Vanadusest
-
Külaline
Vanadusest
Lihtsalt niisama, ajaviiteline teema.
Praegu on Kaljo Kiisa juubeliaasta. "Kevade" filmi vaadates oli minu arust Kaljo Kiisk seal teemas muldvana. Praegu vaatan Wikipeediast, et sel ajal oli ta vaid 44-aastane. Päris huvitav, kuidas inimesed vanust määravad. Mina tean teda alati kui väga, väga vana inimest. Tegelikult, 44 ei ole ju vana. Ometi, filmis tundus nii.
Praegu on Kaljo Kiisa juubeliaasta. "Kevade" filmi vaadates oli minu arust Kaljo Kiisk seal teemas muldvana. Praegu vaatan Wikipeediast, et sel ajal oli ta vaid 44-aastane. Päris huvitav, kuidas inimesed vanust määravad. Mina tean teda alati kui väga, väga vana inimest. Tegelikult, 44 ei ole ju vana. Ometi, filmis tundus nii.
-
Külaline
Filmi jaoks tehakse nii vanaks kui vaja, selleks on grimmeerijad. Paljud suured näitlejad on näidelnud vanaätte.
-
Külaline
Temal ongi selline nägu, et oli juba nagu noorena vana: https://ajapaik.ee/photo/1198752/naitle ... anja-osas/
-
Külaline
"Kevade" raamatus oli Kristjan Lible 36 aastane poollätlasest mees, kes oli kõva viinanina ja kõrtsikakleja. Ju siis pidi K. Kiisk mängima filmis joomise tõttu enneaegselt vananenud meest.
-
Külaline
Sama teema ka Voldemar Pansoga. Lausa imestasin, kui kunagi teada sain, et ta oli surres vaid 57-aastane. Piltidelt vaatab vastu 70+ vanune mees. Ta ei ole küll kortsus nagu Kiisk oli, aga on midagi, mis teeb inimese välimuselt vanaks.
-
Külaline
Ega Herta Elviste ja Jüri Järvet ka siin väga vanad ei saanud olla, lihtsalt must-valge film ja toonased soengud ning riietus tegid inimese vanemaks.

Selles filmis oli J.Järvet 48a ja E. Elviste 44a. Kümme aastat oleksin ise julgelt juurde arvanudKülaline kirjutas: ↑06 Dets 2025 16:37 Ega Herta Elviste ja Jüri Järvet ka siin väga vanad ei saanud olla, lihtsalt must-valge film ja toonased soengud ning riietus tegid inimese vanemaks.
![]()
-
Külaline
Selles filmis oli J.Järvet 48a ja E. Elviste 44a. Kümme aastat oleksin ise julgelt juurde arvanudKülaline kirjutas: ↑06 Dets 2025 16:37 Ega Herta Elviste ja Jüri Järvet ka siin väga vanad ei saanud olla, lihtsalt must-valge film ja toonased soengud ning riietus tegid inimese vanemaks.
![]()
-
Külaline
Eriti riietus jah, seda tüüpi ülikondi kannavad tänapäeval ainult pensionärid.Guest kirjutas: ↑06 Dets 2025 16:37 Ega Herta Elviste ja Jüri Järvet ka siin väga vanad ei saanud olla, lihtsalt must-valge film ja toonased soengud ning riietus tegid inimese vanemaks.
![]()
-
Külaline
Tõesti ei oleks arvanud, et Erta Helviste oli vaid 44 aastat vana.. uskumatu.
-
Külaline
Filmi ei suuda tuvastada, aga näitlejaid tean. See ka ehe näide, kuidas kasvõi peakate vanust juurde lisab.

-
Külaline
No pakkuge, kui vanad on sellel 1951. aastal tehtud pildil Moskva kasuks spioneerimise eest hukatud abielupaar Julius ja Ethel Rosenberg?

-
Külaline
Naine õige, mees vale. Vihjeks, naine oli selles abielus mehest vanem.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 06:47Naine 35, mees 55?
-
Külaline
Suslik kirjutas: ↑06 Dets 2025 22:19Selles filmis oli J.Järvet 48a ja E. Elviste 44a. Kümme aastat oleksin ise julgelt juurde arvanudKülaline kirjutas: ↑06 Dets 2025 16:37 Ega Herta Elviste ja Jüri Järvet ka siin väga vanad ei saanud olla, lihtsalt must-valge film ja toonased soengud ning riietus tegid inimese vanemaks.
![]()
![]()
Täitsa lõpp, kui vanad näevad välja. Toona väga ei hoolitaetud ka vist näonaha eest, polnud ka korralikke vahendeid. Nägu ju ja vana, mitte ainult riietus ei tee. Arvasin, et ta selles filmis u 55-60 nagu vanasti pensionile saadi.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑06 Dets 2025 23:32 Filmi ei suuda tuvastada, aga näitlejaid tean. See ka ehe näide, kuidas kasvõi peakate vanust juurde lisab.
![]()
Kihnu Jõnn ja Mann filmist “Metskapten.”
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Dets 2025 19:00 Lihtsalt niisama, ajaviiteline teema.
Tali Arno vananes päriselus ka väga kiiresti. Eks ikka elustiil rikub välimuse. Näitlemine ju ka psühholoogiliselt kurnav ja paljud neist pole pitsi sülitanud.
-
Külaline
Arno on juba ammu Lible mis Lible.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Nõiamoor, SeaTongue ja 10 külalist