Eilne Laser

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Eilne Laser

Postitus Postitas Külaline »

Minuarust on algusest peale täiesti uskumatu old, kuidas Mallukas üldse sellise taustaga inimesega end seob ja oma laste lähedusse laseb.

Kusjuures vahepeal tunduski natuke, et äkki ongi muutunud mees, aga peale eilset Laseri saadet enam küll nii ei arva. Härra Legrant uhkusega teatas eile saates, et 5000€ kuusissetuleku juures pole mõtet oma liisingupettustega tekitatud kahju tagasi maksta, et summa ei vähene sellest nagunii, parem lubab endale head äraelamist ja hoiab sissetulekuid välismaa pangaarvetel. Ja kui Karell ütles talle, et enamik inimesi ei teeni üldse 5000€ kuus, siis teatas ta, et aga siis tuleb rohkem vaeva näha neil, kes ei teeni.

Ka ei usu, et seal kinnisvaraäris mingit sahkerdamist pole tal. Kui ta oleks aus inimene, siis ei oleks ta firmad pidevalt omanikke vahetanud jne.
Külaline

Kas see Mallukas on siis kuidagi parem? Paar parajaid minu arust.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 15:05 Kas see Mallukas on siis kuidagi parem? Paar parajaid minu arust.
Mis tema siis tegi?
Külaline

Väga masendav intervjuu oli jah. Aga ju siis Mallu sai ka viimasel hetkel aru, et enda ja laste sellises kontekstis näitamine on halb mõte. Tema advokaat ju keelas need saateosad ära, reklaamis küll eelnevalt näitas ühtteist.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 14:58 Minuarust on algusest peale täiesti uskumatu old, kuidas Mallukas
Pole ta tegemistega enam kursis ja tasuliste blogide lugemise eest küll maksta ei taha. Kunagi sai vaadatud sarja, Malluka Suvi ja Kardo jättis sümpaatse mulje ja kusagilt jäi meelde, et tegeles palju lastega. Ega mitme väikese lapsega päevast-päeva ajaveetmine pole ka lihtsate killast, aga kui mees tahab ja aitab lastega tegeleda, et naine saaks rohkem tööasjadele keskenduda, siis igati ok.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 15:35 Väga masendav intervjuu oli jah. Aga ju siis Mallu sai ka viimasel hetkel aru, et enda ja laste sellises kontekstis näitamine on halb mõte. Tema advokaat ju keelas need saateosad ära, reklaamis küll eelnevalt näitas ühtteist.
Advokaat ei saa midagi ära keelata, blogija koos lastega oli antud loo juures täiesti mitte-oluline element (millest ta ise ei taga aru saada). Ehk on keegi talle lihtsalt vihjeid teinud, et ta võib ise olla ametkondade pilgu all, seoses lastega.
Külaline

Jälk kuju ja vilets riik kus sellised saavad õilmitseda. Ma võin mingit külajorssi isegi mõista, kes oma kiirlaenuvõla eest põgeneb, sest tema arunatuke rohkemat ei võimalda.
Aga selline, kes suudab igasuguseid skeeme välja mõelda, miks ta ei võiks norm inimese kombel äri ajada ja oma võlgu maksta. Kas ta koolis ei õppinud: kui tervet rehkendust ei jõua, tee pool.
Kiidelda oma palja p-sega, no anna abi! M laste ees peseb oma paljast t ja vahetab pükse või?
Lastekaitse, ahhoi!
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... rda-paevas
Iga lastega naise unistus vedada selline eeskuju oma lastele koju.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:51 Jälk kuju ja vilets riik kus sellised saavad õilmitseda. Ma võin mingit külajorssi isegi mõista, kes oma kiirlaenuvõla eest põgeneb, sest tema arunatuke rohkemat ei võimalda.
Aga selline, kes suudab igasuguseid skeeme välja mõelda, miks ta ei võiks norm inimese kombel äri ajada ja oma võlgu maksta. Kas ta koolis ei õppinud: kui tervet rehkendust ei jõua, tee pool.
Kiidelda oma palja p-sega, no anna abi! M laste ees peseb oma paljast t ja vahetab pükse või?
Lastekaitse, ahhoi!
Päris hea õpetus meestele, mis sinust saab kui teed kõik nagu naised tahavad ja oled "unistuste mees" (Kardo), sind vahetatakse välja mingi täiesti vastupidi ähmase jorsi vastu;))))
Külaline

Vestluse alguses on koht kus on näha varastele iseloomulik vilav pilk.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 17:41 Vestluse alguses on koht kus on näha varastele iseloomulik vilav pilk.
Ma M jälgin aegajalt aga millega see Legrant siis hakkama üleüldse saanud on? Äkki valgustaksite täpsemalt.
Eks kriminaal, seda tean pealkirjadest. Tasulisi asju põhimõttega ei loe.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 18:15
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 17:41 Vestluse alguses on koht kus on näha varastele iseloomulik vilav pilk.
Ma M jälgin aegajalt aga millega see Legrant siis hakkama üleüldse saanud on? Äkki valgustaksite täpsemalt.
Ma põhimõtteliselt tasu eest loetud artikleid kellelegi ümber ei jutusta.
Külaline

Kas härra on prantslane?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 18:25
Noh, arusaadav. Ega ma ilmselt millestki ilma ka jää. Mõtlesin, et vaatan osa järgi ja siis ehk "mõistan" paremini, millega "liiga" tehakse härrale.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 18:47
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 18:25

Noh, arusaadav. Ega ma ilmselt millestki ilma ka jää. Mõtlesin, et vaatan osa järgi ja siis ehk "mõistan" paremini, millega "liiga" tehakse härrale.
Mhmh, mida need jutumärgid sõnade mõistan ja liiga ümber tähendavad. St et saan aru, et miks liiga ümber, st keegi ei teegi "härrale" liiga. Aga mis sul mõistmisega häda on?

Kui asendada jutumärgid sõnaga nii-öelda, siis oleks:

Mõtlesin, et vaatan osa järgi ja siis ehk n-ö mõistan paremini, millega n-ö liiga tehakse härrale.
Külaline

Härra stiilinäited:
https://www.aripaev.ee/uudised/2017/02/ ... -tuttavaid
ja
https://www.aripaev.ee/uudised/2017/03/ ... a-miljonit
Külaline

No viimane asi, mida üks ehituspood saates rääkis, oli et küsis remondi jaoks materjalide ostuks järelmaksu, sai mayerjali ja jättis maksmata.
BellaBee
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas BellaBee »

Simon says: kirjutas: 18 Sept 2024 16:56
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 16:51 Jälk kuju ja vilets riik kus sellised saavad õilmitseda. Ma võin mingit külajorssi isegi mõista, kes oma kiirlaenuvõla eest põgeneb, sest tema arunatuke rohkemat ei võimalda.
Lastekaitse, ahhoi!
Päris hea õpetus meestele, mis sinust saab kui teed kõik nagu naised tahavad ja oled "unistuste mees" (Kardo), sind vahetatakse välja mingi täiesti vastupidi ähmase jorsi vastu;))))
Kas see “Unistuste mees Kardo” on see, keda ta vaimses vägivallas süüdistab naistelehes?
Külaline

No viimane asi, mida üks ehituspood saates rääkis, oli et küsis remondi jaoks materjalide ostuks järelmaksu, sai mayerjali ja jättis maksmata.
[/quote]

Kas nüüd hiljuti tegi seda?
Mulle on see Tomas jätnud sellise kergelt mõjutatava inimese mulje - kogu see brändikultus ja 5000 euroga kekkamine tundub ka nii snoobilik, ebaküps ja ebamehelik 😀

Ja see mentaliteet, et oma kunagiste pättuste eest ei pea finantsilist vastutust võtma, tundub ka nii süüdimatu. Justkui tal oleks kuidagi rohkem õigust rahale kui ausalt teenivatel ettevõtetel.
Vastik siidinäpp tundub. Potentsiaali oleks, et ausalt kõrgemat tulu teenida, aga ikka jätab kahtlase susserdaja või vähemalt süüdimatu mentaliteediga inimese mulje.

Ja ei, Kardo polnud see vaimselt vägivaldne mees, vastupidi. See oli hoopis üks teine tüüp.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 19:35 No viimane asi, mida üks ehituspood saates rääkis, oli et küsis remondi jaoks materjalide ostuks järelmaksu, sai mayerjali ja jättis maksmata.
Kas nüüd hiljuti tegi seda?
Mulle on see Tomas jätnud sellise kergelt mõjutatava inimese mulje - kogu see brändikultus ja 5000 euroga kekkamine tundub ka nii snoobilik, ebaküps ja ebamehelik 😀

Ja see mentaliteet, et oma kunagiste pättuste eest ei pea finantsilist vastutust võtma, tundub ka nii süüdimatu. Justkui tal oleks kuidagi rohkem õigust rahale kui ausalt teenivatel ettevõtetel.
Vastik siidinäpp tundub. Potentsiaali oleks, et ausalt kõrgemat tulu teenida, aga ikka jätab kahtlase susserdaja või vähemalt süüdimatu mentaliteediga inimese mulje.

Ja ei, Kardo polnud see vaimselt vägivaldne mees, vastupidi. See oli hoopis üks teine tüüp.
[/quote]

No pörast vanglat, ma saan aru.
No tundub, et peamine sissetulek on olla blogija kaameramees. Selle eest talle makstakse. Ja selle tuules ise podcaste teha ja rääkida igal pool, mida ta teinud on.
Külaline

No suhteliselt imelik ikka tõesti, et tema ei kavatsegi hakta maksma võlgu, mis ta kunagi tekitas. Ja tema arust on see väga normaalne. Ja tema ei tea üldse, mis firmad tal on või kes nende nimel võlgu võtab. Ja põhisissetulek on Mallukale videote tootmisest, suur rikkur väljas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist