Intiimpiirkonna probleem

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Intiimpiirkonna probleem

Postitus Postitas Külaline »

Sain tuttavaks ühe naisterahvaga ja alguses muidugi kasutasime vahekorra ajal kondoomi. Mida aeg edasi, siis tegime ilma kondoomita ja kohe peale seda oli sügelus ja kipitus. Veidi hiljem tekkis ka peenisele kuiv punakas laik. Naine ütleb, et temal pole midagi. Käis arstil ja kõik ok. Olen ka ise käinud mitu korda arstil ja põhjust üles ei leita. Kasutasin erinevaid kreeme, mida ta soovitas. Vereproov korras, suguhaiguseid pole jne. Aga probleem püsib ja ära ei kao.
Olen väga tänulik, kui kellelgi on midagi taolist olnud ja oskab nõu anda:)
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Kõlab nagu oleks naisel tupeseen, see võib vahest ka mehel ärritust põhjustada, abiks on käsimüügis olev Klotrimazoli kreem. Üldiselt võiks muidugi mikrofloorakorda saada, siis pole kreeme vaja.
Külaline

Seda kreemi olengi määrinud. Ajutiselt nagu aitaks, aga siis jälle samad sümptomid olemas. Asi kestnud u 5 kuud ja põhjust ei leita.
Nõiamoor
Kontakt:

Kas olete naisega ka sellest uuesti rääkinud? Ikkagi tundub nagu mikrofloora oleks halb ja äkki naine siiski ei käinudki arstil või käis ja tegi ainult suguhaiguste testid? Samuti võib seen olla kohati ägedam ja kohati vähem intensiivne. No agan, matse siis - kole hapukas on kindlalt happeline ja kisub sinna seene poole :).
Külaline

Selle naisega mitu korda räägitud. Tal ei sügele ega midagi. Vähemalt nii ta ütleb. Pole temaga enam kohtunud mitu kuud, aga minu probleem jätkub.
Nõiamoor
Kontakt:

Alati ei peagi sügelema hirmsasti, aga ega sinulgi muud üle jää, kui pead ka arstile minema. Või katseta Fluconazoliga suukaudses vormis, apteeker nõustab annuse suhtes. Või siis on tegemist atoopilise dermatiidi mingi esinemisvormiga, kuigi pole kuulnud, et see genitaalidele roniks.
Külaline

Ma olen juba käinud nii meeste- kui nahaarstil. Mitmeid kordi.
Nõiamoor
Kontakt:

Vaabndust, ma kipun diagonaalis lugema - aga kas nahaarst ei pakkunud siis atoopilist dermatiiti (suguelunditel genitaalne ekseem nimeks)? Googelda, ma ei tea, kas seal peaks olema ka ärritus ja sügelust... Muidu on AD-le hea hüdrokortisoolsalv.
Külaline

Arstil uuesti käidud ja tableti kuur läbitud, aga ikka probleem alles. Täielik müstika...
Külaline

Võtke uuesti kondoom kasutusele. Kui see probleemi lahendab, siis võib olla lihtsalt see, et teie kehakeemia ei sobi kokku.
Külaline

Naisel või sul on keegi teine partner, kelle eritisi kannate edasi.
Külaline

Kondoom ongi kasutusel, aga sügelus ja kipitus ei kao ühegi tableti ega kreemiga.
Külaline

Ilma kondoomita tegimegi ainult 1 kord ja kõik sellest algas.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 19:36 Ilma kondoomita tegimegi ainult 1 kord ja kõik sellest algas.
Aga arst ju ometi midagi ikka vastanud on? Ekseem vms?
Äkki oled ise oma aluspesu pesuvahendit vahetanud? Wc paber vale? Oma pesuvahend vale?
Tehke seksist üldse paus. Kuu aega? Või kui nüüd uuesti kondoomi kasutate, vaheta marki.
Kus see laik täpsemalt on? Peenise tipus?

Naine arsti analüüside tulemust ka näitas? Äkki valetab?

Nii nagu naistel võib seene või ärrituse põhjusi palju olla, ega siin muu aitagi, et kõik ärritavad tegurid peab välistama.

Mul naisena oli eksmehega koguaeg seen ja bakteriaalne vaginoos. No olin hädas. Nüüd, kus on viimased 3 aastat teine partner pole ühtegi probleemi.
Veel tekkis mõte, et äkki naine oli ilma kondoomita liiga kui. Et hõõrus ära ja nüüd muude asjade koosmõjul ära ei parane.
Külaline

Naine oligi väga kuiv. Aga kuidas see on seotud sellega, et mul veel nii pikka aega hiljem ikka sügeleb. Ehk oskad lahti seletada🙂
Mammut
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mammut »

Järgmisega tundmatu naisega siis ikka kondoom peale ja enne selga ronimist võiks naise ikka natuke märjaks ajada. Lihtsam töö kui mitu kuud mööda arste joosta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist