Naraaziza näiteks. Ballerina farm.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 13:37 Võiks siis nimeliselt välja tuua kah keda jälgite, kes on väärt jälgimudt…. Üks briti sisekujundaja ja ameerika hobikokk ei ütle mitte kui midagi
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Mulle on vastukarva Sander Õigus. Alguses nagu oli naljakas aga lõpuks see pidev ropendamine hakkas vastu. Vb sellepärast, et ma ise ropendan väga vähe.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 13:37Ka A.M Mustoneni fenomenist ei saa aru, olgu või saagu ta kui kuulsaks tahes. Youtubest on teda nähtud ja tekstides on palju roppusi ja lisaks hästi palju miimikat, kõike on liiga palju, aga kui kuulajaid ka USA-s jagub, andku minna.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 13:30 Ah, igaühele oma. Mina kuulan Salajutte sellepärast, et seal saab ikka päriselt nalja ka. Aga varem oli Eesti üks kõige populaarsemaid podcaste Tussisööjad, seda ei suutnud isegi mina kuulata. Noormehed läksid ikka rõvetsemise ja ropendamisega üle igasuguste piiride, mitte mingeid filtreid. Aga neil oli siiski kümneid tuhandeid kuulajaid ja fänne.
Nüüd aastaid ei ole kursis. Ei teagi, kas ta enam akvtiivselt tegutseb.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 13:10Nojah, aga ei tea, et Saagim ja Tali oleks mingeid auhindu noppinud. Ja eks see näitab ka midagi - meeldigu see inimestele või mitte.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 12:11Puuduta mind saated on teine teema, aga igal juhul kuulaks taustaks Salajuttude asemel Saagimi ja P. Tali saateid. Saagimil on mitmekesine elukogemus 80ndatel Soome minemisest ja välismaal elamisest. P. Tali on sorava, humoorika jutuga ja räägib korrektselt. Saadet kuulates jääb mulje, et seda on ette valmistatud. Salajuttude puhul tekib tunne, nagu kaks naist on kusagil kohvikus kokku saanud ja lihtsalt jutustavad oma päevasündumusi, vastavad küsimustele isiklike kogemuste põhjal ja mis kõige häirivam, hästi palju kasutatakse kõnekeelt, polnd, aa mingi, siuke asi jne. Jutt keerleb palju alkoholi, seksi ja pidude ümber. Lisaks veel ropendatakse, nt fucking, kes täis sit… ja kasutatakse palju ingilise keelseid sõnu, appi, kui depressed, ta on nagu nii cute, come and get me, see oli nagu nii cringe jne. No ei lähe peale, ei Salajutud, ega Tikotokker K. Linkmann jmt. Sellised allpool-vööd-naljad ja roppused pole lihtsalt minu teema.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 20:25
Saagimil on ju oma jutusaated, kuula terviseks
Ma pigem kerin Saagimi ja Tali kohe edasi. Lausa tüütu, et terve Õhtuleht on neid täis. Mul ei ole kummagi suhtes mitte mingit ebasümpaatsust - vastupidi, meeldivad, aga millegipärast nende vestlusi kuulata ja artikleid lugeda ei viitsi. Mingi küllastumus nagu. Ja need intervjueeritavad kipuvad olema uhhuuu valdkondadest, mis pole kohe üldse minu teema. No näiteks https://hingele.goodnews.ee/ohtuleht-pu ... ks-neisse/
Täielik jama! Ma isegi ei ava neid artikleid.
Mulle ka ei meeldi see esto-english, mis Salajuttudes on, aga nagu keegi eelnev ütles, siis tegelikult saab naerda päris palju. Ropendamine... no üldiselt ma ise ei ropenda ja ei meeldi, kui teised ropendavad, aga selles podcastis kuidagi ei häiri.
Aga milleks kõrvutada Salajutte Linkmanniga? Sa ju saad ise ka aru, et paned natukene puusse?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 15:45Mind auhindade teema ei huvita, kui saate sisu, väljendusviis ja saatejuhid tunduvad sümpaatsed, siis kuulan, kui mitte, siis ei pane ka sada võidetud auhinda kuulama. A.M. Mustonen võib ka USA-s olla edukas, aga pole minu maitse.
-
Külaline
Millest see tuleb, et nn rahvale rääkijad, naljategijad kõik nii labase, ropu sõnavaraga on?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 20:58Sind konkreetselt ei huvita, aga paljusid huvitab. Ja sealt tuleb nende raha ja populaarsus. Lepi!Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 15:45Mind auhindade teema ei huvita, kui saate sisu, väljendusviis ja saatejuhid tunduvad sümpaatsed, siis kuulan, kui mitte, siis ei pane ka sada võidetud auhinda kuulama. A.M. Mustonen võib ka USA-s olla edukas, aga pole minu maitse.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 13:10
Nojah, aga ei tea, et Saagim ja Tali oleks mingeid auhindu noppinud. Ja eks see näitab ka midagi - meeldigu see inimestele või mitte.
-
Külaline
Kõik siiski ei ole. Leidub ka viisaka suuvärgiga tegijaid.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 21:31 Millest see tuleb, et nn rahvale rääkijad, naljategijad kõik nii labase, ropu sõnavaraga on?
Üks ropendab, topib oma teksti sisse estonglishit ja smailisid ning leiab ise, et on ülilahe. Teine teeb head huumorit ning suudab seda kõike ilusas ja mahlakas eesti keeles teha. Intelligentsi küsimus.
-
Külaline
Kes? Soovita häid humoriste, kes ei ropenda ja on tõega lahedad kuulata!Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 22:59Kõik siiski ei ole. Leidub ka viisaka suuvärgiga tegijaid.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 21:31 Millest see tuleb, et nn rahvale rääkijad, naljategijad kõik nii labase, ropu sõnavaraga on?
Üks ropendab, topib oma teksti sisse estonglishit ja smailisid ning leiab ise, et on ülilahe. Teine teeb head huumorit ning suudab seda kõike ilusas ja mahlakas eesti keeles teha. Intelligentsi küsimus.
-
Külaline
Tänapäeval on mõni selline olemas?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 22:59Teine teeb head huumorit ning suudab seda kõike ilusas ja mahlakas eesti keeles teha. Intelligentsi küsimus.
-
Külaline
On ikka. Esimesena meenub Mart Juur. Contra samuti.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 22:48Nagu ma korra juba ütlesin, kui kuulajaid jagub, lasku käia ja ega ma ei keelagi sul kuulata Salajutte või K. Linkmanni.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 20:58Sind konkreetselt ei huvita, aga paljusid huvitab. Ja sealt tuleb nende raha ja populaarsus. Lepi!Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 15:45
Mind auhindade teema ei huvita, kui saate sisu, väljendusviis ja saatejuhid tunduvad sümpaatsed, siis kuulan, kui mitte, siis ei pane ka sada võidetud auhinda kuulama. A.M. Mustonen võib ka USA-s olla edukas, aga pole minu maitse.
https://r2.err.ee/1609693526/rahva-oma- ... s-kivirahkKülaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 23:05Kes? Soovita häid humoriste, kes ei ropenda ja on tõega lahedad kuulata!
-
Külaline
Siin juba kõlas, et intelligentsi küsimus. Sotsiaalmeedias võib tänapäeval kerge vaevaga populaarseks saada, ei pea olema palju haridust ja haritust. Lihtsalt tuleb leida nö oma nišš ja kuulajad, vaatajad. Mõned hindavad sisu, head huumorit ja väljendusviisi. Teised vaatavad mõnuga ropendamist või purjus inimesi. Eks alkoholi tarbimisega on ka nii, et osa inimesi suudab piiri pidada ja piirduda vahel paari veiniklaasiga ja teised ei suuda. Pole vahet, kas juuakse ennast purju kallist alkoholist või odavast, liigse joomise korral vajutakse ikka laua alla.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 21:31 Millest see tuleb, et nn rahvale rääkijad, naljategijad kõik nii labase, ropu sõnavaraga on?
-
Külaline
Noored inimesed küll mingit Juurt ja Contrat ei lähe kuulama. Igaühel oma sihtrühm.
-
Külaline
Siis ju ongi intelligentsi küsimus. Mina nooremana kuulasin-vaatasin küll vanemaid tegijaid ka.
-
Külaline
Inttelligentsiküsimus nüüd küll mitte, rohkem sõltub sellest, millises kultuuriruumis keegi kasvanud on. Praegused noored on oluliselt laiema silmaringiga.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 09:13Siis ju ongi intelligentsi küsimus. Mina nooremana kuulasin-vaatasin küll vanemaid tegijaid ka.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 07:49Mis sa seda Linkmanni koguaeg samasse potti topid? Üritad enda arust "peenelt" solvata mind?
-
Külaline
See oli esimene näide, mis meelde tuli. Kui hästi palju kasutatakse kõnekeelt, polnd, aa mingi, siuke asi ja lisaks ropendatakse, nt fucking, kes täis sit… ja jutt keerleb palju alkoholi, pidutsemise ümber, siis mis täpsemalt on suur erinevus, mis ühtesid eristab teistest? Rahakad inimesed võivad ennast purju juua kallist alkoholist, peenemates kohtades ja väiksema sissetulekuga inimesed odavast joogist külapidudel, aga liigse joomise korral on tulemus sama. Kui hiljem räägitakse sellest humoorikalt ka teistele, siis asukohad võivad olla kõigil erinevad, aga teguviisi see ei muuda ja see ei tee ühtesid teistest "peenelt" paremaks. Loeb intelligentsus, haritus, viisakas eneseväljendusoskus ja käitumine, mitte raha hulk.
-
Külaline
Millest see oluliselt laiem silmaring peaks välja paistma? Ise olen kahjuks vastupidist täheldanud.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 09:28Inttelligentsiküsimus nüüd küll mitte, rohkem sõltub sellest, millises kultuuriruumis keegi kasvanud on. Praegused noored on oluliselt laiema silmaringiga.
-
Külaline
Sa nats naeruväärne ei ole või, et sellise asja peale solvud? Mõelda vaid, Linkmann ja sinu iidolid samas lauses, see on kohe isiklik rünnak sinu isiku vastu. Mitmendat korda juba korrutad. Mõne jaoks ongi need suhteliselt sama pulga peal ju. Vahva rahvalik huumor purjus peaga ette kantuna. Et mõni tibi ingliskeelseid väljendeid sisse topib ja ilukirurgi pidevalt külastab, ei too siia väga suurt vahet sisse. Põhimõte on ju sama.Mis sa seda Linkmanni koguaeg samasse potti topid? Üritad enda arust "peenelt" solvata mind?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist