Tätoveering
-
Külaline
Tätoveering
Mida arvate, kui naisel on mingi üksik tätoveering kusagil käel, jalal, kehal? Ma ei mõtle suurt tätokat, vaid just sellist väikest ühte asja, näiteks mõõtudega 2x8 cm või nii. Kas see on teie arvates inetu või tundub teile neutraalne, et ta ise teb, mida tegi. Ma plaanin teha käe peale, aga kõhklen. Minu puhul on põhjus isiklik ja tätokas ei ole mõeldud mitte keha kaunistamiseks, vaid endale nö isiklikuks kasutamiseks (lein).
-
Külaline
Isiklikult, ei meeldi. Ei pruugi kõigi stiilide, olukordadega kokku sobituda.
Olen tähele pannud ka seda kuidas tätiveeringud lähevad üsnagi ruttu ajas koledaks. Värske, must, erk tätoveering - ilus
Aga need tuhmunud, mõned hallika varjundiga, mõnel lausa rohelise varjundigs kulunud tatokad….
Muidugi neid tehakse üle, värske ilme hoidmiseks, aga kui originaaltätokal on juba selline näpuga üle värske tindikirja ülekäinud look udune, laialivalguv, siis mida see ületegemine aitab? Endal ei ole, tähelepanekud.
Olen tähele pannud ka seda kuidas tätiveeringud lähevad üsnagi ruttu ajas koledaks. Värske, must, erk tätoveering - ilus
Aga need tuhmunud, mõned hallika varjundiga, mõnel lausa rohelise varjundigs kulunud tatokad….
-
Külaline
On lausa kaks käel. Üsna suured.
Ei huvita mis teised arvavad. On ka mõlemil isiklik põhjus/mõte olemas. Kui vaja saab pikkade käistega varjata. Enamuse ajast kanna nagunii kliima tõttu ju pikki riideid. Ma muidugi külmavares ka.
Ei huvita mis teised arvavad. On ka mõlemil isiklik põhjus/mõte olemas. Kui vaja saab pikkade käistega varjata. Enamuse ajast kanna nagunii kliima tõttu ju pikki riideid. Ma muidugi külmavares ka.
-
Külaline
-
Külaline
Minu arust on tätoveeringud labased. Pole ühtegi näinud, mis kandjat kaunistaks.
-
Külaline
Endale ei teeks. Lihtsalt ei pea vajalikuks ega esteetiliseks. Küsin aga, kas leinaga tegelemiseks on tõesti hea moodus ennast tindise nõelaga torkida? Sellised teemad tuleks ju pigem enda sees ära lahendada.
-
Külaline
Nüüd on moodi tulnud naiste, meeste, laste nimede tätoveerimine, rohkelt näinud. Ei mõista milleks. Muidugi võib terve sugupuu seljataha tätoveerida, seda pole veel näinud
-
Külaline
Peale selle, et need on koledad, tekitavad ka vähki. Leia oma leinale mingi tervislikum väljund.
https://www.medicalnewstoday.com/articl ... f%20cancer.
https://www.medicalnewstoday.com/articl ... f%20cancer.
-
Külaline
Kuni kõhkled, ära tee. Kui tead, et kindlalt tahad ja sul on selleks omad põhjused, siis teiste arvamuse pärast mina tegemata ei jätaks. Ise tead muidugi paremini, kui palju sulle teiste arvamus oluline on (võin kindlalt väita, et mida vanemaks saad, seda vähem sellest hoolid). Elad iseendale.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:17 Mida arvate, kui naisel on mingi üksik tätoveering kusagil käel, jalal, kehal? Ma ei mõtle suurt tätokat, vaid just sellist väikest ühte asja, näiteks mõõtudega 2x8 cm või nii. Kas see on teie arvates inetu või tundub teile neutraalne, et ta ise teb, mida tegi. Ma plaanin teha käe peale, aga kõhklen. Minu puhul on põhjus isiklik ja tätokas ei ole mõeldud mitte keha kaunistamiseks, vaid endale nö isiklikuks kasutamiseks (lein).
-
Külaline
Arvan sama. Mu tuttav sai tätoveeringu kingitusena oma peikalt. Hiljem ta kahetses, et lasi teha ja kaalus isegi selle eemaldamist, aga kuna eemaldamise hinnaks öeldi talle neljakohaline summa, siis on tal minu teada see siiani alles. Hästi suur lilledest ja liblikatest koosnev looklev rodu on puusal ja seljal.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 15:55Kuni kõhkled, ära tee. Kui tead, et kindlalt tahad ja sul on selleks omad põhjused, siis teiste arvamuse pärast mina tegemata ei jätaks. Ise tead muidugi paremini, kui palju sulle teiste arvamus oluline on (võin kindlalt väita, et mida vanemaks saad, seda vähem sellest hoolid). Elad iseendale.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:17 Mida arvate, kui naisel on mingi üksik tätoveering kusagil käel, jalal, kehal? Ma ei mõtle suurt tätokat, vaid just sellist väikest ühte asja, näiteks mõõtudega 2x8 cm või nii. Kas see on teie arvates inetu või tundub teile neutraalne, et ta ise teb, mida tegi. Ma plaanin teha käe peale, aga kõhklen. Minu puhul on põhjus isiklik ja tätokas ei ole mõeldud mitte keha kaunistamiseks, vaid endale nö isiklikuks kasutamiseks (lein).
Minule isiklikult tätoveeringud ei meeldi ja oma keha ma nendega rikkuma ei hakkaks. Mõistan su leina, aga kas selle pärast peab kehale mingi sümboli tätoveerima on iseasi.
-
Külaline
Mina arvan, et leina jaoks ei oleks vaja teha. Kui muidu väga meeldivad, siis küll, aga mitte siis, kui oled emotsionaalselt haavatavas seisundis ja ei mõtle väga ratsionaalselt. Näiteks minul oli isa surm väga jube, mõtlesin, et iialgi ei saa sellest üle. Samas nüüd on 10+ aastat sellest möödas ja ma ei mõtle sellele igapäevaselt. Minu jaoks oleks pigem häiriv, kui mulle vastav tätoveering seda sündmust mulle mitu korda päevas meelde tuletaks. Ei taha.
-
Külaline
Arvan teistmoodi. Mulle tätokad iseenesest meeldivad ja kui inimene on selle teinud millegi tähistamiseks (armastus, lein), siis on see tema isiklik otsus ja kui talle meeldib, siis miks mitte.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 16:22 Mina arvan, et leina jaoks ei oleks vaja teha. Kui muidu väga meeldivad, siis küll, aga mitte siis, kui oled emotsionaalselt haavatavas seisundis ja ei mõtle väga ratsionaalselt. Näiteks minul oli isa surm väga jube, mõtlesin, et iialgi ei saa sellest üle. Samas nüüd on 10+ aastat sellest möödas ja ma ei mõtle sellele igapäevaselt. Minu jaoks oleks pigem häiriv, kui mulle vastav tätoveering seda sündmust mulle mitu korda päevas meelde tuletaks. Ei taha.
-
Külaline
Kibestunud tädikesed vagura riietusega on minu jaoks kõige naeruväärsemad. Tavaliselt pole nägu ega tegu ja kritiseerivad kõike ja kõiki. Päriseelus ei julge nad tavaliselt otsagi vaadata, vaikselt arvavad nurgasKülaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 16:36 See on tegelikult naeruväärne kui vananevad beibed 40 ja enam vanusest lasevad endale teha labaseid tatoosid ja pistavad nabasse mingi veikleva jumpstüki. Ja siis esimeste kevadiste ilmadega kõnnivad naba paljas ringi.
-
Külaline
Et aga kas see on praegune teema või kuidas? Mis need 40 beibed ja nende nabad siia teemasse puutuvad?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 16:36 See on tegelikult naeruväärne kui vananevad beibed 40 ja enam vanusest lasevad endale teha labaseid tatoosid ja pistavad nabasse mingi veikleva jumpstüki. Ja siis esimeste kevadiste ilmadega kõnnivad naba paljas ringi.
Ja mis siis. Teevad mis tahvad. Kas see veiklev jumpstükk pimestab sind või milles asi.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 16:36 See on tegelikult naeruväärne kui vananevad beibed 40 ja enam vanusest lasevad endale teha labaseid tatoosid ja pistavad nabasse mingi veikleva jumpstüki. Ja siis esimeste kevadiste ilmadega kõnnivad naba paljas ringi.
-
Külaline
Mind ajab ka naerma, kui vanemad naised räägivad väärikast vananemisest, et issand, mis sellel seljas on ja miks peab niimoodi ennast värvima. Olgem ikka naturaalsed ja kortsud kaunistavad vanainimest.Kibestunud tädikesed vagura riietusega on minu jaoks kõige naeruväärsemad. Tavaliselt pole nägu ega tegu ja kritiseerivad kõike ja kõiki. Päriseelus ei julge nad tavaliselt otsagi vaadata, vaikselt arvavad nurgas
Mul tätoveeringut pole ja kuna mehele tõesti kohe üldse ei meeldi, siis arvatavasti tegema ka ei hakka, sest niiväga ma seda kah ei soovi - aga mulle minimalistlikud, maitsekad, läbi mõeldud ja ilusa kunstnikukäega tehtud tätoveeringud pigem meeldivad. Näiteks mu sõbrannal on randme siseküljel väike ja väga ilusa joonega sümbol, mis tõesti kaunistab ja on justkui tema osa. Mingid üle poole keha lillesigrimigrid pole üldse minu teema, aga samas teistel inimestel ei häiri ka, nende nahk, ise teavad, mis teevad.
-
Külaline
Enda elu ei saa elamata jätta, kui sulle meeldib, aga ise teeksin kui lein leinatud, et oleks selgelt kaaluletud otsus.
-
Teadjanaine
Mina olen tätoveerimata ja ilmselt seetõttu olen mitmelt mehelt ka ausa arvamuse kuulnud. Mul kunagi oli uitmõte randme siseküljele teha, aga see mõte läks ka õnneks ruttu minema. Üks mees ütles otse, et naistel tätoveeringuga on selline asi, et kui vale koha peal, siis on nagu lits. Eks tramp stamp ole selle nimega põhjusega. Teine ütles, et jumal tänatud, et sa ei teinud, see pidavat hävitama igasuguse lugupidamise naise vastu. See mees oli kristliku kasvatusega ja tunnistas, et see on seotud jah sellega, et inimene kuulub jumalale ja ei peaks oma keha retsima, vaid sellest lugu pidama. Kolmas oli mõnda aega elanud Jaapanis ja noh, teate isegi, seal ei lasta tätoveeinguga mõnikord avalikku ujulasse sissegi, ta oli selle suhtumise üle võtnud. Kõik muidugi ütlesid, et ega nad tätoveeritud naisele seda kõike ütlema ei lähe, aga sisimas peavad labaseks, harimatuks, nö ossikultuuri märgiks, narkomaania, joomine, litsakas elustiil jne ja teevad omad järeldused.
Mina muidugi tol ajal pööritasin silmi ja tegin nende meeste kohta järelduse, et vastikud eelarvamustega matsid, mis see sinu asi on, mida naine oma kehaga teeb. Olin noor ja sõjakas.
Nüüd enam eriti noor ei ole ja elan riigis, kus tätoveerimine on üldlevinud nii meeste kui naiste seas. Olen endiselt seisukohal, et iga inimese oma asi, aga kuna siin on nii palju nähtavate suurte tätokatega inimesi avalikes kohtades, siis paraku tahes-tahtmata märkad mustreid. Tätoveeritud naised on siin tihti tõesti labase käitumisega, matsakad, valjuhäälsed, lohakalt ja väljakutsuvalt, kehakujule sobimatult riides, räägivad klähvival toonil lastega, ülemeigitud ja ebameeldivalt tugevalt lõhnastatud, tihti ka augustatud-needistatud, kergestiärrituvad ja nõudlikud, löövad kohe lamenti, kui midagi ei meeldi ja ropendavad häbenematult. Ühesõnaga, jah, nö alamklass, kui soovite või siis keerulistes oludes kasvanud traumeeritud inimesed.
See muidugi ei tähenda, et vastupidiselt käituvatel naistel ei võiks tätoveeringuid olla, aga need on siis ilmselt riietega kaetud kohtades ja avalikult ei näidata.
Me võime siin kõik rääkida ja mõelda, et igaüks teeb, mis tahab, aga tegelikult enamikul inimestel on to-hu-tud eelarvamused ja nad teevad selle põhjal sinu kohta negatiivseid järeldusi. Kui suva sellest, siis tee, kui ei, siis ole teadlik ja võta arvesse.
Mina muidugi tol ajal pööritasin silmi ja tegin nende meeste kohta järelduse, et vastikud eelarvamustega matsid, mis see sinu asi on, mida naine oma kehaga teeb. Olin noor ja sõjakas.
Nüüd enam eriti noor ei ole ja elan riigis, kus tätoveerimine on üldlevinud nii meeste kui naiste seas. Olen endiselt seisukohal, et iga inimese oma asi, aga kuna siin on nii palju nähtavate suurte tätokatega inimesi avalikes kohtades, siis paraku tahes-tahtmata märkad mustreid. Tätoveeritud naised on siin tihti tõesti labase käitumisega, matsakad, valjuhäälsed, lohakalt ja väljakutsuvalt, kehakujule sobimatult riides, räägivad klähvival toonil lastega, ülemeigitud ja ebameeldivalt tugevalt lõhnastatud, tihti ka augustatud-needistatud, kergestiärrituvad ja nõudlikud, löövad kohe lamenti, kui midagi ei meeldi ja ropendavad häbenematult. Ühesõnaga, jah, nö alamklass, kui soovite või siis keerulistes oludes kasvanud traumeeritud inimesed.
See muidugi ei tähenda, et vastupidiselt käituvatel naistel ei võiks tätoveeringuid olla, aga need on siis ilmselt riietega kaetud kohtades ja avalikult ei näidata.
Me võime siin kõik rääkida ja mõelda, et igaüks teeb, mis tahab, aga tegelikult enamikul inimestel on to-hu-tud eelarvamused ja nad teevad selle põhjal sinu kohta negatiivseid järeldusi. Kui suva sellest, siis tee, kui ei, siis ole teadlik ja võta arvesse.
-
Külaline
Kogu selle jutu võib julgelt eesti oludesse üle kanda. Tatood, kunstrinnad, süstitud mokad, põsed jne on meie 40 aastaste tänapäev. Ja see on arusaamatu. Noorena ta seda ei teinud. Nüüd vanuigi käitub nagu odav l.its. Kogu kõnemaneer ja see kambakesti baarides istumine ja kõva häälega rääkimine. Arusaamtu itsitamine, hirnumine jne. See meeste vahetus ja kõik muu on ikka muutunud väga labaseks . Ja ausalt ei ole seksikas kui ööklubis 40 aastane üritab eriti seksikalt väänelda st tantsida.Teadjanaine kirjutas: ↑30 Juun 2024 19:21 Mina olen tätoveerimata ja ilmselt seetõttu olen mitmelt mehelt ka ausa arvamuse kuulnud. Mul kunagi oli uitmõte randme siseküljele teha, aga see mõte läks ka õnneks ruttu minema. Üks mees ütles otse, et naistel tätoveeringuga on selline asi, et kui vale koha peal, siis on nagu lits. Eks tramp stamp ole selle nimega põhjusega. Teine ütles, et jumal tänatud, et sa ei teinud, see pidavat hävitama igasuguse lugupidamise naise vastu. See mees oli kristliku kasvatusega ja tunnistas, et see on seotud jah sellega, et inimene kuulub jumalale ja ei peaks oma keha retsima, vaid sellest lugu pidama. Kolmas oli mõnda aega elanud Jaapanis ja noh, teate isegi, seal ei lasta tätoveeinguga mõnikord avalikku ujulasse sissegi, ta oli selle suhtumise üle võtnud. Kõik muidugi ütlesid, et ega nad tätoveeritud naisele seda kõike ütlema ei lähe, aga sisimas peavad labaseks, harimatuks, nö ossikultuuri märgiks, narkomaania, joomine, litsakas elustiil jne ja teevad omad järeldused.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist