Suur riigilõivude tõus on ukse ees. Kallimaks läheb nii

vana hea klassika
daam

Suur riigilõivude tõus on ukse ees. Kallimaks läheb nii

Postitus Postitas daam »

https://arileht.delfi.ee/artikkel/12029 ... soidueksam

Miks selline tõus?! :x
Vesipea
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Vesipea »

On vaja ukrainlasi aidata!
Vesipea
Teerajaja
Kontakt:

Ma arvan, et Eestit polegi 2-3 aasta pärast!
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Vesipea kirjutas: 03 Juun 2024 15:28 Ma arvan, et Eestit polegi 2-3 aasta pärast!
Kui samas vaimus jätkub see poliitika siis võib nii vabalt juhtuda. Oma riiki pole vaja ju kaitsta, kõik tuleb kuhugi slavadele kiievi pärapõrgusse ära saata. Eesti inimene käigu miinimumpalgaga tööle, maksku end vigaseks ja lõpuks veel vaadatakse viltu et mida ta vingub kui kuu lõpuks kartulit ka osta ei saa.
Vesipea
Teerajaja
Kontakt:

72 tundi siis alles tuleb NATO appi. Heh selle ajaga on pidu läbi!
kartulikooresupp

Postitus Postitas kartulikooresupp »

Juustup kirjutas: 03 Juun 2024 15:32
Vesipea kirjutas: 03 Juun 2024 15:28 Ma arvan, et Eestit polegi 2-3 aasta pärast!
Kui samas vaimus jätkub see poliitika siis võib nii vabalt juhtuda. Oma riiki pole vaja ju kaitsta, kõik tuleb kuhugi slavadele kiievi pärapõrgusse ära saata. Eesti inimene käigu miinimumpalgaga tööle, maksku end vigaseks ja lõpuks veel vaadatakse viltu et mida ta vingub kui kuu lõpuks kartulit ka osta ei saa.
Kui siin asjad täitsa peesse lähevad, kuhu soovitate kolida? Täpselt sama tunne, maksa iga viimne kui sent mingiteks tasudeks, lõivudeks, tasudeks jne ära ja palgad on sellised, et tule taevas appi
Vesipea
Teerajaja
Kontakt:

72 tundi alles siis tuleb NATO appi aga siis juba pidu läbi!
Juustup

kartulikooresupp kirjutas: 03 Juun 2024 15:36
Juustup kirjutas: 03 Juun 2024 15:32
Kui siin asjad täitsa peesse lähevad, kuhu soovitate kolida? Täpselt sama tunne, maksa iga viimne kui sent mingiteks tasudeks, lõivudeks, tasudeks jne ära ja palgad on sellised, et tule taevas appi
Ega palju valikut pole- Venemaa on sõjas, USA on kallis. Kas mingi lõunapoolne EU riik või kui kannatust jagub siis mõni tolerantsem islamiriik. Need paugutavad küll aga kuurordid on enamuses siiski turvalised.
Kõige kurvem on, et eestlased põgenevad Eestimaalt. See on julm ja väga ülekohtune- rahvas nagu vahetatakse välja. Jube.
Vesipea
Teerajaja
Kontakt:

Pigem ennetada ja kõik mis väärtuslik maha müüa ja Araabiasse! Seal kõik odav!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lõuna-Ameerikasse
kägu

Postitus Postitas kägu »

Ma arvan, et Uruguay on üks parimatest variantidest (USA-st ja Venemaast ka piisavalt kaugel ja riik on rahulik, pole mingit sõjaväelist diktatuuri ega muud kohutavat).
Juustup

kägu kirjutas: 03 Juun 2024 22:37 Ma arvan, et Uruguay on üks parimatest variantidest (USA-st ja Venemaast ka piisavalt kaugel ja riik on rahulik, pole mingit sõjaväelist diktatuuri ega muud kohutavat).
Kuidas seal elatustase ja hinnad on?
kägu

Postitus Postitas kägu »

Näiteks siin on countryeconomy.com Eesti ja Uruguay võrdlus

Tasub muidugi allikakriitiliselt ise uurimistööd teha, sest see, et Uruguay on hea/turvaline variant, on mu isiklik arvamus ja ma ei saa seda tõestada, kuna pole seal kunagi isegi turismireisil käinud, rääkimata tihedamast kokkupuutest või sügavamatest teadmistest.
Leevike

Postitus Postitas Leevike »

Tasub lugeda Lõhmuse ja Neivelti analüüse - kes iseenesest võiksid veel kriitilisemad olla ja mis veel parem, võiksid proovida kuidagi osaleda kasvõi kaudselt.

Ja nt aegajalt võiks vaadata- www.vabadused.ee annab ka teise pildi toimuvast.

https://www.err.ee/1609360265/rain-lohm ... -pankrotis
Leevike

Majanduslikus mõttes saab, nii nagu Lohmus ka võrdleb, paralleele tõmmata ka perekondlikul tasemel. Kui poole kuu pealt on raha otsas ja tuleb kuskilt juurde laenata ja nii iga kuu, siis on ju loogiline hakata analüüsima kuhu raha läheb, KES seda raha raiskab ja miks. mida teha, et raha vähem välja läheks ja kuidas pikemas perspektiivis raha juurde genereerida või kulutused kokku tõmmata. Mitte samas vaimus edasi jätkata - et kulutaja kulutab ja teised kannatavad.
Leevike

Kõige muuga nõus.
Aga ka riigisektoris saab ju “vallandada”. Kui palju on meil täiesti ebavajalikke inimesi ja projekte, kes kõik nii “tähtsad” ja mis veel hullem, Eesti mõistes ka kõrgepalgalised. Mingid ulme PR kampaaniad kuhu läheb miljonites raha. Absurdsed e-residendi projektid, kus tegelikku kasumlikkust mõõta ei olegi võimalik. Sinna pannakse kümnetes miljonites ja miljonites raha magama.lihtsalt üks näide paljudest. Kui on kehvad ajad siis tuleb kärpida ja “lead by example”. Ebakompetentsus karjub igal pool näkku. Ebapädevad nõunikud-kantslerid jne. Aga mida paremat ka tahta kui valitsus samasuguseid ebakompetentseid egosid tais, alustades Kaja Kallasest.
kägu

Postitus Postitas kägu »

Leevike kirjutas: 04 Juun 2024 12:08 Kõige muuga nõus.
Aga ka riigisektoris saab ju “vallandada”. Kui palju on meil täiesti ebavajalikke inimesi ja projekte, kes kõik nii “tähtsad” ja mis veel hullem, Eesti mõistes ka kõrgepalgalised. Mingid ulme PR kampaaniad kuhu läheb miljonites raha. Absurdsed e-residendi projektid, kus tegelikku kasumlikkust mõõta ei olegi võimalik. Sinna pannakse kümnetes miljonites ja miljonites raha magama.lihtsalt üks näide paljudest. Kui on kehvad ajad siis tuleb kärpida ja “lead by example”. Ebakompetentsus karjub igal pool näkku. Ebapädevad nõunikud-kantslerid jne. Aga mida paremat ka tahta kui valitsus samasuguseid ebakompetentseid egosid tais, alustades Kaja Kallasest.
100% nõus!
Leevike

Revolver kirjutas: 04 Juun 2024 13:44 Ebakompetentsuse juures jään eriarvamusele, pigem meie riigi seadused on koostatud segaselt, rumalalt ja mida see ametnik ikka oskab seal teha, ta ei saa seadusest mööda käituda. Kõik seadused on heaks kiitnud Riigikogu, seal olevad inimesed. Ei oma suurt tähtsust kui lasta ametnikke lahti, sest see ei muuda midagi. Lihtsalt kõik hakkab veel rohkem venima kui praegu.
Kelle poolt need seadused siis koostatud on, kui mitte samade ebakompetentsete jurist-ametnike poolt ühelt poolt ja teiselt poolt ratifitseeritud teiste samasuguste ebakompetentsete poolt. Kui ports pädevaid inimesi (targad ametnikud) tahaks midagi muuta, siis küllap saaks ka midagi muudetud. Kõik venima - aga ehk ongi kõik protseduurid liiga keerulised ja inimesed ebaefektiivsed.
Kahurvägi

Postitus Postitas Kahurvägi »

Revolver kirjutas: 04 Juun 2024 17:45 Oskaks sa ise paremini?
Ütleme nii, kui mina saan aru, et keegi ei tantsi hästi, ei tähenda, et mul endal peaks parem tantsuoskus olema.
kägu

Postitus Postitas kägu »

Kui see, mis meil praegu on, on parim võimalik, siis võib minu poolest küll selle riigi laiali saata ja paluda end mingi muu euroriigi üheks maakonnaks arvata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist