Kindlasti intelligentsem kui inimene, kes ei saa aru, et võiks oma suu kinni hoida teemadel, mida ta ei valda.
Naabrinaine pargib vale kortermaja parkimiskohal
-
Külaline
Nii NUNNU!Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 15:51Kindlasti intelligentsem kui inimene, kes ei saa aru, et võiks oma suu kinni hoida teemadel, mida ta ei valda.
-
Külaline
Mis krdi dokumenti kindlustusele? Mis kindlustusel sellega pistmist, kui oma isikliku ukse maha lööd?
-
Külaline
Äsja väitsid, et arvega hind ja sulas hind on erinevadAnts kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:21Kes rääkis ouou, lase hinnast alla? Mina mitte, ikka Teie.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:15Räägid asjadest, millest ei tea. Kodulehel on hind, mille maksad sulas nagunii. See, kas võtad selle eest ka arve, on iga inimese enda teha. Mina olen võtnud ja olen pannud ettevõtte kuludesse. Ei ole nii, et ouou, ma arvet ei võta, andke hinnas alla. Enamik inimesi nagunii mingit arvet ei võta.
Kui kodukal on kirje, et maksmine ainult sulas siis see ettevõte kaua küll ei eksisteeri, Maksuamet kukil.
Miks üldse kindlustust omada? Eks ikka selleks, et kui lukk katki läheb jmt siis kindlustus abiks. Mis kohaga Teie küll mõtlete?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 16:58Mis krdi dokumenti kindlustusele? Mis kindlustusel sellega pistmist, kui oma isikliku ukse maha lööd?
Sulas makstes maksate ka käibemaksu?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:01Äsja väitsid, et arvega hind ja sulas hind on erinevadAnts kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:21Kes rääkis ouou, lase hinnast alla? Mina mitte, ikka Teie.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:15
Räägid asjadest, millest ei tea. Kodulehel on hind, mille maksad sulas nagunii. See, kas võtad selle eest ka arve, on iga inimese enda teha. Mina olen võtnud ja olen pannud ettevõtte kuludesse. Ei ole nii, et ouou, ma arvet ei võta, andke hinnas alla. Enamik inimesi nagunii mingit arvet ei võta.
Kui kodukal on kirje, et maksmine ainult sulas siis see ettevõte kaua küll ei eksisteeri, Maksuamet kukil.Otsusta ükskord ära juba.
-
Külaline
OMG. Esiteks ei lähe lukk katki, vähemalt mina olen lasknud lukud maha lõhkuda, sest üürnik jätab maksmata, asju ära ei vii ja võtmeid ära ei anna. Teiseks on see summa nii väike, alla 200 euro, et kindlustuse omavastutus on suurem, kindlustusega pole seal midagi teha.
Kolmandaks jah-ka sularahas tehingute puhul makstakse käibemaksu juhul kui ettevõte on KM kohustuslane. On sul peas kõik on?
Jääge teemasse, jaurake PM.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:34OMG. Esiteks ei lähe lukk katki, vähemalt mina olen lasknud lukud maha lõhkuda, sest üürnik jätab maksmata, asju ära ei vii ja võtmeid ära ei anna. Teiseks on see summa nii väike, alla 200 euro, et kindlustuse omavastutus on suurem, kindlustusega pole seal midagi teha.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:07Miks üldse kindlustust omada? Eks ikka selleks, et kui lukk katki läheb jmt siis kindlustus abiks. Mis kohaga Teie küll mõtlete?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 16:58
Mis krdi dokumenti kindlustusele? Mis kindlustusel sellega pistmist, kui oma isikliku ukse maha lööd?
Kolmandaks jah-ka sularahas tehingute puhul makstakse käibemaksu juhul kui ettevõte on KM kohustuslane. On sul peas kõik on?
-
Külaline
Said vst lõpuks ise ka aru, et sa midagi ei taipa?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:36Jääge teemasse, jaurake PM.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:34OMG. Esiteks ei lähe lukk katki, vähemalt mina olen lasknud lukud maha lõhkuda, sest üürnik jätab maksmata, asju ära ei vii ja võtmeid ära ei anna. Teiseks on see summa nii väike, alla 200 euro, et kindlustuse omavastutus on suurem, kindlustusega pole seal midagi teha.
Ma ei taipa, millest ma taipama pean, sest Te ise ka ei taipa, mida jaurate.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:38Said vst lõpuks ise ka aru, et sa midagi ei taipa?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:36Jääge teemasse, jaurake PM.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:34
OMG. Esiteks ei lähe lukk katki, vähemalt mina olen lasknud lukud maha lõhkuda, sest üürnik jätab maksmata, asju ära ei vii ja võtmeid ära ei anna. Teiseks on see summa nii väike, alla 200 euro, et kindlustuse omavastutus on suurem, kindlustusega pole seal midagi teha.
Kolmandaks jah-ka sularahas tehingute puhul makstakse käibemaksu juhul kui ettevõte on KM kohustuslane. On sul peas kõik on?![]()
-
Külaline
Aja rumalat juttu mingist kindlustusest ja ilma käibemaksuta tasumistest. Enne kui midagi kirjutad, võiksid mõelda, kas sa saad üldse asjast aru. Igale poole vaja vahele jaurata.
Häbenev külaline, kes jaurab? Kas arutle foorumis on keelatud arutlemine?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:53Aja rumalat juttu mingist kindlustusest ja ilma käibemaksuta tasumistest. Enne kui midagi kirjutad, võiksid mõelda, kas sa saad üldse asjast aru. Igale poole vaja vahele jaurata.
Teie jaurate ja seda isegi mitte teemal. Edaspidi PM.
-
Külaline
Misasi onb PM? Ise mõtlesid välja?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:56Häbenev külaline, kes jaurab? Kas arutle foorumis on keelatud arutlemine?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:53Aja rumalat juttu mingist kindlustusest ja ilma käibemaksuta tasumistest. Enne kui midagi kirjutad, võiksid mõelda, kas sa saad üldse asjast aru. Igale poole vaja vahele jaurata.
Kurnjäu! PM= private message foorumi sees.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:57Misasi on PM? Ise mõtlesid välja?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:56Häbenev külaline, kes jaurab? Kas arutle foorumis on keelatud arutlemine?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:53
Aja rumalat juttu mingist kindlustusest ja ilma käibemaksuta tasumistest. Enne kui midagi kirjutad, võiksid mõelda, kas sa saad üldse asjast aru. Igale poole vaja vahele jaurata.
Google translationi asemel kasutage Deepl, kvaliteetsem.
-
Külaline
Kas saaks vanamehele mitte vastata, sest ta ju solgib jälle kogu teema ära.
Latseke, ei oska AI, ChatGPT kasutada? Kunagi oli obene, võib nimetada ka suksu. Kõik peab Teie tõekspidamiste kohaselt käima?
-
Külaline
Kes see PM on? Peaminister? Või hoopis mis? Pre-, peri- või postmenopaus?
Kõike! Võite ka ise olla, kui soovite.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline