seda ettepanekut ei loegi.
-
Külaline
Kasuta "Vaata uusi postitusi" ja näed järjest kõiki teemasid, kus midagi uut on. Ei pea ju alajaotusi läbi klikkima.
-
Külaline
Jah, isiis saad uued postitused, aga kui iga päev ei käi, jäävad mitmedki vanad nägemata. Enam ei mäleta isegi, kuhu sai viimati kirjutatud. Just see lihtsus oleks see, mis mulle meeldiks, et kõik teemad samas rivis, kui keegi on midagi kirjutanud, siis teema tõuseb üldises nimekirjas ülemiseks.Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 17:49 Kasuta "Vaata uusi postitusi" ja näed järjest kõiki teemasid, kus midagi uut on. Ei pea ju alajaotusi läbi klikkima.
Mid avähem külastajaid, seda olulisem see oleks.
-
Külaline
Jah, ilmselt seetõttu, et väga harva tuleb nii huvitav teema, mis paljudele meeldiks.Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 17:35 Siin teemad vastuseid ei saa, aga vaatamisklikke tuleb müstilisel kombel palju. Siit teemast asjapulgad seda ettepanekut ei loegi.
Ma isegi vahel klikin, aga kirjutada ei viitsi, sest vastustest näha, et mingit õiget arutelu ei tekiks niikuinii.
-
Külaline
Sa vist ei oska lihtsalt selle foorumi võimalusi kasutada, kui nii kirjutad.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 18:07Jah, isiis saad uued postitused, aga kui iga päev ei käi, jäävad mitmedki vanad nägemata. Enam ei mäleta isegi, kuhu sai viimati kirjutatud. Just see lihtsus oleks see, mis mulle meeldiks, et kõik teemad samas rivis, kui keegi on midagi kirjutanud, siis teema tõuseb üldises nimekirjas ülemiseks.Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 17:49 Kasuta "Vaata uusi postitusi" ja näed järjest kõiki teemasid, kus midagi uut on. Ei pea ju alajaotusi läbi klikkima.
Mid avähem külastajaid, seda olulisem see oleks.
Kui enam ei mäleta, kuhu ja mida kirjutasid, vali Minu postitused.
Kui vaatad Uusi postitusi, siis need tõusevadki kõige ülemiseks. Kellaajaliselt. Ja kõik lugemata postitused on punased.
-
Külaline
Kui oled sisse logitud ja vaatad "Uusi postitusi", siis kõik sinu poolt lugemata postitused on punase märkega. Oma asi, kui ei viitsi kõiki läbi lugeda. Ei jää midagi nägemata, kui tahad näha. Ongi ju järjekorras ajaliselt. Ainult keri.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 00:16aga kui iga päev ei käi, jäävad mitmedki vanad nägemata.
Lisaks on võimalus "lugemata postitused" - näed ka kõiki, mis sul lugemata on. Ka ajalises järjestuses.
Kuidas veel saaks lihtsamaks teha iga kasutaja soovide jaoks?
-
Külaline
Kõik on õige, kui nüüd siis iga kord sisse logid ja külalisena ei kirjuta. Aga, reaalsus on see, et on kategooriad, mida parktiliselt üldse ei kasutata. Minu mõte oli see, et paljud ei vaatagi osadesse kategooriatesse, sest arvavad juba ette, et seal midagi neile huvipakkuvat pole.Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 00:26Kui oled sisse logitud ja vaatad "Uusi postitusi", siis kõik sinu poolt lugemata postitused on punase märkega. Oma asi, kui ei viitsi kõiki läbi lugeda. Ei jää midagi nägemata, kui tahad näha. Ongi ju järjekorras ajaliselt. Ainult keri.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 00:16aga kui iga päev ei käi, jäävad mitmedki vanad nägemata.
Lisaks on võimalus "lugemata postitused" - näed ka kõiki, mis sul lugemata on. Ka ajalises järjestuses.
Kuidas veel saaks lihtsamaks teha iga kasutaja soovide jaoks?
