Teie lemmikparfüüm
-
Karvanerott
Teie lemmikparfüüm
Milline on teie lemmikparfüümid. Millised meeldivad, millistes olete pettunud. Letsgouu 
-
Muumi
Chanel nr 5, dolce gabbana the one, chanel gabrielle
-
Külaline
Kahjuks seda parfüümi kujul ei ole - Moschino "I love love". Parfüümidest kasutan enim Boss "La vie"
-
Külaline
Chanel Paris-Venise, Chanel Cristalle Eau Verte, Chanel Beige. Kõik võiks paremini peal püsida, Beige on jube kallis, aga ikka ostan 
Hetkel Tom Ford Mandarino di Amalfi, kahjuks mul puudub nö signatuurparfüüm. Ikka vahetan ja avastan uusi.
-
Leevike
Sellist ehtsat Lemmikut pole leidnud. Hetkel parfüümiriiulil Narciso Rodriguez For Her, Byredo Mojave Ghost, viimasel aastal ostnud üsna mitu Zara lõhna - jo malone loodud kollektsioonist, Femme Summer ka hea suvine.
-
Külaline
Mul on umbes 15 lõhna, viimasel ajal on lemmikuks kujunenud Salvarore Ferragamo Bianco di Carrara.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
-
Külaline
See on ju odav teismeliste lõhn
-
Külaline
Jaa
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Olgu pealegi. Loodetavasti on ka keskealistel lubatud seda kasutada.
-
Külaline
Päris noorena meeldisid igasugu värsked sinised lõhnad. Siis pärast ülikooli olin enda arust hirmus täiskasvanud ja kasutasin ainult "lugupeetud brändide" parfüüme, selliseid pigem raskeid ja veidi mehelikke, näiteks Mugleri Alien oli pikka aega mu signatuurparfüüm. Nüüd aga olen avastanud endas pehme naiselikkuse ja meeldivad magusad lõhnad, millel on mingi kiiks, samuti ei aja kuulsaid nimesid taga, vaid nuusin avatud meelega erinevaid parfüüme. Nii olen enda jaoks avastanud näiteks Ariana Grande Mod Vanilla ja REM lõhna, neist esimene vist ongi hetkelemmik, mul on päris palju parfüüme kogunenud, mida siin vastavalt tujule kasutan. Käin tihti lõhnapoodides nuuskimas, aga pole enam suutnud leida midagi sellist, mis tõesti kohe väga-väga meeldiks, mida võiksin pidada oma signatuurlõhnaks.
-
Külaline
Mulle on läbi aegade vaid üks parfüüm tõeliselt meeldinud - Gucci "Envy". Seda aga paraku enam ei tehta. Nüüd ma ei kasutagi parfüüme.
-
Külaline
Appi, mis ajastus te inimesed küll elate… gucci envy… dkny be delicious
need nii 90ndate ja nullindate teema.
-
dingo
Praegu kasutan kõige rohkem vist Penhaligoni parfüüme, varasemalt Halfeti ja Empressa, nüüd rohkem Endymion ja Lord George, mõnikord ka Highgrove Bouquet vms värskemat.
Pikalt kasutasin Jo Malone Wood Sage & Sea Salt.
Igapäevaseks kasutamiseks Chanel no19.
Pikalt kasutasin Jo Malone Wood Sage & Sea Salt.
Igapäevaseks kasutamiseks Chanel no19.
-
Külaline
Minu vaieldamatu lemmik läbi aastate on olnud Armani Acqua di Gioia
-
augustikass
- Teerajaja
- Kontakt:
sama siin ... no ei ole ühtegi arvestatavat alternatiivi leidnudKülaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 14:13 Minu vaieldamatu lemmik läbi aastate on olnud Armani Acqua di Gioia
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist