Sellega seoses oleks huvitav teada, kuidas perekool poolitus, kui palju tuli siia ja kui palju läks sinna. Ja kui paljud jälgivad mõlemat. Igatahes praegu peale vaadates tundub, et siin on rohkem teemasid tehtud. Anonüümsus paistab inimestele ikka oluline olevat.
OMG, see teine uus foorum...
-
Upitis
OMG, see teine uus foorum...
Ma käisin vaatamas seda perekooli alternatiivfoorumit, mida nad ise välja pakkusid ja teate mis, seal on siinse foorumi mainimine ära keelatud! Nad on pannud mingi automaatika peale, et sõna "arutle" asendatakse sõnaga "elufoorum". Aga absoluutselt igas kontekstis! Keegi oli kommentaari teinud, et miks te arutle.ee foorumit kardate ja see oli muundunud lauseks, miks te elufoorum.ee foorumit kardate. Nad ise tunnistavad ka, et panidki filtri peale ja lisaks olevat siinse foorumi omanikule juba varem helistanud, et lõpetagu perekoolis enda reklaamimine ära. Nii et nüüd saab seal nt teha lauseid nagu "Ärme sel teemal rohkem elufoorum." või "Elufoorum parem pärast kodus edasi" jne jne
Sellega seoses oleks huvitav teada, kuidas perekool poolitus, kui palju tuli siia ja kui palju läks sinna. Ja kui paljud jälgivad mõlemat. Igatahes praegu peale vaadates tundub, et siin on rohkem teemasid tehtud. Anonüümsus paistab inimestele ikka oluline olevat.
-
Mina
Ega arvata oligi, et seal teises foorumis jätkub tuline tsensuur igal alal. Paistab, et valides siinse foorumi tegin õige valiku 
-
Vainukägu
Lõpetaks nüüd vastandumise, vähemalt siitpoolt? Lugesin ka nende seletusi ja üsna arusaadav ning loogiline jutt oli, kuigi foorumi sulgemise teostus oli tõesti veider, samuti see arutle.ee asendamine. Oli mis oli, prooviks nüüd lihtsalt oma asja ajada. Mingit foorumite sõda mina küll taluda ei soovi, siis olen ma kindlasti mõlemast foorumist kadunud.
-
Perkele
Kui te lähete teise foorumisse ainult selleks, et seal oma foorumit massiliselt reklaamida ja teha teist foorumit maha, siis nii agressiivset reklaami pole seal tõesti mõtet hoida. Miks peaks teine foorum teie foorumile reklaampinnaks olema? Kuidas teile meeldiks, kui ma tuleks ja siin ka samamoodi igas teemas kaagutaks: “siit te vastuseid ei saa, minge parem elufoorum.com”?
-
Külaline
Pole mingit foorumite sõda. Kui perekooli adminid-moded järjest kuritahtlikke jamasid ei korraldaks ja alatult ei käituks, poleks siin foorumis üldse nendest postitusi. Aga see mis nad korraldavad on naeruväärne ja uskumatu, loomulikult inimesed räägivad sellest.Vainukägu kirjutas: ↑02 Juun 2024 00:32 Lõpetaks nüüd vastandumise, vähemalt siitpoolt? Lugesin ka nende seletusi ja üsna arusaadav ning loogiline jutt oli, kuigi foorumi sulgemise teostus oli tõesti veider, samuti see arutle.ee asendamine. Oli mis oli, prooviks nüüd lihtsalt oma asja ajada. Mingit foorumite sõda mina küll taluda ei soovi, siis olen ma kindlasti mõlemast foorumist kadunud.
Sa tõesti usud mida nad seal põhjenduseks kirjutavad? Isegi see "palju kohtuasju" on totaalne vale, BSH ja Korolev 24 aasta jooksul ja need on juba nii palju aega tagasi, et pole ilmselgelt põhjuseks praegusel foorumi sulgemisel. Milline põhjendus sulle muidu loogiline tundus?
-
Külaline
Vainukägu kirjutas: ↑02 Juun 2024 00:32 Lõpetaks nüüd vastandumise, vähemalt siitpoolt? Lugesin ka nende seletusi ja üsna arusaadav ning loogiline jutt oli, kuigi foorumi sulgemise teostus oli tõesti veider, samuti see arutle.ee asendamine. Oli mis oli, prooviks nüüd lihtsalt oma asja ajada. Mingit foorumite sõda mina küll taluda ei soovi, siis olen ma kindlasti mõlemast foorumist kadunud.
Nende põhjendused ei ole tõsi. Nad ütlevad, et bloki sai spämmimise eest või suvalises teemas arutle.ee mainimise eest. Et üks teema oleks olnud täiesti okei. See on vale. Mina sain bloki arutle.ee ühekordse mainimise eest perekooli kinnimineku teemas.
