Teie ise muidugi ei kasutanud sõna sõim? Te ei suuda isegi oma ajuga esitada näidet, kus on Antsu poolt sõim?
Nõukaaeg versus kaasaeg
Milliste faktide alusel on tegu vanamehega? Äkki hoopis mingi menopausis elus pettunud vanaeidega?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:45 Pole tüütumatut asja kui üks mölisev vanamees. Vanematel naistel on tavaliselt midagi teha kas seoses kodu või lapselastega, aga need tegevuseta istuvad mölisevad vanamehed...Ehh, mis teha.
-
Külaline
Ei, selliseid mõttetuid mölisevaid vanamehi lihtsalt ei ole võimalik kellegi teisega segi ajada.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:54Milliste faktide alusel on tegu vanamehega? Äkki hoopis mingi menopausis elus pettunud vanaeidega?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:45 Pole tüütumatut asja kui üks mölisev vanamees. Vanematel naistel on tavaliselt midagi teha kas seoses kodu või lapselastega, aga need tegevuseta istuvad mölisevad vanamehed...Ehh, mis teha.
Tegelete selgeltnägemisega? IQ üle 200? AI, ChatGPT?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 18:03Ei, selliseid mõttetuid mölisevaid vanamehi lihtsalt ei ole võimalik kellegi teisega segi ajada.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:54Milliste faktide alusel on tegu vanamehega? Äkki hoopis mingi menopausis elus pettunud vanaeidega?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:45 Pole tüütumatut asja kui üks mölisev vanamees. Vanematel naistel on tavaliselt midagi teha kas seoses kodu või lapselastega, aga need tegevuseta istuvad mölisevad vanamehed...Ehh, mis teha.
Menopausiga kibestunud vanaeided istuvad ahju taga ja nokivad nina? Tundub, et mõnel on nett kah.
-
Külaline
Nii nõmedat juttu ei aja ükski kibestunud vanaeit. Need tunneb ka eksimatult ära. Kibestunud vanamehenäss on veel tunduvalt hullem, seda ei trumpa keegi üle.
Ilmselt ajavad veel nõmedamat juttu. Aus ülestunnistus on pool võitu.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 18:15Nii nõmedat juttu ei aja ükski kibestunud vanaeit. Need tunneb ka eksimatult ära. Kibestunud vanamehenäss on veel tunduvalt hullem, seda ei trumpa keegi üle.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 18:05Tegelete selgeltnägemisega? IQ üle 200? AI, ChatGPT?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 18:03
Ei, selliseid mõttetuid mölisevaid vanamehi lihtsalt ei ole võimalik kellegi teisega segi ajada.
Menopausiga kibestunud vanaeided istuvad ahju taga ja nokivad nina? Tundub, et mõnel on nett kah.
-
Külaline
Ja kaaperdaski vanamees järgmise teema ära, mis oli täitsa tore, kuni see nõmedik kohale jõudis.
Saite hingelt ära öeldud? Kas hakkas parem?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 18:34 Ja kaaperdaski vanamees järgmise teema ära, mis oli täitsa tore, kuni see nõmedik kohale jõudis.
Kaaperdas Külaline: "Ülikooli ajal? Ma sain aru, et oled 70+ vanuses, kust red bull siis võeti?"
Üldiselt kipuvad halvustavalt teisi sildistama madala intelligentsustasemega inimesed, kes ei hooma erinevaid seoseid elus endas. Ilmselt ka mingi alaväärsuskompleks. Ei välista lapsepõlves väärkohtlemist kõblaga.
-
Külaline
Tee endast teema "Ants" ning kurda seal oma alaväärsuskompleksi ja madala intelligentsi üle, keegi ei viitsi seda igas teemas lehtede viisi lugeda.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 19:24Saite hingelt ära öeldud? Kas hakkas parem?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 18:34 Ja kaaperdaski vanamees järgmise teema ära, mis oli täitsa tore, kuni see nõmedik kohale jõudis.
Kaaperdas Külaline: "Ülikooli ajal? Ma sain aru, et oled 70+ vanuses, kust red bull siis võeti?"
Üldiselt kipuvad halvustavalt teisi sildistama madala intelligentsustasemega inimesed, kes ei hooma erinevaid seoseid elus endas. Ilmselt ka mingi alaväärsuskompleks. Ei välista lapsepõlves väärkohtlemist kõblaga.
Tänan soovitamast. Kuidas Teil endal samas suunas mõtted liiguvad? Positiivselt? Oskate ikka selles suunas mõelda?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 20:51Tee endast teema "Ants" ning kurda seal oma alaväärsuskompleksi ja madala intelligentsi üle, keegi ei viitsi seda igas teemas lehtede viisi lugeda.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 19:24Saite hingelt ära öeldud? Kas hakkas parem?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 18:34 Ja kaaperdaski vanamees järgmise teema ära, mis oli täitsa tore, kuni see nõmedik kohale jõudis.
-
Külaline
Kiiret paranemist!Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 20:55Tänan soovitamast. Kuidas Teil endal samas suunas mõtted liiguvad? Positiivselt? Oskate ikka selles suunas mõelda?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 20:51Tee endast teema "Ants" ning kurda seal oma alaväärsuskompleksi ja madala intelligentsi üle, keegi ei viitsi seda igas teemas lehtede viisi lugeda.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 19:24
Saite hingelt ära öeldud? Kas hakkas parem?
-
Külaline
See Ants on nagu kleepunud vihaleht perse peal saunas. Ei saa temast lahti.
Huvitav, Teil ju nii suur perse ja kuidas Te veel selja taha näete lehte tuvastama? Käisite jälle naabrimehega saunas? Või on soovunelmad?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 21:13 See Ants on nagu kleepunud vihaleht perse peal saunas. Ei saa temast lahti.
Teist? Klassikuid tsiteerides siis vihaleht nagu kaseoksa küljes, peksa palju tahad, ikka aru ei saa, ainult kuumaks kütab.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 21:10Kiiret paranemist!Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 20:55Tänan soovitamast. Kuidas Teil endal samas suunas mõtted liiguvad? Positiivselt? Oskate ikka selles suunas mõelda?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 20:51
Tee endast teema "Ants" ning kurda seal oma alaväärsuskompleksi ja madala intelligentsi üle, keegi ei viitsi seda igas teemas lehtede viisi lugeda.
-
Külaline
See vanamees ei möliseks, kui mõned siin temaga dialoogi ei astuks. Ignoreeri.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:45 Pole tüütumatut asja kui üks mölisev vanamees. Vanematel naistel on tavaliselt midagi teha kas seoses kodu või lapselastega, aga need tegevuseta istuvad mölisevad vanamehed...Ehh, mis teha.
-
Külaline
Täitsa olemas.

-
Külaline
Vana-Tallinnat piimaga kujutaks veel kuidagi ette (keefiriga jällegi mitte, nagu üks soovitas), aga seda pähkliviina küll mitte. Või on see magus?
-
Külaline
Ma ei igatse nõukaaega taga ega taha seda tagasi, aga täna, tõstes klaasi oma 55. sünnipäeval, meenus mulle, et NL-is oleks ma nüüd pensionil...
-
Külaline
Kõigepealt palju õnne sünnipäevaks.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 23:22 Ma ei igatse nõukaaega taga ega taha seda tagasi, aga täna, tõstes klaasi oma 55. sünnipäeval, meenus mulle, et NL-is oleks ma nüüd pensionil...
Seda, et N-liidus nii varakult pensionile sai jääda ma ei mäletanudki. Ma oleks arvanud, et kuskil nii 60ndates jäädi, aga ju sa tead paremini. Ma olen mõnevõrra noorem.
Mina ka nõukaaega taga ei igatse, aga mu mees, kes on üles kasvanud kapitalistlikus ühiskonnas, on vahel öelnud, et ta oleks väga tahtnud seda aega ise kogeda.
-
Külaline
Tänan!Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 23:39Kõigepealt palju õnne sünnipäevaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Kirile, Semrush [Bot] ja 5 külalist