Jah, mul täpselt sama kogemus. Noorena polnud mingi teema 3-5 kg maha saada kui oli miskipärast juurde tulnud. Nüüd kannatan ja proovin kõike, ja tulemus on see, rt vähemalt ei tule juurde.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 21:18 Ükskõik, mis te teete enne menopausi noorena, annab suht kiireid tulemusi. Ma olin kuni 50 nagu noor sälg. Sale ja kepsakas. No ja siis lajatas menopaus täiega peale. Kõiksugu häired, mis sellega kaasneda saavad, tabasid mind. Unetus, närvilisus, söömasööstud jne. Õudsalt kurb nendest naistest, kes väga tugevalt neid ilminguid tundma peavad. Kõik keeratakse su sees nagu sassi. Kusjuures mu vanem õde ei elanud üldse seda aega nii hullult üle. Mõned hood ja kõik ok. Aga, näe mulle keeras täiega.
Nii et, kui olete noored, saate toitumise jälgimisega kaalu väga hästi alla. Kui tuleb menokas ja hullult, siis on jama majas. Jõudu!
Kaalulangetus teekond võidud
-
Külaline
-
Külaline
Liha söömise kasulikkust tõestada? Meie geenid on ca 99% samad mis inimestel 10 000 aastat tagasi. Siis ei söönud nad (veel) süsivesikuid enamasti vaid mõõdukalt liha,Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 16:34No aga palun siis pane siia uuringu link mis tõestab liha söömise kasulikkust, mina ei ole sellist veel leidnud.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 16:03Iga sellise uurimuse kohta leiad sealt lugemiseks mõne ristivastupidist kirjeldava paberi. "Teaduslikult tõestatud" ei tähenda tänapäeval enam midagi. Epidemioloogiliste uuringutega saab absoluutselt kõigest kõike järeldada. Kes maksab, tellib muusika. Ma võin sulle teadusuuringuga seda ka tõestada, et hingamine on tervisele kahjulik - vanad inimesed on elus rohkem õhku hinganud ja neil on palju viletsam tervis ja oluliselt suurem suremise risk kui noortel.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 06:38
Loomulikult on liha raskemini seeditav ja kõik teavadki seda, peale ühe isiku siin, kes igas võimalikus toitumisega seotud teemas oma uhhuud ajab. Need teadmised tulevad inimestel omadest kogemustest, lisaks toetab seda rahvameditsiin, kus mingid tõdemused ongi pika aja jooksul tekkinud tähelepanekutest ja jälgimisest ning mis kanduvad edasi põlvest põlve. Ning kui endiselt on raske uskuda, siis loomulikult on sellel ka teaduslik alus, uuringuid on ju tohutult ning tänapäeval on nii palju võimalusi usaldusväärse info hankimiseks. Võta kasvõi pubmed lahti ja hakka lugema.
Pähkleid, veidi puuvilju kui oli, ehk mingeid juurvilju ka, metsaandidest. Inimene on loomu poolest segatoitlane. väita et liha on kahjulik ongi sama loogiline kui väita et hingamine on kahjulik.
-
Külaline
Inimeste eeldatav eluiga oli ka ca 30-35 aastat. Ka veel mitte väga kaua aega tagasi oli täiesti normaalne, et keskealised surid "vanadusse". Tegelikult lihtsalt ei osatud haigusi diagnoosida, rääkimata nende ravimisest või ennetamisest.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 21:30Liha söömise kasulikkust tõestada? Meie geenid on ca 99% samad mis inimestel 10 000 aastat tagasi. Siis ei söönud nad (veel) süsivesikuid enamasti vaid mõõdukalt liha,Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 16:34No aga palun siis pane siia uuringu link mis tõestab liha söömise kasulikkust, mina ei ole sellist veel leidnud.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 16:03
Iga sellise uurimuse kohta leiad sealt lugemiseks mõne ristivastupidist kirjeldava paberi. "Teaduslikult tõestatud" ei tähenda tänapäeval enam midagi. Epidemioloogiliste uuringutega saab absoluutselt kõigest kõike järeldada. Kes maksab, tellib muusika. Ma võin sulle teadusuuringuga seda ka tõestada, et hingamine on tervisele kahjulik - vanad inimesed on elus rohkem õhku hinganud ja neil on palju viletsam tervis ja oluliselt suurem suremise risk kui noortel.
Pähkleid, veidi puuvilju kui oli, ehk mingeid juurvilju ka, metsaandidest. Inimene on loomu poolest segatoitlane. väita et liha on kahjulik ongi sama loogiline kui väita et hingamine on kahjulik.
Liha söömine ei olegi kahjulik, küll aga on kahjulik töödeldud liha ülemäärane tarbimine ja seda esineb tänapäeval väga palju.
-
Külaline
Mismoodi see eluiga asjasse puutub? See, kui 10 000 aastat tagasi inimesed surid 35-aastaselt, kuna polnud antibiootikume ja ei osatud teha pimesooleoperatsiooni, ei ole küll kuidagimoodi seotud liha söömisega.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 15:28Inimeste eeldatav eluiga oli ka ca 30-35 aastat. Ka veel mitte väga kaua aega tagasi oli täiesti normaalne, et keskealised surid "vanadusse". Tegelikult lihtsalt ei osatud haigusi diagnoosida, rääkimata nende ravimisest või ennetamisest.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 21:30Liha söömise kasulikkust tõestada? Meie geenid on ca 99% samad mis inimestel 10 000 aastat tagasi. Siis ei söönud nad (veel) süsivesikuid enamasti vaid mõõdukalt liha,Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 16:34
No aga palun siis pane siia uuringu link mis tõestab liha söömise kasulikkust, mina ei ole sellist veel leidnud.
Liha söömine ei olegi kahjulik, küll aga on kahjulik töödeldud liha ülemäärane tarbimine ja seda esineb tänapäeval väga palju.
Töödeldud liha all pead ilmselt silmas keedetud või küpsetatud liha, st mittetoorest? Liha töötlemine on kombeks olnud juba tuhandeid aastaid, see võimaldas hävitada lihast parasiidid jt inimesele kahjuliku.
-
Külaline
Imelik, et ükski uuring ei kinnita seda, et liha söömine suurtes kogustes oleks kuidagi kasulik. Liha soovitatakse süüa 300-500 g NÄDALAS. Ja neid uuringuid on tehtud mustmiljon. Ja nüüd üks väidab lambist mingite tik-toki videote põhjal, et taimed on kahjulikud, liha on kasulik.
-
Külaline
Ei, töödeldud liha all ei peeta üldjuhul silmas liha kuumtöötlemist. 10 000 aastat tagasi ei söönud inimene hommikuks peekonit, lõunaks nagitsaid ja viinereid ning õhtuks kotletti. Siit see probleem tulebki.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 10:12Mismoodi see eluiga asjasse puutub? See, kui 10 000 aastat tagasi inimesed surid 35-aastaselt, kuna polnud antibiootikume ja ei osatud teha pimesooleoperatsiooni, ei ole küll kuidagimoodi seotud liha söömisega.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 15:28Inimeste eeldatav eluiga oli ka ca 30-35 aastat. Ka veel mitte väga kaua aega tagasi oli täiesti normaalne, et keskealised surid "vanadusse". Tegelikult lihtsalt ei osatud haigusi diagnoosida, rääkimata nende ravimisest või ennetamisest.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 21:30
Liha söömise kasulikkust tõestada? Meie geenid on ca 99% samad mis inimestel 10 000 aastat tagasi. Siis ei söönud nad (veel) süsivesikuid enamasti vaid mõõdukalt liha,
Töödeldud liha all pead ilmselt silmas keedetud või küpsetatud liha, st mittetoorest? Liha töötlemine on kombeks olnud juba tuhandeid aastaid, see võimaldas hävitada lihast parasiidid jt inimesele kahjuliku.
-
Külaline
Kui süüa nädalas paaril toidukorral portsjon puhast loomaliha, mis võib olla kuumtöödeldud, siis see ei olegi midagi hullu. Portsjon on aga peopesa suurune, mitte taldrikusuurune latakas 3x päevas ning igasugused uuringud, mis toetavad liha söömist, sellest mõistliku tarbimise soovitusest ju lähtuvadki.
-
snemmmeeesse
- Kontakt:
Kaalu alandavad tabletid - https://tonzes.com/slimest.htm Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis snemmmeeesse, 06 Juul 2025 11:10, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Praeguseks varsti juba aasta täis. Kuni jõuludeni läks kaalugraafik sujuvalt allamäge, dets keskpaigaks jõudsin 84kg peale (ehk siis -15) siis tulid pikad pühad ja otsustasin vaadata, mis saab, kui ei viitsi enam iga suutäit üle kaaluda ja kirja panna. Natuke tuli küll juurde, aga aasta esimesed 3 kuud oli stabiilselt 85kg ümber. Siis võtsin kevadel uuesti iga suutäie kullipilgul jälgimise ette, õnnestus korra isegi number 80 kaalu peal näha (ehk siis -19). Nüüd jälle ei viitsi ja kaal on suht stabiilselt 82 peal.kats kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:15 Mina olen tänase päeva seisuga oma söömist jälginud täpselt nädal. Alustasin eelmisel neljapäeval, kui kaal oli 99,3ks, tänaseks oli see kukkunud 97,7 peale. Otsisin kapist välja aastakümnete tagused kaalujälgijate valgusfoori süsteemi materjalid ja püüan nende järgi teha, mitte näksida, palju vett/teed jne juua. Optilistlik lootus on, et suve lõpuks võiks kaalunumber alata 8-ga.
Ise eriti ei suuda ka uskuda, et tõepoolest ainult toitumist muutes ca aastaga -17kg allapoole tuli,
liigesed enam ei valuta, rõivad on silmnähtavalt laiaks läinud, oli vaja uued teksased osta, sest vanad vajusid liialt alla. isegi bussi peale olen suutnud ilma hingeldama hakkamiseta juba joosta.
Midagi väga erilist ei olegi teinud: ainult jälginud, et liiga palju üle ei söö, püüdnud (aga mitte 100%liselt) loobuda pirukatest ja saiakestest. Kolm šokolaadikommi päevas on ikka menüüs, neist ma loobuda ei suuda.
Filme olen hakanud vaatama teleka asemel arvutist. Olen täheldanud, et teleka kõrvale tekib tahtmine näksida, arvuti kõrval mitte. Raamatute lugemisega suht sarnane lugu: tugitoolis lugedes tekib vastupandamatu tahtmine näksida, voodis lugedes mitte. Ehk siis olen püüdnud teadlikult vältida näksimaajavaid tegevusi.
Trenni ei tee, aga võimaluse korral liigun palju jalgsi, keskmiselt tuleb 9000 sammu päevas.
Mingeid kaalualandavaid ravimeid pole katsetanud, maovähendusopi peale ei mõtle samuti, ainult tegelenud puhtalt toitumise muutmisega.
Nüüd kui puhkus hakkab, loodan uuesti hoo sisse saada.
Sellist kaalunumbrit (55kg), mis kunagi - 25a tagasi - pulmapäeval oli, ei saa muidugi enam iial tagasi, aga kui kunagi saaks kaalu vähemalt 75 peale, oleks ka kena.
Kuidas teistel läinud on, kes eelmisel suvel suure hooga alustasid?
-
Külaline
Väikeste tagasilöökidega, aga olen saanud veidi üle 8 kilo alla (olin 80 kg, nüüd 71,8), pikkus 165, nii et umbes sama palju võiks veel maha saada, et 100% rahul olla - aga juba nüüd on tuhat korda ilusam, kergem, rõõmsam, tervem tunne. Kõik pööningule pakitud olnud riided jälle sobivad. Ma see vahelduvpaastuja, aga möödunud aasta jooksul on olnud mitu mitme nädalast perioodi, mil lõin käega ja sõin nagu sõin.
-
Külaline
kaaluskaala on 55-93 kg. varastes kahekümnedtates 55 kg ja viiekümnendate alguses 93 kg. pikkus 168 cm. 55 kg oli minu jaoks siiski ekstreemselt kõhn. nägin välja väga luider ja tissid kadusid täitsa ära. aga mulle meeldis.
tavakaal oli pikalt 65 kg. siis nägin välja selline kõhnemapoolne.
päevade ärajäämisega tõusis kaal 93 kiloni. noo see on karm. kõik lotid ja voldid ja valutavad põlved käivad sinna juurde.
viimasel aastal võtsin asja käsile ja nüüd on kaal 80 kg.
70 kg on ideaal, rahul olen ka 75 kg. liigun palju 10 00-20 00 sammu. söön puuvilju, nii palju, kui isu on. joon teed, kohvi, kakaod, värskat, mahla, niipalju, kui tahan. hommikusöök on, nagu varem. lõunaks puuviljad või kodujuustutops või supp. õhtul söön nii vähe, kui võimalik. aga tavalist toitu - supp, salat vms.lahe on see, et lõualott on kadunud - no teen näojooga harjutusi ka. kõhupekk on märkimisväärselt vähenenud - teen kõhupeki harjutusi ka
päevade ärajäämisega tõusis kaal 93 kiloni. noo see on karm. kõik lotid ja voldid ja valutavad põlved käivad sinna juurde.
70 kg on ideaal, rahul olen ka 75 kg. liigun palju 10 00-20 00 sammu. söön puuvilju, nii palju, kui isu on. joon teed, kohvi, kakaod, värskat, mahla, niipalju, kui tahan. hommikusöök on, nagu varem. lõunaks puuviljad või kodujuustutops või supp. õhtul söön nii vähe, kui võimalik. aga tavalist toitu - supp, salat vms.lahe on see, et lõualott on kadunud - no teen näojooga harjutusi ka. kõhupekk on märkimisväärselt vähenenud - teen kõhupeki harjutusi ka
-
Külaline
kui pikk oled? ma see viimane kirjutaja - vaatan, et meil suht sarnased parameetrid.Guest kirjutas: ↑17 Juun 2025 17:14Praeguseks varsti juba aasta täis. Kuni jõuludeni läks kaalugraafik sujuvalt allamäge, dets keskpaigaks jõudsin 84kg peale (ehk siis -15) siis tulid pikad pühad ja otsustasin vaadata, mis saab, kui ei viitsi enam iga suutäit üle kaaluda ja kirja panna. Natuke tuli küll juurde, aga aasta esimesed 3 kuud oli stabiilselt 85kg ümber. Siis võtsin kevadel uuesti iga suutäie kullipilgul jälgimise ette, õnnestus korra isegi number 80 kaalu peal näha (ehk siis -19). Nüüd jälle ei viitsi ja kaal on suht stabiilselt 82 peal.kats kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:15 Mina olen tänase päeva seisuga oma söömist jälginud täpselt nädal. Alustasin eelmisel neljapäeval, kui kaal oli 99,3ks, tänaseks oli see kukkunud 97,7 peale. Otsisin kapist välja aastakümnete tagused kaalujälgijate valgusfoori süsteemi materjalid ja püüan nende järgi teha, mitte näksida, palju vett/teed jne juua. Optilistlik lootus on, et suve lõpuks võiks kaalunumber alata 8-ga.
Ise eriti ei suuda ka uskuda, et tõepoolest ainult toitumist muutes ca aastaga -17kg allapoole tuli,
liigesed enam ei valuta, rõivad on silmnähtavalt laiaks läinud, oli vaja uued teksased osta, sest vanad vajusid liialt alla. isegi bussi peale olen suutnud ilma hingeldama hakkamiseta juba joosta.
Midagi väga erilist ei olegi teinud: ainult jälginud, et liiga palju üle ei söö, püüdnud (aga mitte 100%liselt) loobuda pirukatest ja saiakestest. Kolm šokolaadikommi päevas on ikka menüüs, neist ma loobuda ei suuda.
Filme olen hakanud vaatama teleka asemel arvutist. Olen täheldanud, et teleka kõrvale tekib tahtmine näksida, arvuti kõrval mitte. Raamatute lugemisega suht sarnane lugu: tugitoolis lugedes tekib vastupandamatu tahtmine näksida, voodis lugedes mitte. Ehk siis olen püüdnud teadlikult vältida näksimaajavaid tegevusi.
Trenni ei tee, aga võimaluse korral liigun palju jalgsi, keskmiselt tuleb 9000 sammu päevas.
Mingeid kaalualandavaid ravimeid pole katsetanud, maovähendusopi peale ei mõtle samuti, ainult tegelenud puhtalt toitumise muutmisega.
Nüüd kui puhkus hakkab, loodan uuesti hoo sisse saada.
Sellist kaalunumbrit (55kg), mis kunagi - 25a tagasi - pulmapäeval oli, ei saa muidugi enam iial tagasi, aga kui kunagi saaks kaalu vähemalt 75 peale, oleks ka kena.
Kuidas teistel läinud on, kes eelmisel suvel suure hooga alustasid?
-
Külaline
Mis ajast on puuvili dieettoit? Appi.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 09:16 kaaluskaala on 55-93 kg. varastes kahekümnedtates 55 kg ja viiekümnendate alguses 93 kg. pikkus 168 cm. 55 kg oli minu jaoks siiski ekstreemselt kõhn. nägin välja väga luider ja tissid kadusid täitsa ära. aga mulle meeldis.
70 kg on ideaal, rahul olen ka 75 kg. liigun palju 10 00-20 00 sammu. söön puuvilju, nii palju, kui isu on. joon teed, kohvi, kakaod, värskat, mahla, niipalju, kui tahan. hommikusöök on, nagu varem. lõunaks puuviljad või kodujuustutops või supp. õhtul söön nii vähe, kui võimalik. aga tavalist toitu - supp, salat vms.lahe on see, et lõualott on kadunud - no teen näojooga harjutusi ka. kõhupekk on märkimisväärselt vähenenud - teen kõhupeki harjutusi ka![]()
-
Külaline
Nii palju, kui isu on, tõesti ei tohiks puuvilju süüa. Mõnel on isu paar kilo puuvilju ära süüa ja seda on liiga palju. Aga paar puuvilja päevas võib täiesti vabalt dieedi sisse käia.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:24Mis ajast on puuvili dieettoit? Appi.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 09:16 kaaluskaala on 55-93 kg. varastes kahekümnedtates 55 kg ja viiekümnendate alguses 93 kg. pikkus 168 cm. 55 kg oli minu jaoks siiski ekstreemselt kõhn. nägin välja väga luider ja tissid kadusid täitsa ära. aga mulle meeldis.
70 kg on ideaal, rahul olen ka 75 kg. liigun palju 10 00-20 00 sammu. söön puuvilju, nii palju, kui isu on. joon teed, kohvi, kakaod, värskat, mahla, niipalju, kui tahan. hommikusöök on, nagu varem. lõunaks puuviljad või kodujuustutops või supp. õhtul söön nii vähe, kui võimalik. aga tavalist toitu - supp, salat vms.lahe on see, et lõualott on kadunud - no teen näojooga harjutusi ka. kõhupekk on märkimisväärselt vähenenud - teen kõhupeki harjutusi ka![]()
-
Külaline
sul funktsionaalse lugemisega pahasti? mingit DIEETI ei ole. see on lollus. olen erinevate dieetide, toidu kaalumise ja muu jamaga elu jooksul üksjagu tegelenud. mõttetu. jutt on mõõdukast kaalukaotusest ILMA DIEEDITA. ja juhmi tänitamise võid rahulikult kirja panemata jätta, mina tulin siia kogemust jagama, mitte kedagi halvustama ja ootan enda postituste kohta sama.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:24Mis ajast on puuvili dieettoit? Appi.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 09:16 kaaluskaala on 55-93 kg. varastes kahekümnedtates 55 kg ja viiekümnendate alguses 93 kg. pikkus 168 cm. 55 kg oli minu jaoks siiski ekstreemselt kõhn. nägin välja väga luider ja tissid kadusid täitsa ära. aga mulle meeldis.
-
Külaline
Aitäh, et kogemust jagad ja neid tänitajaid ignoreeri.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:55sul funktsionaalse lugemisega pahasti? mingit DIEETI ei ole. see on lollus. olen erinevate dieetide, toidu kaalumise ja muu jamaga elu jooksul üksjagu tegelenud. mõttetu. jutt on mõõdukast kaalukaotusest ILMA DIEEDITA. ja juhmi tänitamise võid rahulikult kirja panemata jätta, mina tulin siia kogemust jagama, mitte kedagi halvustama ja ootan enda postituste kohta sama.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:24Mis ajast on puuvili dieettoit? Appi.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 09:16 kaaluskaala on 55-93 kg. varastes kahekümnedtates 55 kg ja viiekümnendate alguses 93 kg. pikkus 168 cm. 55 kg oli minu jaoks siiski ekstreemselt kõhn. nägin välja väga luider ja tissid kadusid täitsa ära. aga mulle meeldis.
On sul ehk ka näo jooga kas mingit Youtube videot jagada? Loti vastu
-
Külaline
Sul endal youtube otsing ei tööta?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 23:13Aitäh, et kogemust jagad ja neid tänitajaid ignoreeri.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:55sul funktsionaalse lugemisega pahasti? mingit DIEETI ei ole. see on lollus. olen erinevate dieetide, toidu kaalumise ja muu jamaga elu jooksul üksjagu tegelenud. mõttetu. jutt on mõõdukast kaalukaotusest ILMA DIEEDITA. ja juhmi tänitamise võid rahulikult kirja panemata jätta, mina tulin siia kogemust jagama, mitte kedagi halvustama ja ootan enda postituste kohta sama.
On sul ehk ka näo jooga kas mingit Youtube videot jagada? Loti vastu![]()
-
Külaline
videot ei ole - olen oma harjutused tükikaupa kokku pannud. püüan jagada: tõmbad põsed õhku täis ja ajad punni, hoiad veidi ja lased tühjaks. ajad pea kuklasse ja püüad keeleotsaga nina puudutada. teed sellist võigast hambad paljad naeratust. surud lõuaotsa kujuteldavale rusikale (võid päriselt ka suruda). võtad suu õhku täis ja keerutad seda ringiratast ühest põsest teise. hehehe - said aruGuest kirjutas: ↑25 Juun 2025 23:13Aitäh, et kogemust jagad ja neid tänitajaid ignoreeri.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:55sul funktsionaalse lugemisega pahasti? mingit DIEETI ei ole. see on lollus. olen erinevate dieetide, toidu kaalumise ja muu jamaga elu jooksul üksjagu tegelenud. mõttetu. jutt on mõõdukast kaalukaotusest ILMA DIEEDITA. ja juhmi tänitamise võid rahulikult kirja panemata jätta, mina tulin siia kogemust jagama, mitte kedagi halvustama ja ootan enda postituste kohta sama.
On sul ehk ka näo jooga kas mingit Youtube videot jagada? Loti vastu![]()
-
Külaline
Pole siis ime, kui terve elu paks, kui ajad öökimiseni puuvilju näost sisse. Söö 1 tk nädalas, aitab küll. Endal veel jõhkrad kaaluprobleemid.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:55sul funktsionaalse lugemisega pahasti? mingit DIEETI ei ole. see on lollus. olen erinevate dieetide, toidu kaalumise ja muu jamaga elu jooksul üksjagu tegelenud. mõttetu. jutt on mõõdukast kaalukaotusest ILMA DIEEDITA. ja juhmi tänitamise võid rahulikult kirja panemata jätta, mina tulin siia kogemust jagama, mitte kedagi halvustama ja ootan enda postituste kohta sama.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:24Mis ajast on puuvili dieettoit? Appi.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 09:16 kaaluskaala on 55-93 kg. varastes kahekümnedtates 55 kg ja viiekümnendate alguses 93 kg. pikkus 168 cm. 55 kg oli minu jaoks siiski ekstreemselt kõhn. nägin välja väga luider ja tissid kadusid täitsa ära. aga mulle meeldis.
-
Külaline
olen uhkusega paks, aga kui ma oleks nii loll, kui sina, siis oleks küll piinlik.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2025 21:14Pole siis ime, kui terve elu paks, kui ajad öökimiseni puuvilju näost sisse. Söö 1 tk nädalas, aitab küll. Endal veel jõhkrad kaaluprobleemid.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 13:55sul funktsionaalse lugemisega pahasti? mingit DIEETI ei ole. see on lollus. olen erinevate dieetide, toidu kaalumise ja muu jamaga elu jooksul üksjagu tegelenud. mõttetu. jutt on mõõdukast kaalukaotusest ILMA DIEEDITA. ja juhmi tänitamise võid rahulikult kirja panemata jätta, mina tulin siia kogemust jagama, mitte kedagi halvustama ja ootan enda postituste kohta sama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], xqwerty ja 2 külalist