Aga kui nüüd oleks näiteks üks kategooria vaba teema vm, kus teemad nii suhetest, viimati nähtud filmist, tülist naabriga ja abielus armukesest.... siis avastad palju rohkem teemasid, mida lugeda või oma arvamust avaldada. Täpselt nii toimib see soomlaste foorumis, mida ma nii loen, kui ka kirjutan sinna. See võrdlus mulle silma torkaski. Loomulikult võib kõigega leppida ja leida põhjuseid, miks midagi mitte teha. Ma ise olen pigem uuendusmeelne.
Ei pea kõike, mis hästi toimib, uuendama lihtsalt uuendamise pärast.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 21:05Loomulikult võib kõigega leppida ja leida põhjuseid, miks midagi mitte teha. Ma ise olen pigem uuendusmeelne.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Ei peagi ju vaatama kõigisse kategooriatesse! Miks peaksidki?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 21:05Aga, reaalsus on see, et on kategooriad, mida parktiliselt üldse ei kasutata. Minu mõte oli see, et paljud ei vaatagi osadesse kategooriatesse, sest arvavad juba ette, et seal midagi neile huvipakkuvat pole.
Avad lehe klikiga "vaata uusi postitusi" ja tulevad kronoloogilises järjestuses kõik postitused absoluutselt igast kategooriast. Ei pea ühtegi alajaotist eraldi avama.
Saad avada kõik teemad, mis sind kõnetavad, alajaotust teadmatagi.
No proovi ometi.
-
Külaline
Ma ka ei lappa teemasid läbi. Valin menüüst vaata aktiivseid teemasid
https://arutle.ee/search.php?search_id=active_topics
Õigemini see link on kiirvalikutes.
Mida tahaks et “Märgi foorumid loetuks” oleks ka seal olemas. Praegu ainult avalehel.
Mida tahaks et “Märgi foorumid loetuks” oleks ka seal olemas. Praegu ainult avalehel.
-
Külaline
Sama siin. Mul küll foorum ingliskeelne, nii et "Active topics" on mul siin kirjas. Eraldi alafoorumeid lahti ei klõpsagi.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2025 06:33Ma ka ei lappa teemasid läbi. Valin menüüst vaata aktiivseid teemasid
-
Külaline
Tegin seda ettepanekut juba ammu, sest enamasti lugemisväärset ei olegi.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2025 06:33Ma ka ei lappa teemasid läbi. Valin menüüst vaata aktiivseid teemasid
-
Külaline
Kas on nii raske need paar lisaklikki teha?Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2025 13:01Tegin seda ettepanekut juba ammu, sest enamasti lugemisväärset ei olegi.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2025 06:33Ma ka ei lappa teemasid läbi. Valin menüüst vaata aktiivseid teemasid
-
Külaline
Ei ole, aga see link ka teise kohta panna pole vast suur asi.
-
Külaline
Ei peagi, aga see on sama nagu veebilehe põhja valimisega, kõik toimivad, aga kui teed juba kolmandat e-poodi, saad aru, mis kõige paremini toimib. Ja mind ei ajendanud ideed pakkuma mingi uuendamishimu, vaid soov foorumit huvitavamaks teha. Et siia tuleks kaasa rääkima rohkem huvitavaid isiksusi, praegu on enamjaolt üsna igav, olgem ausad.
Naljaks on see, et enamus siin asus kohe kaitsele, et kliki sinna ja vaata sealt, selle asemel, et kaaluda idee sisulist poolt, kuidas see tunduks võrreldes praegusega.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2025 16:21Ei peagi, aga see on sama nagu veebilehe põhja valimisega, kõik toimivad, aga kui teed juba kolmandat e-poodi, saad aru, mis kõige paremini toimib. Ja mind ei ajendanud ideed pakkuma mingi uuendamishimu, vaid soov foorumit huvitavamaks teha. Et siia tuleks kaasa rääkima rohkem huvitavaid isiksusi, praegu on enamjaolt üsna igav, olgem ausad.
Naljaks on see, et enamus siin asus kohe kaitsele, et kliki sinna ja vaata sealt, selle asemel, et kaaluda idee sisulist poolt, kuidas see tunduks võrreldes praegusega.![]()
Vaevalt see uuendus rohkem inimesi kaasa rääkima paneb. Selleks on hoopis teised põhjused.
-
Külaline
Enam ei saa nii julmalt anonüümsenagi kommenteerida nagu Perekoolis. See tõmbab tagasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline