Unistuste töö ja reaalsus
-
Külaline
Unistuste töö ja reaalsus
Kellena praegu töötate ja milline oleks teie unistuste amet? Selline töö, millega tõesti tahaksite tegeleda aga mingil põhjusel pole võimalik. Mis teid takistab elamast oma unistuste elu? Täiesti niisaama ajaviite ja arutlusteema.
-
Külaline
Minule meeldib töö taimedega. Ühel suvel olin Bauhofi aiaosakonnas ja hullult meeldis: nii stressivaba ja nii palju huvitavaid taimi, millest mul varem aimugi ei olnud. Aga kahjuks on seda tööd ainult paar kuud aastas (juba juuli teises pooles vajus müük ära) ja palk oli ikka üsna niru.
-
Külaline
Mulle meeldiks ka, isegi õppinud olen sellega seotud eriala. Töötada kahjuks ei saa ei aianduskeskuses ega muudmoodi taimedega - avaldunud on allergiad lihtsalt nii paljude taimede suhtes.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 12:27 Minule meeldib töö taimedega. Ühel suvel olin Bauhofi aiaosakonnas ja hullult meeldis: nii stressivaba ja nii palju huvitavaid taimi, millest mul varem aimugi ei olnud. Aga kahjuks on seda tööd ainult paar kuud aastas (juba juuli teises pooles vajus müük ära) ja palk oli ikka üsna niru.
-
Külaline
Õpetaja olen. Igasuguseid muid ameteid olen ka proovinud aga õpetajaamet meeldib. Samas vaatan taas tööpakkumisi, kuna õpetaja palk on nii niru, et tuleb muid valikuid teha. Kõik hinnad tõusevad. Praegu lähevad teised palgad suurte hüpetega jälle eest ära. Ma isegi enam ei loodagi, et see Kallas midagi tehtud saab 
Kui järgmine minister asjalikum on, saan ju igal ajal tagasi minna.
Kui järgmine minister asjalikum on, saan ju igal ajal tagasi minna.
Tahaksin politseiuurija olla. Päriselt. Vist oma suurest armastusest igasuguse krimi vastu
selge see, et igapäeva töö oleks igavam kui krimiseriaalid, aga ikkagi. Takistab vastava kvalifikatsiooni puudumine 
-
Külaline
Aga praegu õppima minna seda eriala pole mõelnud?
Liiga keeruline… olen oma ametikohaga hetkel ka rahul, Sisekaitseakadeemia ei asuks kodulinnas, lisaks on mul pere ja doktorantuur… aga unistada ju ikka võib ja võib-olla siiski, siiski ühel päeval!
-
Külaline
Sisekaitseakadeemiasse kaugemalt tulles saad sisuliselt siis minna, kui pole peret ja vanemad alles toetavad rahaliselt, nii et saad rahumeeli ühikas elada. See päevaõpe on vist ainult keskkoolist tulnutele mõeldud. Õpingute kõrvalt töötada võib ainult 0,25 koormusega.
-
Külaline
Teen oma unistuste tööd. Isegi miinimumilähedane palk ei suuda seda armastust vähendada.
-
Külaline
Ja mis amet või töö see siis oleks?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 20:17 Teen oma unistuste tööd. Isegi miinimumilähedane palk ei suuda seda armastust vähendada.
-
Külaline
Lapsena unistasin saada müüjaks ja olengi nüüd terve senise elu töötanud klienditeenindajana erinevate kauplustus ja turgudel. Aga viimased kümmekond või enamgi aastat on mind kummitanud kogu aeg soov saada kiirabiõeks, kes käib brigaadis väljakutsetel ja annab esmaabi. Tegelikult ma selleks ei saaks oma tervislikel põhjustel ja tervise tõttu jäi ka mu haridustee ..mittepiisavaks sellesse ametisse- edasiõppijat ka minust pole kunagi olnud. Seega unistus jääbki unistuseks.
-
Külaline
Uurijaks saab ka juristiharidusega, ei pea Sisekaitseakadeemiasse minemagi.Mauno kirjutas: ↑15 Aug 2024 14:59Liiga keeruline… olen oma ametikohaga hetkel ka rahul, Sisekaitseakadeemia ei asuks kodulinnas, lisaks on mul pere ja doktorantuur… aga unistada ju ikka võib ja võib-olla siiski, siiski ühel päeval!![]()
Kahjuks seda haridust mul ka ei oleKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 21:33Uurijaks saab ka juristiharidusega, ei pea Sisekaitseakadeemiasse minemagi.
Eks oleKülaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 14:50No siis tuleb minna õppima. Mis see siis on, BSH saab hakkama ja sina ei saa.
-
Külaline
Tahtsin lapsest saadik haiglas õeks saada, nii huvitav eriala tundus. Aga pidasin ennast sinna ametisse liiga rumalaks. No tegin siis aastaid raamatupidamist ja ka juhtival kohal jõudsin olla, siis otsustasin, et lähen õppima. Nüüd olengi juba 10 aastat haiglas õde. Kiirabiõde jõudsin ka olla paar aastat, aga tegin seljale liiga, enam ei riski tagasi minna. Aga jah, see on minu unistuste- ja ka õige amet mulle.
-
Külaline
Tahtsin hirmsasti arstiks saada, aga keska vilets keemiaoskus pani kõhklema, õpetaja oli selline kehvakene. Seda ka muidugi ei taibanud , et võib ju ise õppida seda keemiat. Isegi proovima ei läinud.
Siis õppisin muud eriala, seda olen pidanud mõnda aega, aga meditsiin ikkagi väga paelub, jälgin kõiki seeriaid, loen vastavat kirjandust. Just mitte arsti vaid teadlase positsioon, saaks uurida ja no lihtsalt huvitab. Nüüd muidugi enam ei saa, vanust juba palju.
Siis õppisin muud eriala, seda olen pidanud mõnda aega, aga meditsiin ikkagi väga paelub, jälgin kõiki seeriaid, loen vastavat kirjandust. Just mitte arsti vaid teadlase positsioon, saaks uurida ja no lihtsalt huvitab. Nüüd muidugi enam ei saa, vanust juba palju.
-
Külaline
Krimiseriaalidel pole ju päriseluga praktiliselt üldse mingit pistmist. Udepeened mõrvad, mida sooritavad ontlikud prouad ja härrad. Päriselus kodutud Igor ja Vitja võtsid koos napsu ja läksid tülli. Poest küpsisepaki varguse uurimist sulle seriaalides ei näidata. Keskmine kuritegu on ju millegi vargus.
Jah, tegelikult ei olegi ma suur krimiseriaalide fänn, vaid armastan päris elu lugusid ja seepärast vaatan just dokumentaale ja kuulan podcaste - Dark Down East, 48 hours, Dateline, Park predators, Serial, Bear Brook, CounterClock, In the dark.. jube hakkab, kui mõelda, kui palju tunde sellele on kulutatudKülaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 09:38Krimiseriaalidel pole ju päriseluga praktiliselt üldse mingit pistmist. Udepeened mõrvad, mida sooritavad ontlikud prouad ja härrad. Päriselus kodutud Igor ja Vitja võtsid koos napsu ja läksid tülli. Poest küpsisepaki varguse uurimist sulle seriaalides ei näidata. Keskmine kuritegu on ju millegi vargus.
-
Külaline
Kiirabis töötamine vist ei ole tõesti igav ja üksluine. Samas, mina ei suudaks näiteks asotsiaali puudutada. Samuti ei peaks mu hing vastu sellele, kui ma näeks näiteks surevat last.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 3 külalist