Ammu lükkasin. Sa proovid süüdistada üksikvanemaid kes on tüüpiliselt naised ja pealekauba sellele rahalistes raskustes. Sul häbi ei ole? Parafreesime su öeldu ümber, enamik probleemidest tuleneb vaeste ja halva kvaliteediga meestest. Mitte üksikvanemlusest.Simon says: kirjutas: ↑18 Aug 2024 11:44Milline info oli vale? Ole kena ja lükka siis ümber, kui tead paremini.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 11:33Kogu su jutt make no sense ju. Trollid niisama siin. Pane vähem üle, tundub usutavam. Pädevaid argumente ignoreerises ja sama vale infot korrutades saavad ju kõik aru et sa trollid. Ja veel igavalt pealekauba.Simon says: kirjutas: ↑15 Aug 2024 12:29
Asi on väga palju üksikvanemluses. Mõlemal vanemal on lapse arengusse panustamisel erinev roll ja üks vanem mõlemat rolli täita ei suuda. See on pedagoogika aabitsatarkus.
Doonorsperma kasutamine üksikuna
-
Külaline
-
Simon says:
- Kontakt:
Parafreesimine on vist üsna valus, seda küll ei tahaks;)))Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 12:33Ammu lükkasin. Sa proovid süüdistada üksikvanemaid kes on tüüpiliselt naised ja pealekauba sellele rahalistes raskustes. Sul häbi ei ole? Parafreesime su öeldu ümber, enamik probleemidest tuleneb vaeste ja halva kvaliteediga meestest. Mitte üksikvanemlusest.Simon says: kirjutas: ↑18 Aug 2024 11:44Milline info oli vale? Ole kena ja lükka siis ümber, kui tead paremini.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 11:33
Kogu su jutt make no sense ju. Trollid niisama siin. Pane vähem üle, tundub usutavam. Pädevaid argumente ignoreerises ja sama vale infot korrutades saavad ju kõik aru et sa trollid. Ja veel igavalt pealekauba.
-
Külaline
See tuli inglise keelsest sõnast paraphrasingSimon says: kirjutas: ↑18 Aug 2024 12:49Parafreesimine on vist üsna valus, seda küll ei tahaks;)))Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 12:33Ammu lükkasin. Sa proovid süüdistada üksikvanemaid kes on tüüpiliselt naised ja pealekauba sellele rahalistes raskustes. Sul häbi ei ole? Parafreesime su öeldu ümber, enamik probleemidest tuleneb vaeste ja halva kvaliteediga meestest. Mitte üksikvanemlusest.Simon says: kirjutas: ↑18 Aug 2024 11:44
Milline info oli vale? Ole kena ja lükka siis ümber, kui tead paremini.
-
Külaline
Ära toida trolli!Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 12:33 Ammu lükkasin. Sa proovid süüdistada üksikvanemaid kes on tüüpiliselt naised ja pealekauba sellele rahalistes raskustes. Sul häbi ei ole? Parafreesime su öeldu ümber, enamik probleemidest tuleneb vaeste ja halva kvaliteediga meestest. Mitte üksikvanemlusest.

-
Külaline
Milline info oli vale? Ole kena ja lükka siis ümber, kui tead paremini.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 16:01 argumente ignoreerises ja sama vale infot korrutades saavad ju kõik aru et sa trollid. Ja veel igavalt pealekauba.
[/quote]
Ammu lükkasin. Sa proovid süüdistada üksikvanemaid kes on tüüpiliselt naised ja pealekauba sellele rahalistes raskustes. Sul häbi ei ole? Parafreesime su öeldu ümber, enamik probleemidest tuleneb vaeste ja halva kvaliteediga meestest. Mitte üksikvanemlusest.
[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]
Sulle ikka kätte ei annaks. Standardid on kõrgel. Irw kõogest 3 päeva kulus sul vastuse genereerimiseks ja veel nii kehvalt välja kukkunud trollimine. Proovi, nädalaga saad äkki midagi vastamisväärset välja mõeldud
-
Külaline
Kümnesse. Naine läks 3 lapsega ta juurest minema, kaks kätt taskus. Ju pidi kole kogemus olema.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:31Nartsissistlik isiksusehäire tahtsin kirjutada.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:27Need ei ole märgid natsissistlikust isiksusehäirest. No ma tõesti palun, ära võta sõna teemadel, milles sul kompetents puudub. Ära pillu mingeid diagnoose, kasvatusteaduse põhimõtteid või ma ei tea mida, mida sa tead poolikult või ei tea üldse. Jube lugeda sellist jampsi.See et inimene ei suuda luua funktsionaalset peret, kõik tema kooselud lagunevad ja kaaslastest räägitakse tagantjärgi üleelusuurusi hirmulugusid, need on kõik märgid nartsissistlikust isiksusehäirest.
Aga sinu jutu põhjal paneks ka lambidiagnoosi sinu kohta. Tundub, et naine on sind maha jätnud, lapsed enda kasvatada võtnud ja nüüd proovid siin selgeks teha, et naine tegi väga halvasti, lapsed on hukas. Üksikema kasvatuse alt tulevad ainult pätid ja kaabakad, siis sina saad käsi hõõruda, et no mis ma ütlesin, sinu süü, et jalga lasid. Suhte purunemises ei näe sa endal mingit süüd, loomulikult on naine nartsissist, kes puhtalt egoismist sinuga enam koos elada ei tahtnud.
Tulevikku ei tea keegi. Juba mitmes riigis on seadused mis võimaldavad lastel oma bioloogilise isa isikut teada saada. Mitte enamat! Kui isa ei soovi siis ei tohi isegi kontakti otsida. Õiguslikus mõttes ei ole tegemist isaga, sest lapsel puuduvad õigused doonori suhtes, ja doonoril ei ole mingeid kohustusi lapse suhtes. Austraalias, Victoria osariigis, võeti analoogne seadus vastu retroaktiivse jõuga, mis põhjustas korraliku skandaali, sest ettevõtted olid lubanud oma klientidele anonüümsuse ja pidid nüüd seda rikkuma. Mõned hävitasid dokumendid. Seadused ei ole raiutud kivisse, need muutuvad ajas...doonoriga kirjutas: ↑20 Juun 2024 16:34
Kuidas laps sellesse suhtub, et ta ei saa kunagi teada, kes on tema isa.
Viimati muutis Egalitaar, 01 Sept 2024 16:26, muudetud 1 kord kokku.
Ära üldista! Tean naist kes jättis lapsed mehe hooleks, ja pärast teise lapse sündi läks üldse noorema mehega minema. Võib olla on see erand mis kinnitab reeglit, aga isegi erandina võtab see õiguse üldistamiseks. Me oleme kõik inimesed, me kõik teeme vigu, ja ei ole olemas halba sugu...Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:12Jah, olen nõus. Mehe kehv lastetuba on süüdi, tahavad naisega voodis hullata kolm päeva sünnitust, süüdistavad naist kuna vastsündinu võtab aega ja energiat, igavlevad ja otsivad teisi naisi meelelahutuseks. Ei saa iialgi ühtegi last, kahjuks liiga paljud mehed tahavad last nagu lapsed tahavad kutsikat, nii nunnu ja nii tore JA EMME tegeleb, pissitab ja näeb vaevaKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:07 Kui beebieas lapsega lahku minnakse, siis ongi kehv lastetuba, ei osata koos elada, üksteist mõista. Siit foorumist on see nii hästi näha, miks kõik naised on üksikud.
-
Külaline
Kui sa ajad onu Heino juttu, siis ära imesta, et sind onu Heinoks ka peetakse. Kui pidevalt ja mitmete naiste poolt, siis oled raske juhus. Nõmetse vähem, ja keegi ei sõima sind heinoks. Ja õpi kirjutama! Kohutav tölplus on su jutus, onu Heino on veel isegi hästi öeldud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 12:25
Tuli ära. Onu Heino. Teate see on Heinotamine on muutunud juba teatud naiste seas mingiks parasiit sõnaks.
-
Külaline
Mul ei ole ühtegi edulugu rääkida, aga kui ma oleksin naisena selles olukorras, siis ütleksin endale, et minust endast saabki see edulugu. Nii et soovin julget pealehakkamist ja võitu!doonoriga kirjutas: ↑20 Juun 2024 16:34 Justnimelt üksik naine, kes on doonoriga rasestunud.
Kas kellelgi on rääkida mõni lühike edulugu sellel teel ?
-
Külaline
Ma teeks samuti ära. Parem saada laps üksi, kui sobimatu kaaslasega. Kui seda õiget ootama jääda, võib juba hilja olla proovima hakata. Pealegi, miski ei garanteeri, et ka paarisuhtes üksikvanemaks ei jää.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 13:44Mul ei ole ühtegi edulugu rääkida, aga kui ma oleksin naisena selles olukorras, siis ütleksin endale, et minust endast saabki see edulugu. Nii et soovin julget pealehakkamist ja võitu!doonoriga kirjutas: ↑20 Juun 2024 16:34 Justnimelt üksik naine, kes on doonoriga rasestunud.
Kas kellelgi on rääkida mõni lühike edulugu sellel teel ?
Olen ise kasvanud üles emaga, isa on alati küüned enda poole olnud ja pole tahtnud rahaliselt toetada. Nüüd ootab, et lapsed, keda ta pole kasvatanud, aitaks tema arveid maksta ja süüa osta, ise ei viitsi tööd teha ja tahab ainult juua. Vahel on siiski parem, kui ei ole seda ankrut, keda kaasas vedada...
-
Külaline
Kas oled kuulnud, mis asi on üldistamine? Jah, sinu isiklik kogemus, et mina tunnen kedagi, ongi erand, mis kinnitab reeglit. Eestis on 92 protsenti üksivanematest naised ja 8 protsenti mehed. See nagu annab küll väikese vihje sugudevahelise tasakaalu osas selles küsimuses.Ära üldista! Tean naist kes jättis lapsed mehe hooleks, ja pärast teise lapse sündi läks üldse noorema mehega minema. Võib olla on see erand mis kinnitab reeglit, aga isegi erandina võtab see õiguse üldistamiseks. Me oleme kõik inimesed, me kõik teeme vigu, ja ei ole olemas halba sugu...
-
Külaline
Mina olen jälle väga palju lugenud meeste kaebamist, et meestele lihtsalt ei anta lapsi kasvatada. Naistele on see nii oluline asi, et iga hinna eest võideldakse, et lapsed jääks nendega, mis on ju tegelikult mõistetav - naistele on igapäevane oma lastega tegelemine täisväärtusliku elu jaoks olulisem. Oma suguvõsas on naisi, kes isegi ei lubanud mehel oma lapsi näha, nüüdsel ajal jah enam nii ei saaks.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 21:20Kas oled kuulnud, mis asi on üldistamine? Jah, sinu isiklik kogemus, et mina tunnen kedagi, ongi erand, mis kinnitab reeglit. Eestis on 92 protsenti üksivanematest naised ja 8 protsenti mehed. See nagu annab küll väikese vihje sugudevahelise tasakaalu osas selles küsimuses.Ära üldista! Tean naist kes jättis lapsed mehe hooleks, ja pärast teise lapse sündi läks üldse noorema mehega minema. Võib olla on see erand mis kinnitab reeglit, aga isegi erandina võtab see õiguse üldistamiseks. Me oleme kõik inimesed, me kõik teeme vigu, ja ei ole olemas halba sugu...
-
Külaline
Kaeblevad enamuses osas ikka need, kes tegelikult pole üldse lapse kasvatamisest huvitatud ja kooselu jooksul eriti sellesse ka ei panustanud. Normaalsed mehed saavad lapsi kasvatada ka siis, kui lahku mindud on.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2025 23:07Mina olen jälle väga palju lugenud meeste kaebamist, et meestele lihtsalt ei anta lapsi kasvatada. Naistele on see nii oluline asi, et iga hinna eest võideldakse, et lapsed jääks nendega, mis on ju tegelikult mõistetav - naistele on igapäevane oma lastega tegelemine täisväärtusliku elu jaoks olulisem. Oma suguvõsas on naisi, kes isegi ei lubanud mehel oma lapsi näha, nüüdsel ajal jah enam nii ei saaks.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 21:20Kas oled kuulnud, mis asi on üldistamine? Jah, sinu isiklik kogemus, et mina tunnen kedagi, ongi erand, mis kinnitab reeglit. Eestis on 92 protsenti üksivanematest naised ja 8 protsenti mehed. See nagu annab küll väikese vihje sugudevahelise tasakaalu osas selles küsimuses.Ära üldista! Tean naist kes jättis lapsed mehe hooleks, ja pärast teise lapse sündi läks üldse noorema mehega minema. Võib olla on see erand mis kinnitab reeglit, aga isegi erandina võtab see õiguse üldistamiseks. Me oleme kõik inimesed, me kõik teeme vigu, ja ei ole olemas halba sugu...
Selles see vahe ongi. Kui kakeldakse lapse üle, on see üldjuhul ühe poole võimuvõitlus. On muidugi erandeid ka jaa, kus ema just ajab meelega kiusu. Aga enamuses emad ikka niisama tühja kaklema ei hakka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline