Tradwife elustiil
-
Külaline
Tradwife elustiil
Milline on teie seisukoht tradwife elustiili ja selle populaarsuse kasvu ning sisuloojate kohta, kes sellist elustiili propageerivad?
-
Külaline
Töötutel naistel alati hea öelda, et ma siin harrastan mingit trendikat elustiili. No võiks küll, aga pole sellist meest leidnud, kes selle kinni maksaks.
-
Külaline
Need on need wife'id, kes harrastavad free use'i elustiili.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 22:18 Kas keegi tõlgiks pealkirja ära?
-
Külaline
Traditsiooniline abikaasaKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 22:18 Kas keegi tõlgiks pealkirja ära?
-
Külaline
Tradwife tuleneb sõnast “traditional” ja “wife”. Tradwife suunamudijad ja elustiili harrastajad propageerivad tavapäraseid soorolle nagu 1950ndatel aastat. Sellised naised valivad lastele ja kodule pühendumise, abikaasa, laste eest hoolitsemisele, kodutöödega tegelemise, toiduvalmistamisega.
-
Külaline
Muidugi on. Paljude meeste unistus on traditsiooniline naine kes kolm korda päevas sooja toitu valmistab, kodu hoiab ja lapsi kasvatab. Sellist traditsioonilist elu soovivad mehed on valmis selle nalja kinni maksma. Ega muidu tradwife elustiili näitavatel naistel miljonäridest mehed poleks.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 22:10 Töötutel naistel alati hea öelda, et ma siin harrastan mingit trendikat elustiili. No võiks küll, aga pole sellist meest leidnud, kes selle kinni maksaks.
-
Külaline
Ah et siis selline eluviis. Ma ei usu, et ajalugu selles suhtes tagasikursile pöördub. Naiste hõivatus tööga on meil Eestis kõrge ja ma ei usu, et eesti naine tahab jälle kodukanaks hakata ja mehe palgast sõltuda.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 22:34 Tradwife tuleneb sõnast “traditional” ja “wife”. Tradwife suunamudijad ja elustiili harrastajad propageerivad tavapäraseid soorolle nagu 1950ndatel aastat. Sellised naised valivad lastele ja kodule pühendumise, abikaasa, laste eest hoolitsemisele, kodutöödega tegelemise, toiduvalmistamisega.
-
Külaline
Mitte ei "taha", vaid ei saa, sest neid miljonäridest mehi, kes naist ja lapsi ise ülal peaks, ei jätku nii paljudele.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 22:37
Ah et siis selline eluviis. Ma ei usu, et ajalugu selles suhtes tagasikursile pöördub. Naiste hõivatus tööga on meil Eestis kõrge ja ma ei usu, et eesti naine tahab jälle kodukanaks hakata ja mehe palgast sõltuda.
-
Külaline
Keskmisest pisut kõrgema sissetulekuga ja askeetliku eluviisig - vabalt. Siiski ei tahaks sellist elustiili, perspektiivitu ja üpris masendav. VäsitavKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 22:41Mitte ei "taha", vaid ei saa, sest neid miljonäridest mehi, kes naist ja lapsi ise ülal peaks, ei jätku nii paljudele.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 22:37
Ah et siis selline eluviis. Ma ei usu, et ajalugu selles suhtes tagasikursile pöördub. Naiste hõivatus tööga on meil Eestis kõrge ja ma ei usu, et eesti naine tahab jälle kodukanaks hakata ja mehe palgast sõltuda.
-
Külaline
Esiteks.
Need sisuloojad pole töötud kodused naised. Nad on sisuloojad, kes teenivad sisuloome pealt, see on nende töö müüa kättesaamarut unistust. Nad ise ka ei ela seda unistust sest nad teenivad oma sotsiaalmeediaga.
Teiseks.
Nad on süvausklikud. Tavaliselt mormoonid. Nende usk keelab naistel palgatööle minna, sisuloome on parim mis nad saavad teha oma eludega.
Kolmandaks.
Mormooni isusloojad teenivad üle keskmise oma sotsiaalmeediaga. See on nende kiriku 'heategu', pumbates vastavasisulisse reklaami raha ja reklaamiraha sisu vahel toob sisse. Googelda mormon ad money kui ei usu. Ehk siis internetis nähtavad trad wives on kõrgepalgalised naised, mitte niisama kodused naised.
Neljandaks.
Kodune saab olla naine kui ta on rikkas peres. Tema vanemad või mees või mõlemad peavad olema rikkad. Vaene naine ei kergita kodus tainast, vaene naine käib palgatööl et peret toita, niisama nagu mees.
Juhul kui rikkus pärineb naise perest - good for her, lasku käia.
Juhul kuu raha tuleb mehe poolt- see raha on abieluvara lepingutega naise kätest eemale juhitud. Kui peaks midagi viltu minema, läheb ka usklike peredes, on naine kodutu, miinimumpalgaline ja ei suuda oma lapsi ise ülal pidada isegi kui tahaks.
Need sisuloojad pole töötud kodused naised. Nad on sisuloojad, kes teenivad sisuloome pealt, see on nende töö müüa kättesaamarut unistust. Nad ise ka ei ela seda unistust sest nad teenivad oma sotsiaalmeediaga.
Teiseks.
Nad on süvausklikud. Tavaliselt mormoonid. Nende usk keelab naistel palgatööle minna, sisuloome on parim mis nad saavad teha oma eludega.
Kolmandaks.
Mormooni isusloojad teenivad üle keskmise oma sotsiaalmeediaga. See on nende kiriku 'heategu', pumbates vastavasisulisse reklaami raha ja reklaamiraha sisu vahel toob sisse. Googelda mormon ad money kui ei usu. Ehk siis internetis nähtavad trad wives on kõrgepalgalised naised, mitte niisama kodused naised.
Neljandaks.
Kodune saab olla naine kui ta on rikkas peres. Tema vanemad või mees või mõlemad peavad olema rikkad. Vaene naine ei kergita kodus tainast, vaene naine käib palgatööl et peret toita, niisama nagu mees.
Juhul kui rikkus pärineb naise perest - good for her, lasku käia.
Juhul kuu raha tuleb mehe poolt- see raha on abieluvara lepingutega naise kätest eemale juhitud. Kui peaks midagi viltu minema, läheb ka usklike peredes, on naine kodutu, miinimumpalgaline ja ei suuda oma lapsi ise ülal pidada isegi kui tahaks.
-
Külaline
-
Külaline
Muidugi ajab naerma, et olemegi ringiga tagasi. Ja tingimata vajab see omaette nimetust "tradwife". Vau!
Nali naljaks, aga sellist "elustiili" soovitan harrastada ainult ja ainult siis kui 1) kindlasti on omandatud mingi haridus/eriala 2) on olemas töökogemus 3) on oma kinnisvara või kaasaga koos ühiselt soetatud ühisvara.
Siis võib ju isegi sellist pulli teha soovi korral. Aga võimalik, et need loetletud tingimused ei kohaldu teps mitte "tradwifeiga". Siis jääb tradwife ära;)
Nali naljaks, aga sellist "elustiili" soovitan harrastada ainult ja ainult siis kui 1) kindlasti on omandatud mingi haridus/eriala 2) on olemas töökogemus 3) on oma kinnisvara või kaasaga koos ühiselt soetatud ühisvara.
Siis võib ju isegi sellist pulli teha soovi korral. Aga võimalik, et need loetletud tingimused ei kohaldu teps mitte "tradwifeiga". Siis jääb tradwife ära;)
-
Külaline
Kui laiemalt, peaks olema võimalik tuua näide ateistist tradwivedest kes sotsiaalmeedias on. Olen otsinud, ei ole leidnud.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 23:08 Kas see on mingi mormoonide teema ainult? Ma ise vaataks laiemalt
Sotsiaalmeedias esinevatest tradwifidest 100% on usklikud ja neist 80% mormoonid.
Nad ei ütle esimese asjana alati otse prpfiilil aga kui süüvida, tuleb välja mis kirikus käivad või millist pühakirja loevad või kuidas ja kus abiellusid.
-
Külaline
Hashtagid ka reedavad. # Christianwife jneKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 23:23Kui laiemalt, peaks olema võimalik tuua näide ateistist tradwivedest kes sotsiaalmeedias on. Olen otsinud, ei ole leidnud.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 23:08 Kas see on mingi mormoonide teema ainult? Ma ise vaataks laiemalt
Sotsiaalmeedias esinevatest tradwifidest 100% on usklikud ja neist 80% mormoonid.
Nad ei ütle esimese asjana alati otse prpfiilil aga kui süüvida, tuleb välja mis kirikus käivad või millist pühakirja loevad või kuidas ja kus abiellusid.
Usk on väga oluline osa koduse naise võimalikkusest. Usklik mees omalt poolt proovib ka rohkem rollis püsida ja mitte maha jätta. Petab ikka, aga kiriku ees hea näo tegemiseks ei jäta peret maha iga seeliku pärast.
-
Külaline
Lugesin hiljuti, et see eluviis on kasvutrendis. Endal paar sellist tuttavat ja netis olen ka märganud taoliste paaride osakaalu tõusu.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 22:06 Milline on teie seisukoht tradwife elustiili ja selle populaarsuse kasvu ning sisuloojate kohta, kes sellist elustiili propageerivad?
Minu meelest ei ole kõik trad-pered mormoonid. On palju selliseid, kellele meeldibki nn traditsiooniline elukorraldus, kus mees teeb tööd ja naine on lastekarjaga kodus. Mõnele on see tradwife-elustiil justkui vabandus ise mitte tööle minemiseks.
-
Külaline
Egas kõigi naiste unistus ole töö ja karjäär. Ikka peetakse tähtsaks peret ja koos veedetavat aega laste ja mehega. Nagu armastatakse öelda, et surivoodil kahetseme seda et nii palju aega sai pühendatud tööle. Ütlevad nii töönarkomaanid või need kes käivad 5 päeva nädalas tööl? Nii saab öelda iga ema, kes käib tööl ja lapsed lasteaias. Sisuliselt ollaks nädalas koos need mõned õhtutunnid, enne laste magamist 
-
Külaline
Mina olen mõnda nö tradwifei jälginud üle 5 aasta vähemalt ja nende prioriteet on tõesti pere ja kodu (ja nende sotsmeediakonto samuti
) . Üks on Kanadast ja teised USAst, üks on vist tõesti mormoon, ülejäänus kolm on kristlased, kõigil on siiski mingil kujul perefirma kuskil taustal, kas siis sotsmeediaga seotud või elustiiliga- no kui elad maal, siis tööde puudust ei teki, vähemalt kolmel on kindlasti täiesti tavaline mees, mitte rikas. Suurim asi, mis neid minu jaoks tavalistest inimestest eristab on see, et nad õpetavad oma lapsi (keda pole tavaliselt vähe), kodus, toiduvalmistamisoskus on ka neil ka päris heal tasemel- mõni keedab keldritäie hoidiseid, mõni kasvatab ka veel ise köögivilju või liha (ei usaldata poetoitu), ravimtaimi, kodusünnitus on ka pop. Meeletu haldusvõime ja juhiomadused peavad olema, et selle elustiiliga ja inimestehulgaga 24/7 edukalt hakkama saada ja seda veel miljonitele sotmeedias maha müüa. Nii et minu poolt siiski kadedus ja respekt ja üritan siin oma paari-kolme asjaga kuidagi hakkama saada.
-
Külaline
Et siis puhas orjus? Juubeli ikka näevad ära või saavad enne infarkti?
-
Teretore
Ma olen ka paari sotsmeedias näinud, need kindlasti mormoonid ei olnud, sest riietus oli selline, et taignakausi kohale kummardudes valva, et tissid kleidi seest välja ei vupsa. Mormoonid küll niimoodi ei riietu isegi mitte kodus ja päris kindlasti mitte kaamera ees. Kristlane, no võib-olla, neil seal Ameerikamaal on igasugu sekte, aga igatahes mitte mingi selline, kus naiselt siivsat välimust oodatakse.
See trend on pärit USA-st ja seal on ju pea kogu elanikkond usklikud. Haridusega, eriti naiste haridusega on ka osades sotsiaalsetes kihtides ja piirkondades suht
seis, pigem nagu mingi arengumaa. Usuhulludel on oma koolid ja lisaks on tegu küll vist ainsa riigiga läänemaailmas, mis pole võtnud vastutust oma laste koolikohustuse eest ja laseb suvakalt vanematel nad lihtsalt "koduõppele" jätta. Irv. Saksamaal nt on koduõpe üldse keelatud ja teised normaalsed riigid, sh ka Eesti, peavad seda hoolsalt kontrolli all. USA-s lihtsalt saadetakse kuhi pabereid koju ja lase minna. Või siis ära lase, kedagi ei huvita. See mingi 15 lapsega väärakas usuhullude pere, kus lapsed ketiga voodi külge aheldas, oli koguni saanud litsentsi omaenda kooli avamiseks.
Sellises keskkonnas pole ime, et igasugu veidrused maad võtavad ja tüdrukutele õpetataksegi sama jura nagu 500 a tagasi. Ja naised ise annavad neid väärtusi nooremale põlvkonnale edasi. Kui nt mõni suure kõhuga rase teeb foto või video, kus kõht särgiserva alt näha, on seal kindlasti mõni ameeriklanna kommentaar stiilis "kata kõht kinni, strippar oled või". Ja nad mõtlevad seda täiesti tõsiselt.
Samal ajal tuleb uksest ja aknast liberalismi, igaüks peab saama elada nagu tahab ja selle najal saab jälle edukalt oma tagurlikkust upitada. Täismeigiga pitskleidikeses kaamera ees kartuleid koorida, imeline ju.
See trend on pärit USA-st ja seal on ju pea kogu elanikkond usklikud. Haridusega, eriti naiste haridusega on ka osades sotsiaalsetes kihtides ja piirkondades suht
Sellises keskkonnas pole ime, et igasugu veidrused maad võtavad ja tüdrukutele õpetataksegi sama jura nagu 500 a tagasi. Ja naised ise annavad neid väärtusi nooremale põlvkonnale edasi. Kui nt mõni suure kõhuga rase teeb foto või video, kus kõht särgiserva alt näha, on seal kindlasti mõni ameeriklanna kommentaar stiilis "kata kõht kinni, strippar oled või". Ja nad mõtlevad seda täiesti tõsiselt.
Samal ajal tuleb uksest ja aknast liberalismi, igaüks peab saama elada nagu tahab ja selle najal saab jälle edukalt oma tagurlikkust upitada. Täismeigiga pitskleidikeses kaamera ees kartuleid koorida, imeline ju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline