Mees ei kingi lilli

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 02 Juul 2024 00:12
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 00:08
Juustup kirjutas: 01 Juul 2024 22:47

Milleks neid lilli vaja on, kui need on "välja pressitud" mingi naiseliku kavalusega?
See pole ju südamest, vaid lõpuks see vaene mees ostab pohhuistlikult mingi kimbu, lihtsalt et sa ei viriseks oma lillede teemal või ei teeks kodus nägusid. Kingitusi ka pressid oma naiseliku kavalusega välja või? Jube. Osta ise lilli, kui meeldivad ja kui mehel tuju või tahtmine on, toob ka tema sulle neid lilli- armastusest, mitte kohusetundest.

/Juustup
Ta ei ole pohhuistlik mühakas, minu lunimise peale ostaks ikkagi heatujuliselt lilled ja naerataks, seda muret pole. Mingeid nägusid me üksteisele ei tee, pole kurjad matsid
Kas sa tõsimeeli tahad saada lilli mis on LUNIMISE peale saadud?

Appi.

/Juustup
Jah? Mis küsimus even.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 00:09 Saadan talle lillepoodide linke ja näitan millised buketid meeldivad, kui veab siis varstitoobki..
Ma tooksin ära, aga vastumeelselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 00:25
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 00:09 Saadan talle lillepoodide linke ja näitan millised buketid meeldivad, kui veab siis varstitoobki..
Ja teeskleks head nägu naeratusega.
Seda siis kui tundeid pole.
Teil sellega ju probleeme pole ja ei ole vaja muretseda. Teie mehed armastavad teid kindlasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 00:44
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 00:25
Ja teeskleks head nägu naeratusega.
Seda siis kui tundeid pole.
Teil sellega ju probleeme pole ja ei ole vaja muretseda. Teie mehed armastavad teid kindlasti.
Armastavad küll, selliseid muresid pole.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:06
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:54
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:45 Mida teeksite kui mees ei kingi lilli kuigi olete välendanud soovi?
Minu mees teeb armsaid žeste, toob maiustusi, aga lilli ei too. Kas peab raha raiskamiseks….ei mõista. Iga kord seda mainides on tal vastuseks, toob siis kui selleks õige aeg. Kord kuus odavat lillekimpu tahaks :p
Aga miks just kord kuus ja mitte korra nädalas? Ma pakun, et su mees on teadlik sellest, et sul on sellised kindlad soovid nagu "lillekimp kord kuus" ja sellest on tal väike trots sees?

Ma ei kritiseeri, aga huvi pärast küsin, miks se kord kuus kimp nii oluline on? Minu arvates inimesed võrdlevad ennast liiga palju teistega. Kes vähegi instat jälgib, see teab, et see on täis lillebuketiga poseerivaid tibisid. Pakun, et see võib nii mõnedi teise naise, kes sellist "imelist elu" ei ela ennast halvasti tundma panna. Paljud probleemid algavad just sellest, et võrreldakse ennast teistega.
Toob valentinipäeval ja naistepäeval. Kord kuus odav ilus kimp teeks õnnelikuks…. Näoraamatus näha kuidas naised postitavad “mees saatis kulleriga üllatuse” ja hiiglaslik uhke bukett pildil. Mees ei tule selle peale… ei saa välistada muidugi et need naised endale ise lilli ei saatnud ja kirjutasid …. Saatis. On selliseid näiteid olnud…
....või siis on eelnevalt tehtud mehele korralik ajupesu teemal "miks sa mulle kunagi lille ei kingi/saada kulleriga?!". Aga teemasse - minu mees ka mingi sarikinkija ei ole - tähtpäevadeks toob alati, vahel harva ka niisama, aga kuna olen väga halb lõikelillede eest hoolitseja, siis parem ongi :D
Külaline

Ma mõtlesin, et need suurte bukettidega "üllatajad" mehed on need, kes on naisele hiljuti peksa andnud või mõne tähtpäeva joomise pärast ära unustand. Aga tundub, et see nn andekspalumine mõne naise puhul toimibki. Nu peaasi, et lilli tõi, eksju.
Külaline

Mees saadab kulleriga lilli???
Miks mees ise ei too tekib küsimus.
Selle asemel, et ise osta, on parem kui ise ostab ja laseb kulleril tuua?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 10:11 Mees saadab kulleriga lilli???
Kulleriga ei pea ju ühtki liigutust tegema, isegi mitte voodist tõusma. Valid netist pundi välja, maksad ja lilled sõidavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 11:01
Kulleriga ei pea ju ühtki liigutust tegema, isegi mitte voodist tõusma. Valid netist pundi välja, maksad ja lilled sõidavad.
Ja oma mees ikka ei too lilli.
Heia

Postitus Postitas Heia »

Mina lilli üle ei tähtsustaks. Minu endine abikaasa tõi igal tähtpäeval lilli, mõnest jagasin pilte ka sotsiaalmeedias. Aga muudes valdkondades ei näidanud hoolivust ega mõistmist peaaegu üldse välja. Samas ta oligi üldiselt lillede kinkija, lilli said temalt ka tema naissoost sugulased oma sünnipäevadeks või ka näteks sõbra naine. Ei olnud ma selles osas midagi super erilist, et ma ainsana suure armastuse märgiks lilli sain ;)

Ja eriti muigama ajas see "kasvõi toidupoe väike kimbuke". Jaajah, kindlasti. Varsti harjuksid nende kimpudega ära ja tahaksid ikka neid ilusaid, päris lillepoe kimpe saada. Kui suhtes on midagi puudu, siis väiksed detailid häirivadki. Kui kõik on korras ja asjadest saab omavahel rääkida, siis pisiasjad ei häiri.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 10:06 Ma mõtlesin, et need suurte bukettidega "üllatajad" mehed on need, kes on naisele hiljuti peksa andnud või mõne tähtpäeva joomise pärast ära unustand. Aga tundub, et see nn andekspalumine mõne naise puhul toimibki. Nu peaasi, et lilli tõi, eksju.
Ple kuulndki. See ameerika komme
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 10:11 Mees saadab kulleriga lilli???
Mees keset tööpäeva läheb poodi valima?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 14:50
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 10:06 Ma mõtlesin, et need suurte bukettidega "üllatajad" mehed on need, kes on naisele hiljuti peksa andnud või mõne tähtpäeva joomise pärast ära unustand. Aga tundub, et see nn andekspalumine mõne naise puhul toimibki. Nu peaasi, et lilli tõi, eksju.
Venelastel pigem ikka. Magad teise naisega ja siis paned plakati üles, et anna andeks, Nastja.
Külaline

Heia kirjutas: 02 Juul 2024 14:36 Mina lilli üle ei tähtsustaks. Minu endine abikaasa tõi igal tähtpäeval lilli, mõnest jagasin pilte ka sotsiaalmeedias. Aga muudes valdkondades ei näidanud hoolivust ega mõistmist peaaegu üldse välja. Samas ta oligi üldiselt lillede kinkija, lilli said temalt ka tema naissoost sugulased oma sünnipäevadeks või ka näteks sõbra naine. Ei olnud ma selles osas midagi super erilist, et ma ainsana suure armastuse märgiks lilli sain ;)

Ja eriti muigama ajas see "kasvõi toidupoe väike kimbuke". Jaajah, kindlasti. Varsti harjuksid nende kimpudega ära ja tahaksid ikka neid ilusaid, päris lillepoe kimpe saada. Kui suhtes on midagi puudu, siis väiksed detailid häirivadki. Kui kõik on korras ja asjadest saab omavahel rääkida, siis pisiasjad ei häiri.
Ei harju. Väikesed maiustused pope ajas eskaleerunud hiiglaslikeks trühvli-kompveki karpideks. Mees kingib auto siis on oht järgmiseks tahab naine lennukit? Kuidas saab selle peale tulla?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 14:51
Venelastel pigem ikka. Magad teise naisega ja siis paned plakati üles, et anna andeks, Nastja.
Ameerikamaal lillepoodidel reklaamid
“How mad is your wife” ja buketisuurus, vägagi nende kommep
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 14:52
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 14:51

Ameerikamaal lillepoodidel reklaamid
“How mad is your wife” ja buketisuurus, vägagi nende kommep
No venelastel ja ameeriklastel ongi nii mõndagi ühist.
Külaline

Eesti naistest kahju. Rüga end surnuks ja ikka peetakse väikest lilleõit romantikaks kohutavalt sunnitud tegevuseks ja väljapressimiseks.
Külaline

Õigus jah, Eesti naised ju ei saa meestelt peksta ja Eesti mehed ju ei peta. Või kui teevad seda või teist, siis isegi lilli ei too.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 15:54
Õigus jah, Eesti naised ju ei saa meestelt peksta ja Eesti mehed ju ei peta. Või kui teevad seda või teist, siis isegi lilli ei too.
Nii on. Ühmab vaid, et mis krt õhtusöök polegi veel valmis vää? Juba meelest läinud väää?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 15:54
Lilledest oli jutt. Ei usu EESTIS sellist kommet levinud, tüli puhul meea lilledega. Eesti mehed kogemuse põhjal ei raatsi lilli tuua.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 4 külalist