Ja muidugi ma tahan sellest nüüd rääkida, kuidas ma bloki sain
Aga siin elufoorumi naeruväärse käitumise üle naerda ikka võib vast natuke.. Lõbus draama ju, ei?
-
Külaline
See põhjendus perekooli sulgemiseks oli väga kummaline. Et vahel kedagi solvati. Jumal, kogu interneti peaks siis kinni panema.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Foorumis enam mingit mõistuspärast tegevust ei olnudki, ainult "elavdajate" saast.
Aga kahju on, et nad meie loodud ajaloo ära hävitasid.
Aga kahju on, et nad meie loodud ajaloo ära hävitasid.
Viimati muutis මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්, 02 Juun 2024 11:14, muudetud 1 kord kokku.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Eks see näitab ka suhtumistමම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑02 Juun 2024 10:58 Kahju on, et nad ka meie loodud ajaloo ära hävitasid.
Haha, see on nagu "kaalikas" kunagi delfi naistekas... kahjuks ei mäleta enam, millest seal see lugu alguse sai, aga ühel hetkel oli "kaalikas" seal blokeeritud ja automaat-asendatud sõna, mis tekitas mõistagi palju nalja. Mäletab veel keegi?
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Seal tegutses üks hull, tema jutul eriti sisu ei olnudki, peamiselt kaalikat korrutas. Minu mälu järgi kaalikat ei asendatud, vaid seda ei saanud kasutada.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
-
Külaline
Mida ta kirjutas siis? Kuidas saab kaalikast kirjutada nii et see närvidele käiks? Või kui lihtsalt postitas seosetut juttu, siis miks keelata üks sõna.. Mis see annab?මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑02 Juun 2024 11:24Seal tegutses üks hull, tema jutul eriti sisu ei olnudki, peamiselt kaalikat korrutas. Minu mälu järgi kaalikat ei asendatud, vaid seda ei saanud kasutada.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Mida see pk nn vanamehe ja teda jälitava paranoiku jutud andsid? Ilmselt ikka teiste vihastamine on selliste eesmärk.
-
Gerli
Ma vaatasin mõlemad teemad üle. Arutle.ee kohta sain teada tänu kellegi tehtud redditi teemale.
Enne vaatasin seda elufoorumit kuna reklaam oli PK lehel. Natuke vaatasin ringi, see kujundus
, need teemad, mu isiklikud neg. tunded seoses selle artule.ee kohta kustutamisega
Head konkurenti ei saa ju elimineerida, inimestel tekib selle nn algse variandi vastu veel suurem tõrge. Las parim võitku. Mina igatahes hakkasin siin kirjutama ja postitama. Palju aktiivsem ja minu jaoks paremad teemad.
Enne vaatasin seda elufoorumit kuna reklaam oli PK lehel. Natuke vaatasin ringi, see kujundus
Head konkurenti ei saa ju elimineerida, inimestel tekib selle nn algse variandi vastu veel suurem tõrge. Las parim võitku. Mina igatahes hakkasin siin kirjutama ja postitama. Palju aktiivsem ja minu jaoks paremad teemad.
-
Külaline
Mind peletas elufoorumi kujundus eemale. Siin kuidagi kodusem tunne.
-
Külaline
Mina kolisin ka siia üle, sest see Perekooli moderaatorite käitumine ei meeldi. Viimasel päeval inimeste blokeerimine, konkurentsi hävitamine, viimasel päeval veel teemade sulgemine ja kustamine, kus Perekooli sulgemise üle arutleti, milleks selline käitumine. Enne ei saanud täiesti selget sõimu kustutatud, aga viimasel päeval siis hakkas mingi kõva modereerimine peale, milleks see. Kui sama suhtumisega edasi minna, ei tule neile sinna kedagi. Oma kasutajatesse tuleks suhtuda sõbralikult ja lugupidavalt, ainult räuskajad eemaldada, mitte need, kes midagi kriitilist nende käitumise kohta julgevad öelda. Eks nad käivad siin ka lugemas, võikski siis kõrva taha panna, mis on nende käitumises valesti ja seda parandada, aga mitte üritada kõiki suukorvistada.
-
Külaline
Roosa värv on vist delfi naistekast.Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 12:30 Mind peletas elufoorumi kujundus eemale. Siin kuidagi kodusem tunne.
-
Susisuusi
Mina perekoolikas aastast 2005 või 2006 ning käin siin vox populi pärast. IVFitajate teemasid ka kaua-kaua lugenud ja üks nende seast. Seal nurgas oli küll väga toetav seltskond ja väga palju kasulikku infot. Kuritegu on seda kõike kustutada!
Roosasid Tulpe mäletan, paljusid teisi tollaseid tegijaid ka. Nalja on ikka saanud palju
Roosasid Tulpe mäletan, paljusid teisi tollaseid tegijaid ka. Nalja on ikka saanud palju
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist