Kas keegi on kasutanud isepuhastuvat kassi liivakasti?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Toomas
Kontakt:

Kas keegi on kasutanud isepuhastuvat kassi liivakasti?

Postitus Postitas Toomas »

Tere!

Kas keegi saaks jagada oma kogemust isepuhastuvate kassi liivakastide osas?
Mis mudelit on keegi kasutanud ja kuidas kass selle omaks on võtnud?

Leidsin sellise lehe ja tunduvad väga mugavad asjad: https://ruumistruumi.ee/top-5-isepuhast ... stal-2025/
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Teema on juba olnud.
https://arutle.ee/viewtopic.php?t=1560
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
nööbikoguja
Kontakt:

Postitus Postitas nööbikoguja »

Mul on kaks isepuhastuvat kasti, üks on kinnine, teine pealt lahtine mudel. Kassid eelistavad tavalist manuaalpuhastatavat kasti, aga vahel kasutavad ka neid isepuhastuvaid. Ei ütleks, et need nüüd nii väga mingit aega kokku hoiavad, sest see aeg, mille kokku hoiad igapäevase kasti puhastamise pealt, kulub ära siis kui seda agregaati põhjalikult puhastada tahad. Paratamatult tekivad sinna trumlile kakatriibud, mis tuleb maha küürida ja hoidku selle eest kui kellelgi kõht korrast ära on olnud...
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

nööbikoguja kirjutas: 07 Nov 2025 13:18 hoidku selle eest kui kellelgi kõht korrast ära on olnud...
Siis lendab s*tt ventikasse?
Külaline

Kindlasti on nad mugavad, aga tarvikud on lisakulu. Kui mudelid muutuvad ei pruugi ka sobivaid tarvikuid müügil olla. Samas on ta kindlasti mugav kui peab mitu päeva kodust ära olema, siis kass ei pea oma junnide vahele junnitama.
Ma prooviks ostaks mingi odava, kui on jama, pole kahju ka minema visata. Elektroonikat täis, ikka võivad katki minna.
manaña
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas manaña »

Guest kirjutas: 08 Nov 2025 18:46 Kindlasti on nad mugavad, aga tarvikud on lisakulu. Kui mudelid muutuvad ei pruugi ka sobivaid tarvikuid müügil olla. Samas on ta kindlasti mugav kui peab mitu päeva kodust ära olema, siis kass ei pea oma junnide vahele junnitama.
Ma prooviks ostaks mingi odava, kui on jama, pole kahju ka minema visata. Elektroonikat täis, ikka võivad katki minna.
Tasub ettevaatlik olla nendega. Osad on sellised, mis on kassidele ohtlikud. Jäävad vahele sinna, on hulk artikleid sellest kuidas kassid surevad nende agregaatide vahel.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Nov 2025 18:46 Samas on ta kindlasti mugav kui peab mitu päeva kodust ära olema, siis kass ei pea oma junnide vahele junnitama.
Enamasti nad ei junnita oma junnide vahele, vaid teevad oma häda mujale. Mul piisab sellest, et kaks kassi on öösel kakal käinud. Mõlemad on lohakad ja peale ei kraabi. Õigemini - kraabivad, aga kasti seina, millest pole loomulikult mingit kasu. Pärast ei taha keegi enam sinna haisvasse kasti minna, kust kaks hunnikut vastu vahib ning kohe on loik põrandal. Vot mulle kuluks see isepuhastuv kast ära. Praegu on selline kõrge kast, kuhu tuleb pealt sisse hüpata. Madalaid kaste kasutada ei saa, sest siis pissib üks kass nii, et taguots jääb välja ehk põrand on kogu aeg kusine.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2025 12:36
Guest kirjutas: 08 Nov 2025 18:46 Samas on ta kindlasti mugav kui peab mitu päeva kodust ära olema, siis kass ei pea oma junnide vahele junnitama.
Enamasti nad ei junnita oma junnide vahele, vaid teevad oma häda mujale. Mul piisab sellest, et kaks kassi on öösel kakal käinud. Mõlemad on lohakad ja peale ei kraabi. Õigemini - kraabivad, aga kasti seina, millest pole loomulikult mingit kasu. Pärast ei taha keegi enam sinna haisvasse kasti minna, kust kaks hunnikut vastu vahib ning kohe on loik põrandal. Vot mulle kuluks see isepuhastuv kast ära. Praegu on selline kõrge kast, kuhu tuleb pealt sisse hüpata. Madalaid kaste kasutada ei saa, sest siis pissib üks kass nii, et taguots jääb välja ehk põrand on kogu aeg kusine.
Ma nüüd kindlasti sõnun ära aga minu kassid õnneks junnitavad ka junnide vahele. Kaks kassi lasevad ühe päevaga juba kasti pooltäis 😆. Nad on suure isuga aga normaalkaalus(arsti sõnul ka). Neil on kaks kasti. Üks tavaline madal lahtine, mille nad esimesena tuupi täis lasevad ja siis lähevad alles kinnisesse(eest luugiga) kasti.
Seda kinnist kasti on vaja puhastada vaid umbes kord nädalas. Lahtist ideaalis iga päev aga kannatab ka üle päeva.
Loike maha tegid nad siis, kuu veel kastreerimata olid.
Külaline

Kuidas see imekast töötab? Kas peale igat kasutuskorda hakkab kast ise n-ö keerutama, puhastudes junnidest? Või tuleb selleks kuskil mingit nuppu vajutada?
nööbikoguja
Kontakt:

Postitus Postitas nööbikoguja »

Guest kirjutas: 13 Nov 2025 09:45 Kuidas see imekast töötab? Kas peale igat kasutuskorda hakkab kast ise n-ö keerutama, puhastudes junnidest? Või tuleb selleks kuskil mingit nuppu vajutada?
Ise hakkab keerutama jah. Alguses harjutamisperioodil on võimalik panna ka manuaalrežiimi, et kass ei ehmuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2025 09:45 Kuidas see imekast töötab? Kas peale igat kasutuskorda hakkab kast ise n-ö keerutama, puhastudes junnidest? Või tuleb selleks kuskil mingit nuppu vajutada?
Seal peaks raskusandurid olema, mis tunnevad junni või pissiklombi ära.
Külaline

nööbikoguja kirjutas: 07 Nov 2025 13:18 Mul on kaks isepuhastuvat kasti, üks on kinnine, teine pealt lahtine mudel. Kassid eelistavad tavalist manuaalpuhastatavat kasti, aga vahel kasutavad ka neid isepuhastuvaid. Ei ütleks, et need nüüd nii väga mingit aega kokku hoiavad, sest see aeg, mille kokku hoiad igapäevase kasti puhastamise pealt, kulub ära siis kui seda agregaati põhjalikult puhastada tahad. Paratamatult tekivad sinna trumlile kakatriibud, mis tuleb maha küürida ja hoidku selle eest kui kellelgi kõht korrast ära on olnud...
Isepuhastuva kassi liivakasti mõte on ikka see, et peremees saaks pikemalt kodust ära olla, reisida, ööbida spaas jne. Kui kogu aeg kodus istud, siis jah, pole tarvis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist