ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI

vana hea klassika
Vasta
vaata ette

ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI

Postitus Postitas vaata ette »

See on nüüd see koht, kus kõik mittetraditsioonilise huumorimeelega ärapanijad, onu heinod, vihkajad, erinevad foobikud ja muud hälbelise solvamisvajadusega inimesed saavad end teisi häirimata välja elada. Halvustada, mõnitada, üksteisele vastastikku üle küüru anda nii, et tolmab. Ärgem viigem oma verbaalset kõhulahtisust teistesse teemadesse. Kindad käest ja hakake andma!

Proovime, kas saab ülejäänud teemad puhtamaks.

Kergestisolvuvad kaunishinged, see teema ei ole teie silmadele. Ei jõua keegi teie hingelisi traumasid pärast ära kuulata.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lastetu!
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 21:21Lastetu!
Tubli! Julgemalt, sarisigija!
Külaline

vaata ette kirjutas: 20 Aug 2024 21:13 See on nüüd see koht, kus kõik mittetraditsioonilise huumorimeelega ärapanijad, onu heinod, vihkajad, erinevad foobikud ja muud hälbelise solvamisvajadusega inimesed saavad end teisi häirimata välja elada. Halvustada, mõnitada, üksteisele vastastikku üle küüru anda nii, et tolmab. Ärgem viigem oma verbaalset kõhulahtisust teistesse teemadesse. Kindad käest ja hakake andma!

Kergestisolvuvad kaunishinged, see teema ei ole teie silmadele. Ei jõua keegi teie hingelisi traumasid pärast ära kuulata.
See ei tööta niimoodi. Teemat on vaja. Pakun mõned pealkirjad

Mis see teie elust ära võtab, kui homod saavad armastada?
Naisel on õigus oma kehaga/lapsega teha, mida tahab!
Me too!
KK oli parim peaminister läbi aegade
Kuidas lõpetada naiste alavääristamine?
Kas jumal on olemas?

Kui neil teemadel midagi algatada, siis saab kaklust. Nii et kandub paratamatult mujale ja tühja koha pealt ei teki. Aga sinu algatatust võib kaklust saada teemal "solvujate hingetraumad ja nende mõju ühiskonnale".

Ma võin esimese nätaka ära panna: solvumine tuleks üldse ära keelata, saaks normaalsed inimesed rahu. Solvujad üksikule saarele ja solvugu seal omavahel nii palju kui tahavad. Solvujad on egomaniakid, kes ootavad, et kogu ülejäänud inimkond nende ees põlvitaks. Mis teie arvate?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 21:25
vaata ette kirjutas: 20 Aug 2024 21:13 See on nüüd see koht, kus kõik mittetraditsioonilise huumorimeelega ärapanijad, onu heinod, vihkajad, erinevad foobikud ja muud hälbelise solvamisvajadusega inimesed saavad end teisi häirimata välja elada. Halvustada, mõnitada, üksteisele vastastikku üle küüru anda nii, et tolmab. Ärgem viigem oma verbaalset kõhulahtisust teistesse teemadesse. Kindad käest ja hakake andma!

See ei tööta niimoodi. Teemat on vaja. Pakun mõned pealkirjad

Mis see teie elust ära võtab, kui homod saavad armastada?
Naisel on õigus oma kehaga/lapsega teha, mida tahab!
Me too!
KK oli parim peaminister läbi aegade
Kuidas lõpetada naiste alavääristamine?
Kas jumal on olemas?

Kui neil teemadel midagi algatada, siis saab kaklust. Nii et kandub paratamatult mujale ja tühja koha pealt ei teki. Aga sinu algatatust võib kaklust saada teemal "solvujate hingetraumad ja nende mõju ühiskonnale".

Ma võin esimese nätaka ära panna: solvumine tuleks üldse ära keelata, saaks normaalsed inimesed rahu. Solvujad üksikule saarele ja solvugu seal omavahel nii palju kui tahavad. Solvujad on egomaniakid, kes ootavad, et kogu ülejäänud inimkond nende ees põlvitaks. Mis teie arvate?
Kellele su tühja heietamist vaja on?
Külaline

Loomulikult kes soovib, võib ära panna kõigil su mainitud teemadel, mis iganes kellelegi just antud hetkel s**a keema ajab. Eks paistab kas, kuhu ja kui üldse teema siin arenema hakkab. Kui solvujad seda teemat siin ei ava ei sünni neile sellest ka mingit kahju. Neil oli juba üksik saar nimega elufoorum olemas, millegipärast see ei sobinud.
Külaline

Te olete kõik paksud, higised, rasvaste juustega, üksikud keskealised mamslid!
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 21:52 Te olete kõik paksud, higised, rasvaste juustega, üksikud keskealised mamslid!
Nelja-viiekümbised? Just!
Naispoksija

Postitus Postitas Naispoksija »

Lahjad teemad teil siin, luuserid!
Kohe avitan:
Lastetoetused on liiga suured.
Õige eesti naine ei abiellu välismaalasega.
Kes perele algosadest süüa ei tee on laisk perenaine ja halb ema.
Ise oled süüdi kui mees petab.
Mees ei ole kunagi süüdi kui naine petab.
Kas öelda õele, et ta mees petab?
Kui sa petva mehe maha jätad, mädaned vanast peast odavas umbkeelses vanadekodus!
Ma olen 175 pikk ja kaalun 60 kg, kuidas 10 kg alla võtta?
Mida te mölisete, et ma olen normaalkaalus, mul on autoimmuunhaigus, mis tõstab kaalu, miks te aru ei saa, et see on katastroof, kuigi ma näen tegelikult väga hea välja, kõik arstid kiidavad.
Kõik su haigused on tingitud saastunud soolestikust.
Juuksur värvis mu juuksed kogemata roheliseks. Ma ei öelnud midagi, maksin arve ja tulin tulema.

Ja lõpuspurt: otsi ülalolevas tekstis üles kõik puuduvad komad!
Külaline

Sellest saab kõige populaarsem teema, 228 lk pikk
Külaline

Ületab Hei, Juustupi?
Külaline

Minult küsivad kõik viinapoe müüjad passi kuigi olen 5-kympine
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 22:20
Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 21:52 Te olete kõik paksud, higised, rasvaste juustega, üksikud keskealised mamslid!
Nelja-viiekümbised? Just!
Udarad!
Külaline

Kaua peaks antidepressante veel võtma, et ajukeemia korda saada. Praegu läheb kümnes aasta.
Milline rasestusvastane vahend on parim alaealise jaoks. Ise väga orgasmi ei saa, aga poiss käib väga peale.
Mitu korda aastas käite eriarstide juures igaks juhuks tervist kontrollimas?
Kuidas õpetada kaheaastane püsti pissima, nagu mees. Laseb kogu aeg potist mööda.
Kas keegi saaks kuu lõpuni aidata rahaliselt, olen üksikema kahe imearmsa lapsega. Lapseisa meile maksta ei taha, toimetulekutoetust ka ei tahaks taotlema hakata. Äkki head inimesed aitavad.
Mida teha, kui teismelisel pole sõja- ja kliimaärevust, hoolimise asemel vahib hoopis Andrew Tate-'i.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 21:35 Loomulikult kes soovib, võib ära panna kõigil su mainitud teemadel, mis iganes kellelegi just antud hetkel s**a keema ajab. Eks paistab kas, kuhu ja kui üldse teema siin arenema hakkab. Kui solvujad seda teemat siin ei ava ei sünni neile sellest ka mingit kahju. Neil oli juba üksik saar nimega elufoorum olemas, millegipärast see ei sobinud.
Ma leidsin su postitusest vähemalt viis kirja-, grammatika- ja süntaksiviga.
Külaline

Tapleme laulu saatel!
https://www.youtube.com/watch?v=T929ZEJ6xQk
Külaline

Mul on 20 aastat noorem mees. Kadestage!
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 21:25 KK oli parim peaminister läbi aegade
Parim? Ma väga loodan, et ta jääb igaveseks sinna Brüsselisse või kusiganes ta viibib ja "teostab" ennast Eestist väljapool. Pudelitele uusi korke välja mõeldes või midagi seesugust.
Külaline

Kas pulk panna kauba ette või taha
Külaline

Naispoksija kirjutas: 20 Aug 2024 22:23 Kõik su haigused on tingitud saastunud soolestikust.
Ongi ju. Väga õigesti oled aru saanud, sõbrake.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist