Sportlased hommikutelevisioonis

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Sportlased hommikutelevisioonis

Postitus Postitas Külaline »

Vaatan praegu hommikultelevisiooni ja seal on kaks sportlast rääkimas. Ja mõlemad on dressides. Kas sportlased peavad kogu aeg dressides olema? Mul oli kunagi kehalise kasvatuse õpetaja, keda nägin väljaspool kooli ka ainult dressides. Isegi lõpuaktusele oli dressides tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 08:40 Vaatan praegu hommikultelevisiooni ja seal on kaks sportlast rääkimas. Ja mõlemad on dressides. Kas sportlased peavad kogu aeg dressides olema? Mul oli kunagi kehalise kasvatuse õpetaja, keda nägin väljaspool kooli ka ainult dressides. Isegi lõpuaktusele oli dressides tulnud.
Eks ta pisut kasvatamatust näitab, kui erinevate olukordade puhul riietust valida ei osata. Spordisaalist väljaspool võiks ikka midagi muud, kui dressid selga panna. Eriti, kui tegu televisioonis esinemisega. Olen ise ka märganud, et liigume ameerikalikus suunas, kus intervjueeritaval on telestuudiosse tulles plätud jalas ja juuksed kammimata.

Kehalise õpetajast rääkides, siis ka meil oli selline kehkaõps, kellel olid igal pool ja alati dressid seljas.
Külaline

Veider. Et kui inimene töötab arstina, siis tuleb stuudiosse kitliga ja kroksides? :shock:
Külaline

Nad dressidega reklaamivad sporti.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 09:43 Nad dressidega reklaamivad sporti.
Just. Neil oli seljas Team Estonia noorte tähtede ametlik vorm. Nemad said toetuse ja ilmselt pididki oma vormis intervjuud andma.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 09:35 Veider. Et kui inimene töötab arstina, siis tuleb stuudiosse kitliga ja kroksides? :shock:
Tihti see nii ongi ju. Ainult, et Crocside asemel kannavad nad pigem meditsiinilisi tööjalanõusid, mis mõnikord on jah kotade sarnased.
mõtlenOMApeaga
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas mõtlenOMApeaga »

Ma kannan ka igal võimalusel dresse ja ma pole isegi sportlane. Lihtsalt kõige mugavam riietus minu jaoks. Eks kellel valus vaadata, peab pea ära keerama
Külaline

Sportlased kannavad tihtipeale neid dresse sponsorluse pärast. Osadel on kindlasti lepingus kirjas, et peavad reklaami temega.

Mu isa oli elektrik. Iga võimaliku hetke kandis ta oma töötunkesid 😃 ju siis oli mugav. Teatrisse ja kohvikusse ikka pani ka muud selga.
Ma ise kannan ka võimalikult palju dresse. Tõesti väga mugav riietus. Küll mitte sellistes kohtades kus etikett vaikimisi nõuab viisakat välimust(teater, lapse aktus vms üritus).
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2026 08:40 Vaatan praegu hommikultelevisiooni ja seal on kaks sportlast rääkimas. Ja mõlemad on dressides. Kas sportlased peavad kogu aeg dressides olema? Mul oli kunagi kehalise kasvatuse õpetaja, keda nägin väljaspool kooli ka ainult dressides. Isegi lõpuaktusele oli dressides tulnud.
Jah, peavad, kui sponsorlepingus on esindamise kohta nii kirjas
Külaline

https://sport.err.ee/1610041780/team-es ... -sportlast
Nendes dressides olid. Ju nad peavad esindama organisatsiooni, kes neid rahaliselt toetab.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 09:35 Veider. Et kui inimene töötab arstina, siis tuleb stuudiosse kitliga ja kroksides? :shock:
Arstidel polegi mingit ühtset vormi, aga kui politseinikud või sõjaväelased käivad teles rääkimas, on nad kõik enamasti mundris.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist