"La Promesa" sari. Küsimus neile, kes vaatavad
-
Külaline
"La Promesa" sari. Küsimus neile, kes vaatavad
Jäin suvel vaatama, sest maal olles ema vaatas seda ja nii läks. Nüüd küsimus, miks Martina ei saa Curroga koos olla? Muudkui nutab juba sajandat osa järjest ja haliseb. Kes või mis neid keelab koos olla?
-
Külaline
Issand, kuidas ma igatsen perekooli, seal olid inimesed kes midagi ikka ka vaatasid, lugesid, oskasid jutustada, vastata. Siin-lootusetu (küsisin Armukelmi kohta ja null vastust). Kahjuks sinu teemale ma ei oska vastata, ei ole just seda vaadanud.
-
Külaline
Sa ise ju ka ei oska vastata.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 21:48 Issand, kuidas ma igatsen perekooli, seal olid inimesed kes midagi ikka ka vaatasid, lugesid, oskasid jutustada, vastata. Siin-lootusetu (küsisin Armukelmi kohta ja null vastust). Kahjuks sinu teemale ma ei oska vastata, ei ole just seda vaadanud.
Mina elan mujal ja ma ka ei oska. Vahel ikka vanast armastusedt klikkan ETV peale ja kui näkkab on OP või Juure saade. Muidu ju ainult kas Õnne või AK. See La Promesa tundus kuidagi naiivne. Vaatasin mõned osad ära ja siis loobusin. Loodetavasti keegi siit ikka vaatab.
-
Külaline
Mind on üks, aga teid on lausa 5 või isegi 6 ja te ka ei oskaKülaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 22:14Sa ise ju ka ei oska vastata.
-
Külaline
Oota, kust sa tead, et meid on 5 või 6? Sind on äkki 4 ja tõesti siis keegi teist ei suuda TA lihtsale küsimusele vastata?
-
Külaline
Siin ei saa ka ühtki päevasündmust, artiklit arutada, sest kellelgi siinsetest ei ole kuskil lugemise, vaatamise õigust. Vaesed miljonärid.
-
Külaline
Mina proovin vastata, aga see on keeruline, sest ega see polegi täpselt teada, miks nad ei saa koos olla. Minu mulje kohaselt on Martina täielik nutunaine, tal pidevalt mingi pisar voolab mööda põske, ükskõik mis teema parajasti on. Väga tüütu. See nende lahusolemine sai alguse sellest skandaalist, et Martina oli minevikus väga häbiväärselt käitunud (Madridis) ja mingit meest suudelnud. Selletõttu muutus nende perekond paariateks ja nad põgenesid La Promesasse varju. Siis algas Martinale nõiajaht ja Martina otsustas pisaratesse uppudes, et tema ei vääri Currot. Nüüd on see skandaal ammu unustatud, aga Martina jaurab edasi nagu kurjast vaimust vaevatu. Ongi selline depressiivne ja jonniv tüüp, kes mõtleb kõik asjad liiga keeruliseks, vaene Curro ei saa midagi aru oma sirgjoonelises lihtsameelsuses.
Seisuse mõttes ei tohiks neil olla takistusi koosolemiseks.
Üldse on seal kamp imelikke koos. Manuel ja Jana on kaks silmakirjalikku lollpead ja ainus, kes seal täiesti normaalne tundub, on see Jimena, kes justkui kõige suuremaks hulluks on kuulutatud. Tema käitumine on kuidagi kõige loogilisem ja normaalsem, vaatamata tema hüsteeriahoogudele.
Noh ja Alonso on muidugi kah normaalne.
Üldse on seal kamp imelikke koos. Manuel ja Jana on kaks silmakirjalikku lollpead ja ainus, kes seal täiesti normaalne tundub, on see Jimena, kes justkui kõige suuremaks hulluks on kuulutatud. Tema käitumine on kuidagi kõige loogilisem ja normaalsem, vaatamata tema hüsteeriahoogudele.
-
Külaline
Mina arvan, et sa peaksid oma negatiivsust pisut tagasi tõmbama. Ilmselgelt on siin mitmeid, kel pole kõikide meediaväljaannete lugemisõigust. Mul näiteks on Delfi, aga pole ÕL ja Postimehe paketti. Miks peaks? Selge ju, et siis mõne lingi puhul uurid, et millest jutt, mispeale keegi teeb kokkuvõtte. Nii nagu vanasti Perekoolis...Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 23:14 Siin ei saa ka ühtki päevasündmust, artiklit arutada, sest kellelgi siinsetest ei ole kuskil lugemise, vaatamise õigust. Vaesed miljonärid.
-
Külaline
Ma ka aegajalt vaatan seda, aga teemaalgatusele vastata ei oska, sest ma ei ole seda nii järjest näinud, et nimed ja näod meelde jääks. Kui siin nüüd üks seletas lahti, siis isegi natuke tuli midagi meelde.
Mul mängib see hommikuti(Soome kanalilt) ja alati ei süvene ja kuulates ma muhvigi aru ei saa. Niiet ikka nõuab ekraani ees istumist ja tõlke lugemist.
Sinnamaani ma küll vaatasin mõned nälakad jutti, kus üks teenija päästia mingi proua kopsupõketikust ära, mingis väikeses majakeses. Sealt edasi on suvalisi osi vaheoeal näinud.
Mul mängib see hommikuti(Soome kanalilt) ja alati ei süvene ja kuulates ma muhvigi aru ei saa. Niiet ikka nõuab ekraani ees istumist ja tõlke lugemist.
Sinnamaani ma küll vaatasin mõned nälakad jutti, kus üks teenija päästia mingi proua kopsupõketikust ära, mingis väikeses majakeses. Sealt edasi on suvalisi osi vaheoeal näinud.
-
Külaline
Oh, loodan, et sa satud veel siia teemasse.Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 06:18 Mina proovin vastata, aga see on keeruline, sest ega see polegi täpselt teada, miks nad ei saa koos olla. Minu mulje kohaselt on Martina täielik nutunaine, tal pidevalt mingi pisar voolab mööda põske, ükskõik mis teema parajasti on. Väga tüütu. See nende lahusolemine sai alguse sellest skandaalist, et Martina oli minevikus väga häbiväärselt käitunud (Madridis) ja mingit meest suudelnud. Selletõttu muutus nende perekond paariateks ja nad põgenesid La Promesasse varju. Siis algas Martinale nõiajaht ja Martina otsustas pisaratesse uppudes, et tema ei vääri Currot. Nüüd on see skandaal ammu unustatud, aga Martina jaurab edasi nagu kurjast vaimust vaevatu. Ongi selline depressiivne ja jonniv tüüp, kes mõtleb kõik asjad liiga keeruliseks, vaene Curro ei saa midagi aru oma sirgjoonelises lihtsameelsuses.
Kas Jana ja see lendur-perepoeg ei ole enam armunud?
Ja mis on saanud sellest pidevalt lobisevast teenijatüdrukust (tumedapäine, nunnu, kelle peika peaaegu sõjas surma sai, aga ikkagi naasis) ja siis sellest kokapoisist, kes teda armastas?
Huvitab, aga mitte nii palju, et seda jura uuesti vaatama viitsiks hakata
-
Külaline
Mul täpselt sama mõte. Tema pärast ma praegult edasi vaatangi. Tegelikult vaatan esmaspäeval Jupiterist kõik nädala osad tükati ära. Need kokamutid ja mingi jura kerin edasi ja vaatan ainult veidi neid kohti, mis mind huvitavad.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 17:48 ainus, kes seal täiesti normaalne tundub, on see Jimena, kes justkui kõige suuremaks hulluks on kuulutatud. Tema käitumine on kuidagi kõige loogilisem ja normaalsem, vaatamata tema hüsteeriahoogudele.
Aitäh vastuse eest.
-
Külaline
Muidugi on armunud. Nüüd lausa amelevad ja suudlevad. Varsti kindlasti see Jana rase ja peab arstiga abielluma, et oma rasedust varjata.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 17:48Kas Jana ja see lendur-perepoeg ei ole enam armunud?
-
Külaline
Jana ja lendur-Manuel käisid lausa lennukiga tühjal rannal ja seksisid paar päeva. Nüüd musitavad salaja koridorides ja valetavad kõigil suud-silmad täis. Jana nii kohutavalt 'muretseb' Jimena pärast ja Manuel 'muretseb' ka, tegelikult manipuleerib Jimenaga ja too läks nüüd lõpuks veits sassi.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 17:48Kas Jana ja see lendur-perepoeg ei ole enam armunud?
Ja mis on saanud sellest pidevalt lobisevast teenijatüdrukust (tumedapäine, nunnu, kelle peika peaaegu sõjas surma sai, aga ikkagi naasis) ja siis sellest kokapoisist, kes teda armastas?
Lobisejatüdruk Maria ei tea, kumba ta armastab, kas sõjas olnud Salvadori või kokapoissi Lopet. Või kui ka teab, siis Janale ei ütle ja pööritab salapäraselt silmi. Kokapoiss sai tööpakkumise Madridi restorani ja kadus lavalt.
Selgus veel, et tigedik Petra on Feliciano ema, mitte õde. Feliciano nüüd vihkab teda. Kõik nutavad, kus ja millal vähegi võimalik.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 20:17Kõik nutavad, kus ja millal vähegi võimalik.
-
Külaline
Appi, no nii head vastused, see on ilmselt mu lemmikteema Arutle foorumis!
Ma küsiks siis ka, et kes see Feliciano on?
Ja mis sai Piast? Viimati, kui ma vaatasin, oli ta rase. Ja mis sai Pia abikaasast, sellest pahast või mittepahast või ikkagi pahast ülemteenrist?
Ja mis sai Piast? Viimati, kui ma vaatasin, oli ta rase. Ja mis sai Pia abikaasast, sellest pahast või mittepahast või ikkagi pahast ülemteenrist?
-
Külaline
Feliciano on uuem tegelane, teenija, kelle Petra sisse smugeldas ja keda algul kõik vihkasid, sest ta oli Petra vend. Ise ta aga on hea poiss ja kuigi ta varastas Petra käsul Pia lapse ja viis ta kloostrisse, on talle nüüdseks see andestatud ja ta on oma poiss. Nüüd ütles Petra talle, et ta on F ema, seda praegu teised veel ei tea.Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 22:03 Appi, no nii head vastused, see on ilmselt mu lemmikteema Arutle foorumis!![]()
![]()
Pial oli raske sünnitus ja ta pidi peaaegu surema, seetõttu laps ära varastatigi, kuna teenijad käisid teda kõik hoidmas ja töö jäi tegemata ja parajasti oli külas see aadlik, keda Martina suudelnud oli ja kes nüüd pidi Martinaga abielluma. See mees andis lõpuks Martinale korvi ja tõmbas minema, seepeale Martina nuttis ja halas ja ei hoolinud Curro lohutamisest.
Paha ülemteener tahtis Piat mürgitada, sest vihkas Pia last, kes polnud tema oma. Praegu istub vangis, aga küll ta varsti välja ilmub.
Jana ronis nagu Ämblikmees mõõda kloostri seinu ja varastas Pia lapse tagasi, sellel naisel on mingid üleloomulikud võimed kõike teha, ta on superkangelane.
Cruz on jõudnud vahepeal teise ilma saata Margarita mehe ja Martina isa Fernando, siis oli Martinal tohutu lein ja jälle nuttis kogu aeg ja käis külas öösiti joomas ja Curro muretses.
-
Külaline
Ja Pia andis oma pojakese külanaisele kasvatada, et ise saaks tööd teha. Nüüd tulevad pojal hambad ja Pia on mures, et lapsukesel valus.
Üldse ei ole seal La Promesa palees ühtegi last. Tited ei ole lubatud tundub. Nagu 21+ spaa
Üldse ei ole seal La Promesa palees ühtegi last. Tited ei ole lubatud tundub. Nagu 21+ spaa
-
Külaline
Jimena on küll vist praegu ainus, kes ei valeta mitte kellelegi. Kõik ülejäänud on nagu mingi veidrike kamp.
-
Külaline
Jupiteris on kaks esimest hooaega üleval, suuuur hunnik episoode. Kui viitsid lapata, leiad vast palju erinevaid vastuseid varasemalt toimunu osas.
-
Külaline
Nüüd peksab see tore arst Abel ka segast ja kujutab ette, et tal on Janaga täiuslik suhe. Nagu Jimena juba. Väike teenijatüdruk saab ka lõpuks öeldud, keda ta armastab. Keerutas vähemalt kaks kuud ja pööritas silmi. Süda rahul sellega vähemalt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline