Mis selle peakatte nimetus on
-
Külaline
Mis selle peakatte nimetus on
millel on nägu muidu kaetud ainult silmad-nina-suu väljas?
Ma ei tea miks, aga minu näol on jube külm selle jäise tuulega.
-
Külaline
Lapseealise peas on selle nimeks tuurkimüts ja noore päti peas balaklava ehk bally. Kui talispordiga just otseselt ei tegele, siis on otsustamiskohaks stiil, värv ja kellega samastuda soovid
ps. hijab on pearätt, mitte see mida TA silmas peab.
ps. hijab on pearätt, mitte see mida TA silmas peab.
-
Külaline
-
Külaline
Just!Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 16:14balaklava

Kui näete Tallinnas sellega ringi koperdamas paksu mutti, siis öelge Tere, me oleme foorumisõbrad
-
Külaline
Savi mu stiilist! Samastun iseendaga. Kiirtarnega oli ainult musta saada, sellegi saan alles 02.02 kätte.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 16:43Lapseealise peas on selle nimeks tuurkimüts ja noore päti peas balaklava ehk bally. Kui talispordiga just otseselt ei tegele, siis on otsustamiskohaks stiil, värv ja kellega samastuda soovid
-
Külaline
Kas kood ise või hangid netist?Guest kirjutas: ↑22 Jaan 2026 16:50
Kui näete Tallinnas sellega ringi koperdamas paksu mutti, siis öelge Tere, me oleme foorumisõbrad![]()
-
Külaline
Neid on ju pea igas spordipoes ka kohapeal saada.Guest kirjutas: ↑22 Jaan 2026 16:53
Savi mu stiilist! Samastun iseendaga. Kiirtarnega oli ainult musta saada, sellegi saan alles 02.02 kätte.
-
Külaline
otsing leidis sellise ainult Bauhofist, seegi oli ära müüdud. Ostsin Kaup24 selle juba ära.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 16:56Neid on ju pea igas spordipoes ka kohapeal saada.
-
Külaline
Paksul mutil pole ju üldse probleemi, mõne vana kampsuni varrukast on selle tegemine ülilihtne. Peenikese muti kampsuni puhul võib pea varrukasse kinni jääda aga sul pole sellega probleemi.
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Ma nii vaene ka ei ole.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 17:10Leidlik tuleb olla!
https://www.tiktok.com/@lilyungeen05/vi ... 9094550278
Võta siis kallima margi trussik.Guest kirjutas: ↑22 Jaan 2026 17:12Ma nii vaene ka ei ole.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 17:10Leidlik tuleb olla!
https://www.tiktok.com/@lilyungeen05/vi ... 9094550278
-
Külaline

Noorematele muttidele

Vanematele muttidele (ninaosa juurde heegeldamise võimalusega)
-
Külaline
Kui näol külm on, siis ei aita ka see silmad-nina-suu väljas. See tuukermüts.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 16:05 millel on nägu muidu kaetud ainult silmad-nina-suu väljas?
Sellisel juhul peaks valima, kus vaid silmad väljas on. Nina-suuosa, mida saab vajadusel eest ära tõsta.
Selle nimi tõesti on balaclava.
Aitab ka torusalli suu ja nina peale tõmbamine.
Ma tõmban suure salli peaaegu silmini, kui kõva tuul on.
-
Külaline
Mina seda kanda ei saa. Kui nina-suu on kaetud, ajab hingeõhk kõik suht ruttu seestpoolt märjaks. Väga külma ilmaga läheb ka väljast härma, pärast kuivata seda tükk aega, enne kui uuesti kasutada saad.
See on vist neile, kel suust enam sooja õhku ei tule
See on vist neile, kel suust enam sooja õhku ei tule