Mees ei kingi lilli

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Mees ei kingi lilli

Postitus Postitas Külaline »

Mida teeksite kui mees ei kingi lilli kuigi olete välendanud soovi?
Minu mees teeb armsaid žeste, toob maiustusi, aga lilli ei too. Kas peab raha raiskamiseks….ei mõista. Iga kord seda mainides on tal vastuseks, toob siis kui selleks õige aeg. Kord kuus odavat lillekimpu tahaks :p
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:45 Mida teeksite kui mees ei kingi lilli kuigi olete välendanud soovi?
Minu mees teeb armsaid žeste, toob maiustusi, aga lilli ei too. Kas peab raha raiskamiseks….ei mõista. Iga kord seda mainides on tal vastuseks, toob siis kui selleks õige aeg. Kord kuus odavat lillekimpu tahaks :p
Ja siis oleksid õnnelik, kui sa ütleksid mehele, et too lilli, toob mingi odava pundi supermarketist. Nojah.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:45 Mida teeksite kui mees ei kingi lilli kuigi olete välendanud soovi?
Aga miks just kord kuus ja mitte korra nädalas? Ma pakun, et su mees on teadlik sellest, et sul on sellised kindlad soovid nagu "lillekimp kord kuus" ja sellest on tal väike trots sees?

Ma ei kritiseeri, aga huvi pärast küsin, miks se kord kuus kimp nii oluline on? Minu arvates inimesed võrdlevad ennast liiga palju teistega. Kes vähegi instat jälgib, see teab, et see on täis lillebuketiga poseerivaid tibisid. Pakun, et see võib nii mõnedi teise naise, kes sellist "imelist elu" ei ela ennast halvasti tundma panna. Paljud probleemid algavad just sellest, et võrreldakse ennast teistega.
Külaline

mees toob mulle lilleõied tavaliselt naistepäeval, sünnipäeval ja pulmaastapäeval.
kui lapsed veel väikesed olid, siis finantseeris mees ka emadepäeval laste poolt kingitud lilli.
lihtsalt niisama pole igapäevaselt lilli kinkinud, aga sellegipoolest koos juba 26 aastat.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:51
Ja siis oleksid õnnelik, kui sa ütleksid mehele, et too lilli, toob mingi odava pundi supermarketist. Nojah.
Jah. Savi kas ilusad lilled on 50 eur või 5 eur.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:54
Aga miks just kord kuus ja mitte korra nädalas? Ma pakun, et su mees on teadlik sellest, et sul on sellised kindlad soovid nagu "lillekimp kord kuus" ja sellest on tal väike trots sees?

Ma ei kritiseeri, aga huvi pärast küsin, miks se kord kuus kimp nii oluline on? Minu arvates inimesed võrdlevad ennast liiga palju teistega. Kes vähegi instat jälgib, see teab, et see on täis lillebuketiga poseerivaid tibisid. Pakun, et see võib nii mõnedi teise naise, kes sellist "imelist elu" ei ela ennast halvasti tundma panna. Paljud probleemid algavad just sellest, et võrreldakse ennast teistega.
Toob valentinipäeval ja naistepäeval. Kord kuus odav ilus kimp teeks õnnelikuks…. Näoraamatus näha kuidas naised postitavad “mees saatis kulleriga üllatuse” ja hiiglaslik uhke bukett pildil. Mees ei tule selle peale… ei saa välistada muidugi et need naised endale ise lilli ei saatnud ja kirjutasid …. Saatis. On selliseid näiteid olnud…
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:02
Ma viitasin sellele, et kui sa väljapressimise peale saad mingid odavad lilled kätte, kuidas see sind rõõmsamaks teeb? Ilmselgelt mees ju endiselt tegelikult ei pea vajalikuks sulle lilli tuua.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:09
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:02

Ma viitasin sellele, et kui sa väljapressimise peale saad mingid odavad lilled kätte, kuidas see sind rõõmsamaks teeb? Ilmselgelt mees ju endiselt tegelikult ei pea vajalikuks sulle lilli tuua.
Mehi saab treenida. Talle pidi alguses tähtpäevad ette lugema, millal peab lilled tooma, arusaamatuste vältimiseks.
Külaline

Näoraamatus näha kuidas naised postitavad “mees saatis kulleriga üllatuse” ja hiiglaslik uhke bukett pildil. Mees ei tule selle peale… ei saa välistada muidugi et need naised endale ise lilli ei saatnud ja kirjutasid …. Saatis. On selliseid näiteid olnud…
Mul oli kord suhe mehega, kes iga kord, kui oli mingi suur tüli, siis saatis mulle kulleriga lilled. Ja arvas, et sellega on siis asi klaar. Minule see tema lilledesaatmine absoluutselt ei meeldinud, pigem tekitas viha. Ja pärast kogu aeg rääkis, et näe, saatsin sulle siis ja siis lilled, tänulik sa üldse pole. Iga mees ei tee selliseid žeste. Ükskord viskasin ta roosipundi prügikasti, seda viskas mulle pärast terve suhte jooksul nina peale. Ma küll üritasin talle meenutada, miks selline asi juhtus, mis ta tegi enne seda, aga seda ta mäletada ei soovinud. Igatahes tema ütles, et kõik tema eelmised naised olid väga rõõmsad, kui ta tüli puhul roosipundi saatis, mina olen mingi imelik, kes selle peale ei sulanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:06 Näoraamatus näha kuidas naised postitavad “mees saatis kulleriga üllatuse” ja hiiglaslik uhke bukett pildil. Mees ei tule selle peale… ei saa välistada muidugi et need naised endale ise lilli ei saatnud ja kirjutasid …. Saatis. On selliseid näiteid olnud…
Loomulikult mõned tellivad ka ise endale lilli. Kasutusele läheb ka vana tühi Moët & Chandon või Mumm sampanjapudel, kuhu siis odavat kihisevat jooki sisse kallatakse. Loomulikult enne, kui see näiliselt hooletult pildile paigutatakse. Ei maksa uskuda kõike, mida instas näed. ;)

Üks influencer jäi paar aastat tagasi vahele sellega, et oli tortillad pannkookideks valetanud. Postias pildi enast hommikul voodis ja poolunisena pannkooke vahtrasiirupiga nautimas, aga nagu ikka, siis leidub detektiive, kes sellised lollid vead alati paljastavad. Väga naljakas oli ja lõpuks ta tunnistas oma pettuse ka ka üles.
Külaline

Ausalt, läksin lahku. Mul muidugi puudus aastsid ka armsad žestid ja viimased kolm aastat unustati mu sünnipäev üldse ära. Kusjuures kõik arvasid, et mul on muidu romantiline ja tähelepanelik mees, tegelikkuses ei saanud ma kümnest aastast viimasel kaheksal ühtegi lilleõit. Ja mulle ka lilled hirmsasti meeldivad.
Külaline

Kas sa oleksid siis õnnelik kui mees peale pikka vingumist hakkaks mingit odavat lillekimpu tooma kord kuus?
Natuke kõlab selle moodi, et su tähelepanu on sellel, mida sa ei saa vastupidiselt sellele, mida saad. Kui teeb armsaid žeste ja muidu hea mees, siis ole õnnelik nende olemasolevate žestide üle ja mine osta endale ise rõõmsalt kimbuke lilli ja ole õnnelik, et on elu, on võimalik lilli osta, ja et on olemas mees kes toob maiuseid.
Külaline

Kui ma pean tooma lilli, siis toon, aga suure vastikusega. Teen nägu, et kõik korras, aga tegelikult ei ole. Kannatan ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:17 Kui ma pean tooma lilli, siis toon, aga suure vastikusega. Teen nägu, et kõik korras, aga tegelikult ei ole. Kannatan ära.
Ja mis selle suure vastikuse siis tekitab? Need on lilled, mitte peotäis sitta.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:30
Et pean tooma. See on nagu kohustus. Vastumeelselt ostan.
Mulle ei meeldi lilli osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:43
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:30
Et pean tooma. See on nagu kohustus. Vastumeelselt ostan.
Mulle ei meeldi lilli osta.
Kerge elu siis, kui küigest lilleost tekitab nii suure vastikustunde, mis kuidagi ära kannatatakse. Leiba ikka suudad osta või saad infarkti?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:16
Ausalt, läksin lahku. Mul muidugi puudus aastsid ka armsad žestid ja viimased kolm aastat unustati mu sünnipäev üldse ära. Kusjuures kõik arvasid, et mul on muidu romantiline ja tähelepanelik mees, tegelikkuses ei saanud ma kümnest aastast viimasel kaheksal ühtegi lilleõit. Ja mulle ka lilled hirmsasti meeldivad.
Noo selge. 10 aastat kooselu lõpetati seetõttu, et lilli ei saanud. Mõistlik naine. Midagi pole öelda. Tore, et sinutaolisi on palju tekkinud. Pakun,et vanus 40 ja enam ja oli tegemist ettekäändega.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:12 Kas sa oleksid siis õnnelik kui mees peale pikka vingumist hakkaks mingit odavat lillekimpu tooma kord kuus?
Natuke kõlab selle moodi, et su tähelepanu on sellel, mida sa ei saa vastupidiselt sellele, mida saad. Kui teeb armsaid žeste ja muidu hea mees, siis ole õnnelik nende olemasolevate žestide üle ja mine osta endale ise rõõmsalt kimbuke lilli ja ole õnnelik, et on elu, on võimalik lilli osta, ja et on olemas mees kes toob maiuseid.
Minu palk ei võimalda lillede ostu endale, tema oma lubab. Pikka vingumist ei ole, kord mainin aeg ajalt. Nii öelda tekitan selle idee tema alateadvusesse. Kui lilli ja uhkeid bukette aegajalt teeks oleks ideaalmees
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:28
Noo selge. 10 aastat kooselu lõpetati seetõttu, et lilli ei saanud. Mõistlik naine. Midagi pole öelda. Tore, et sinutaolisi on palju tekkinud. Pakun,et vanus 40 ja enam ja oli tegemist ettekäändega.
Kle ma ka ei oleks sellise l*ntr*s*** abielus kes mu sünnipäeva KOLMEL järjestikusel aastal “ära unustab”
Sa võtsid selle kõige väiksema põhjuse nimekirjast mugavalt, et absurdset pointi tõestada?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:36
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:28

Kle ma ka ei oleks sellise l*ntr*s*** abielus kes mu sünnipäeva KOLMEL järjestikusel aastal “ära unustab”
Sa võtsid selle kõige väiksema põhjuse nimekirjast mugavalt, et absurdset pointi tõestada?
Ju see nn "naine"polnud ka väärt seda, et lilli tuua. Mida ta ise vastu pakkus? Headele naistele tuuakse ikka lilli.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline