Seksuaalfantaasiad

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Seksuaalfantaasiad

Postitus Postitas Külaline »

Olen nüüdseks 40ndate keskel olev naine ja viimased 4 aastat umbes olen pidevalt mõtetega kuskil seksuaalfantaasiates. Vahepeal mõtlen, kas ma olen ikka päris normaalne. Ma olen püsisuhtes ligi 15 aastat, saame hästi läbi, aga iga pikas suhtes olnud inimene teab, et suurem kirg on selleks ajaks ammu jahtunud. Umbes neli aastat tagasi võtsin ühendust ühe endise kallimaga, otse ma midagi ei öelnud, aga eks ta läbi lillede võis aimata, miks ma kirjutan. Minu fantaasiad olid ja on täiega intensiivsed. Tema on ise värskes suhtes ja sealt loomulikult midagi ei tulnud.
Hiljem on fantaasiad olnud paarist nö tuntud inimesest, mis pole üldse mulle omane.
Oeh, täiesti uskumatu. Midagi pole teha, kurb on mõelda, et sellist kõikehõlmavat kirge ja kirglikku seksi enam ei tulegi. Mu mees viibib igal aastal veidi rohkem kui nädala komandeeringus. Kohati on tulnud mõte, et issand läheks lööks end üles ja istuks õhtul kuskile baari maha ja vaataks, mis saab. Loomulikult ma seda teinud pole. Pealegi on naistel ju peas sadatuhat mõtet ja tõket ja kus sa selle f-buddy niimoodi tellimise peale leiad? Ega ei leiagi.

Kõigil on fantaasiad, ma ei arvagi, et see midagi erilist oleks. Aga küsimus on see, et on siin inimesi, kellel just 40 kukkudes katus pealt sõitnud (tere, keskeakriis) ja veelgi hullem, mis edasi sai? Või ongi nö parim enne möödas ja unistusteks need jäidki?
Külaline

Tinder alla laadida ja fboy puudust ei tule
Külaline

Mina arvan, et ega see sinu mees seal komandeeringus kah just risti ette ei löö.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 20:35 Mina arvan, et ega see sinu mees seal komandeeringus kah just risti ette ei löö.
Einohhh muidugi. Rõvedik juba kohal seda teemat täis oksendamas. Seda meeste vihkamist pritsid sa iga teema alla. Huvitav miks? Võta endaga midagi ette. See on juba murettekitav see sinu vihkamise suurus.
Samamoodi võiks ju öelda, et naised komandeeringutes risti ette ei löö. Või kui mehed komandeeringus siis kodused naised risti ette ei löö. Oi jummel küll milliseid hälvikuid on ikka maailmas olemas.
Külaline

Oma mehe jaoks ei taha end üle lüüa?

Jukol oli sama lugu. 20 aastat abielu ja iga pikas suhtes olnud inimene teab, et suurem kirg on selleks ajaks ammu jahtunud. Kurb oli tal mõelda, et sellist kõikehõlmavat kirge ja kirglikku seksi enam ei tulegi. Elas pidevalt mõtetega kuskil seksuaalfantaasiates.
Külaline

Lausa kahju, et sarnaste probleemidega inimesed kokku ei saa.
Külaline

Külaline 3.25 ajas muigamagi:) Palun ära võrdle mind ufodega. Tema puhul oli tegemist siiski ahistamisega, see on igal juhul taunitav tegevus.
Külaline

Kõigil on fantaasiad, ma ei arvagi, et see midagi erilist oleks. Aga küsimus on see, et on siin inimesi, kellel just 40 kukkudes katus pealt sõitnud (tere, keskeakriis) ja veelgi hullem, mis edasi sai? Või ongi nö parim enne möödas ja unistusteks need jäidki?

Kas mingi kirjanik otsib inspiratsiooni oma uue jutukese jaoks? Kes on ajakirja Maaja püsilugeja, see teab mis edasi sai. Vahel leiab selliseid jutukesi ka Delfi naisteka rubriigist. Sisu on midagi taolist, et igavlev naine saigi tundmatu mehe käest kotid sappa ja elu läheb justkui sama rada edasi. Vahe on selles, et igavlevat naist vaevavad süümepiinad, kas rääkida oma mehele kõik ära või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 11:27 Kõigil on fantaasiad, ma ei arvagi, et see midagi erilist oleks. Aga küsimus on see, et on siin inimesi, kellel just 40 kukkudes katus pealt sõitnud (tere, keskeakriis) ja veelgi hullem, mis edasi sai? Või ongi nö parim enne möödas ja unistusteks need jäidki?

Kas mingi kirjanik otsib inspiratsiooni oma uue jutukese jaoks? Kes on ajakirja Maaja püsilugeja, see teab mis edasi sai. Vahel leiab selliseid jutukesi ka Delfi naisteka rubriigist. Sisu on midagi taolist, et igavlev naine saigi tundmatu mehe käest kotid sappa ja elu läheb justkui sama rada edasi. Vahe on selles, et igavlevat naist vaevavad süümepiinad, kas rääkida oma mehele kõik ära või mitte.
Kas Maaja veel ilmub?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 11:38
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 11:27 Kõigil on fantaasiad, ma ei arvagi, et see midagi erilist oleks. Aga küsimus on see, et on siin inimesi, kellel just 40 kukkudes katus pealt sõitnud (tere, keskeakriis) ja veelgi hullem, mis edasi sai? Või ongi nö parim enne möödas ja unistusteks need jäidki?

Kas Maaja veel ilmub?
Vist küll
Mammut
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mammut »

Selle fantaasia nimi on perimenopaus. Hormoonid hakkavad jupsima vaikselt, looduse poolt veel viimane üritus pesamuna toota. Kes tahab, läheb oma paadikesega selle väikse lainetusega täitsa uppi, kes tahab, seab natuke purjeid ja purjetab edasi.
Külaline

Mammut kirjutas: 01 Aug 2024 12:10 Selle fantaasia nimi on perimenopaus. Hormoonid hakkavad jupsima vaikselt, looduse poolt veel viimane üritus pesamuna toota. Kes tahab, läheb oma paadikesega selle väikse lainetusega täitsa uppi, kes tahab, seab natuke purjeid ja purjetab edasi.
Paljunemisest ma küll ei rääkinud, see pole mingi teema. Pigem kas keegi, kes veidi vanem, samastub antud teemaga. Selles suhtes, et olid sellised tungid ja ihad ja ... sinna need jäidki.
Oleme ausad, 20ndais eluaastais on igasuguste suhete leidmine, sõlmimine oluliselt lihtsam. Kõik on noorena tiba atraktiivsemad ka, nii mehed kui naised.
Külaline

No minul läksid seksuaalfantaasiad hästi aktiivseks 35-aastasena. Mina olin siis vaba ja vallaline ja hakkasingi lihtsalt seksile keskenduvaid suhteid otsima ning oma fantaasiaid rakendama. Ja minul see üle ei ol läinud siiani, olen 53. Erinevus on ainult selles, et mõni aeg tagasi leidsin omale püsipartneri, kellega nüüd koos neid fantaasiaid ellu viime. Mõlemad oleme väga rahul.

Kuna sina püsisuhtes, siis proovi ikka oma mees ära võrgutada. Ta lihtsalt ei oska ehk ise läheneda, ei tea, et su seksuaalsus kõrgemaks läinud. Lihtsalt oma ihasid alla suruda ma ei soovita. Seksuaalsus onloomulik elu osa, lihtsalt tegelege sellega.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:16 No minul läksid seksuaalfantaasiad hästi aktiivseks 35-aastasena. Mina olin siis vaba ja vallaline ja hakkasingi lihtsalt seksile keskenduvaid suhteid otsima ning oma fantaasiaid rakendama. Ja minul see üle ei ol läinud siiani, olen 53. Erinevus on ainult selles, et mõni aeg tagasi leidsin omale püsipartneri, kellega nüüd koos neid fantaasiaid ellu viime. Mõlemad oleme väga rahul.

Kuna sina püsisuhtes, siis proovi ikka oma mees ära võrgutada. Ta lihtsalt ei oska ehk ise läheneda, ei tea, et su seksuaalsus kõrgemaks läinud. Lihtsalt oma ihasid alla suruda ma ei soovita. Seksuaalsus onloomulik elu osa, lihtsalt tegelege sellega.
Unusta ära. 15 aastat üks ja sama keha ja seks selle kehaga. Midagi värsket tahaks. Uut ja huvitavat. Mehed tuleb üldjuhul iga 10-ne aasta järgi välja vahetada. Siis on vanuigi mida meenutada ja pole ka tühja elanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 22:33
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:16 No minul läksid seksuaalfantaasiad hästi aktiivseks 35-aastasena. Mina olin siis vaba ja vallaline ja hakkasingi lihtsalt seksile keskenduvaid suhteid otsima ning oma fantaasiaid rakendama. Ja minul see üle ei ol läinud siiani, olen 53. Erinevus on ainult selles, et mõni aeg tagasi leidsin omale püsipartneri, kellega nüüd koos neid fantaasiaid ellu viime. Mõlemad oleme väga rahul.

Unusta ära. 15 aastat üks ja sama keha ja seks selle kehaga. Midagi värsket tahaks. Uut ja huvitavat. Mehed tuleb üldjuhul iga 10-ne aasta järgi välja vahetada. Siis on vanuigi mida meenutada ja pole ka tühja elanud.
Tülgastav mõtteviis!
Külaline

Miks? Elu elatakse üks kord. AINULT ÜKS KORD. Saad aru vahest. Sina oled ühe-kahe mehega seksivärki teinud. Mina kümnetega. Erinevad kehad, tehnika, lõhnad, erutus, orgasmid. 15 aastat laste isaga on isegi palju. Paras oleks kümme. sealt edasi iga paari aasta tagant uus. Mõnikord ka paralleeleselt paar juhust ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 10:42 Miks? Elu elatakse üks kord. AINULT ÜKS KORD. Saad aru vahest. Sina oled ühe-kahe mehega seksivärki teinud. Mina kümnetega. Erinevad kehad, tehnika, lõhnad, erutus, orgasmid. 15 aastat laste isaga on isegi palju. Paras oleks kümme. sealt edasi iga paari aasta tagant uus. Mõnikord ka paralleeleselt paar juhust ka.
Niimoodi räägib kindlasti selline inimene, kelle ema tõi iga paari aasta takka uue issi koju. Mul on selliste emadega kasvanud lastest lihtsalt tohutult kahju. Nagu näha, oskavad sellised emad oma laste elu terveks eluks ära rikkuda.
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 10:42 Miks? Elu elatakse üks kord. AINULT ÜKS KORD. Saad aru vahest. Sina oled ühe-kahe mehega seksivärki teinud. Mina kümnetega. Erinevad kehad, tehnika, lõhnad, erutus, orgasmid. 15 aastat laste isaga on isegi palju. Paras oleks kümme. sealt edasi iga paari aasta tagant uus. Mõnikord ka paralleeleselt paar juhust ka.
Milleks iga kümne aasta tagant meest või naist vahetada? Veel hullem iga paari aasta tagant. Milleks? Palju lihtsam on teha kõrvalt üks väike sapsakas korra kuus ja elu on jälle ilusam. Üks täielikult kohustustevaba sapsakas. Püsiarmukese pidamist mina ei poolda. L
Külaline

Lihtsalt ta-na ütlen vahele, et jutt käib paarisuhetest ja seksist. Ma ei tea, kust "laste isa" jm jutt tuli, lapsi mul pole.
Siiski pole see ilmselgelt üldse tähtis antud teemas, ligi 15 a kooselu lasteta v lastega ei oma ilmselt inimeste fantaasiate jm mingit mõju.
Külaline

See on isegi imekspandav, et ühe paari kooselu on kestnud 15 aastat ja lapsi ei ole ega ei tule. Minu soovitus, elule annab vürtsi selline natukene räpane seks võõra mehega auto tagaistmel töölt koju sõites. Siis jälle selle mehega pool aastat kokku ei saa. Peale seda võite soovi korral korrata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline