Sportlased hommikutelevisioonis
-
Külaline
Sportlased hommikutelevisioonis
Vaatan praegu hommikultelevisiooni ja seal on kaks sportlast rääkimas. Ja mõlemad on dressides. Kas sportlased peavad kogu aeg dressides olema? Mul oli kunagi kehalise kasvatuse õpetaja, keda nägin väljaspool kooli ka ainult dressides. Isegi lõpuaktusele oli dressides tulnud.
-
Külaline
Eks ta pisut kasvatamatust näitab, kui erinevate olukordade puhul riietust valida ei osata. Spordisaalist väljaspool võiks ikka midagi muud, kui dressid selga panna. Eriti, kui tegu televisioonis esinemisega. Olen ise ka märganud, et liigume ameerikalikus suunas, kus intervjueeritaval on telestuudiosse tulles plätud jalas ja juuksed kammimata.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 08:40 Vaatan praegu hommikultelevisiooni ja seal on kaks sportlast rääkimas. Ja mõlemad on dressides. Kas sportlased peavad kogu aeg dressides olema? Mul oli kunagi kehalise kasvatuse õpetaja, keda nägin väljaspool kooli ka ainult dressides. Isegi lõpuaktusele oli dressides tulnud.
Kehalise õpetajast rääkides, siis ka meil oli selline kehkaõps, kellel olid igal pool ja alati dressid seljas.
-
Külaline
Veider. Et kui inimene töötab arstina, siis tuleb stuudiosse kitliga ja kroksides? 
-
Külaline
Just. Neil oli seljas Team Estonia noorte tähtede ametlik vorm. Nemad said toetuse ja ilmselt pididki oma vormis intervjuud andma.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 09:43 Nad dressidega reklaamivad sporti.
-
Külaline
Tihti see nii ongi ju. Ainult, et Crocside asemel kannavad nad pigem meditsiinilisi tööjalanõusid, mis mõnikord on jah kotade sarnased.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 09:35 Veider. Et kui inimene töötab arstina, siis tuleb stuudiosse kitliga ja kroksides?![]()
-
mõtlenOMApeaga
- Teerajaja
- Kontakt:
Ma kannan ka igal võimalusel dresse ja ma pole isegi sportlane. Lihtsalt kõige mugavam riietus minu jaoks. Eks kellel valus vaadata, peab pea ära keerama
-
Külaline
Sportlased kannavad tihtipeale neid dresse sponsorluse pärast. Osadel on kindlasti lepingus kirjas, et peavad reklaami temega.
Mu isa oli elektrik. Iga võimaliku hetke kandis ta oma töötunkesid
ju siis oli mugav. Teatrisse ja kohvikusse ikka pani ka muud selga.
Ma ise kannan ka võimalikult palju dresse. Tõesti väga mugav riietus. Küll mitte sellistes kohtades kus etikett vaikimisi nõuab viisakat välimust(teater, lapse aktus vms üritus).
Mu isa oli elektrik. Iga võimaliku hetke kandis ta oma töötunkesid
Ma ise kannan ka võimalikult palju dresse. Tõesti väga mugav riietus. Küll mitte sellistes kohtades kus etikett vaikimisi nõuab viisakat välimust(teater, lapse aktus vms üritus).
-
Külaline
Jah, peavad, kui sponsorlepingus on esindamise kohta nii kirjasGuest kirjutas: ↑01 Juun 2026 08:40 Vaatan praegu hommikultelevisiooni ja seal on kaks sportlast rääkimas. Ja mõlemad on dressides. Kas sportlased peavad kogu aeg dressides olema? Mul oli kunagi kehalise kasvatuse õpetaja, keda nägin väljaspool kooli ka ainult dressides. Isegi lõpuaktusele oli dressides tulnud.
-
Külaline
https://sport.err.ee/1610041780/team-es ... -sportlast
Nendes dressides olid. Ju nad peavad esindama organisatsiooni, kes neid rahaliselt toetab.
Nendes dressides olid. Ju nad peavad esindama organisatsiooni, kes neid rahaliselt toetab.
-
Külaline
Arstidel polegi mingit ühtset vormi, aga kui politseinikud või sõjaväelased käivad teles rääkimas, on nad kõik enamasti mundris.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 09:35 Veider. Et kui inimene töötab arstina, siis tuleb stuudiosse kitliga ja kroksides?![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist