Laulupidu
-
Külaline
Ma ka imestan, et "Laulupeo" teemat tahavad nii kangesti just need isikud lugeda ja kommenteerida, kellele laulupidu kohe üldse korda ei lähe.
No, mida krdit sa ronid siia teemasse, kui laulupidu on kole, vastik, ulgumine ja üritus ise ei kõlba mitte kuhugile?
Lugesin igaks juhuks teemaalgatuse uuesti üle - no ei küsitud seal, kas sulle meeldib või ei meeldi laulupidu.
No, mida krdit sa ronid siia teemasse, kui laulupidu on kole, vastik, ulgumine ja üritus ise ei kõlba mitte kuhugile?
Lugesin igaks juhuks teemaalgatuse uuesti üle - no ei küsitud seal, kas sulle meeldib või ei meeldi laulupidu.
-
Külaline
Oota, hetk tagasi arvasid sa mind olevat keegi vanaproua, kes fb-s vastuvõetud kutsete peale tänab. Ja nüüd käsid mul suureks kasvada?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:31Kasva suureks.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:27Me juba saime aru, et see on tema arvamus. Kas keegi on väitnud, et see ei ole tema arvamus? Või, mis sa korrutad koguaeg sellest "tema isiklikust arvamusest"?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 22:41
Ta ütles: "Ma ei suudaks elu seeski tervet päeva Lauluväljakul veeta seda minu kõrva jaoks ulgumist kuulates."
Meeldib või ei, aga see on tema arvamus, mida sina miskipärast isiklikult võtsid. Katsu kuidagi eluga edasi liikuda.
Sa katsu ka edasi liikuda, ja lepi sellega, et sellistele OMA ARVAMUSE väljaütlejatele võib samamoodi oma arvamust vastu öelda. Ei ole vaja solvuda, kui ma ütlen, et laulupidu ei olegi mölakatele (temasugustele) mõeldud.
Kas laulupeol käivad sinu arust vaid imelikud vanamutid või kuidas sul mingi selline seos vanamuttide ja laulupeoga üldse tekkis?
-
Külaline
Mina pole mitte midagi öelnud, siin räägib vähemalt 2+ erinevat inimest. Lihtsalt kohutavalt piinlik on seda jama sinu poolt lugeda. Jaurad tõesti nagu laps ja ise sellest aru ei saa, et oleks aeg lõpetada juba.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:35Oota, hetk tagasi arvasid sa mind olevat keegi vanaproua, kes fb-s vastuvõetud kutsete peale tänab. Ja nüüd käsid mul suureks kasvada?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:31Kasva suureks.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:27
Me juba saime aru, et see on tema arvamus. Kas keegi on väitnud, et see ei ole tema arvamus? Või, mis sa korrutad koguaeg sellest "tema isiklikust arvamusest"?
Sa katsu ka edasi liikuda, ja lepi sellega, et sellistele OMA ARVAMUSE väljaütlejatele võib samamoodi oma arvamust vastu öelda. Ei ole vaja solvuda, kui ma ütlen, et laulupidu ei olegi mölakatele (temasugustele) mõeldud.
Kas laulupeol käivad sinu arust vaid imelikud vanamutid või kuidas sul mingi selline seos vanamuttide ja laulupeoga üldse tekkis?
-
Külaline
Ja sina pole selle peale tulnud, et äkki lõpetaks ise? Seda enam, et laulupeo teema sind kohe üldse ju ei kõneta?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:43Mina pole mitte midagi öelnud, siin räägib vähemalt 2+ erinevat inimest. Lihtsalt kohutavalt piinlik on seda jama sinu poolt lugeda. Jaurad tõesti nagu laps ja ise sellest aru ei saa, et oleks aeg lõpetada juba.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:35Oota, hetk tagasi arvasid sa mind olevat keegi vanaproua, kes fb-s vastuvõetud kutsete peale tänab. Ja nüüd käsid mul suureks kasvada?
-
Külaline
Ma pole sõnagi rääkinud sellest, kas see mind kõnetab või mitte. Rahune maha oma fanatismiga, sa oled naeruväärne.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:48Ja sina pole selle peale tulnud, et äkki lõpetaks ise? Seda enam, et laulupeo teema sind kohe üldse ju ei kõneta?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:43Mina pole mitte midagi öelnud, siin räägib vähemalt 2+ erinevat inimest. Lihtsalt kohutavalt piinlik on seda jama sinu poolt lugeda. Jaurad tõesti nagu laps ja ise sellest aru ei saa, et oleks aeg lõpetada juba.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:35
Oota, hetk tagasi arvasid sa mind olevat keegi vanaproua, kes fb-s vastuvõetud kutsete peale tänab. Ja nüüd käsid mul suureks kasvada?
-
Külaline
Noh, eriti erapooletu sa ka siin tekkinud diskussioonis ei paista olema.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:53Ma pole sõnagi rääkinud sellest, kas see mind kõnetab või mitte. Rahune maha oma fanatismiga, sa oled naeruväärne.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:48Ja sina pole selle peale tulnud, et äkki lõpetaks ise? Seda enam, et laulupeo teema sind kohe üldse ju ei kõneta?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:43
Mina pole mitte midagi öelnud, siin räägib vähemalt 2+ erinevat inimest. Lihtsalt kohutavalt piinlik on seda jama sinu poolt lugeda. Jaurad tõesti nagu laps ja ise sellest aru ei saa, et oleks aeg lõpetada juba.
Huvitav, et sa näiteks seda seosetut pläma vanamuttide ja fb teemal lapsikuks ja piinlikuks ei pea.
-
Külaline
Mina ei tea, kui vana sa oled ja mida Facebookis teed, nii et miks ma peaks sellest rääkima. Kui ta seda lehekülgede kaupa jauraks, siis võib-olla läheks kindlasti kellelgi lõpuks kops üle maksa, aga hetkel oled sina see, kes siin üle reageerib ja seepärast vastatakse sinu sõnavõttudele. Minu jaoks on see teema nüüd lõppenud.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 00:13Noh, eriti erapooletu sa ka siin tekkinud diskussioonis ei paista olema.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:53Ma pole sõnagi rääkinud sellest, kas see mind kõnetab või mitte. Rahune maha oma fanatismiga, sa oled naeruväärne.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:48
Ja sina pole selle peale tulnud, et äkki lõpetaks ise? Seda enam, et laulupeo teema sind kohe üldse ju ei kõneta?
Huvitav, et sa näiteks seda seosetut pläma vanamuttide ja fb teemal lapsikuks ja piinlikuks ei pea.
-
Külaline
Sa arvad nagu tõesti, et siin kommenteerib vaid üks inimene - sinu tsiteeritu? Siin on ikka päris mitu inimest, kes on temaga ühel meelel.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 08:52Mina ei tea, kui vana sa oled ja mida Facebookis teed, nii et miks ma peaks sellest rääkima. Kui ta seda lehekülgede kaupa jauraks, siis võib-olla läheks kindlasti kellelgi lõpuks kops üle maksa, aga hetkel oled sina see, kes siin üle reageerib ja seepärast vastatakse sinu sõnavõttudele. Minu jaoks on see teema nüüd lõppenud.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 00:13Noh, eriti erapooletu sa ka siin tekkinud diskussioonis ei paista olema.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 23:53
Ma pole sõnagi rääkinud sellest, kas see mind kõnetab või mitte. Rahune maha oma fanatismiga, sa oled naeruväärne.
-
Külaline
Nimetad inimest lapsikuks jaurajaks, kes palub laulupidu mitte nimetada ulgumiseks ja käsid tal vaimsele tervisele abi otsida? Kui sa vaatad, kui palju inimesi on kogunenud nii kaare alla kui selle ette… Erinevalt sinust peavad need inimesed laulupidu pühaks ja väga tähtsaks. Kas sa ei leia, et sa oma labaste kommentaaridega solvad kõiki neid inimesi, kelle jaoks on oluline see üritus?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 09:47 Täiesti lõpp, mitu lehekülge vaidlust selle üle, et kõigile ei meeldigi laulupeo laulud või kõik ei pea lugu laulupeost... Äkki ei roniks internetifoorumisse, kus võib teistsuguseid arvamusi kohata, kui nii tundlik ollakse! Ühel hetkel võiks täiskasvanu ise ka aru saada, et tema jauramine on lapsik.
-
Külaline
Ma keegi teine.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 19:58Kui sa vaatad, kui palju inimesi on kogunenud nii kaare alla
Igatpidi on palju rohkem inimesi kes pole laulukaare all.
-
Külaline
Esiteks, saa aru, et siin kirjutavad erinevad inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 19:58Nimetad inimest lapsikuks jaurajaks, kes palub laulupidu mitte nimetada ulgumiseks ja käsid tal vaimsele tervisele abi otsida? Kui sa vaatad, kui palju inimesi on kogunenud nii kaare alla kui selle ette… Erinevalt sinust peavad need inimesed laulupidu pühaks ja väga tähtsaks. Kas sa ei leia, et sa oma labaste kommentaaridega solvad kõiki neid inimesi, kelle jaoks on oluline see üritus?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 09:47 Täiesti lõpp, mitu lehekülge vaidlust selle üle, et kõigile ei meeldigi laulupeo laulud või kõik ei pea lugu laulupeost... Äkki ei roniks internetifoorumisse, kus võib teistsuguseid arvamusi kohata, kui nii tundlik ollakse! Ühel hetkel võiks täiskasvanu ise ka aru saada, et tema jauramine on lapsik.
Teiseks, mine nuta patja või midagi, keegi ei viitsi sinu hala siin lugeda.
-
Külaline
Sina saa ka aru, et siin kirjutavad erinevad inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:29Esiteks, saa aru, et siin kirjutavad erinevad inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 19:58Nimetad inimest lapsikuks jaurajaks, kes palub laulupidu mitte nimetada ulgumiseks ja käsid tal vaimsele tervisele abi otsida? Kui sa vaatad, kui palju inimesi on kogunenud nii kaare alla kui selle ette… Erinevalt sinust peavad need inimesed laulupidu pühaks ja väga tähtsaks. Kas sa ei leia, et sa oma labaste kommentaaridega solvad kõiki neid inimesi, kelle jaoks on oluline see üritus?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 09:47 Täiesti lõpp, mitu lehekülge vaidlust selle üle, et kõigile ei meeldigi laulupeo laulud või kõik ei pea lugu laulupeost... Äkki ei roniks internetifoorumisse, kus võib teistsuguseid arvamusi kohata, kui nii tundlik ollakse! Ühel hetkel võiks täiskasvanu ise ka aru saada, et tema jauramine on lapsik.
P S Sinu elu on ikka kohutav küll - laulupeol ulutakse, foorumis jauratakse ja halatakse. Vaene sina, keda ju käesolev teema (laulupidu!) ju kohe üldse ei huvita. Nii jube teema igas mõttes, aga nii innuga loed ja kommenteerid!
-
Külaline
Viitsid ju küll! Ja korduvalt veel vastad ka sellele "halale".Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:29Esiteks, saa aru, et siin kirjutavad erinevad inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 19:58Nimetad inimest lapsikuks jaurajaks, kes palub laulupidu mitte nimetada ulgumiseks ja käsid tal vaimsele tervisele abi otsida? Kui sa vaatad, kui palju inimesi on kogunenud nii kaare alla kui selle ette… Erinevalt sinust peavad need inimesed laulupidu pühaks ja väga tähtsaks. Kas sa ei leia, et sa oma labaste kommentaaridega solvad kõiki neid inimesi, kelle jaoks on oluline see üritus?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 09:47 Täiesti lõpp, mitu lehekülge vaidlust selle üle, et kõigile ei meeldigi laulupeo laulud või kõik ei pea lugu laulupeost... Äkki ei roniks internetifoorumisse, kus võib teistsuguseid arvamusi kohata, kui nii tundlik ollakse! Ühel hetkel võiks täiskasvanu ise ka aru saada, et tema jauramine on lapsik.
-
Külaline
Mis see sinu kontekstist väljakisutud lausejupp peaks tähendama? Jutt oli ju sellest, et palju inimesi on nii laulukaare all kui ka selle ees. Ilmselt veel rohkem inimesi on teleri ees. Ja nende jaoks omab see üritus suurt tähendust. Miks sa nende inimeste jaoks olulist asja alavääristad ja mõnitad?
-
Külaline
Ja las omavad. Ja kellele ei meeldi ärgu vaadaku.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:54Ja nende jaoks omab see üritus suurt tähendust
Kes arvab, et ulgumine, las arvaku.
Kui arvad teisiti siis arva.
-
Külaline
Kuule, tädikene, mine rahulda oma suhtlemisvaegust kuskil mujal. Sa paned mitme erineva inimese kommentaarist ühe kokku ja siis hakkad selle põhjal end uuesti üles kütma ja oma joorupit ketrama. Võta oma rohud ära ja keri magama.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:48Sina saa ka aru, et siin kirjutavad erinevad inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:29Esiteks, saa aru, et siin kirjutavad erinevad inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 19:58
Nimetad inimest lapsikuks jaurajaks, kes palub laulupidu mitte nimetada ulgumiseks ja käsid tal vaimsele tervisele abi otsida? Kui sa vaatad, kui palju inimesi on kogunenud nii kaare alla kui selle ette… Erinevalt sinust peavad need inimesed laulupidu pühaks ja väga tähtsaks. Kas sa ei leia, et sa oma labaste kommentaaridega solvad kõiki neid inimesi, kelle jaoks on oluline see üritus?
P S Sinu elu on ikka kohutav küll - laulupeol ulutakse, foorumis jauratakse ja halatakse. Vaene sina, keda ju käesolev teema (laulupidu!) ju kohe üldse ei huvita. Nii jube teema igas mõttes, aga nii innuga loed ja kommenteerid!
-
Külaline
Just, keerab end üles ja kukub pistitama ikka 1, 2, 3 ja rohkem postitusi järjest. Ja mõnes neist ikka mainib ära ka, et ahh siin mitmed inimesed, mitte mina üksi. On siin jee rohkem kui üks selline hüsteeriline vaidlejaGuest kirjutas: ↑15 Juul 2025 21:15Kuule, tädikene, mine rahulda oma suhtlemisvaegust kuskil mujal. Sa paned mitme erineva inimese kommentaarist ühe kokku ja siis hakkad selle põhjal end uuesti üles kütma ja oma joorupit ketrama. Võta oma rohud ära ja keri magama.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:48Sina saa ka aru, et siin kirjutavad erinevad inimesed.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 20:29
Esiteks, saa aru, et siin kirjutavad erinevad inimesed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Babyyoda, Google [Bot] ja 5 külalist