Kolm naist karavanis

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Kolm naist karavanis

Postitus Postitas Külaline »

Vaatasin eile teist osa sellest saatest.
Mis pagana pärast see Eeva pidžaamas muuseumis käis?!? Olin temast enne üsna heal arvamusel, aga no see oöli küll ülimalt lugupidamatu ja labane. Ennast väga häiriks, kui keegi Kumus haiglariietuses ringi tuiaks.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

See naiste riietus on pisiasi. Mulle meeldis Carolaga saade rohkem. Tal olid küll omad kiiksud (kohatine rahaga koonerdamine), aga kokkuvõttes oli Carola põnevam persoon, kui see Kethi oma väikese lapsega. Pool saadet läheb selle näitamise peale, kuidas Kristel ja Kethi last kanseldavad. Eeva sellest miskipärast osa ei võta. Teine pool saatest on siis nagu reisisaade. Ühesõnaga arenguruumi veel on.
Viimati muutis taivopalm, 19 Mär 2026 11:27, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Miks on nii et kui miski ON, siis seda kritiseeritakse.
Ja kui seesama miski OLI, siis seda igatsetsetakse või peetakse heaks.
Nt see saadegi. Carola hoidis pinges teisi, hädaldas.
Nüüd kui Carolat saates pole, oli ta põnev persoon.
Miks ei suuda mõelda kohe, et ta on põnev persoon, kui saade temaga käib. Miks ei suuda mõelda et vaat kus naljahammas läks pidzaamas muuseunisse. Vaat kui tore saade selle pisikesega. Vaat kui tore- Eva jääb endale truuks- ta pole nunnutaja tüüp.
Külaline

Minu meelest tobe saade. Sattusin Eestis käies seda vaatama ja imestasin, kes sellise jama tootmisele rohelise tule andis. Sisutud vestlused ja see pidev sülelapse väntsutamine jättis sarjast halva mulje. Täielik ajaraiskamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 11:07 Miks on nii et kui miski ON, siis seda kritiseeritakse.
Ja kui seesama miski OLI, siis seda igatsetsetakse või peetakse heaks.
Nt see saadegi. Carola hoidis pinges teisi, hädaldas.
Nüüd kui Carolat saates pole, oli ta põnev persoon.
Miks ei suuda mõelda kohe, et ta on põnev persoon, kui saade temaga käib. Miks ei suuda mõelda et vaat kus naljahammas läks pidzaamas muuseunisse. Vaat kui tore saade selle pisikesega. Vaat kui tore- Eva jääb endale truuks- ta pole nunnutaja tüüp.
Sest kui miski juba OLI, siis on praegusega võrdlusmoment. Muidu kui võrrelda pole midagi, et tea ka, et see eelmine oli parem. Loogiline.
Külaline

Carola vingus liiga palju ja kiskus tüli üles. Eriti üle-eelmisel reisil. Üldse ei meeldinud.
Külaline

Neil ju tüli kiskumisele või beebi väntsutamisele saated ongi ehitatud, st arukas sisu puudub.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 12:42 Carola vingus liiga palju ja kiskus tüli üles. Eriti üle-eelmisel reisil. Üldse ei meeldinud.
Teisalt oli see omamoodi armas. Samuti said televaatajad teada, kellel tüdrukutest olid päevad ja kellel mitte, see käis ka saate formaadi juurde.
Külaline

taivopalm kirjutas: 19 Mär 2026 13:17
Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 12:42 Carola vingus liiga palju ja kiskus tüli üles. Eriti üle-eelmisel reisil. Üldse ei meeldinud.
Teisalt oli see omamoodi armas. Samuti said televaatajad teada, kellel tüdrukutest olid päevad ja kellel mitte, see käis ka saate formaadi juurde.
See on just see, mis mind tänapäeva sarjade juures häirib, et kõik on müügiks. Vaatajanumbreid kergitatakse igasugu odavate trikkidega nagu isiklikest asjadest rääkimine. Mitte, et see tabu oleks, aga mind tõesti ei huvita, kellel seal sarjas parasjagu päevad on.
Külaline

Kui midagi asjalikku rääkida ei oska, siis tuleb igasuguse pa.saga ju aega täita.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 19:39 Kui midagi asjalikku rääkida ei oska, siis tuleb igasuguse pa.saga ju aega täita.
See'p see ongi, et kui saateid pannakse tegema kodanikud, kellel peale suvalise mula ajamise midagi tarka öelda ei ole, siis saamegi sellise "kvaliteetajaviite" kokku.
Külaline

taivopalm kirjutas: 19 Mär 2026 10:05Eeva sellest miskipärast osa ei võta.
Tal on selg haige, ei tõsta last sülle.
Mul pole nende vastu midagi, ongi vahelduseks hea.
Ega polegi ju reisisaatena mõeldud - pöörake tähelepanu saate pealkirjale ometi 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 22:26Tal on selg haige, ei tõsta last sülle.
No vot. Vaata mida sport inimesega teha võib, noor naine ja juba selg haige. Eks see maratonide jooksmine ongi saatanast 8-)
Külaline

Mulle ka ei sobi. Carola ka ei meeldinud oma vinguva hoiaku tõttu, aga saated olid palju huvitavamad. Võibolla ka sihtriikide pärast.
Kui mul oleksid väikesed lapsed, oleks ehk vaadatav, võibolla saaks väikelapsega reisimiseks nippe.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 12:42Kui mul oleksid väikesed lapsed, oleks ehk vaadatav, võibolla saaks väikelapsega reisimiseks nippe.
Siiani pole ühtki nippi ette tulnud. Freya lihtsalt on kaasas. Tundub karm laps olevat, jutu järgi.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 21:33
Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 12:42Kui mul oleksid väikesed lapsed, oleks ehk vaadatav, võibolla saaks väikelapsega reisimiseks nippe.
Siiani pole ühtki nippi ette tulnud. Freya lihtsalt on kaasas. Tundub karm laps olevat, jutu järgi.
Okei, siis ei saa sedagi😃
Külaline

Carola orgunnis omal ajal igasugu vaatamisväärsusi saatesse ja leppis kokku. Maksis see raha, aga tegi saate huvitavamaks. Veinide degusteerimine, kammkarpide koht, mingi soolatootmine meenuvad. Nüüd aga tundub, et kulgeme sinna, kuhu jumal juhatab ja kõnnime niisama metsas ringi.
Külaline

Pole hullu, võib vaadata küll. Ega olegi ju puhas reisisaade, sihuke eluolu pigem.
Vaatan ka Üle ja ümber saadet. No seal on läbi hooaegade ikka põhiline öömaja ja söögikohad ja viletsad teed.
Kui 4×4 põhjas käisid, oli huvitav - no nii erakordsed olud. Aga 4×4 Islandil oli juba suht igav.
Lipp ümber on ka olnud väga huvitav (Island), aga ka suht igav. Mingi Türgi-Bulgaaria jms värk.
Külaline

Need on Raiu viimaste aastate saated on ka selline "kulgeme kuhugi ja vaatame mida elu toob" stiilis. Rõhk on söögil, alati näidatakse, kes mida tellis ja palju see maksis. Siis Supermarketi külastamine, jagatakse hinnainfot. Alati läheb ka auto katki ja otsitakse töökoda. Kergemal juhul vajab Toyota summuti keevitamist, raskemal juhul on kas rattalaager või veovõll nässus.
Kui juba offtopicuks läks, siis minu silmis on kõige profimalt tehtud (operaatori töö, montaaz, sisu) Teedu ja Kristjani reisisaated.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 23:12 Need on Raiu viimaste aastate saated on ka selline "kulgeme kuhugi ja vaatame mida elu toob" stiilis. Rõhk on söögil, alati näidatakse, kes mida tellis ja palju see maksis. Siis Supermarketi külastamine, jagatakse hinnainfot. Alati läheb ka auto katki ja otsitakse töökoda. Kergemal juhul vajab Toyota summuti keevitamist, raskemal juhul on kas rattalaager või veovõll nässus.
Kui juba offtopicuks läks, siis minu silmis on kõige profimalt tehtud (operaatori töö, montaaz, sisu) Teedu ja Kristjani reisisaated.
Nii on jah. Nende saadetest näeb tõesti ilma ja olusid. Just avastasin, kui äge on Buenos Aires!
Oleme Kahe kange jälgedes nii mõnegi oma reisi plaaninud.
Onu Raiu on tõesti pigem keskendunud sellele, mis jälle nässu läks, kuhu nad ei jõudnud või mis osutus liiga kalliks.
Aga ikka vaatan. Nagu ka Karavani.
V-o parima elamuse on viimasel ajal pakkunud Õhinapõhised ja Bellingshauseni reisid. Nii Antarktikasse kui ka Arktikasse. Vägagi harivad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist