Kuidas see erineva tihedusega ainete puhul võimalik on?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:00Tänapäeva köögikaalud mõõdavad ka milliliitereid.
Pesumasin
-
Külaline
-
Külaline
Tihedus on siis sel juhul ju erineva kaaluga
-
Külaline
Milline kaal ütleb, et 100 ml täisterajahu kaalub 60 g, sama kogus odratangu 80 g?
Rääkimata seosest kümnete erinevate firmade puhastusainete mahu ja kaalu suhtest.
Milleks peaks vaja olema üldse grammidesse teisendada, kui juhendis on kirjas 40 ml?
-
Külaline
Või miks seda puhastusainet üldse nii hullult mõõta on vaja? Särk ei saa puhtaks kui mõni ml mööda? Mul küll täiesti teine kogemus.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:20Milline kaal ütleb, et 100 ml täisterajahu kaalub 60 g, sama kogus odratangu 80 g?
Rääkimata seosest kümnete erinevate firmade puhastusainete mahu ja kaalu suhtest.
Milleks peaks vaja olema üldse grammidesse teisendada, kui juhendis on kirjas 40 ml?
-
Külaline
Lihtsalt selleks, et mitte uhada masinasse 120 ml, kui juhend soovitab supilusikatäitKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:24Või miks seda puhastusainet üldse nii hullult mõõta on vaja? Särk ei saa puhtaks kui mõni ml mööda? Mul küll täiesti teine kogemus.
-
Külaline
Muidugi on. Aga kuidas "tänapäeva kaal" seda tihedust iga aine puhul teab, et mahumõõtu õigesti grammidesse teisendada?
Või oli su kommentaar sarkasmina mõeldud?
-
Külaline
Kui googeldaga g to ml, siis praktiliselt on sama. Vahet ei ole ju mis aine on.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:31Muidugi on. Aga kuidas "tänapäeva kaal" seda tihedust iga aine puhul teab, et mahumõõtu õigesti grammidesse teisendada?
Või oli su kommentaar sarkasmina mõeldud?
Ma just kaalusin ära. Minu pesugeeli kork oli 60grammi. ML oli 54ml samal kaalul.
Julge avaldus oma lolluse näitamiseks. Geelide koostis on peamiselt vesi ja vee mahukaal on üldiselt teada. Mida Te koolis tegite?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:21Geelide kogused pole pudelitel antud grammides vaid mahumõõdus. Pole põhjust neid grammidesse teisendada, see ei annaks midagi.
Viimati muutis Ants, 27 Juun 2025 22:22, muudetud 1 kord kokku.
No vaadake, mõnel on lihtsalt jämedam triip alukatel ja osa pesuvahendist jääb ju ka korgi külge. 120 ml või 40, see ei ole mõõteviga, see on endale allergia tekitamine, kui alukad uuesti kasutusse võtad.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:24Või miks seda puhastusainet üldse nii hullult mõõta on vaja? Särk ei saa puhtaks kui mõni ml mööda? Mul küll täiesti teine kogemus.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:20Milline kaal ütleb, et 100 ml täisterajahu kaalub 60 g, sama kogus odratangu 80 g?
Kui liiter vett tavalises 1 L pudelis kaalub ca 1 kg siis sama pudel täidetuna elavhõbedaga kaalub 13,6 kg. Jätame igasugused temperatuuri mõjud jmt välja. Appi!
-
Külaline
Juhend soovitab 120 nl, kohalik maakasest vaesur 2,5 ml.
Teil on ikka väga väike triip, kui nanoliitrist jutt (triip, jutt, vahet pole)
-
Külaline
Ei ole näinud ega ostnud geeli, mille juhend soovitaks seda 120 ml panna. Ostan vist kvaliteetsemaid?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 22:30Juhend soovitab 120 nl, kohalik maakasest vaesur 2,5 ml.
-
Külaline
Jah, sinu konkreetsel pesuvahendil.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:41Ma just kaalusin ära. Minu pesugeeli kork oli 60grammi. ML oli 54ml samal kaalul.
Aga miks seda peaks grammidesse arvestama, kui juhendis on milliliitrid? Millejaoks ometi?
Ja ikka huvitab, mis firma peen kaal see on, mis kõigi ainete mahud grammidesse arvestab, millest keegi siin äsja kirjutas kui "tänapäevasest kaalust".
-
Külaline
Ilmselt Temu. Hiinlased juba oskavad riisitera kaaluda.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 22:57Jah, sinu konkreetsel pesuvahendil.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:41Ma just kaalusin ära. Minu pesugeeli kork oli 60grammi. ML oli 54ml samal kaalul.
Aga miks seda peaks grammidesse arvestama, kui juhendis on milliliitrid? Millejaoks ometi?
Ja ikka huvitab, mis firma peen kaal see on, mis kõigi ainete mahud grammidesse arvestab, millest keegi siin äsja kirjutas kui "tänapäevasest kaalust".
-
Külaline
Oot nüüd. Milleks sul on vaja teada pesugeeli kogust grammides? Kuidas kool siia puutub?Ants kirjutas: ↑27 Juun 2025 22:06Julge avaldus oma lolluse näitamiseks. Geelide koostis on peamiselt vesi ja vee mahukaal on üldiselt teada. Mida Te koolis tegite?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:21Geelide kogused pole pudelitel antud grammides vaid mahumõõdus. Pole põhjust neid grammidesse teisendada, see ei annaks midagi.
Muuseas - kontsentraatidel pole peamiselt vesi, loe koostist.
-
Külaline
Küll siin ühel triipudega palju kogemusi ja täitsa kohe vaevab see teema. Soovitan järgmine kord wc-s käies tagumine ots korralikumalt puhtaks pühkida.
Näiteks inimene koosneb kahe kolmanidku osas (ilmselt teate, mis asi on kaks kolmandikku) veest. Minge ostke pesuvahendu pudel, vaadake sildil mL number ja kaaluge köögikaaluga. Põhikool.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 23:09Oot nüüd. Milleks sul on vaja teada pesugeeli kogust grammides? Kuidas kool siia puutub?Ants kirjutas: ↑27 Juun 2025 22:06Julge avaldus oma lolluse näitamiseks. Geelide koostis on peamiselt vesi ja vee mahukaal on üldiselt teada. Mida Te koolis tegite?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:21
Geelide kogused pole pudelitel antud grammides vaid mahumõõdus. Pole põhjust neid grammidesse teisendada, see ei annaks midagi.
Muuseas - kontsentraatidel pole peamiselt vesi, loe koostist.
No kui nanoliitrites pesuvahendit doseerida siis peab ikka õite väike triip olema, ilmselt ka nanomeetrites. Vaadake oma auku ja kas see on nanomeetris või pigem sentimeetris? Detsimeetrised ei pea sõna võtma, võib kajama hakata.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 23:36 Küll siin ühel triipudega palju kogemusi ja täitsa kohe vaevab see teema. Soovitan järgmine kord wc-s käies tagumine ots korralikumalt puhtaks pühkida.
-
Külaline
Mul triipudega probleeme õnneks pole, pean hügieenist lugu. Aga sellegipoolest tore, et kogenud triibuteadlane siin nõu annab, ehk mõnel sinuga sarnased probleemid ja saab siit väärt ideidAnts kirjutas: ↑28 Juun 2025 00:54No kui nanoliitrites pesuvahendit doseerida siis peab ikka õite väike triip olema, ilmselt ka nanomeetrites. Vaadake oma auku ja kas see on nanomeetris või pigem sentimeetris? Detsimeetrised ei pea sõna võtma, võib kajama hakata.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 23:36 Küll siin ühel triipudega palju kogemusi ja täitsa kohe vaevab see teema. Soovitan järgmine kord wc-s käies tagumine ots korralikumalt puhtaks pühkida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline